Met shuttle parkeren rijdt u zelf naar het parkeerterrein en wordt u gratis met een shuttle bus naar het vliegveld gebracht en gehaald

Shuttle parking mobile step 1

Maak een reservering

U maakt via Parkos een reservering waarbij er bij de prijs duidelijk shuttle parkeren staat vermeld. Vervolgens ontvangt u een e-mail met een reserveringsbevestiging, hierin staat een routebeschrijving.

 
Shuttle parking mobile step 2

U rijdt naar het parkeerterrein

Op de dag van vertrek rijdt u naar het parkeerterrein toe en u meld zicht aansluitend bij de receptie van de parking.

 
Shuttle parking mobile step 3

U wordt naar de luchthaven gebracht

Een medewerker van het parkeerterrein zal u helpen met het in- en uitladen van uw koffers en brengt u met een shuttlebus naar de luchthaven.

 
Shuttle parking mobile step 4

Tijdens uw reis

Terwijl u op reis bent staat uw auto veilig geparkeerd op het terrein van één van onze parkeerpartners. De parkeeraanbieders waarmee wij samenwerken zijn altijd persoonlijk door ons gecontroleerd.

 
Shuttle parking mobile step 5

Terug op de luchthaven

Nadat u bent geland belt u de parkeeraanbieder. Een medewerker haalt u vervolgens op van de luchthaven en brengt u naar het parkeerterrein.

 
Shuttle parking mobile step 6

Uw auto ophalen

Aangekomen op het parkeerterrein controleert u uw auto, daaropvolgend kunt u uw reis naar huis voortzetten.

 

De voordelen van shuttle parkeren

 

Alle parkings persoonlijk geinspecteerd

 

Voordeligste optie om te parkeren

 

Wijzigen en annuleren is gratis

 
 
 
 

Shuttle parkeren

Parkeren bij het vliegveld kan op verschillende manieren. De meeste gekozen vorm is shuttle parkeren. Dit houdt in dat u met uw eigen auto naar het parkeerterrein rijdt en zelf parkeert. Vanaf daar wordt u vervolgens met uw bagage door een shuttlebus naar de terminal op het vliegveld gebracht.

Bij terugkomst dient u na het landen contact op te nemen met de parkeeraanbieder zodat de shuttlebus klaar staat wanneer u de terminal uit komt. De bus brengt u direct met de bagage terug naar de auto zodat u de reis naar huis snel kunt vervolgen.

Deze manier van parkeren geeft u zekerheid over waar de auto staat. Daarnaast is het vaak mogelijk om de autosleutels in eigen beheer te houden tijdens de reis.

In sommige gevallen kan het zo zijn dat de beheerder van het terrein vraagt uw sleutels achter te laten. Dit doen ze om het terrein optimaal te benutten. Het voordeel hiervan is dat de auto vaak al klaar staat wanneer bij terugkomst en u zich geen zorgen hoeft te maken over de sleutel tijdens de reis.

Of u de autosleutel kan houden wordt duidelijk vermeld bij het vergelijken, daarnaast heeft u altijd de mogelijkheid om te filteren op uw eigen voorkeur.

Shuttle parkeren is via Parkos bij alle vliegvelden mogelijk en de transfer is altijd bij de prijs inbegrepen.
Bekijk bijvoobeeld onze parkeeropties bij Charleroi of Zaventem airport

Wat zijn de voor- en nadelen van shuttle parkeren?

Prijs. Over het algemeen is shuttle parkeren goedkoper dan valet parkeren.
Vertrouwen. U ziet precies waar uw auto geparkeerd wordt
Tijd. U bent, vanwege de shuttle transfer, langer onderweg naar het vliegveld
Gemak. Op het moment dat u aankomt op het vliegveld kunt u niet direct in uw eigen auto stappen

Wat klanten zeggen over Shuttle Parkeren

We vragen al onze klanten wat hun ervaring was. Dit is voor ons enorm belangrijk. Voor u hebben we een aantal reviews op een rijtje gezet van klanten die een shuttle parkeerplek hebben geboekt.

Ovcharenko 11 maart 2018
10

Met de service ben ik erg tevreden. Bij aankomst was ik binnen enkele minuten opgehaald. Medewerkers zijn altijd telefonisch bereikbaar....

Slier 7 maart 2018
8

Mijn ervaring met Parkos is zeer positief: duidelijke uitleg, de shuttlebus komt snel, de mensen zijn beleefd, geduldig en efficient.

Hans 12 februari 2018
10

De medewerkers zijn goed telefonisch bereikbaar en ze zijn op tijd bij de shuttle. Jij moet wel een paar minuten voor je aankomst bellen.

de Bont 23 januari 2018
8

Super dienst en services! Vriendelijk personeel. Zeer de moeite waard.