Fair Parken Frankfurt

Vertrouw op de professionals van Fair Parken Frankfurt om stress en onzekerheid van uw reisplannen weg te nemen. Uw parkeerservice bij Frankfurt Airport goedkoop en flexibel. U parkeert uw auto zelf en neemt de sleutels mee.

Lees minder
 • Algemene informatie

  chevron

  Fair Parken Frankfurt biedt overdekte parkeergelegenheid in de ondergrondse parkeergarage of buiten op het parkeerdek. Met de comfortabele en rookvrije voertuigen kunt u ontspannen terwijl de ervaren en hoffelijke chauffeurs u veilig en op tijd naar de luchthaven van Frankfurt rijden. U neemt de autosleutels mee op uw reis.

  Google Maps link naar de parkeergarage: https://maps.app.goo.gl/TYvpTonEyZ8bTS5g6

 • veiligheid

  chevron

  De parkeerplaatsen zijn omheind en er is 24/7 toezichthoudend personeel aanwezig. Ook is de parkeeraanbieder verzekerd. U kunt er zeker van zijn dat uw voertuig veilig is.

 • faciliteiten

  chevron

  Dienstverlening: Shuttle parking buiten. De parkeerplaats heeft ook een wachtruimte waar u voor uw reis een kopje koffie kunt drinken. Er wordt gratis wifi aangeboden en natuurlijk hulp met uw bagage.

  Google Maps link naar de parking: https://maps.app.goo.gl/TYvpTonEyZ8bTS5g6

 • bereikbaarheid

  chevron

  Aankomst

  U rijdt op de dag van uw reis naar het terrein van Fair Parken Frankfurt. Bel alleen als u te laat komt. Bij aankomst op de parkeerplaats laadt u uw bagage uit en parkeert u zelf uw auto. U neemt uw sleutels mee. De shuttlebus brengt u vervolgens rechtstreeks naar de luchthaven naar het vertrekniveau Terminal 1 van Terminal 2. Beide terminals worden bediend.

  Fair Parken Frankfurt wenst u een ontspannende vakantie of een goede en succesvolle zakenreis.

  Terugkeren

  Bel Fair Parken Frankfurt zodra u uw bagage heeft. De shuttlebus van Fair Parken Frankfurt komt binnen 15 minuten en rijdt u terug naar de parkeerplaats.

 • Locatie

  chevron

Over Fair Parken Frankfurt

 • Snelle service
 • Ervaren parkeeraanbieder
 • Stipte shuttle service
 • Direct boeken
Beschikbaarheid Fair Parken Frankfurt
4 juni 2023 naar 11 juni 2023 Wijzig data

Fair Parken Frankfurt beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.

De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.