Uparking

Bij Uparking kunt u gerust parkeren en naar uw bestemming vliegen. Zij bieden parkeerruimte aan in hun parking op 10 minuten van Zaventem. De parking beschikt over een mooie wachtruimte en er zijn toiletten aanwezig. Er is bij Uparking altijd iemand aanwezig, ook om u te helpen met de bagage en u kunt uw autosleutels meenemen.

Meer informatie

Adres

Avenue de Vilvorde 78, 1000, Brussel
Parking Zaventem

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Uparking

Uparking beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

80%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
× Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
40%

Locatie

Buiten parkeren
Verhard
× Geen maximale doorrijhoogte
× Overdekt parkeren
× Gehandicapten parkeerplek
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5m tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen Uparking

Alleen klanten die een reservering maakten via Parkos en daadwerkelijk bij de parking parkeerden, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten komen en dus volledig betrouwbaar zijn.

Bij parkings die meer dan 60 beoordelingen hebben, verwijderen we de beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar. Zo bent u er zeker van dat u recente en geupdate informatie krijgt over elke parking.

6,0
Op basis van 91 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 25 september 2019.


Veel tevreden :

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 12 augustus 2019.


Zeer goed! Nooit problemen ofzo. Altijd op tijd. Nooit iets aan mijn auto of, kilometers bij of zo van die toestanden! Gewoon een ideale en niet te dure parking!

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 01 augustus 2019.


Heel goede en correcte service voor een eerlijke prijs.
We hadden ook deze keer weer een heel vriendelijke chauffeur.
We zoeken zelfs geen andere parking meer, rue de Vilvorde is onze favoriet!

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 31 juli 2019.


Prijs/kwaliteit top

8

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 24 juli 2019.


Bij vertrek alles prima in orde 15 juli 2019
bij terugkomst , veel te lang moeten wachten op busje nl. 1,5u , chauffeur was enorm gestresseerd en terecht !!! deze persoon moest op 5 parkings mensen gaan ophalen en afzetten. Overal veel te veel mensen en te weinig busjes beschikbaar met grote frustratie bij alle reizigers en de chauffeurs van de busjes. Zeer slecht georganiseerd en op chauffeurs wordt een enorme druk gezet. Betere controle van aantal reizigers en daarbij hoeveelheid busvervoer ook aanpassen zodat iedereen tijdig van of naar de luchthaven geraakt. Contact met de medewerkers was wel zeker in orde, behulpzaam.

8

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 20 juli 2019.


Goede afgesloten parking met vriendelijke mensen

8

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 17 juli 2019.


Alles ok! behalve het busje dat niet herkenbaar is bij het ophalen van reizigers.

8

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 16 juli 2019.


We hadden geboekt voor een parkingbinnen. Na enige tijd hebben jullie eenzijdig beslist dat het buiten werd.Jammer.
Vermits het onze 1x was op jullie parking was het niet echt duidelijk waar we moesten parkeren? Chauffeur kwam er dan bij maar zelfs dan nog was het niet duidelijk. Vervoer naar/van luchthaven was prima. Prijs/kwaliteit heel goed.

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 08 juli 2019.


Alles goed verlopen, vriendelijk personeel,
Als we toekwamen moesten we maar een 10 tal minuten wachten om ons terug naar de parking te brengen. zeer tevreden.

8

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 20 juni 2019.


Het verliep vlot alleen was de chauffeur nogal roekeloos de terugweg was beter.nette parking

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 14 juni 2019.


Zeer correct, vriendelijk!
Auto staat veilig en dat tegen een goed tarief!
We werden snel gebracht en opgehaald!

8

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 13 juni 2019.


Naar de luchthaven toe, geen opmerkingen.
Van de luchthaven naar de parking zeker een half uur samen met een ander koppel in het busje moeten wachten omdat er nog twee mensen aankwamen.
Kunnen die dan niet mee met een volgend busje?

8

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 09 juni 2019.


Vlotte service, zowel bij vertrek als bij aankomst.
We hebben wel telkens een tussenstop bij Times parking gemaakt om andere passagiers op te pikken of af te zetten, maar daarbij heel weinig tijd verloren. Bij aankomst werd de nummerplaat van de shuttle doorgegeven zodat we het voertuig heel snel vonden.

8

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 02 juni 2019.


Spijtig dat men enkel Frans spreekt. Voor de rest niet op te merken. Goeie prijs, vlotte verbinding naar luchthaven, snelle ophaling.

8

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 18 mei 2019.


Vlot en vriendelijk

Over Uparking

In de parkeergarage van Uparking is plaats voor meer dan 200 auto's. Uparking is 24 uur per dag, 7 dagen in de week geopend. De maximale doorrijhoogte is 2,50 meter.

Shuttle parkeren
Met de shuttledienst van Uparking wordt u vanaf de parkeergarage naar het vliegveld gebracht. U rijdt dus zelf naar de parkeergarage om de auto te parkeren. Op de terugreis wordt u weer van het vliegveld opgehaald door de shuttlebus. In het hoogseizoen kan de parkeerplaats u vragen om de sleutels in te leveren vanwege logistieke redenen

De parkeergarage wordt goed bewaakt met videocamera’s en een alarmsysteem. De parkeergarage is goed verlicht en wordt ‘s nachts afgesloten. Bij valet parkeren worden de autosleutels veilig bewaard in een kluis.

Bij de afdracht van de auto controleert u samen met een medewerker van Uparking de auto op aanwezige mankementen of schades. Zij maken ook foto’s ter referentie. Uparking is verzekerd voor het rijden met uw auto volgens hun algemene voorwaarden.

Er is in de parkeergarage bij de receptie een wachtruimte en zijn er toiletten aanwezig. Voor de rit met de shuttlebus kunt u kinderzitjes aan uw reservering toevoegen. Personen met een beperkte mobiliteit worden dichtbij de vertrekhal afgezet. Een rolstoel kunt u ook meenemen in de shuttlebus en Uparking beschikt zelf ook over rolstoelen. Het personeel helpt u graag met het in- en uitladen van uw koffers.

Shuttle parkeren

Aankomst
Het adres van Uparking is Vilvoordselaan 78 of Avenue de Vilvorde 78 te Brussel. De parkeergarage van Uparking ligt op de kruising van de snelwegen N1 en de R21, en is dus goed te bereiken. Het gebouw is groot en staat aangegeven als: Auto Logistic Center. U kunt gebruik maken van de routeplanner van Parkos om de route hiernaartoe te plannen.

Bij de ingang staat het nummer 78 in het groot op het hek. U kunt zich vervolgens melden bij de receptie binnen de parkeergarage om de auto in te checken en te parkeren. U krijgt een badge met een referentienummer dat u op de terugreis teruggeeft.

U wordt vervoerd naar het vliegveld in een grote, witte bus met het logo van Uparking op de zijkant. U wordt bij de aankomsthal afgezet. De rit naar het vliegveld duurt ongeveer 10 minuten.

Vertrek
Nadat u weer geland bent op Zaventem, haalt u eerst uw bagage op. Wanneer u alle koffers weer in uw bezit heeft, belt u met Uparking. Zij sturen de witte shuttlebus weer naar het vliegveld. U wordt opgehaald op de parking van de shuttles (P15), verdieping 0. Dit is dezelfde plek waar u afgezet bent op de heenreis.

Mocht uw terugvlucht vertraging oplopen of vliegt u enkele dagen eerder of later terug dan gepland, kunt u dit telefonisch doorgeven aan Uparking. Bij een langere parkeerperiode kunnen er extra kosten ontstaan. Deze kunt u aan het einde van de reis ter plekke betalen.

Adres

Avenue de Vilvorde 78, 1000, Brussel

Help