Mijn vlucht heeft vertraging of ik neem een eerdere vlucht. Wat moet ik doen?

Wanneer uw terugvlucht enkele uren vertraging heeft, kan u uw auto wellicht niet op het afgesproken tijdstip ophalen. Dit is geen probleem. Geef de vertraging zo snel mogelijk door aan de parking. Die rekent immers op uw komst en heeft er de logistieke organisatie op afgestemd (personeel, shuttle-bus…). Het telefoonnummer van de parking vindt u op de reserveringsbevestiging. Aan het later ophalen van uw auto zijn voor dit scenario geen kosten verbonden.

Komt u uw auto enkele dagen later ophalen dan aangegeven? Dan brengt u de parking hier zo snel mogelijk van op de hoogte en betaalt voor het totaal aantal dagen dat uw auto geparkeerd staat.

Komt u eerder terug dan gepland?

Uw vakantie, wereld- of zakenreis kan ook anders lopen dan gepland waardoor u besluit vroeger terug te komen. Neem dan zo snel mogelijk telefonisch contact op met de parking (zowel voor shuttle- als valet-parkeren). Op dat ogenblik maakt u samen met de parkingmedewerker nieuwe afspraken over het tijdstip waarop u uw auto komt ophalen. Het telefoonnummer van de parking vindt u in uw reserveringsbevestiging.

Heeft u vragen?

Onze klantendienst staat voor u klaar op werkdagen tussen 09:00 - 17:00 uur.

Mail of bel ons