Times Parking

Times Parking is een klein bedrijf met een 350 onoverdekte parkeerplaatsen. U rijdt naar het parkeerterrein, parkeert hier zelf uw auto en wordt vervolgens gratis met een gratis shuttle-bus naar Zaventem gebracht. U neemt zelf uw autosleutels mee op reis. De parkeergarage ligt op 6 minuten rijden van Zaventem.

Meer informatie

Adres

Gillekensstraat 1, 1800, Vilvoorde
Parking Zaventem

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Times Parking

Times Parking beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

80%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
× Camera's
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen Times Parking

Alleen klanten die een reservering maakten via Parkos en daadwerkelijk bij de parking parkeerden, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten komen en dus volledig betrouwbaar zijn.

Bij parkings die meer dan 60 beoordelingen hebben, verwijderen we de beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar. Zo bent u er zeker van dat u recente en geupdate informatie krijgt over elke parking.

6,8
Op basis van 253 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 15 september 2019.


Vriendelijk en behulpzaam

8

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 26 augustus 2019.


Prijs prima, shuttle OK wel enkel franstalig maar dat was op voorhand geweten. Bij terugkeer was het niet zo duidelijk waar we moesten staan: mail sprak van P16 maar bleek niet te kloppen. Jammer want zowel voor chauffeur als voor ons niet aangenaam.

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 07 augustus 2019.


We waren aangenaam verrast. Zowel bij aankomst en vertrek was alles prima in orde. Bellen als we bij de valiezen stonden. En bij aankomst aan de parking stond onze auto al klaar.

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 28 juli 2019.


Prima service. Zeer vriendelijk. Normale rijstijl van de chauffeurs geen cowboys.
Aangenaam detail: We kwamen terug tijdens de hittegolf. Op de parking stond mijn wagen klaar, airco op volle kracht. Dus heerlijk koele auto. Top.

8

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 23 juli 2019.


Zal hier volgende keer waarschijnlijk weer parkeren. Chauffeurs doen hun best om op tijd te zijn maar zijn volgens mij serieus onderbemand . Beter ietsje vroeger komen. Bij terugkomst wel vlot opgehaald . Prijs /kwaliteit oké, zeker niet duur.

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 16 juli 2019.


We hebben al 2x goede ervaring gehad. Het enige dat misschien beter kan is dat de chauffeur NL begrijpt. Voor ons was dit geen probleem maar voor andere mensen waarschijnlijk wel.

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 06 juli 2019.


Alles Ok

Over Times Parking

Times Parking beschikt over 350 onoverdekte parkeerplaatsen. De parking is 24/7 geopend: u kunt dag en nacht terecht bij Times Parking.

Shuttle-parkeren
Een shuttle-bus brengt u gratis naar Zaventem. De shuttle-bus staat op de gereserveerde tijd klaar en brengt u binnen 6 minuten naar de luchthaven. Aan het einde van uw reis wordt u weer opgehaald. In het hoogseizoen kan de parkeerplaats u vragen om de sleutels in te leveren vanwege logistieke redenen

Het parkeerterrein van Times Parking is volledig voorzien van camerabewaking. De parking is omheind door een hek.

Elke auto die aankomt bij Times Parking wordt bij binnenkomst gefotografeerd. Zo worden discussies vermeden indien uw auto onverhoopt schade zou opgelopen hebben tijdens uw afwezigheid.

Wanneer u met kleine kinderen reist, kan u bij de reservatie kinderzitjes aanvragen voor de shuttle-bus. Reizigers die minder mobiel zijn worden door de chauffeur naar binnen begeleid om het vertrek zo makkelijk en vlot mogelijk te laten verlopen. Indien u even zou moeten wachten op de shuttle-bus kan u in de overdekte wachtruimte van Times Parking wachten.

Shuttle parkeren

Aankomst
Het adres van Times Parking is Gillekensstraat 1 in Vilvoorde. Het parkeerterrein ligt op 7 kilometer van Zaventem en is bereikbaar via de Ring en de N1.
Met de routeplanner van Parkos krijgt u een stapsgewijze route die u snel en rechtstreeks naar de ingang brengt.

Op de dag van vertrek rijdt u naar de parkeergarage van Times Parking. De parkeeraanbieder gaat uit van de aankomsttijd aangegeven op de reservering. Indien u onderweg vertraging zou oplopen, verwittig dan op tijd en per telefoon.

Bij aankomst meldt u zich aan bij de receptie en worden er foto’s genomen van de auto. De witte shuttle-bus die u naar de luchthaven brengt staat klaar naast de receptie en brengt u in 6 minuten naar het vliegveld. Voor groepen groter dan 8 personen rijdt de shuttle-bus meerdere keren.

Vertrek
Op de terugreis belt u Times Parking nadat u uw bagage opgehaald heeft. De shuttle-bus staat in enkele minuten op de luchthaven en pikt u op op dezelfde plaats waar u afgezet bent bij vertrek [verdieping 0, op de parking van de bussen (P16)].

Als u vroeger of later aankomt dan aangegeven in de reservering, meldt u dit op tijd en telefonisch aan Times Parking. Wanneer u een of meer dagen langer parkeert dan u gereserveerd hebt, kan Times Parking extra parkeerkosten in rekening brengen. Deze kan u bij aankomst op de parking contant bijbetalen.

Adres

Gillekensstraat 1, 1800, Vilvoorde

Help