Valetparking Weeze

Valetparking Weeze heeft een parkeerterrein waar u veilig en voordelig kan parkeren. Valetparking Weeze is gespecialiseerd in valet-parkeren maar biedt ook een unieke shuttle-service aan. U kan dag en nacht terecht bij Valetparking Weeze en bent van daaruit in 10 minuten op de luchthaven.

Meer informatie

Adres

Alte Heerstr. 70, 47652, Weeze
Weeze Airport Parking

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Valetparking Weeze

Valetparking Weeze beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Camera's
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Elektrisch oplaadpunt
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
60%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
100%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Over Valetparking Weeze

Valetparking Weeze biedt sinds 2010 parkeerdiensten aan bij Airport Weeze. Er is plaats voor 500 auto’s en er gelden geen restricties voor de grootte van de auto. De parking is open van 4u ‘s morgens tot de laatste klant zijn/haar auto heeft opgehaald.

Shuttle-parkeren
Valetparking Weeze biedt een unieke shuttle-service aan. U haalt een medewerker van Valetparking Weeze op aan het parkeerterrein. Hij/zij rijdt mee naar de luchthaven en neemt daar de auto van u over. U moet geen parkeerplaats zoeken en kan rechtstreeks doorlopen naar de incheckbalie. De medewerker van Valetparking Weeze brengt uw auto naar het parkeerterrein en zorgt ervoor dat uw auto door goed en veilig geparkeerd wordt. Wanneer u na de reis geland bent, brengt een medewerker uw auto terug naar de luchthaven. Eenmaal u uw bagage heeft opgehaald kan u instappen en vertrekken.

Valet parkeren
Kiest u voor de valet-dienst, dan rijdt u naar de luchthaven van Weeze. Hier wacht een medewerker van de parkeeraanbieder u op om de auto over te nemen. Terwijl u incheckt, parkeert de medewerker de auto op het parkeerterrein van Valetparking Weeze. Op de terugreis wordt de auto weer naar Airport Weeze gebracht.

Het parkeerterrein is omheind en voorzien van camerabewaking. Tijdens de openingsuren houdt het personeel de parking in de gaten. ‘s Nachts wordt het parkeerterrein afgesloten met een ijzeren hek. Uw autosleutels worden in een beveiligde kamer bewaard.

Tijdens de afdracht van de auto vult u samen met de chauffeur een formulier in en worden er foto’s gemaakt van de auto. Op het invulformulier noteren jullie de kilometerstand, de inhoud van de tank en eventuele schades. Valetparking Weeze is verzekerd voor het rijden in uw auto tijdens de parkeerperiode volgens hun algemene voorwaarden.

Omdat u altijd in uw eigen auto rijdt bij Valetparking Weeze, heeft u alles zelf in de hand. U hoeft dus niet te wachten op een shuttle-bus of kinderzitjes aan te vragen voor in de shuttle- bus. Het parkeerterrein is verhard en de medewerkers van de parkeeraanbieder zijn altijd bereid om u te helpen met de bagage.

Valetparking Weeze biedt u ook de mogelijkheid om uw elektrische auto op te laden. Dit kunt u ter plekke aangeven en er wordt 26 cent per Kilowatt gerekend.

Shuttle-parkeren

Aankomst
Het parkeerterrein van Valetparking Weeze ligt aan de Alte Heerstraße 70 en vlak aan de doorgangsweg naar Airport Weeze (via de B9). Wilt u er zeker van zijn dat u de meest gemakkelijke route hebt naar de parking, maak dan gebruik van de handige routeplanner van Parkos. De luchthaven ligt op amper 7 kilometer van het parkeerterrein.

10 minuten voor aankomst op het terrein van Valetparking Weeze, neemt u contact op met de parkeeraanbieder. Een medewerker wacht u aan de ingang van de parking op en identificeert zich met een bedrijfspas met foto van Valetparking Weeze. De medewerker stapt bij u in de auto en rijdt met u mee naar Airport Weeze. Op 10 minuten bent u op de luchthaven.

Hou er rekening mee dat u bij het toegangsportaal tot de terminal van Airport Weeze €2 moet betalen. Op het vliegveld helpt de medewerker u met het uitladen van uw bagage. Na een korte inspectie van uw auto, brengt de medewerker uw auto naar het parkeerterrein. U kan ondertussen rechtstreeks doorlopen naar de incheck-balie.

Vertrek
Als u naar de reis terug land op de luchthaven, haalt u eerst uw bagage op. Daarna belt u met Valetparking Weeze om uw aankomst te bevestigen. De chauffeur brengt uw auto onmiddellijk naar de luchthaven en helpt u daar met het inladen van de bagage. U brengt de medewerker vervolgens terug naar de parking en rijdt dan naar huis.

Als uw terugvlucht vertraagd is of u beslist deze tijdens de terugvlucht te wijzigen, dient u dit door te geven aan Valetparking Weeze. Als u een of meerdere dagen later aankomt dan oorspronkelijk gepland, kan het zijn dat u bijkomende parkeerkosten moet betalen. Die kan u ter plaatse betalen aan de medewerker.

Valet-parkeren

Aankomst
Op de dag dat u op reis vertrekt, rijdt u rechtstreeks naar de vertrekhal van Airport Weeze. 20 minuten voor aankomst belt u naar Valetparking Weeze om uw aankomsttijd op de luchthaven te bevestigen. Bij aankomst staat een chauffeur van Valetparking Weeze u op te wachten aan de terminal van Airport Weeze. Hou er rekening mee dat u bij aankomst op de luchthaven 2 euro moet betalen om aan de terminal te komen.

Tijdens het reserveren van uw parkeerplaats hebt u de nummerplaat en het model van uw auto doorgegeven. Deze gegevens worden door de chauffeur van Valetparking Weeze gebruikt om u te herkennen als u op de luchthaven aankomt. De chauffeur heeft een bedrijfspas bij zich (met foto) om zich te identificeren.

Na een korte inspectie van uw auto helpt de chauffeur u met het uitladen van uw bagage. Daarna loopt u de terminal binnen om in te checken. De chauffeur brengt uw auto naar het parkeerterrein van Valetparking Weeze. Voor het valet-parkeren wordt er niet meer dan 20 kilometer in de auto gereden.

Vertrek
Wanneer u na de reis landt op Airport Weeze, haalt u eerst uw bagage op. Daarna belt u naar Valetparking Weeze om te melden dat u aangekomen bent. Een chauffeur van Valetparking Weeze brengt uw auto vervolgens naar de terminal en helpt u met het inladen van uw bagage. Daarna kan u naar huis vertrekken.

Wanneer uw terugvlucht vertraagd is of als u besluit vroeger of later terug te vliegen dan oorspronkelijk gepland, dient u dit door te geven aan Valetparking Weeze. Als u een of meer dagen later terugkomt, kunnen er extra parkeerkosten in rekening gebracht worden. Die kan u betalen aan de chauffeur.

Adres

Alte Heerstr. 70, 47652, Weeze

Help