Uparking

Bij Uparking kunt u gerust parkeren en naar uw bestemming vliegen. Zij bieden parkeerruimte aan in hun overdekte parking op 10 minuten van Zaventem. De parking beschikt over een mooie wachtruimte en er zijn toiletten aanwezig. Er is bij Uparking altijd iemand aanwezig, ook om u te helpen met de bagage en u kunt uw autosleutels meenemen.

Meer informatie

Adres

Avenue de Vilvorde 78, 1000, Brussel
Parking Zaventem

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Uparking

Uparking beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

80%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
× Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Buiten parkeren
Overdekt parkeren
Verhard
× Geen maximale doorrijhoogte
× Gehandicapten parkeerplek
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5m tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen Uparking

Alleen klanten die een reservering maakten via Parkos en daadwerkelijk bij de parking parkeerden, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten komen en dus volledig betrouwbaar zijn.

Bij parkings die meer dan 60 beoordelingen hebben, verwijderen we de beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar. Zo bent u er zeker van dat u recente en geupdate informatie krijgt over elke parking.

6,9
Op basis van 17 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in december 2018. Beoordeling geschreven op 11 december 2018.


Heel goed, vlot en vriendelijk personeel. Afspraken werden nagekomen. We komen terug!

8

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 28 november 2018.


Perfecte service.

10

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 28 november 2018.


Onze eerste keer bij Uparking... Geen problemen gehad, alles was correct van het reserveren tot het einde. Zeer vriendelijke mensen, ik wil ze zeker aanbevelen.

8

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 27 november 2018.


Vriendelijke persoon, tweetalig, aangenaam in omgang.

10

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 24 november 2018.


Perfect

8

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 22 november 2018.


Goede service.
vriendelijk personeel

8

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 22 november 2018.


Goede parkeergelegenheid. Goede dienstverlening en Goed behulpzaam.

8

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 22 november 2018.


Tevreden klant maar de GPS duid veel vroeger de parking aan en dan was er wel paniek en reden we rond. gelukkig een vriendelijk persoon aan de lijn die zei dat we moesten doorrijden.

6

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 21 november 2018.


Heel moeilijk te vinden nr 78 staat een heel stuk verder dan de inrit.
garagedeur zonder reclame en info enkel bel ?!
voor de rest we alles prima in orde buiten dat er geen beschikbare toiletten zijn in de wachtplaats

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Beste klant, bedankt voor het achterlaten van een review. We stellen uw mening zeer op prijs. De parkeergarage van Uparking is een groot gebouw en staat aangegeven als 'Auto Logistic Center'. Op het hek bij de ingang staat in het groot het nummer 78. We gaan navragen bij Uparking of zij dit logo er nog op hebben staan en alles duidelijk staat aangegeven. Fijn om te horen dat uw reservering verder prima is verlopen. Met vriendelijke groet, Team Parkos.
8

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 21 november 2018.


Parking is overdekt en bewaakt vervoer vanaf de parking naar de luchthaven verliep vlot wel redelijk lang moeten wachten op de chauffeur na de terugvlucht maar dat was de eerste keer sinds ik beroep doe op Uparking vriendelijke chauffeurs

8

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 21 november 2018.


Goede en vriendelijke service. Voldoende parkeerplaats op het dak vh gebouw, voertuig staat in open lucht geparkeerd. Voorzichtig rijgedrag vd chauffeurs.
1 minpunt: de chauffeur die ons naar de luchthaven bracht heeft niet de juiste plaats aangeduid waar men ons bij terugkomst komt ophalen. Dit bracht verwarring mee, maar alles is geduldig en respectvol in orde gekomen.

8

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 21 november 2018.


Aanduidingen parking was niet zo aanwezig.
Medewerkers waren zeer gedienstig en vriendelijk.
Propere parking en ik vermoed veilig.
Bij terugkomst hebben we naar de shuttle moeten wachten.
De plaats waar de shuttle ons kwam ophalen P15 was niet duidelijk .

Over Uparking

In de overdekte parkeergarage van Uparking is plaats voor meer dan 200 auto's. Uparking is 24 uur per dag, 7 dagen in de week geopend. De maximale doorrijhoogte is 2,50 meter.

Shuttle parkeren
Met de shuttledienst van Uparking wordt u vanaf de parkeergarage naar het vliegveld gebracht. U rijdt dus zelf naar de parkeergarage om de auto te parkeren. Op de terugreis wordt u weer van het vliegveld opgehaald door de shuttlebus.

De parkeergarage wordt goed bewaakt met videocamera’s en een alarmsysteem. De parkeergarage is goed verlicht en wordt ‘s nachts afgesloten. Bij valet parkeren worden de autosleutels veilig bewaard in een kluis.

Bij de afdracht van de auto controleert u samen met een medewerker van Uparking de auto op aanwezige mankementen of schades. Zij maken ook foto’s ter referentie. Uparking is verzekerd voor het rijden met uw auto volgens hun algemene voorwaarden.

Er is in de parkeergarage bij de receptie een wachtruimte en zijn er toiletten aanwezig. Voor de rit met de shuttlebus kunt u kinderzitjes aan uw reservering toevoegen. Personen met een beperkte mobiliteit worden dichtbij de vertrekhal afgezet. Een rolstoel kunt u ook meenemen in de shuttlebus en Uparking beschikt zelf ook over rolstoelen. Het personeel helpt u graag met het in- en uitladen van uw koffers.

Shuttle parkeren

Aankomst
Het adres van Uparking is Vilvoordselaan 78 of Avenue de Vilvorde 78 te Brussel. De parkeergarage van Uparking ligt op de kruising van de snelwegen N1 en de R21, en is dus goed te bereiken. Het gebouw is groot en staat aangegeven als: Auto Logistic Center. U kunt gebruik maken van de routeplanner van Parkos om de route hiernaartoe te plannen.

Bij de ingang staat het nummer 78 in het groot op het hek. U kunt zich vervolgens melden bij de receptie binnen de parkeergarage om de auto in te checken en te parkeren. U krijgt een badge met een referentienummer dat u op de terugreis teruggeeft.

U wordt vervoerd naar het vliegveld in een grote, witte bus met het logo van Uparking op de zijkant. U wordt bij de aankomsthal afgezet. De rit naar het vliegveld duurt ongeveer 10 minuten.

Vertrek
Nadat u weer geland bent op Zaventem, haalt u eerst uw bagage op. Wanneer u alle koffers weer in uw bezit heeft, belt u met Uparking. Zij sturen de witte shuttlebus weer naar het vliegveld. U wordt opgehaald op de parking van de shuttles (P15), verdieping 0. Dit is dezelfde plek waar u afgezet bent op de heenreis.

Mocht uw terugvlucht vertraging oplopen of vliegt u enkele dagen eerder of later terug dan gepland, kunt u dit telefonisch doorgeven aan Uparking. Bij een langere parkeerperiode kunnen er extra kosten ontstaan. Deze kunt u aan het einde van de reis ter plekke betalen.

Adres

Avenue de Vilvorde 78, 1000, Brussel

Help