Valetparking Service

Valetparking Service is een familiebedrijf met jarenlange ervaring in de branche. Wanneer u parkeert bij Valetparking Service bent u 24/7 gegarandeerd van goede service en kwaliteit. De parking maakt gebruik van twee parkeerlocaties welke zijn beveiligd door middel van camerabeveiliging. Valetparking Service doet er alles aan om u met een goed gevoel aan uw reis te laten beginnen.

Meer informatie

Adres

Venneperweg 873 b, 2152 MB, Nieuw Vennep
Parking Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Valetparking Service

Over Valetparking Service

Valetparking Service is een familiebedrijf en staat garant voor goede service en kwaliteit. De parking is 24/7 bereikbaar en maakt gebruik van twee parkeerterreinen binnen een straal van 11 kilometer van Schiphol Airport. Er wordt maximaal 21 kilometer met uw auto gereden.


Valet parkeren
U geeft uw auto af bij Schiphol Airport op locatie die u van Valetparking Service doorkrijgt, waar een medewerker op u staat te wachten. Samen met de medewerker controleert u uw auto en vult u samen het reserveringsformulier in, vervolgens kunt u inchecken en uw reis voortzetten. Bij terugkomst neemt u contact op met Valetparking Service zodra u uw bagage heeft ontvangen. De medewerker spreekt een locatie met u af waar u uw auto weer in ontvangst kunt nemen.

De parkeerterreinen van Valetparking Service zijn verhard en er wordt tussen de 15 en 21 kilometer met uw auto gereden. Beide parkeerterreinen van Valetparking Service zijn voorzien van camerabeveiliging en er zijn altijd medewerkers aanwezig.

Bij afgifte van uw auto wordt tevens een schadeformulier ingevuld om de kilometerstand en de huidige staat van uw auto te noteren.

De medewerkers van Valetparking Service helpen u graag met uw bagage. Naast de goede service biedt Valetparking Service u diverse aanvullende diensten. U kunt uw auto zowel overdekt als onoverdekt parkeren. Tegen een extra vergoeding kunt u uw auto laten reinigen, zodat u in een schone auto weer naar huis gaat. De waspakketten kunt u bijboeken op het reserveringsformulier.

Valet parkeren

Aankomst

Op de dag van vertrek neemt u 30 minuten voor aankomst bij Schiphol Airport contact op met Valetparking Service. Een medewerker zal u dan exact aangeven waar zij bij de vertrekhallen op u wachten. U kunt de medewerker herkennen aan de bedrijfskleding met het logo van Valetparking Service. Aan de hand van uw reserveringsformulier wordt de kilometerstand en de staat van uw auto genoteerd. De medewerker helpt u graag met uw bagage.

Vertrek

Bij terugkomst neemt u direct na de landing contact op met Valetparking Service. Een medewerker brengt uw auto naar de afgesproken plek bij het vliegveld en zal daar op u wachten.

Adres

Venneperweg 873 b, 2152 MB, Nieuw Vennep

Help