Blue Valet Zaventem

Blue Valet biedt u maximaal comfort dankzij hun valet-service. Maakt u zich klaar voor een VIP-behandeling tegen een zeer betaalbare prijs! Een medewerker van Blue Valet zal op de luchthaven klaarstaan om uw auto in ontvangst te nemen. Terwijl u rechtstreeks het vliegveld in loopt, zal deze persoon uw auto voor u parkeren. Wanneer u terugkomt, zullen medewerkers van Blue Valet klaarstaan op de luchthaven met uw auto waarbij u de auto in ontvangst neemt. Vervolgens kunt u uw reis voortzetten zonder stress, zonder zorgen en zonder te wachten. Geniet nog meer van uw reis met Blue Valet. Meer informatie

Adres

Leopoldlaan, 1930, Zaventem
Parking Zaventem

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Blue Valet Zaventem

Over Blue Valet Zaventem

Valet is een jong bedrijf dat een eenvoudige en kwaliteitsvolle service aanbiedt. Na het veroveren van de Franse markt, is het bedrijf nu naar Zaventem gekomen om hun valet-service tegen een betaalbare prijs aan Belgische klanten aan te bieden. Eenvoudig gebruik, betaalbaar en kwaliteitsservice zijn de drie elementen die ervoor zorgen dat u tevreden bent over de dienst.

Veiligheid van uw voertuig is belangrijk om een stressvrije reis te garanderen. Uw voertuig is verzekerd vanaf het moment van inname tot uw terugkeer door AXA Insurance. Uw voertuig staat tijdens uw reis geparkeerd in een beveiligde privé-parkeerplaats. Het is een gesloten parkeerplaats met 24 uur per dag aanwezigheid van medewerkers van Blue Valet.

Blue Valet biedt alleen valet parking aan. Er is dus geen wachtkamer of toilet aanwezig.

service van Blue Valet is heel makkelijk te gebruiken. Een medewerker haalt uw voertuig direct voor de luchthaven op. Op deze manier hoeft u niet uren te zoeken naar een parkeergelegenheid. Hun medewerkers zijn ervaren en als u mobiliteitsproblemen heeft, zullen ze er alles aan doen om uw ervaring zo eenvoudig mogelijk te maken. Toegankelijkheid voor mensen met beperkte mobiliteit.

Adres

Leopoldlaan, 1930, Zaventem

Help