Hoe werkt het reserveren?

Wanneer u op reis gaat wil u op een gemakkelijke en veilige manier een parkeerplaats reserveren. En liefst zonder daar te veel tijd mee te verliezen. Dankzij onze online tool zoekt u op een eenvoudige en snelle manier naar geschikte en betrouwbare parkings in de buurt van onder meer Schiphol, Charleroi of Zaventem. Vindt u een parking die voldoet aan uw eisen, dan kan u onmiddellijk online een parkeerplaats reserveren. Zo bent u er altijd zeker van dat u plaats heeft.

U begint met het opgeven van uw aankomst- en vertrekdatum

Op basis van uw aankomst- en vertrektijd tonen wij u de actuele beschikbaarheid en prijzen van de verschillende parkings.

Vervolgens krijgt u een overzicht van de verschillende parkeeraanbieders en een korte omschrijving van de parking, de faciliteiten en parkeeropties (shuttle- of valet-parkeren, openlucht of overdekt parkeren…). In dit overzicht zoekt u een aanbieder die voldoet aan uw wensen. U kan de zoektocht meer op maat laten verlopen door via de zoekfilters die aspecten te selecteren die u belangrijk vindt. Tot slot kan u verschillende aanbieders ook met elkaar vergelijken.

Nadat u uw keuze heeft gemaakt kan u snel en gemakkelijk reserveren

U dient alleen nog uw contactgegevens en betalingsmethode in te voeren zodat wij uw reservering kunnen voltooien.

Na het reserveren ontvangt u per mail een reserveringsbevestiging. Deze mail bevat uw gegevens, de gegevens van uw auto en uw reserveringsdata. We bevestigen dan nogmaals uw aankomst- en vertrekdata. De reserveringsbevestiging bevat ook een link voor een gedetailleerde routebeschrijving naar de parking.

Het is op elk moment mogelijk uw reservering te wijzigen en/of te annuleren.

Heeft u vragen?

Onze klantenservice staat voor u klaar op werkdagen tussen 9:00 - 17:00 uur.

Email of bel ons.