Vacatures bij Parkos

Werken bij een internationaal, ambitieus en innovatief bedrijf

Bekijk onze huidige openstaande vacatures op onze Engelse vacaturepagina.
Wil je in plaats daarvan een open sollicitatie indienen? Stuur ons een e-mail!


Bekijk alle openstaande vacaturesOver ons

Parkos is een vergelijkingsplatform voor luchthavenparkeren. Onze missie is om reizigers de juiste selectie van parkeermogelijkheden te bieden, afgestemd op hun persoonlijke behoeften en wensen. Zoals AirBNB geen appartementen heeft en Uber geen taxi's, heeft Parkos geen eigen parkeerplaatsen. Wij vervullen een bemiddelende rol in de markt tussen vraag en aanbod. Hiermee willen we plezierige reiservaringen creëren.


Ons hoofdkantoor is gevestigd in het centrum van Groningen. Van daaruit zijn we actief in meerdere landen in Europa en Amerika. U kunt ons ook vinden in Australië. Ons team is enthousiast en divers en bestaat uit veel verschillende nationaliteiten. We spreken veel Engels met elkaar.


Wij zijn één van de snelst groeiende e-Commerce platforms in Nederland en werken er natuurlijk hard aan om ook de rest van de wereld te veroveren. Parkos is een internationale organisatie met grote ambities, en we kunnen jouw hulp goed gebruiken om onze doelen te realiseren! Schrikt een uitdaging jou niet af? Neem jij graag verantwoordelijkheden op je? Is "work hard, play hard" ook jouw favoriete slogan? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer vandaag nog!


Lees meer over Parkos
Bekroond bedrijf

Met Parkos hebben we verschillende prijzen gewonnen, als een van de snelst groeiende e-Commerce platforms in Nederland. Wij zijn marktleider in Nederland, Italië, Duitsland en België.

CrossBorder Top 30
Shopping Awards Ecommerce50
Dutch Search Awards: Beste inhouse marketing team
FD Gazellen
Deloitte Technology Fast 50


We create enjoyable travel experiences!

Onze missie

Wij geloven dat reizen plezierig kan zijn en niet stressvol hoeft te zijn. We willen reizigers helpen met ten minste één deel van hun reis door hen de juiste selectie van parkeeropties aan te bieden, afgestemd op hun persoonlijke behoeften en wensen. Naast een geweldige klantervaring, willen we ook het #1 platform zijn wanneer reizigers op zoek zijn naar een parkeerplaats bij hun dichtstbijzijnde luchthaven.Parkos waarden

In al onze handelingen handhaven wij de hoogste standaard van integriteit

Think big
Actions are louder
Be transparent
Challenge yourself
Have fun
Customer focused


Internationaal bedrijf

In 2019 hebben we een start gemaakt in Australië en de VS. Natuurlijk hebben we de ambitie om verder de wereld in te gaan. Je ziet het: Parkos is een internationaal bedrijf met grote ambities. Wij vinden dat we nog maar net begonnen zijn en willen verder de wereld in. Om dit doel te bereiken, kunnen wij jouw hulp goed gebruiken!


nl be-nl be-fr de it fr es at se dk pt us aus uk pl eu


Hoe we ons succes vieren

Wil je met ons vieren?Onze collega's zeggen

"Since the moment I arrived at Parkos, I was made to feel very welcomed and supported. The team is so interesting and they also showed a lot of interest in me."
- Ewout, Netherlands

"The work atmosphere provides so much room for personal and professional growth. At Parkos, you will feel like you have a voice, that all your contributions and ideas are considered and taken into account."
- Pierre, Cameroon

"I started working at Parkos in 2016, since then we have grown incredibly. If you like challenges and always think of ways to contribute to the success of the whole team, then Parkos is the place for you."
- Silvia, Italy

Help