Bel Parking is een efficiënte, betaalbare en betrouwbare parkeeraanbieder. Het bedrijf biedt u dag en nacht kwaliteitsservice. Bel Parking biedt u maximaal comfort dankzij de shuttle- en valetservice. Met de valet service halen ze u op bij de ingang van de luchthaven!

Meer informatie

Adres

Chaussée de haecht 1097, 1140, Evere
Parking Zaventem

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Bel Parking

Over Bel Parking

Bel Parking in Zaventem ligt op 15 minuten van de luchthaven van Zaventem. De parkeeraanbieder biedt overdekte parkeerplaatsen van uitstekende kwaliteit. Deze parkeeraanbieder vraagt ​​u uw autosleutels af te geven. De maximale hoogte is 4 meter. Met meer dan 70 plaatsen stelt de parkeeraanbieder alles in het werk om de klanttevredenheid te garanderen. De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend en het ervaren personeel zorgt voor de veiligheid van uw auto. Het enige wat u hoeft te doen is naar de parkeerplaats te gaan, uw sleutels in te leveren en dan kunt u met een gerust hart op vakantie. Of nog beter, ga direct naar de luchthaven en laat uw auto daar ophalen met de valet service

Om met een gerust hart op reis te gaan, is het belangrijk dat uw voertuig veilig is. Daarom is uw voertuig verzekerd vanaf het moment dat het wordt opgehaald tot het aan u wordt overhandigd. Daarnaast staat uw auto op een eigen, beveiligd en afgesloten parkeeraanbieder. Het personeel is ook 24 uur per dag aanwezig.

De parkeeraanbieder heeft een wachtkamer waar u de wifi kunt gebruiken om uw reis voor te bereiden, of om de laatste benodigde documenten te vinden terwijl u beschut bent tegen slecht weer. De kamer heeft ook automaten voor snacks, toiletten en u kunt hier uw batterij opladen van bijvoorbeeld uw telefoon, wat handig is als u vroeg aankomt.

Vertrek shuttle
Ga op de dag van aankomst rechtstreeks naar Bel Parking. Het personeel opent de ingang voor u op het tijdstip dat u heeft aangegeven bij uw reservering en staat klaar om u te helpen met uw bagage. Bent u te laat, geef dit dan door aan de parkeeraanbieder via het telefoonnummer uit uw bevestigingsmail. De gratis shuttle brengt u naar de luchthaven en heeft acht zitplaatsen.

De parkeerservice van Bel Parking kan niet eenvoudiger! Een medewerker zorgt voor uw voertuig wanneer u aankomt op de luchthaven, waardoor u niet hoeft te zoeken naar een parkeerplaats. Het personeel is ervaren en hebben er geen probleem mee om mensen met beperkte mobiliteit op te vangen. Het personeel doet altijd hun best om het parkeren van uw voertuig gemakkelijk te maken.

Terug
Eenmaal terug van uw reis, bevestigt u uw aankomst in Brussel door het nummer in uw bevestigingsmail te bellen. De medewerker voor shuttle of valet service wacht op u waar hij u heeft afgezet / ontmoet op de dag van vertrek. De shuttle brengt u in een paar minuten terug naar uw auto en u kunt weer de weg op in uw voertuig.

Adres

Chaussée de haecht 1097, 1140, Evere