Bel Parking is een efficiënte, betaalbare en betrouwbare parkeeraanbieder. Het bedrijf biedt u dag en nacht kwaliteitsservice. Bel Parking biedt u maximaal comfort dankzij de shuttle- en valetservice. Met de valet service halen ze u op bij de ingang van de luchthaven!

Meer informatie

Adres

Chaussée de haecht 1097, 1140, Evere
Parking Zaventem

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Bel Parking

Beoordelingen Bel Parking

Alleen klanten die een reservering maakten via Parkos en daadwerkelijk bij de parking parkeerden, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten komen en dus volledig betrouwbaar zijn.

Bij parkings die meer dan 60 beoordelingen hebben, verwijderen we de beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar. Zo bent u er zeker van dat u recente en geupdate informatie krijgt over elke parking.

8,9
Op basis van 34 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in november 2022. Beoordeling geschreven op 10 november 2022.


1 woord: perfect!

10

Heeft geparkeerd in november 2022. Beoordeling geschreven op 09 november 2022.


Zeer vriendelijk en alles zoals gehoopt.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 27 oktober 2022.


Vriendelijke mensen en netjes op tijd

10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 25 oktober 2022.


Correcte en vlotte service.
Goede communicatie & afspraken in het Nederlands en Frans. Duidelijke info via mails en sms.
Een aanrader!

8

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 20 oktober 2022.


Zeer goede service

10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 17 oktober 2022.


Heel vlot en vriendelijk die jongen belde me van te voren op wanneer ik er juist ging zijn .auto werd klaar gezet bij terug keer dus 1 woord super vlot en aanrader

10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 16 oktober 2022.


Ideaal, punktueel, goedkoop, overdekt, enige minpuntje...de auto wordt soms verplaatst.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 14 oktober 2022.


Correcte service en afhandeling.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 14 oktober 2022.


Alles verliep vlot!

8

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 11 oktober 2022.


Nn

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 04 oktober 2022.


Vriendelijke ontvangst en vlotte service

8

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 03 oktober 2022.


Goed

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 28 september 2022.


Zeer gedienstige, vriendelijke man die het beste voor heeft voor de klanten.
Het contact verliep uitstekend.
De shuttle heeft op ons moeten wachten omdat we door een actie van de politie van de paspoortcontrole meer dan een uur dienden aan te schuiven. Onze vertraging noodzaakte een vlotte communicatie met de shuttle, het geen vlekkeloos is verlopen.
Opletten : er worden in de communicatie twee verschillende huisnummers vermeld.

8

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 27 september 2022.


Kleinschalig, vlot bereikbaar, correct en vriendelijk.
Hier zal ik dus nog parkeren.

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 25 september 2022.


Alles was perfect geen min maar pluspunten

Over Bel Parking

Bel Parking in Zaventem ligt op 15 minuten van de luchthaven van Zaventem. De parkeeraanbieder biedt overdekte parkeerplaatsen van uitstekende kwaliteit. Deze parkeeraanbieder vraagt ​​u uw autosleutels af te geven. De maximale hoogte is 4 meter. Met meer dan 70 plaatsen stelt de parkeeraanbieder alles in het werk om de klanttevredenheid te garanderen. De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend en het ervaren personeel zorgt voor de veiligheid van uw auto. Het enige wat u hoeft te doen is naar de parkeerplaats te gaan, uw sleutels in te leveren en dan kunt u met een gerust hart op vakantie. Of nog beter, ga direct naar de luchthaven en laat uw auto daar ophalen met de valet service

Om met een gerust hart op reis te gaan, is het belangrijk dat uw voertuig veilig is. Daarom is uw voertuig verzekerd vanaf het moment dat het wordt opgehaald tot het aan u wordt overhandigd. Daarnaast staat uw auto op een eigen, beveiligd en afgesloten parkeeraanbieder. Het personeel is ook 24 uur per dag aanwezig.

De parkeeraanbieder heeft een wachtkamer waar u de wifi kunt gebruiken om uw reis voor te bereiden, of om de laatste benodigde documenten te vinden terwijl u beschut bent tegen slecht weer. De kamer heeft ook automaten voor snacks, toiletten en u kunt hier uw batterij opladen van bijvoorbeeld uw telefoon, wat handig is als u vroeg aankomt.

Vertrek shuttle
Ga op de dag van aankomst rechtstreeks naar Bel Parking. Het personeel opent de ingang voor u op het tijdstip dat u heeft aangegeven bij uw reservering en staat klaar om u te helpen met uw bagage. Bent u te laat, geef dit dan door aan de parkeeraanbieder via het telefoonnummer uit uw bevestigingsmail. De gratis shuttle brengt u naar de luchthaven en heeft acht zitplaatsen.

De parkeerservice van Bel Parking kan niet eenvoudiger! Een medewerker zorgt voor uw voertuig wanneer u aankomt op de luchthaven, waardoor u niet hoeft te zoeken naar een parkeerplaats. Het personeel is ervaren en hebben er geen probleem mee om mensen met beperkte mobiliteit op te vangen. Het personeel doet altijd hun best om het parkeren van uw voertuig gemakkelijk te maken.

Terug
Eenmaal terug van uw reis, bevestigt u uw aankomst in Brussel door het nummer in uw bevestigingsmail te bellen. De medewerker voor shuttle of valet service wacht op u waar hij u heeft afgezet / ontmoet op de dag van vertrek. De shuttle brengt u in een paar minuten terug naar uw auto en u kunt weer de weg op in uw voertuig.

Adres

Chaussée de haecht 1097, 1140, Evere