Flyparking

Bij Flyparking kunt u met een gerust hart parkeren en op reis vertrekken. U parkeert uw auto op slechts 15 minuten rijden van de luchthaven van Zaventem en kan daarvoor kiezen uit shuttle- of valet-parkeren. Er is bij Flyparking altijd iemand aanwezig om u te verwelkomen en te helpen met uw bagage.

Meer informatie

Adres

Avenue de Vilvorde 78, 1000, Brussel
Parking Zaventem

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Flyparking

Flyparking beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Camera's
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
80%

Locatie

Binnen parkeren
Parkeergarage
Verhard
Gehandicapten parkeerplaats
× Geen maximale Doorrijhoogte
100%

Bereikbaarheid

5m tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen Flyparking

Alleen klanten die een reservering maakten via Parkos en daadwerkelijk bij de parking parkeerden, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten komen en dus volledig betrouwbaar zijn.

Bij parkings die meer dan 60 beoordelingen hebben, verwijderen we de beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar. Zo bent u er zeker van dat u recente en geupdate informatie krijgt over elke parking.

8,1
Op basis van 645 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 21 augustus 2018.


Vlotte en vriendelijke verbinding van en naar luchthaven, auto staat veilig binnen.
1 minpuntje om binnen te geraken moest ik iemand opbellen, was wat inproviseren

8

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 21 augustus 2018.


Alle vlot verlopen.De pendelbusjes zijn nogal oud en niet echt verzorgd. Ik had aangegeven dat ik met creditcard wou betalen en dit stond ook zo in mijn bevestiging, maar het toestel werkte niet dus moest ik cash bovenhalen. Op mijn factuurtje ben ik ook nog aan 't wachten. De ganse organisatie is eentalig frans.

8

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 19 augustus 2018.


Goed alternatief voor de dure parkingfaciliteiten op Zaventem

10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 17 augustus 2018.


Minimaal slepen met bagage en toch goedkoop en veilig geparkeerd. Binnen 15 minuten opgehaald en netjes bij de auto afgezet.

8

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 14 augustus 2018.


Vriendelijk onthaal
Niet moeten wachten bij aankomst garage.
Bij terugkomst vakantie wel pas bellen wanneer de bagage is opgehaald.
Garage is zeer netjes.
Volgende keer terug Flyparking

8

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 10 augustus 2018.


Correct

8

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 06 augustus 2018.


Doorgaan is goed verlopen

bij aankomst op zaventem gebeld om 17 uur en de bus gekomen
om 1745 uurergens een misverstand want de chauffeur was er toch al geweest
om 17.15 uur ongeveer maar maakte zich niet bekend en was met een ander busje vandaar dat wij dit ook niet herkenden
vond 45 min wel te lang om te wachten eigelijk.

vorig jaar wel alles goed verlopen!

8

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 05 augustus 2018.


4 sterren omdat de communicatie niet in het Nederlands kan gebeuren.

10

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 02 augustus 2018.


Zeer vlotte en vriendelijke medewerkers en een goede prijs!
Misschien wel beter dat er op alle busjes de vermelding "Flyparking" zou staan. Wij stonden te wachten en de chauffeur blijkbaar ook, maar we zagen nergens "Flyparking" op de bus staan.
Wij zoeken geen andere parking meer, zijn zeer tevreden over jullie.

8

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 01 augustus 2018.


Vlotte bediening en volgens afspraak

8

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 31 juli 2018.


Persoonlijk goede ervaring maar duidelijk dat personeel veel werk heeft en daardoor niet altijd enthousiast overkomt.. Bij aankomst geen duidelijkheid receptie gesloten.. Zelf plaats uitgekozen en contact opgenomen met telefoonnummer vermeld op de site. Tip: richtlijnen in meerdere talen ter plaatse vermelden indien receptie nog gesloten is. Positief dat het overdekte parking betreft en de toegang met rolluik afgesloten kan worden. Parking makkelijk bereikbaar komende van autosnelweg.

8

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 31 juli 2018.


Vriendelijke goeie service. op de shutelbus moet je na het bellen niet lang wachten. busje wel van het oudere type

10

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 29 juli 2018.


Goed
vriendelijk personeel

8

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 26 juli 2018.


Alles is goed verlopen.

8

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 19 juli 2018.


Bij aankomst iets verwarrend, werden via intercom op de overdekte parking binnen gelaten maar er was niemand aanwezig, toch wel eng midden in de nacht! Communicatie was moeilijk, chauffeur kon moeilijk nederlands... terug reis heel correcte en vriendelijke chauffeur, niet lang moeten wachten op pendelbus

Over Flyparking

De parkeergarage van Flyparking biedt plaats voor 200 auto’s. Flyparking is 24 uur per dag, 7 dagen per de week open. Zij bieden zowel een shuttle- als een valetdienst aan. Voor beide diensten geldt een maximale doorrijhoogte: 1m90 voor valet-pakeren en 2m50 voor shuttle-parkeren.

Shuttle-parkeren
Als u kiest voor de shuttle-dienst van Flyparking wordt u door een shuttle-bus van de parkeergarage naar het vliegveld gebracht. U rijdt dus zelf naar de parkeergarage om daar de auto te parkeren. Na uw reis haalt de shuttle-bus u op aan de luchthaven en wordt u in alle comfort naar de parking gebracht.

Valet-parkeren
Als u kiest voor valet-parkeren, dan rijdt u rechtstreeks naar de luchthaven. Daar wacht een chauffeur van Flyparking u op om de auto van u over te nemen. Voor de chauffeur vertrekt, controleert u samen uw auto op eventuele schade. U kan vervolgens direct naar de incheckbalie gaan. De chauffeur brengt uw auto naar de parking van Flyparking en zorgt ervoor dat de auto daar goed geparkeerd wordt. Na de reis brengt de chauffeur uw auto terug naar de luchthaven.

De parkeergarage wordt goed bewaakt door middel van videocamera’s en een alarmsysteem. De parkeergarage is ook goed verlicht en wordt ‘s nachts afgesloten. Bij valet parkeren worden de autosleutels veilig bewaard in een kluis.

Wanneer u de auto overdraagt, controleert u de auto samen met een medewerker van Flyparking op eventuele schade. Er worden ook foto’s gemaakt ter referentie. Flyparking is verzekerd voor het rijden met uw auto volgens hun algemene voorwaarden.

Flyparking stelt aan de receptie een wachtruimte en toiletten ter beschikking. Als u met kinderen reist kan u kinderstoeltjes aanvragen voor in de shuttle-bus. Er reizigers met een beperkte mobiliteit kunnen gebruik maken van de diensten van Flyparking; de shuttle-bus is voldoende groot om een rolstoel mee te nemen en de reizigers worden dichtbij de vertrekhal afgezet. Flyparking heeft ook zelf rolstoelen ter beschikking. De medewerkers van Flyparking helpen u graag met het in- en uitladen van uw bagage.

Shuttle-parkeren

Aankomst
Flyparking ligt aan de Vilvoordselaan 78 of Avenue de Vilvorde 78 in Brussel. De parkeergarage van Flyparking ligt op de kruising van de N1 en de R21 en is dus zeer gemakkelijk te bereiken. Het grote gebouw is herkenbaar aan de naam Auto Logistic Center. Om de gemakkelijkste route naar Flyparking te plannen, kan u de Parkos-routeplanner gebruiken.

20 minuten voor aankomst op de parkeergarage belt u met Flyparking om uw aankomsttijd te bevestigen. Bij de ingang van de parking zit op nummer 78 (in het groot aangegeven op het hek). Bij aankomst meldt u zich bij de receptie om de auto in te checken en te parkeren. U krijgt een badge met een referentienummer op. Deze badge houdt u bij tijdens de reist en geeft u terug af als u de auto komt ophalen.

De grote, witte shuttle-bus van Flyparking brengt u naar de aankomsthal van de luchthaven. De shuttle-bus is te herkennen aan de logo’s van Flyparking en Auto Logistic Center die op de zijkant van de bus staan. De rit naar het vliegveld duurt ongeveer 15 minuten.

Vertrek
Nadat u weer geland bent op Zaventem, haalt u eerst uw bagage op. Wanneer u alle valiezen weer in bezit heeft, belt u met Flyparking. Zij sturen de shuttle-bus naar het vliegveld. U wordt opgehaald op de parking van de shuttles (P15) op verdieping 0. Dit is dezelfde plaats waar u bent afgezet op de heenreis.

Mocht uw terugvlucht vertraging oplopen of u beslist enkele dagen vroeger of later terug te vliegen dan gepland, dan dient u dit telefonisch door te geven aan Flyparking. Als u later terugkomt dan kunnen er extra parkeerkosten in rekening gebracht worden. Die kan u bij het ophalen van de auto ter plaatse betalen.

Valet-parkeren

Aankomst
Als u kiest voor valet-parkeren dan rijdt u zelf rechtstreeks naar Zaventem. 30 minuten voor aankomst, belt u met Flyparking. Zij zorgen er dan voor dat er een chauffeur u staat op te wachten op de luchthaven.

De chauffeur wacht u op in P3, verdieping 6. Bij het binnenrijden van de parking moet u een parkeerticket nemen. Dat hoeft u niet te betalen. De chauffeur is te herkennen aan zijn jas met de naam Flyparking erop.

Na een korte inspectie van uw auto, maakt de chauffeur een foto van de kilometerstand. U kunt dit ook zelf doen. De chauffeur parkeert brengt uw auto vervolgens naar de parking van Flyparking terwijl u rechtstreeks kan doorlopen naar de incheckbalie. Er wordt tijdens uw reis maximaal 30 kilometer gereden in uw auto.

Vertrek
Wanneer u na de reis terug landt op Zaventem, haalt u eerst uw bagage op. Daarna belt u naar Flyparking om te melden dat u aangekomen bent. Een medewerker van Flyparking brengt uw auto vervolgens naar P3, verdieping 6. Samen met de chauffeur controleert u de auto en kan u naar huis vertrekken.

Als de tijd of datum van uw terugvlucht wijzigt, dient u dit telefonisch door te geven aan Flyparking. Wanneer u een of meer dagen langer parkeert dan gepland, kunnen er extra parkeerkosten in rekening gebracht worden. Het bijkomende bedrag kan u bij het ophalen van uw auto betalen aan de chauffeur.

Adres

Avenue de Vilvorde 78, 1000, Brussel

Help