Kan ik overdekt parkeren?

Parkos biedt u de keuze uit verschillende parkeeraanbieders. Sommige parkeeraanbieders beschikken over een buitenterrein met openluchtparking, anderen over een overdekte parkeergarage of overdekt buitenterrein. Ook zijn er parkeeraanbieders die beide opties aanbieden.

U vertrekt natuurlijk graag met een gerust hart op reis. Overdekt parkeren biedt het voordeel dat uw auto in een afgesloten omgeving staat, beschermd tegen weer en wind. Toch hoeft u zich bij Parkos bij geen enkele parkeeraanbieder zorgen te maken. Voordat Parkos een parkeeraanbieder in het overzicht opneemt, is het parkeerterrein uitgebreid geïnspecteerd op veiligheid, faciliteiten, locatie en bereikbaarheid. Elke parkeeraanbieder wordt meerdere keren per jaar gecontroleerd.

Hoe weet u welk parkeerterrein overdekt is en welk buiten ligt? Dit is een keuze die u kan aanvinken bij het vergelijken van parkeeraanbieders. Zo krijgt u enkel die parkings te zien die aanbieden wat u wil. Alle zoekresultaten hebben ook een afbeelding van het parkeerterrein van de parkeeraanbieder. Zo krijgt u in 1 oogopslag een eerste indruk van het parkeerterrein.

Heeft u vragen?

Onze klantenservice staat voor u klaar op werkdagen tussen 9:00 - 17:00 uur.

Email of bel ons.