Sky Parking Zaventem

U hoeft zich bij Sky Parking Zaventem geen zorgen te maken over uw auto. Sky Parking Zaventem ligt op slechts 10 minuten afstand van Zaventem. U kan hier uw auto 24/7 voordelig parkeren en er is altijd personeel aanwezig. Een shuttle-bus brengt u gratis naar de luchthaven.

Meer informatie

Adres

G.Levisstraat 2, 1800, Vilvoorde
Parking Zaventem

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Sky Parking Zaventem

Sky Parking Zaventem beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

80%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
× Voertuig inspectie
40%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
× Toiletten
× Wachtruimte
40%

Locatie

Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Geen maximale Doorrijhoogte
× Parkeergarage
80%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service
× 5min tot de terminal

Beoordelingen Sky Parking Zaventem

Alleen klanten die een reservering maakten via Parkos en daadwerkelijk bij de parking parkeerden, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten komen en dus volledig betrouwbaar zijn.

Bij parkings die meer dan 60 beoordelingen hebben, verwijderen we de beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar. Zo bent u er zeker van dat u recente en geupdate informatie krijgt over elke parking.

7,4
Op basis van 174 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 21 februari 2018.


4 sterren omwille van bereikbaarheid, nabijheid luchthaven, prijs.
Geen camerabewaking gezien. Zowel bij aankomst/vertrek als bij terugkomst/vertrek stond het toegangshek/poort open. Geen ontvangstbalie aanwezig. Bij vertrek naar luchthaven opgehaald door neutrale taxi-minibus OK, bij terugkomst aan de luchthaven opgepikt door neutrale grijze BMW met vriendelijke nederlandstalige chauffeur. OK

10

Heeft geparkeerd in januari 2018. Beoordeling geschreven op 29 januari 2018.


Correcte afhandeling, vriendelijk personeel.

8

Heeft geparkeerd in januari 2018. Beoordeling geschreven op 25 januari 2018.


Zeer goed georganiseerd we hebben onderweg gebeld en ze stonden te wachten om ons op te laden . Gelukkig hebben we een handleiding met Franse zinnen gekregen. Bij het ophalen hebben we gebeld en hij stond al te wachten. Hebben 5 minuten moeten wachten op andere mensen maar was zeker niet erg zou er opnieuw boeken

10

Heeft geparkeerd in januari 2018. Beoordeling geschreven op 11 januari 2018.


Super goed geregeld, 0 min. wachttijd bij vertrek én aankomst. Als ik weer eens van Zaventem vertrek ga ik zeker gebruik maken van Sky Parking en ik zal het iedereen aanraden.

10

Heeft geparkeerd in december 2017. Beoordeling geschreven op 11 januari 2018.


Super ! Bij vertrek was het niet meteen duidelijk waar de afspraak voor het ophalen was omdat het voor ons de 1ste keer was op de luchthaven na de aanslagen en alles daar wat veranderd is, maar na een telefoontje was het meteen duidelijk.
Bij terugkomst had onze vlucht vertraging waardoor we pas om 03u45 's nachts landen, en zelfs dan stond de auto meteen op ons te wachten ! Das gewoon super om dan in je eigen auto te stappen !

6

Heeft geparkeerd in december 2017. Beoordeling geschreven op 08 januari 2018.


Goede service maar ik heb mijn twijfels of dat deze parking bewaakt is. Dit is de 2e maal dat we er parkeren en buiten het busje is daar niemand aanwezig

8

Heeft geparkeerd in december 2017. Beoordeling geschreven op 07 januari 2018.


Contact met de medewerkers verliep vlot. Snelle en correcte dienstverlening.
Bij aankomst bel je, na je bagage-afhaling naar sky parking. Het was even schrikken dat we op een antwoordapparaat terecht kwamen. Maar na 10 minuutjes hadden we wel contact en was de medewerker snel ter plaatse.
Goede prijs/kwaliteit verhouding.

8

Heeft geparkeerd in december 2017. Beoordeling geschreven op 02 januari 2018.


Zeer vriendelijk, senl en goed geholpen.

6

Heeft geparkeerd in december 2017. Beoordeling geschreven op 27 december 2017.


Geachte heer,
De diensten zijn goed en ook zeer mooi op tijd.
Waarom geef ik maar 3 sterren omdat de parking zeer moeilijk zichtbaar is en slecht is aangeduid voor de rest prima.

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
8

Heeft geparkeerd in november 2017. Beoordeling geschreven op 07 december 2017.


Prima service, alleen als we toekwamen een gesloten poort , geen bord of info.

10

Heeft geparkeerd in november 2017. Beoordeling geschreven op 01 december 2017.


Vlot heen en terug gebracht, alles wat je verwacht van een luchthavenparking

8

Heeft geparkeerd in november 2017. Beoordeling geschreven op 27 november 2017.


Positief: zonder wachten naar de luchthaven gebracht. Hetzelfde bij terugkeer.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 09 november 2017.


Prima service

8

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 05 november 2017.


Heel vriendelijke man die ons naar luchthaven voerde maar de man aan telf kan alleen maar Frans dus beetje nadeel vlot Engels zou wel mogen

8

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 29 oktober 2017.


Heel goede ervaring. Ze stonden ons op te wachten aan de parking en zijde ons om rechtdoor te rijde naar de volgende parking. In het afkomen sms gestuurd even later werd ik gebeld om te vragen of we al buiten stonden, binnen het kwartier werden we opgehaald. Hele goede ervaringen!

Over Sky Parking Zaventem

De parkeergarage van Sky Parking Zaventem biedt ruimte aan 250 auto’s. Wanneer u op tijd reserveert, bent u altijd verzekerd van een parkeerplek. Het personeel van Sky Parking Zaventem staat dag en nacht voor u paraat. De garage is geschikt voor alle types personenauto’s.

Shuttle-parkeren
Sky Parking Zaventem brengt u met hun shuttle-bus naar de luchthaven. De shuttle-bus rijdt op uw gereserveerde tijd in 10 minuten naar de vertrekhal. Het personeel helpt mee om uw bagage in de shuttle-bus te laden. Op de terugreis brengt de shuttle-bus u van de luchthaven terug naar de parkeergarage.

Om het parkeren zo gemakkelijk en efficiënt mogelijk te maken, vraagt de parkeeraanbieder u om de autosleutels af te geven tijdens de parkeerperiode.

De parkeergarage van Sky Parking Zaventem wordt bewaakt door videocamera’s en een parkeerwacht. Het terrein rondom de parkeergarage wordt afgesloten door een ijzeren hek. U kan er dus vanuit gaan dat uw auto veilig geparkeerd staat bij Sky Parking Zaventem.

Het is bij Sky Parking mogelijk om uw auto te laten wassen tijdens de parkeerperiode. Zo krijgt u uw auto schoner terug dan u hem heeft afgeleverd.

Reist u met kleine kinderen? Dan kunt u gratis een kinderzitje voor in de shuttle-bus toevoegen aan uw reservering

.

Shuttle parkeren

Aankomst
Het adres van Sky Parking G.Levisstraat 2, 1800 Vilvoorde. Bel 30 minuten voor uw aankomst naar Sky Parking om uw aankomsttijd te bevestigen. Om het u makkelijk te maken, kunt u gebruik maken van onze routeplanner. De parking ligt op 8 kilometer van het vliegveld.

U rijdt op de dag van vertrek naar de parkeerplaats van Sky Parking Zaventem. U kunt zich melden bij de receptie. Nadat uw auto is geparkeerd wordt u met de shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De witte shuttlebus herkent u aan het logo van Sky Parking dat op de voor- en zijkanten staat. De transfer naar het vliegveld duurt ongeveer 10 minuten.

Vertrek
Bij terugkomst op de luchthaven belt u Sky Parking Zaventem direct nadat u uw bagage heeft opgehaald. Sky Parking Zaventem haalt u op bij de aankomsthal en brengt u met de witte shuttlebus terug naar de parking.

Als u onverwacht een dag eerder of later terugvliegt, kunt u dit doorgeven aan Sky Parking Zaventem. Eventueel ontstaan er hierdoor extra kosten die u aan het einde van de reis kunt betalen.

Valet parkeren

Aankomst

Als u voor de valet service heeft gekozen, rijdt u op de dag van vertrek naar de vertrekhal van de luchthaven toe. De luchthaven wordt goed aangegeven langs de wegen. Neem 30 minuten van tevoren telefonisch contact op met Sky Parking. Zo heeft de chauffeur de tijd om naar de luchthaven te komen.

De overdracht van uw auto vindt plaats bij de 'Drop-off' op niveau 0. Een chauffeur van Sky Parking zal hier op u wachten. De chauffeur draagt kleding met het logo van Sky Parking erop. Indien gewenst, controleert de chauffeur samen met u de auto op schade. Vervolgens kunt u de luchthaven inlopen en uw reis beginnen.

Vertrek

Op de terugweg verloopt het proces in omgekeerde volgorde. U neemt nadat u bent geland weer contact op met Sky Parking. Een medewerker komt dan met uw auto naar de luchthaven. U ontmoet de chauffeur weer bij de drop-off, waar u uw auto terugkrijgt. Mocht uw vlucht vertraagd zijn, dan vragen wij u om dit telefonisch door te geven aan de parking.

Help