Hoe geraak ik van de parking naar de luchthaven?

De vakantie begint met de rit naar de luchthaven en dan wil u niet voor verrassingen komen te staan. Hoe werkt de heen- en terugreis precies als u kiest voor valet of shuttle-parkeren?

Valet-parkeren

Kiest u voor valet-parkeren dan rijdt u rechtstreeks naar de vertrekhal, draagt uw auto over aan de parkingmedewerker en begint u zorgeloos aan uw vakantie. Het grote voordeel ligt in de rust en de tijdwinst.
Bij thuiskomst neemt u van zodra u geland bent, contact op met de parking. Een parkingmedewerker brengt uw auto naar de luchthaven zodat u onmiddellijk kan instappen en naar huis rijden.

Shuttle-parkeren

Ook kan u kiezen voor shuttle-parkeren. U rijdt dan zelf naar de parking waar u uw auto zelf parkeert. Vervolgens wordt u opgehaald door een gratis shuttle-bus die u naar het vliegveld brengt. Het grote voordeel van shuttle-parkeren is dat u met een vertrouwd gevoel op reis kan gaan omdat u zeker weet dat uw auto goed en veilig geparkeerd staat. Bij terugkomst haalt de shuttle-bus u op en brengt u terug naar de parking.

Heeft u vragen?

Onze klantenservice staat voor u klaar op werkdagen tussen 9:00 - 17:00 uur.

Email of bel ons.