Uparking

Bij Uparking kunt u gerust parkeren en naar uw bestemming vliegen. Zij bieden parkeerruimte aan in hun overdekte parking op 10 minuten van Zaventem. De parking beschikt over een mooie wachtruimte en er zijn toiletten aanwezig. Er is bij Uparking altijd iemand aanwezig, ook om u te helpen met de bagage en u kunt uw autosleutels meenemen.

Meer informatie

Adres

Avenue de Vilvorde 78, 1000, Brussel
Parking Zaventem

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Uparking

Uparking beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

80%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
× Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Buiten parkeren
Overdekt parkeren
Verhard
× Geen maximale doorrijhoogte
× Gehandicapten parkeerplek
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5m tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen Uparking

Alleen klanten die een reservering maakten via Parkos en daadwerkelijk bij de parking parkeerden, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten komen en dus volledig betrouwbaar zijn.

Bij parkings die meer dan 60 beoordelingen hebben, verwijderen we de beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar. Zo bent u er zeker van dat u recente en geupdate informatie krijgt over elke parking.

7,1
Op basis van 42 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in maart 2019. Beoordeling geschreven op 08 april 2019.


Niet lang moeten wachten op het busje zowel in vertrek als aankomst. De ingang kan wel beter aangeduid worden. Het is de linkse poort en je moet aanbellen. Misschien instructies boven de bel

10

Heeft geparkeerd in maart 2019. Beoordeling geschreven op 06 april 2019.


5 sterren waard
is onze 2 de keer dat we met jullie samenwerken en alles is perfect
wij gaan nergens anders voor de auto te parkeren , het personeel is stipt en super vriendelijk
wij hebben jullie gegevens dan ook al door gegeven aan familie en vrienden
groetjes en tot in het najaar

6

Heeft geparkeerd in maart 2019. Beoordeling geschreven op 05 april 2019.


De parking ligt een heel eind van de snelweg verwijderd alsook van de luchthaven min.15 min rijden
De toegang van de parking is bijna onmogelijk te vinden, gelukkig had ik vooraf met google-street de plaats gelokaliseerd, huisnummer is niet te vinden.

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Beste Paul Van Duyse, bedankt voor het delen van uw ervaringen. Uw mening is zeer belangrijk voor ons. We vinden het vervelend om te horen dat u moeite heeft gehad met het vinden van de parking. Niet elke parking ligt even dichtbij de luchthaven en om deze reden noemen we ook de afstand tot de luchthaven op onze website. Met vriendelijke groet, Team Parkos
8

Heeft geparkeerd in maart 2019. Beoordeling geschreven op 05 april 2019.


Service ok

8

Heeft geparkeerd in februari 2019. Beoordeling geschreven op 19 februari 2019.


Het zal wel aan ons gelegen hebben maar we konden in de eerste instantie de ingang van de parking niet vinden , tussen de gebouwen door .. uiteindelijk heeft er ons een behulpzaam persoon welke in de garage werkte ons de weg gewezen

10

Heeft geparkeerd in januari 2019. Beoordeling geschreven op 12 februari 2019.


Snelle service

8

Heeft geparkeerd in februari 2019. Beoordeling geschreven op 08 februari 2019.


Positieve ervaring. Prettig contact met de medewerkers. Echt super. Fijn dat de wagen binnen staat. Tip : aanduiding dat je naar boven moet moet rijden en aanbellen voor de poort kan beter aangegeven worden.

10

Heeft geparkeerd in januari 2019. Beoordeling geschreven op 07 februari 2019.


Overdekte parking en shuttle op tijd ter plaatse.

8

Heeft geparkeerd in januari 2019. Beoordeling geschreven op 02 februari 2019.


Vriendelijk. Rustig rijgedrag.

10

Heeft geparkeerd in januari 2019. Beoordeling geschreven op 31 januari 2019.


Snelle en goedkope service. Chauffeur was heel sociaal en vriendelijk . Na aankomst stond hij er na 10 min

10

Heeft geparkeerd in januari 2019. Beoordeling geschreven op 24 januari 2019.


Was effe schrikken toen we aankwamen en voor een gesloten poort stonden, 's nachts... We reden tot ervoor maar vonden nergens een knop of een bel.
Dan maar getelefoneerd, 10 minuten wachten want het busje was op de terugweg van de luchthaven. We stonden in het overdekte gedeelte.
Om terug te keren werd er gewacht tot het busje vol was, begrijpbaar.
Prima regeling!

2

Heeft geparkeerd in december 2018. Beoordeling geschreven op 17 januari 2019.


Slecht, de medewerkers spreken geen nederlands.
Bij aankomst op de parking moesten wij zelf maar een plaatsje zoeken op een overvolle parking. Het was druk dat weekend dus stond de parking eigenlijk vol was de uitleg. Dan toch maar in de gang geparkeerd.
Bij de terugkomst op de luchthaven was het druk maar een redelijk vlotte service, wel in het engels deze keer. Dat de chauffeur telefoneerde, en rijdt, terwijl hij met 6 mensen in de auto zit vind ik not done. Ik vind niet dat ik een ster moet geven

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Goedemiddag,
Bedankt voor het delen van uw ervaringen. Wij vinden uw mening zeer belangrijk. Wij zullen uw klacht met de parking bespreken zodat de service in de toekomst verbetert kan worden.
Met vriendelijke groet,
Team Parkos
8

Heeft geparkeerd in januari 2019. Beoordeling geschreven op 17 januari 2019.


Goede service, snelle ophaling

8

Heeft geparkeerd in december 2018. Beoordeling geschreven op 16 januari 2019.


Geode parkeerplaast, vriendelijke chauffeurs, alleen de ingang is moeilijk te vinden.

8

Heeft geparkeerd in december 2018. Beoordeling geschreven op 16 januari 2019.


Goede parkeerplaatsdienst tot max. 1maand. Daarna wordt luchtvaarttaxi beterkoop

Over Uparking

In de overdekte parkeergarage van Uparking is plaats voor meer dan 200 auto's. Uparking is 24 uur per dag, 7 dagen in de week geopend. De maximale doorrijhoogte is 2,50 meter.

Shuttle parkeren
Met de shuttledienst van Uparking wordt u vanaf de parkeergarage naar het vliegveld gebracht. U rijdt dus zelf naar de parkeergarage om de auto te parkeren. Op de terugreis wordt u weer van het vliegveld opgehaald door de shuttlebus.

De parkeergarage wordt goed bewaakt met videocamera’s en een alarmsysteem. De parkeergarage is goed verlicht en wordt ‘s nachts afgesloten. Bij valet parkeren worden de autosleutels veilig bewaard in een kluis.

Bij de afdracht van de auto controleert u samen met een medewerker van Uparking de auto op aanwezige mankementen of schades. Zij maken ook foto’s ter referentie. Uparking is verzekerd voor het rijden met uw auto volgens hun algemene voorwaarden.

Er is in de parkeergarage bij de receptie een wachtruimte en zijn er toiletten aanwezig. Voor de rit met de shuttlebus kunt u kinderzitjes aan uw reservering toevoegen. Personen met een beperkte mobiliteit worden dichtbij de vertrekhal afgezet. Een rolstoel kunt u ook meenemen in de shuttlebus en Uparking beschikt zelf ook over rolstoelen. Het personeel helpt u graag met het in- en uitladen van uw koffers.

Shuttle parkeren

Aankomst
Het adres van Uparking is Vilvoordselaan 78 of Avenue de Vilvorde 78 te Brussel. De parkeergarage van Uparking ligt op de kruising van de snelwegen N1 en de R21, en is dus goed te bereiken. Het gebouw is groot en staat aangegeven als: Auto Logistic Center. U kunt gebruik maken van de routeplanner van Parkos om de route hiernaartoe te plannen.

Bij de ingang staat het nummer 78 in het groot op het hek. U kunt zich vervolgens melden bij de receptie binnen de parkeergarage om de auto in te checken en te parkeren. U krijgt een badge met een referentienummer dat u op de terugreis teruggeeft.

U wordt vervoerd naar het vliegveld in een grote, witte bus met het logo van Uparking op de zijkant. U wordt bij de aankomsthal afgezet. De rit naar het vliegveld duurt ongeveer 10 minuten.

Vertrek
Nadat u weer geland bent op Zaventem, haalt u eerst uw bagage op. Wanneer u alle koffers weer in uw bezit heeft, belt u met Uparking. Zij sturen de witte shuttlebus weer naar het vliegveld. U wordt opgehaald op de parking van de shuttles (P15), verdieping 0. Dit is dezelfde plek waar u afgezet bent op de heenreis.

Mocht uw terugvlucht vertraging oplopen of vliegt u enkele dagen eerder of later terug dan gepland, kunt u dit telefonisch doorgeven aan Uparking. Bij een langere parkeerperiode kunnen er extra kosten ontstaan. Deze kunt u aan het einde van de reis ter plekke betalen.

Adres

Avenue de Vilvorde 78, 1000, Brussel

Help