Times Parking

Times Parking is een klein bedrijf met een 350 onoverdekte parkeerplaatsen. U rijdt naar het parkeerterrein, parkeert hier zelf uw auto en wordt vervolgens gratis met een gratis shuttle-bus naar Zaventem gebracht. U neemt zelf uw autosleutels mee op reis. De parkeergarage ligt op 6 minuten rijden van Zaventem.

Meer informatie

Adres

Gillekensstraat 1, 1800, Vilvoorde
Parking Zaventem

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Times Parking

Times Parking beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Camera's
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen Times Parking

Alleen klanten die een reservering maakten via Parkos en daadwerkelijk bij de parking parkeerden, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten komen en dus volledig betrouwbaar zijn.

Bij parkings die meer dan 60 beoordelingen hebben, verwijderen we de beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar. Zo bent u er zeker van dat u recente en geupdate informatie krijgt over elke parking.

7,5
Op basis van 178 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 12 februari 2018.


Bij aankomst was de poort gesloten. Na een telefoon moest in nog 15 min wachten op de shuttle bus.
Bij terugkomst stond de shuttle bus al klaar op de luchthaven

10

Heeft geparkeerd in januari 2018. Beoordeling geschreven op 03 februari 2018.


Makkelijk te vinden, poort was gesloten, maar na telefonisch contact binnen 5 minuten iemand aanwezig. Brachten ons direct naar het vliegveld.

8

Heeft geparkeerd in januari 2018. Beoordeling geschreven op 17 januari 2018.


Goede service. Na het bellen hebben we bij vertrek maar 5 min. moeten wachten op de shuttle.
Bij aankomst 10 min.
De parking is niet makkelijk te vinden. Wat donker, niet echt visueel.
Medewerkers waren heel vriendelijk en behulpzaam.

6

Heeft geparkeerd in december 2017. Beoordeling geschreven op 07 januari 2018.


Ik had gereserveerd voor een overdekte parkeerplaats maar door annulatie van parkos deze buitenparking toegewezen. Dus normaal gezien te veel betaald overdekt is duurder dan buitenparking. De poort van de parking staat wagenwijd open zonder dat daar iemand aanwezig is. Camerabewaking heb ik niet gezien. Buschauffeur was vriendelijk. Bij vertrek 5 min moeten wachten niet erg. Bij aankomst gebeld en na 5 min ophaling, echter met te veel personen in de bus 11 personen waarvan 3 kinderen. Personeel is vriendelijk. Parking stond vol met plassen water wel veel geregend en mijn auto stond vol met spatten water en modder. Geen algemene controle.

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Beste Franky Vervrangen, Bedankt voor het opstellen van de review. De aandachtspunten die u heeft aangekaart zijn voor Times Parking erg bruikbaar. Het feit dat u buiten heeft geparkeerd in plaats van binnen is erg vervelend. Ik heb contact met u opgenomen om deze punten te bespreken. We hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Parkos
6

Heeft geparkeerd in december 2017. Beoordeling geschreven op 27 december 2017.


We hebben al een betere luchthaven shuttledienst gehad... We zijn door de chauffeur wel correct behandeld geweest maar bij aankomst aan de parking was er geen kat te zien - er stonden andere mensen te wachten op de shuttlebus - de chauffeur kon het op dat moment niet alleen aan, maar deed zeker zijn uiterste best om iedereen naar behoren te dienen. Bij onze terugkeer duurde het ook wat langer dan voorzien vooraleer het busje er was maar uiteindelijk zijn we veilig en wel terug afgeleverd bij onze wagen. Wat beter kan ? Verlichting op de parking en betere aanduiding wat te doen wanneer er geen receptie is bij aankomst op de parking.

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Beste klant, Bedankt voor uw review. Uw ervaring met Times Parking bevat positieve en negatieve kanten, het is goed dat u deze beide heeft belicht. Natuurlijk vinden wij het vervelend dat uw ervaring niet in zijn geheel positief is. Feedback is altijd welkom, daarom heb ik uw review gedeeld met de parking. Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Team Parkos
6

Heeft geparkeerd in november 2017. Beoordeling geschreven op 04 december 2017.


Op zich is alles goed geregeld maar als Nederlandse sprak de chauffeur geen engels en geen nederlands en alleen Frans. Niet makkelijk om te communiceren. Verder is het terrein niet afgesloten en kan iedereen erop rijden maar ook erop lopen. Je auto staat dus niet per definictie veilig wat ik wel had gewild/gehoopt

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Beste klant, Bedankt voor uw review. Het kan voorkomen dat er op het moment dat u heeft geparkeerd alleen Franstalige medewerkers aan het werk waren. Voor het gemak staan daarom een aantal handige franse zinnen voor u in de bevestigingsmail. Het parkeerterrein van Times Parking is volledig voorzien van camerabewaking. De parking is omheind door een hek. Vervelend dat u dit niet veilig vond, daarvoor onze excuses. De parking zal uw review behandelen zodra zij deze hebben ontvangen. Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Team Parkos
10

Heeft geparkeerd in november 2017. Beoordeling geschreven op 24 november 2017.


Zeer vlot en vriendelijke chauffeur. Bus stond te wachten bij aankomst en vertrok onmiddellijk. Bij terugkomst 15' wachten.

8

Heeft geparkeerd in november 2017. Beoordeling geschreven op 22 november 2017.


Ervaring zoals verwacht en beschreven. goede service!

10

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 11 november 2017.


Zeer positief.
We hebben onze auto rond 4u 's morgens op de parking gezet. Ondanks dit moeilijke uur was na een telefoontje het shuttle busje snel ter plaatse om ons naar de vertrekterminal te voeren. Onze terugkeer was om 17u30, in volle spitsuur. Na een telefoontje werden we perfect geïnformeerd dat het omwille van de verkeersdrukte het een 20 minuten kon duren vooraleer de shuttlebus bij ons was zelfde plaats van bij vertrek. Gesprekken verliepen in perfect Nederlands.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 02 november 2017.


Parking goed gevonden
Vriendelijk en behulpzaam personeel
Correcte service

8

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 29 oktober 2017.


Goede parking

10

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 24 oktober 2017.


Alles verliep perfect

8

Heeft geparkeerd in september 2017. Beoordeling geschreven op 21 oktober 2017.


Bij aankomst na een telefoontje was de bus er na 10 minuten. Bij terugkomst stond er een bus en na een tiental minuten waren we weer op de parking. Parking is gemakkelijk bereikbaar. De medewerkers waren vriendelijk , ZO ook de chauffeurs. Voor herhaling vatbaar.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 20 oktober 2017.


Alles perfect. Aangekomen aan parking gebeld naar gsm nummer. Chauffeur was onmiddellijk ter plaatse en bracht ons naar luchthaven. Bij onze terugreis de nummer gebeld en 10 minuten was de chauffeur reeds ter plaatse.
Zeer vriendelijk personeel.
Spijtig dat parking niet echt bewaakt was.
Bij onze volgende reis zeker terug TIMES PARKING.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 17 oktober 2017.


Très bon service , je recommande .

Over Times Parking

Times Parking beschikt over 350 onoverdekte parkeerplaatsen. De parking is 24/7 geopend: u kunt dag en nacht terecht bij Times Parking.

Shuttle-parkeren
Een shuttle-bus brengt u gratis naar Zaventem. De shuttle-bus staat op de gereserveerde tijd klaar en brengt u binnen 6 minuten naar de luchthaven. Aan het einde van uw reis wordt u weer opgehaald.

Het parkeerterrein van Times Parking is volledig voorzien van camerabewaking. De parking is omheind door een hek.

Elke auto die aankomt bij Times Parking wordt bij binnenkomst gefotografeerd. Zo worden discussies vermeden indien uw auto onverhoopt schade zou opgelopen hebben tijdens uw afwezigheid.

Wanneer u met kleine kinderen reist, kan u bij de reservatie kinderzitjes aanvragen voor de shuttle-bus. Reizigers die minder mobiel zijn worden door de chauffeur naar binnen begeleid om het vertrek zo makkelijk en vlot mogelijk te laten verlopen. Indien u even zou moeten wachten op de shuttle-bus kan u in de overdekte wachtruimte van Times Parking wachten.

Shuttle parkeren

Aankomst
Het adres van Times Parking is Gillekensstraat 1 in Vilvoorde. Het parkeerterrein ligt op 7 kilometer van Zaventem en is bereikbaar via de Ring en de N1.
Met de routeplanner van Parkos krijgt u een stapsgewijze route die u snel en rechtstreeks naar de ingang brengt.

Op de dag van vertrek rijdt u naar de parkeergarage van Times Parking. De parkeeraanbieder gaat uit van de aankomsttijd aangegeven op de reservering. Indien u onderweg vertraging zou oplopen, verwittig dan op tijd en per telefoon.

Bij aankomst meldt u zich aan bij de receptie en worden er foto’s genomen van de auto. De witte shuttle-bus die u naar de luchthaven brengt staat klaar naast de receptie en brengt u in 6 minuten naar het vliegveld. Voor groepen groter dan 8 personen rijdt de shuttle-bus meerdere keren.

Vertrek
Op de terugreis belt u Times Parking nadat u uw bagage opgehaald heeft. De shuttle-bus staat in enkele minuten op de luchthaven en pikt u op op dezelfde plaats waar u afgezet bent bij vertrek [verdieping 0, op de parking van de bussen (P16)].

Als u vroeger of later aankomt dan aangegeven in de reservering, meldt u dit op tijd en telefonisch aan Times Parking. Wanneer u een of meer dagen langer parkeert dan u gereserveerd hebt, kan Times Parking extra parkeerkosten in rekening brengen. Deze kan u bij aankomst op de parking contant bijbetalen.

Help