Safe and Save Parking

Safe and Save Parking is een klein, Nederlandstalig bedrijf vlakbij Weeze en de Duitse grens. Al jarenlang zetten zij zich in om klanten veilige en voordelige parkeergelegenheid te bieden. Een shuttle-bus brengt u in 10 minuten van het parkeerterrein naar het vliegveld van Weeze.

Meer informatie

Adres

Wezerweg 28, 5855EN, Well (Nederland)
Weeze Airport Parking

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Safe and Save Parking

Safe and Save Parking beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Camera's
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Elektrisch oplaadpunt
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
80%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Parkeergarage
60%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 24/7 transfer
× Valet service

Over Safe and Save Parking

Safe and Save Parking heeft een honderdtal parkeerplaatsen en heeft geen restricties rond afmetingen van de wagens. Het aantal plaatsen is beperkt dus het is belangrijk dat u op tijd boekt. Het personeel staat dag en nacht klaar om uw auto te ontvangen en u naar het vliegveld te brengen.

Shuttle-parkeren
De shuttle-bus rijdt van en naar het vliegveld van Weeze om mensen weg te brengen en op te halen. Daarvoor baseren ze zich op de vertrektijd die u opgegeven hebt in uw reservatie. De transfer duurt hoogstens 10 minuten en de chauffeur helpt u graag met uw bagage.

Safe and Save Parking vraagt om de autosleutels af te geven zodat de medewerkers de auto's zo efficiënt mogelijk op het terrein kunnen parkeren.

Het parkeerterrein van Safe and Save Parking wordt afgesloten door een hek en slagbomen. Er is ook altijd personeel aanwezig.

Het parkeerterrein van Safe and Save Parking is verhard. Elektrische auto’s kunnen worden opgeladen voor u de auto terug komt ophalen. Deze dienst kan je bijboeken tijdens het reserveringsproces.

Ouders die met jonge kinderen reizen kunnen een stoelverhoger reserveren of hun eigen kinderstoeltje gebruiken. In dit laatste geval neemt de chauffeur het stoeltje mee zodat u zonder extra bagage kan vertrekken. Wanneer de shuttle-bus u komt ophalen na de reis, wordt het kinderstoeltje meegebracht voor de rit terug naar de parking. Het personeel helpt u graag met uw koffers.

Shuttle parkeren

Aankomst
Safe and Save Parking ligt aan de Wezerweg 28 in Well (in Nederland), op 10 km van de luchthaven van Weeze. De gemakkelijkste route kan u vinden met behulp van onze routeplanner.

Op de dag van vertrek meldt u zich bij het Texaco tankstation De Wellsche Hut, maandag tot en met zaterdag open van 9-18u. Hier helpt de medewerker u met uw bagage en wordt uw auto gecontroleerd op eventuele schade. Buiten de openingstijden van het tankstation neemt u onmiddellijk bij aankomst contact op met Safe and Save Parking.

Nadat u uw auto geparkeerd heeft, brengt een shuttle-bus u van het parkeerterrein naar het vliegveld Weeze. De shuttle-bus is duidelijk herkenbaar aan het logo van Safe and Save Parking dat op de zijkant staat. Met de bus kunnen 8 personen tegelijk vervoerd worden.

De transfer duurt ongeveer 10 minuten. U stapt uit bij de vertrekhal, dichtbij de incheckbalie. Zo bent u in een mum van tijd ingecheckt.

Vertrek
Bij terugkomst op de luchthaven haalt u eerst uw bagage op en neemt daarna contact op met Safe and Save Parking. De shuttle-bus wacht u op aan de aankomsthal, op dezelfde plaats waar u op de heenreis uitgestapt bent. De shuttle-bus brengt u vervolgens terug naar het parkeerterrein.

Het kan zijn dat u vroeger of later terugkomt dan oorspronkelijk gepland. In dit geval dient u contact op te nemen met Safe and Save Parking om de nieuwe terugkeerdatum door te geven. Wanneer u later terugkomt dan voorzien, dan betaalt u de extra parkeerkosten aan de receptie.

Adres

Wezerweg 28, 5855EN, Well (Nederland)

Help