Valetparkeren

Wanneer u gebruik maakt van de diensten van het Valetparkeren, weet u dat u zorgeloos op reis kunt gaan. Bij het kiezen voor valet parkeren rijdt u direct naar de vertrekhal van Schiphol toe en geeft u uw auto af aan onze chauffeurs die uw auto veilig parkeert op ons parkeer terrein. Het bedrijf staat garant voor de uitstekende kwaliteit en persoonlijke service. De medewerkers helpen u graag met uw bagage en uw auto wordt veilig geparkeerd op de goed beveiligde terreinen.

Meer informatie

Adres

Noorddammerweg 1C, 1424 NV, De Kwakel
Parking Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Valetparkeren

Over Valetparkeren

Wanneer u reserveert bij Valetparkeren weet u dat alles goed voor u wordt geregeld. Door de jarenlange ervaring van Valetparkeren, gaat u zonder zorgen op reis. Valetparkeren staat dag en nacht voor u klaar om u goed van dienst te kunnen zijn. Het parkeerterrein ligt 16 minuten van de vertrekhal.

Er is geen maximale doorrijhoogte, breedte of lengte bij Valetparkeren.

Valet parkeren
U geeft uw auto af bij Schiphol Airport aan een medewerker van Valetparkeren. De medewerker neemt de auto van u aan en zorgt ervoor dat u uw reis snel kunt voortzetten. Nadat u bij terugkomst contact heeft opgenomen met Valetparkeren, zorgen zij ervoor dat uw auto weer naar Schiphol Airport wordt gebracht. Er wordt maximaal 30 km met uw auto gereden.

Uw auto staat veilig geparkeerd op één van de afgesloten terreinen van Valetparkeren. De terreinen zijn voorzien van beveiligingscamera's en er is altijd personeel aanwezig.

Bij de aanname van uw auto controleren de medewerkers van Valetparkeren samen met uw auto op eventuele aanwezige schades.

Bij gebruik van de valet service van Valetparkeren heeft u direct toegang tot de faciliteiten van Schiphol Airport. U stapt uit tussen vertrekhal 2 en 3 (bij draaideur C) en kunt rechtstreeks naar de incheckbalie lopen. De medewerkers van Valetparkeren helpen u graag met uw bagage.

Valet parkeren

Aankomst
Onderweg naar Schiphol Airport neemt u ongeveer 30 minuten voor aankomst contact op met Valetparkeren via het telefoonnummer die u ontvangt in de bevestiging van uw reservering. U wordt vervolgens opgewacht in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3 bij draaideur C. De medewerker van Valetparkeren zal uw auto herkennen. Na controle van uw auto, draagt u de autosleutels en uw auto over en kunt u uw reis beginnen. Een medewerker brengt uw auto vervolgens veilig naar het bewaakte parkeerterrein ca. 16 km van Schiphol.

Vertrek
Op de terugweg neemt u direct na de landing contact op met Valetparkeren. Een medewerker zal vragen of u alleen handbagage heeft of nog op uw koffers moet wachten. Ondertussen zal uw auto weer naar Schiphol worden gebracht. Als u de Vertrekhal uitloopt, zal een medewerker van Valetparkeren uw auto weer aan u overhandigen tussen vertrekhal 2 en 3 waar u de auto ook heeft afgegeven. Na het controleren van uw auto kunt u uw terugreis hervatten wanneer u de autosleutels weer heeft ontvangen.

Adres

Noorddammerweg 1C, 1424 NV, De Kwakel

Help