P
8,9/10

Parking Luchthaven Frankfurt

Wijzig vliegveld
Group 3 om te boeken 3 MIN
checkmark
Beste deals
checkmark
Meer dan 4 miljoen klanten wereldwijd
checkmark
Gratis reserveringen annuleren/wijzigen
info car
Parkeeraanbieders
45
info message
Best beoordeeld
Auto-Aufsicht
info checkmark
Goedkoopste
Star Parkplatz
info compass
Dichtstbij de luchthaven
Mein Flughafenparkplatz Frankfurt P2

Parkeren bij Frankfurt Airport

Gaat u een vliegreis maken vanaf Frankfurt Airport? En wilt u met uw eigen auto naar de luchthaven zonder hoge parkeerkosten te betalen? Parkos heeft de beste parkeergelegenheden voor uw auto tijdens uw reis. Het vergelijken van parkeren bij Frankfurt Airport is mogelijk op onze site. Alle aspecten van het parkeren kunt u tegen elkaar afzetten en uiteindelijk een keuze maken voor een van de vele parkings bij Frankfurt Airport. Online reserveren en betalen maakt het reserveren van een parkeerplek gemakkelijk. Bovendien bevinden de parkings zich op enkele minutenvan de luchthaven en verliest u weinig tijd en bespaart u ook nog eens geld. Kort en lang parkeren bij Frankfurt Airport is beide mogelijk. U kunt op onze site zien welke parkeeraanbieders beschikbaar zijn op de data dat u op reis gaat.


Frankfurt Airport ligt bij Frankfurt am Main en is één van de grootste luchthavens van Europa. Frankfurt Airport vervoert jaarlijks de meeste passagiers van de luchthavens in Duitsland. De luchthaven Frankfurt beschikt over twee terminals, deze zijn via een shuttlebaan met elkaar verbonden (zie ook Wikipedia). Airport Frankfurt is de eerste Duitse luchthaven. De basis werd geopend als een Duitse commerciële luchthaven in 1936. De hoofd terminal, Terminal Mitte (Centraal Terminal, nu bekend als Terminal 1) is verdeeld in drie concoursen (A, B en C) met 56 poorten. Deze terminal opende voor het publiek op 14 maart 1972. In 1990 begon het werk op een nieuwe terminal (Terminal 2) omdat verwacht werd dat Terminal Mitte eerder zijn capaciteitslimiet zou bereiken dan verwacht. De nieuwe terminal, verdeeld in concours D en E, werd gebouwd. Met de opening in 1994 heeft Frankfurt Airport zijn terminal capaciteit verhoogd tot 54 miljoen passagiers per jaar.


Voor het parkeren Frankfurt Airport zijn er parkeerplaatsen beschikbaar direct aan de luchthaven. Daarnaast zijn er ook alternatieve parkeeraanbieders die zich bevinden rondom de luchthaven. Parkeren bij de luchthaven Frankfurt is een stuk duurder dan bij de alternatieve aanbieders. De kosten voor het parkeren bij Frankfurt Airport wilt u natuurlijk laag houden, daarom kunt u via Parkos voordelige parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Ook bij andere Duitse luchthavens zoals: Frankfurt Hahn en Düsseldorf Airport. Gratis parkeren bij Frankfurt Airport is helaas niet mogelijk, maar wij bieden u wel de laagste prijs.


Goedkoop parkeren bij Frankfurt airport

In de buurt van Frankfurt Main Airport een parking kiezen als u een vliegreis gaat maken, kan gemakkelijk via Parkos. U besteed minder geld aan de alternatieve parkeeraanbieders waarmee Parkos samenwerkt, dan als u gaat parkeren op Frankfurt Airport. Lang parkeren bij Frankfurt Airport is mogelijk bij de verschillende aanbieders. De aanbieders willen graag de klanten, die ze helpen, behouden. Als u via Parkos een parkeerplaats boekt, betekent dat u een goede service krijgt voor een lage prijs. De prijzen zijn altijd lager, dan wanneer u parkeert bij parking Frankfurt Airport terminal 1 of 2.

De parkings bevinden zich ten noorden van de luchthaven. De afstand tot de luchthaven verschilt per aanbieder: dit zijn altijd kleine afstanden zodat u weinig tijd hoeft te besteden aan de parkeergelegenheid. Auto-Aufsicht ligt meer op de route als u vanaf het westen komt en APark Tiefgarage Frankfurt als u vanaf het oosten komt. Lang parkeren Frankfurt am Main is goedkoper bij Parkos dan wanneer u gaat parkeren op de luchthaven zelf. Met Parkos kunt u dus veel geld besparen op uw parkeerplek bij Frankfurt Airport.

Een lage prijs betekent niet altijd een slechte service. Dat kunt u zelf ervaren bij onze parkeeraanbieders. Kwaliteit is belangrijk voor de aanbieders. Klanten tevreden houden, hoort daar ook bij. De parkeeraanbieders maken geen gebruik van onnodige luxe waardoor de prijs voor de parking bij Frankfurt Airport altijd laag blijft. Extra opties kunt u ook tegenkomen bij de parkings. Bij Auto-Aufsicht kunt u bijvoorbeeld uw auto laten wassen. Er is 24 uur per dag minimaal één medewerker aanwezig en de parkings zijn beveiligd. De kosten voor het parkeren bij Frankfurt Airport zijn bij Parkos altijd laag, en toch wordt u een uitstekende service geboden.

Niet alleen Parkos is van mening dat de parkeeraanbieders goed hun werk doen, onze klanten zeggen dit ook. Bij terugkomst van uw reis krijgt u van ons een uitnodiging om een review achter te laten. Met een review kunt u aangeven wat u van de dienst vond en een cijfer achterlaten. Dit is geheel vrijblijvend. Onze parkeeraanbieders worden met gemiddeld een 8,6 beoordeeld.

Shuttle- en valet parkeren

De termen valet parkeren en shuttle parkeren. komt u vaak tegen op onze website. De betekenis en werking van deze termen leggen wij u graag uit.

Shuttle parkeren

Kies uw manier van parkeren

Wanneer u gaat lang parkeren Frankfurt Airport, kunt u daarin onderscheid maken tussen shuttle parkeren en valet parkeren. Shuttle parkeren betekent dat u eerst naar de locatie van de parkeeraanbieder rijdt en vervolgens met een gratis shuttlebus naar vliegveld Frankfurt wordt gebracht. Deze shuttlebus is ruim en zal u en uw bagage naar het vliegveld vervoeren. Hierdoor hoeft u niet lang te lopen of gebruik te maken van het openbaar vervoer bij Frankfurt Main Airport. Bij het reserveren geeft u aan hoe laat u ongeveer denkt bij de parking Frankfurt te zijn. De parkeeraanbieder zal er dan rekening mee houden dat u arriveert en de shuttlebus klaarstaat. Bij terugkomst van uw reis haalt een chauffeur van de parking u op bij Frankfurt Airport om u vervolgens naar uw auto te brengen. Vanaf de parkeerplaats kunt u zelf uw reis hervatten. Of uw auto overdekt of niet overdekt staat gedurende uw reis, kunt u van tevoren kiezen. Klanten beoordelen onze parkeeraanbieders met een 8,6 gemiddeld. Bij vragen over shuttle parkeren of valet parkeren kunt u een kijkje nemen bij de veelgestelde vragen.

Valet parkeren Frankfurt

Kies uw manier van parkeren

Valet parkeren houdt in dat u zelf naar Frankfurt Main Airport rijdt. Uw aankomsttijd en uw tijd van terugkomst bij de luchthaven geeft u van tevoren door aan de door u gekozen parkeeraanbieder. Op de heenreis bent u al op de luchthaven van Frankfurt als u de auto afgeeft aan een medewerker die op u staat te wachten. De medewerker herkent uw auto aan het kenteken en model. De auto wordt door de medewerker naar de parkeerplaats gereden en daar geparkeerd. Uw aankomsttijd bevestigt u door te bellen naar de parkeeraanbieder. In de bevestigingsmail staan de instructies van het parkeren op Frankfurt Airport duidelijk beschreven. U hoeft zelf op zowel de heenreis als de terugreis niet naar de parkeeraanbieder te rijden en kunt met uw eigen auto naar Frankfurt Main Airport rijden. Daardoor is dit de meer tijdbesparende variant van parkeren luchthaven Frankfurt. Als u terugkomt, belt u op het moment dat u bent geland met een chauffeur van de aanbieder. Dan kunt u de auto bij Frankfurt Airport in ontvangst nemen en uw reis voortzetten. Deze manier van parkeren is snel en makkelijk. Kort parkeren en lang parkeren Frankfurt Airport zijn beide mogelijk. Voor vragen met betrekking tot valet parkeren of shuttle parkeren, kunt u onze veelgestelde vragen raadplegen. Of u neemt contact op met onze klantenservice. Wij beantwoorden graag uw vragen.

Lang parkeren Frankfurt Airport

Lang parkeren Frankfurt Airport is geen probleem. De beste deals en aanbieders vindt u via Parkos. Op onze website kunt u onze parkeeraanbieders met elkaar vergelijken om zo de beste keuze te maken. Elke parking bij Frankfurt Airport is door ons persoonlijk gecontroleerd. U kunt er zeker van zijn dat de aanbieders veilig en betrouwbaar zijn.

Om u te helpen willen we u graag een aantal tips geven over het lang parkeren Frankfurt am Main:

Vergelijk tussen verschillende aanbieders

Vergelijk direct tussen verschillende aanbieders: Vergelijk parkeren Frankfurt Airport. Bij Parkos reserveert u voor gegarandeerd de laagste prijs. Als u gaat Parkeren op Frankfurt Airport zijn de kosten altijd hoger dan wanneer u parkeert bij een alternatieve parkeeraanbieder.

Kies uw manier van parkeren

Kies uw manier van parkeren: Met uw eigen auto naar de juiste vertrekhal rijden of gebracht worden door een shuttlebus. Dit zijn de twee vormen van parkeren bij de luchthaven Frankfurt. Bij het maken van uw keuze is het van belang dat u het verschil weet tussen shuttle parkeren en valet parkeren.


Als u shuttle parkeren kiest, rijdt u eerst naar de parking van de aanbieder en wordt u vanaf de parkeerplaats afgezet bij de luchthaven. Op de terugreis wordt u met de shuttlebus weer naar uw auto gebracht. U kunt kiezen om uw auto overdekt of buiten te parkeren. Shuttle parkeren is de goedkopere variant van parkeren bij de luchthaven.


Als u valet parking kiest, dan rijdt u zelf naar de luchthaven, waar een chauffeur voor u klaar staat die uw auto van u overneemt en voor u parkeert. U kunt daarna direct verder met uw reis. De chauffeur zal bij terugkomst weer bij Frankfurt Airport staan om uw auto aan u te overhandigen. Een snelle manier van parkeren. Parkos helpt u bij het maken van uw keuze tussen shuttle en valet parking door aanbieders te vergelijken.

Veiligheid

Veiligheid: Veiligheid is ook voor uw auto belangrijk. Het zou zonde zijn als er iets gebeurt met uw auto tijdens uw reis. Parkos heeft daarom alle aanbieders gecontroleerd op onder andere veiligheid. De parkings, die beschikbaar zijn voor het parkeren Frankfurt Airport, zijn voorzien van verschillende middelen als camera’s en omheining om de auto’s te beschermen. Wanneer uw auto bij een parkeeraanbieder van ons staat, kunt u zonder zorgen op reis. De parkeerterreinen worden 24 uur per dag, 7 dagen per week bewaakt.

Plan uw reis

Plan uw reis: Voor het parkeren Frankfurt International Airport raden wij u aan om de route naar de parkeeraanbieder of de luchthaven te plannen zodat u optijd aanwezig bent voor het inchecken. Ook raden wij u aan verkeersinformatie in de gaten te houden: het openbaar vervoer is onvoorspelbaar en er zijn soms wegwerkzaamheden. Uw route kunt u plannen via de Parkos routeplanner.

Parkings bij Frankfurt International Airport

Veelgestelde vragen

 • Hoe werkt valet parkeren Frankfurt Airport?

  chevron

  Valet parkeren is een makkelijkere manier van parkeren. U hoeft namelijk niet naar een parking te rijden. Dit scheelt heel veel tijd, en u kunt gelijk inchecken.

   

  Valet proces

  Voor aankomst op het vliegveld van Frankfurt belt u naar de parkeeraanbieder. U vertelt aan de chauffeur hoe laat u verwacht aan te komen bij de vertrekhal. In de bevestigingsmail is de locatie aangegeven waar de chauffeur staat te wachten. Dit kunt u altijd nog even navragen aan de telefoon.

   

  Waar rijd ik naar toe?

  Op de afgesproken locatie staat een chauffeur op u te wachten. Deze zal u herkennen aan uw auto en kenteken en naar u toe lopen. U kunt uw bagage uit de auto halen en samen met de chauffeur loopt u de auto langs op eventuele schade. Zo komt u niet voor verrassingen te staan als u terugkomt van uw reis. U geeft de sleutels aan de chauffeur en u kunt de vertrekhal inlopen terwijl de chauffeur uw auto gaat parkeren.

   

  Terugkomst Frankfurt

  Als u weer terug bent op de luchthaven belt u naar uw parkeeraanbieder van Frankfurt Airport. Deze zal uw auto alvast klaarzetten en de chauffeur inlichten. Als u de aankomsthal uitloopt zal de chauffeur klaar staan met uw auto. U kijkt samen met de chauffeur even de auto na en vervolgens kunt u naar huis rijden of uw reis vervolgen.

 • Hoe werkt shuttle parkeren bij Frankfurt Airport?

  chevron

  Shuttle parkeren is de goedkoopste optie qua parkeren bij luchthaven Frankfurt. Het shuttle parkeren werkt als volgt: u rijdt met uw auto naar de door u gekozen parking toe, u parkeert uw auto en laadt uw bagage uit. De shuttlebus staat intussen voor u klaar op de parking om u naar de juiste vertrekhal van Frankfurt te brengen. Wij raden aan om voor het shuttle parkeerproces een half uur te rekenen. Dan weet u zeker dat u op tijd bent bij bij de luchthaven.

   

  Terugkomst Frankfurt

  Als u weer bent geland op de luchthaven van Frankfurt, belt u de parkeeraanbieder. Deze zal u vertellen waar u kunt wachten op de shuttlebus en ze zullen ervoor zorgen dat de shuttlebus klaarstaat als u de luchthaven verlaat. Op de parking kunt u uw bagage inladen en met de auto terug naar huis rijden.

 • Hoe laat moet ik bij mijn parkeerplek aanwezig zijn?

  chevron

  Wij adviseren u om 2,5 uur voor uw vlucht aanwezig te zijn. De meeste luchthavens raden aan om voor een vlucht binnen Europa twee uur van te voren aanwezig te zijn. Bij internationale vluchten raden luchthavens drie uur van te voren aanwezig te zijn. In dat geval adviseren wij u om 3,5 uur van tevoren aanwezig te zijn. U heeft daardoor een half uur extra tijd voor het parkeerproces.

   

  Voor het shuttle parkeren is deze extra tijd nodig voor het parkeren van je auto en de reis met de shuttlebus naar de luchthaven. Meestal duurt dit geen half uur, maar dan weet je zeker dat je op tijd op het vliegveld van Frankfurt bent.

  Voor het valet parkeren is minder extra reistijd nodig. U stapt immers uit bij het vliegveld en uw auto wordt door een chauffeur geparkeerd, een makkelijke vorm van parkeren Frankfurt Airport dus. Toch is het handig om ook voor valet parkeren een half uur eerder te komen. U controleert namelijk uw auto samen met de medewerker van de parkeeraanbieder op eventuele schade voordat u uw sleutels aan de medewerker overhandigt.

   

   

  Onderweg naar Frankfurt

   

  Het kan erg druk zijn op de wegen naar Frankfurt toe. Wij raden u aan om uw route te checken op eventuele files of wegwerkzaamheden. De luchthaven ligt aan de snelweg en is goed te bereiken met de auto. De luchthaven staat aangegeven met een vliegtuig teken.

Onze voordelen
usp car
Alle parkeerplaatsen zijn zorgvuldig geïnspecteerd
usp earth
De beste deals op parkings bij luchthavens
usp free
Gratis wijzigen en annuleren tot 24 uur voor aankomst
usp like
Vertrouwd door meer dan 4 miljoen klanten wereldwijd