Uparking

Bij Uparking kunt u gerust parkeren en naar uw bestemming vliegen. Zij bieden parkeerruimte aan in hun parking op 10 minuten van Zaventem. De parking beschikt over een mooie wachtruimte en er zijn toiletten aanwezig. Er is bij Uparking altijd iemand aanwezig, ook om u te helpen met de bagage en u kunt uw autosleutels meenemen.

Meer informatie

Adres

Avenue de Vilvorde 78, 1000, Brussel
Parking Zaventem

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Uparking

Uparking beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

80%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
× Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
40%

Locatie

Buiten parkeren
Verhard
× Geen maximale doorrijhoogte
× Overdekt parkeren
× Gehandicapten parkeerplek
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5m tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen Uparking

Alleen klanten die een reservering maakten via Parkos en daadwerkelijk bij de parking parkeerden, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten komen en dus volledig betrouwbaar zijn.

Bij parkings die meer dan 60 beoordelingen hebben, verwijderen we de beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar. Zo bent u er zeker van dat u recente en geupdate informatie krijgt over elke parking.

6,6
Op basis van 61 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 14 juni 2019.


Zeer correct, vriendelijk!
Auto staat veilig en dat tegen een goed tarief!
We werden snel gebracht en opgehaald!

8

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 13 juni 2019.


Naar de luchthaven toe, geen opmerkingen.
Van de luchthaven naar de parking zeker een half uur samen met een ander koppel in het busje moeten wachten omdat er nog twee mensen aankwamen.
Kunnen die dan niet mee met een volgend busje?

8

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 09 juni 2019.


Vlotte service, zowel bij vertrek als bij aankomst.
We hebben wel telkens een tussenstop bij Times parking gemaakt om andere passagiers op te pikken of af te zetten, maar daarbij heel weinig tijd verloren. Bij aankomst werd de nummerplaat van de shuttle doorgegeven zodat we het voertuig heel snel vonden.

8

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 02 juni 2019.


Spijtig dat men enkel Frans spreekt. Voor de rest niet op te merken. Goeie prijs, vlotte verbinding naar luchthaven, snelle ophaling.

8

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 18 mei 2019.


Vlot en vriendelijk

8

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 16 mei 2019.


Het enige nadeel is dat het Franstalig is en dat vinden wij jammer! Voor de rest niets op aan te merken de mensen waren ZEER vriendelijk en stipt op tijd en het was nog nacht als we toekwamen. Een tip die wij belangrijk vinden dat het 2talig moet zijn. Anders zeer tevreden

8

Heeft geparkeerd in april 2019. Beoordeling geschreven op 13 mei 2019.


We hebben de auto overdekt geparkeerd. we werden dadelijk naar de luchthaven gebracht. de chauffeur was blijkbaar heel gehaast, want we vlogen van de ene naar de andere kant in het busje. Bij het ophalen, hebben we even moeten bellen. Dan zijn ze ons dadelijk komen ophalen. behulpzame chauffeurs. We zijn heel content over de u parking.

8

Heeft geparkeerd in april 2019. Beoordeling geschreven op 11 mei 2019.


Top service met vriendelijke mensen

8

Heeft geparkeerd in maart 2019. Beoordeling geschreven op 08 april 2019.


Niet lang moeten wachten op het busje zowel in vertrek als aankomst. De ingang kan wel beter aangeduid worden. Het is de linkse poort en je moet aanbellen. Misschien instructies boven de bel

10

Heeft geparkeerd in maart 2019. Beoordeling geschreven op 06 april 2019.


5 sterren waard
is onze 2 de keer dat we met jullie samenwerken en alles is perfect
wij gaan nergens anders voor de auto te parkeren , het personeel is stipt en super vriendelijk
wij hebben jullie gegevens dan ook al door gegeven aan familie en vrienden
groetjes en tot in het najaar

6

Heeft geparkeerd in maart 2019. Beoordeling geschreven op 05 april 2019.


De parking ligt een heel eind van de snelweg verwijderd alsook van de luchthaven min.15 min rijden
De toegang van de parking is bijna onmogelijk te vinden, gelukkig had ik vooraf met google-street de plaats gelokaliseerd, huisnummer is niet te vinden.

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Beste Paul Van Duyse, bedankt voor het delen van uw ervaringen. Uw mening is zeer belangrijk voor ons. We vinden het vervelend om te horen dat u moeite heeft gehad met het vinden van de parking. Niet elke parking ligt even dichtbij de luchthaven en om deze reden noemen we ook de afstand tot de luchthaven op onze website. Met vriendelijke groet, Team Parkos
8

Heeft geparkeerd in maart 2019. Beoordeling geschreven op 05 april 2019.


Service ok

8

Heeft geparkeerd in februari 2019. Beoordeling geschreven op 19 februari 2019.


Het zal wel aan ons gelegen hebben maar we konden in de eerste instantie de ingang van de parking niet vinden , tussen de gebouwen door .. uiteindelijk heeft er ons een behulpzaam persoon welke in de garage werkte ons de weg gewezen

10

Heeft geparkeerd in januari 2019. Beoordeling geschreven op 12 februari 2019.


Snelle service

8

Heeft geparkeerd in februari 2019. Beoordeling geschreven op 08 februari 2019.


Positieve ervaring. Prettig contact met de medewerkers. Echt super. Fijn dat de wagen binnen staat. Tip : aanduiding dat je naar boven moet moet rijden en aanbellen voor de poort kan beter aangegeven worden.

Over Uparking

In de parkeergarage van Uparking is plaats voor meer dan 200 auto's. Uparking is 24 uur per dag, 7 dagen in de week geopend. De maximale doorrijhoogte is 2,50 meter.

Shuttle parkeren
Met de shuttledienst van Uparking wordt u vanaf de parkeergarage naar het vliegveld gebracht. U rijdt dus zelf naar de parkeergarage om de auto te parkeren. Op de terugreis wordt u weer van het vliegveld opgehaald door de shuttlebus. In het hoogseizoen kan de parkeerplaats u vragen om de sleutels in te leveren vanwege logistieke redenen

De parkeergarage wordt goed bewaakt met videocamera’s en een alarmsysteem. De parkeergarage is goed verlicht en wordt ‘s nachts afgesloten. Bij valet parkeren worden de autosleutels veilig bewaard in een kluis.

Bij de afdracht van de auto controleert u samen met een medewerker van Uparking de auto op aanwezige mankementen of schades. Zij maken ook foto’s ter referentie. Uparking is verzekerd voor het rijden met uw auto volgens hun algemene voorwaarden.

Er is in de parkeergarage bij de receptie een wachtruimte en zijn er toiletten aanwezig. Voor de rit met de shuttlebus kunt u kinderzitjes aan uw reservering toevoegen. Personen met een beperkte mobiliteit worden dichtbij de vertrekhal afgezet. Een rolstoel kunt u ook meenemen in de shuttlebus en Uparking beschikt zelf ook over rolstoelen. Het personeel helpt u graag met het in- en uitladen van uw koffers.

Shuttle parkeren

Aankomst
Het adres van Uparking is Vilvoordselaan 78 of Avenue de Vilvorde 78 te Brussel. De parkeergarage van Uparking ligt op de kruising van de snelwegen N1 en de R21, en is dus goed te bereiken. Het gebouw is groot en staat aangegeven als: Auto Logistic Center. U kunt gebruik maken van de routeplanner van Parkos om de route hiernaartoe te plannen.

Bij de ingang staat het nummer 78 in het groot op het hek. U kunt zich vervolgens melden bij de receptie binnen de parkeergarage om de auto in te checken en te parkeren. U krijgt een badge met een referentienummer dat u op de terugreis teruggeeft.

U wordt vervoerd naar het vliegveld in een grote, witte bus met het logo van Uparking op de zijkant. U wordt bij de aankomsthal afgezet. De rit naar het vliegveld duurt ongeveer 10 minuten.

Vertrek
Nadat u weer geland bent op Zaventem, haalt u eerst uw bagage op. Wanneer u alle koffers weer in uw bezit heeft, belt u met Uparking. Zij sturen de witte shuttlebus weer naar het vliegveld. U wordt opgehaald op de parking van de shuttles (P15), verdieping 0. Dit is dezelfde plek waar u afgezet bent op de heenreis.

Mocht uw terugvlucht vertraging oplopen of vliegt u enkele dagen eerder of later terug dan gepland, kunt u dit telefonisch doorgeven aan Uparking. Bij een langere parkeerperiode kunnen er extra kosten ontstaan. Deze kunt u aan het einde van de reis ter plekke betalen.

Adres

Avenue de Vilvorde 78, 1000, Brussel

Help