Ik ken mijn vluchtgegevens (nog) niet. Kan ik wel reserveren?

U gaat op reis, en wil alvast een parkeerplaats reserveren maar kent uw vluchtgegevens nog niet. Dit is bij Parkos gelukkig geen probleem. We begrijpen dat u zo snel mogelijk een parkeerplaats wil reserveren om zo zeker te zijn van de beste prijs en een gegarandeerde plaats. De door u opgegeven reserveringstijden zijn slechts indicatief. Deze tijden worden vooral gevraagd opdat de parking het nodige personeel kan inplannen. Zo hoeft u, als klant, niet lang te wachten op de transfer van en naar de luchthaven.

Waar vind ik mijn vluchtgegevens?

Vaak staan de aankomst- en vertrektijden van de vlucht al op de website van de ticketaanbieder. U dient dan wel uw vluchtnummer te weten. De aankomst- en vertrektijden staan ook vaak in de bevestigingsmail die u ontvangt na het boeken van uw vliegtuigticket. We raden u dan ook aan om hier voor het reserveren goed naar te kijken. In sommige gevallen zijn de vluchttijden tijdens het reserveren nog niet beschikbaar. U krijgt deze dan later toegestuurd. Van zodra u de vluchttijden ontvangen heeft, geeft u deze aan ons door. Dit kan via mail, chat of telefoon.

Wanneer de correcte aankomst- en/of vertrektijd meer dan twee uur verschilt met de gemaakte reservering, verzoeken wij u om deze via ‘reservering beheren’ aan te passen.

Indien u uw reservering liever niet online aanpast, kan u natuurlijk altijd contact op te nemen met onze klantenservice. Dan passen wij de aankomst- en/of vertrektijd aan en geven dit voor u door aan de parking. Zolang de datum van aankomst en vertrek hetzelfde blijft, zijn er geen kosten verbonden aan het aanpassen van de reservering.

Heeft u vragen?

Onze klantenservice staat voor u klaar op werkdagen tussen 9:00 - 17:00 uur.

Email of bel ons.