Fly parking is een ervaren aanbieder van parkeergelegenheid. Ze bieden een uitstekende klantenservice. Het vriendelijke personeel maakt het parkeren makkelijk voor u. U kunt bij Fly Parking uw autosleutel houden. De gratis pendelbus brengt u in 7 minuten naar de luchthaven van Brussel Zaventem.

De shuttlebus is inbegrepen voor maximaal vier personen. Wanneer u met meer dan vier personen komt, wordt er per extra persoon EUR 5 in rekening gebracht.

Let op: Bij deze aanbieder betaalt u €20 per dag extra wanneer er langer gebruikt wordt gemaakt van de parking dan op voorhand aangegeven

Meer informatie

Adres

Kerklaan 57, 1830, MACHELEN
Parking Zaventem

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Fly Parking

Fly Parking beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
60%

Faciliteiten

Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
80%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Parkeergarage
Verhard
× Gehandicapten parkeerplek
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× Valet service

Over Fly Parking

Bij Fly parking parkeert u uw auto op een beveiligd buiten- of binnen parkeerterrein. U hoeft uw autosleutel niet in te leveren.

Shuttle service

U rijdt zelf naar de Fly Parking in Zaventem en parkeert uw auto.De shuttle brengt u in 7 minuten naar de luchthaven.

.

Zowel het buiten parkeerterrein als de overdekte parkeerplaats van Fly parking Zaventem zijn omheind en er zijn bewakingscamera's.

.

U kunt op de dag van uw aankomst naar de receptie van de parkeerplaats gaan om u te melden. Vervolgens kunt u uw auto parkeren. Er is een wachtkamer en een toilet aanwezig. De parkeergarage heeft 150 overdekte en 150 buitenplaatsen. De shuttlebus rijdt 24 uur per dag en brengt u in 7 minuten naar de terminal. In het hoogseizoen kan de parkeerplaats u vragen om de sleutels in te leveren vanwege logistieke redenen.

U rijdt zelf naar de parkeerplaats in Zaventem. Wanneer u aankomt, kunt u zich bij de receptie melden. Na het parkeren van uw auto brengt de shuttle u naar de luchthaven van Zaventem. De reis van de parkeerplaats naar de luchthaven duurt ongeveer 7 minuten.

Let op: Bij deze aanbieder betaalt u €20 per dag extra wanneer er langer gebruikt wordt gemaakt van de parking dan op voorhand aangegeven

Adres

Kerklaan 57, 1830, MACHELEN

Help