Kan ik mijn reservering bij Parkos wijzigen of annuleren?

Het kan natuurlijk gebeuren dat u tijdens het reserveren de verkeerde data invoert of dat uw aankomst- of vertrektijden wijzigen. Dit is natuurlijk vervelend, maar geen ramp. Wanneer u bij ons reserveert, kunt u uw reservering wijzigen en in de meeste gevallen ook annuleren.

Reservering wijzigen?

Uw reservering wijzigen kan bij elke parkeeraanbieder. Ook als u minder dagen wilt parkeren is dit mogelijk.

U kunt uw wijziging tot 24 uur voor vertrek online doorgeven via reservering beheren. U kunt natuurlijk ook uw wijziging doorgeven aan de klantenservice per telefoon, e-mail of chat. Wanneer u contact opneemt met de klantenservice raden we u aan het reserveringsnummer door te geven. Hierdoor kunnen we u nog sneller helpen. Deze kunt u vinden in uw bevestigingsmail.

Wanneer u uw reservering binnen 24 uur voor vertrek wilt wijzigen, neem dan contact op met de parkeeraanbieder. Het nummer vindt u in de bevestiging van uw reservering.

Reservering annuleren?

U kunt tot 24 uur voor vertrek uw reservering kosteloos annuleren via de link in de bevestigingsmail.

U kunt uw annulering doorgeven via reservering beheren. Indien u liever niet online uw reservering annuleert, verzoeken we u vriendelijk contact op te nemen met de klantenservice en wederom uw reserveringsnummer bij de hand te hebben. Indien u een bericht stuurt over de annulering vragen wij u om het reserveringsnummer door te geven en uw IBAN-rekeningnummer.  Zodra uw reservering is gewijzigd of geannuleerd, krijgt u altijd een bevestiging per e-mail van ons. Zo weet u zeker dat uw wijziging of annulering geslaagd is.

Wanneer u uw reservering binnen 24 uur voor vertrek wilt annuleren, neemt u contact op met de parkeeraanbieder om dit met hen bespreekbaar te maken. Het nummer vindt u in de bevestiging van uw reservering. Wij kunnen u niet garanderen dat u uw geld terugkrijgt.

Heeft u vragen?

Onze klantenservice staat voor u klaar op werkdagen tussen 9:00 - 17:00 uur.

Email of bel ons.