8,9/10

Parking Frankfurt Hahn Airport

Wijzig vliegveld
om te boeken 3 MIN
checkmark
Beste deals
checkmark
Meer dan 4 miljoen klanten wereldwijd
checkmark
Gratis reserveringen annuleren/wijzigen
Parkeeraanbieders 4
Best beoordeeld Airport-Park-Service Hahn
Goedkoopste Parkhof Hahn (Ohne Shuttleservice)
Dichtstbij de luchthaven Parkhof Hahn

Parkeren bij luchthaven Frankfurt-Hahn (HHN)

Uw vakantie wilt u natuurlijk zorgeloos en stressvrij beginnen, daarom is het belangrijk om na te denken over de parkeermogelijkheden in de buurt van vliegveld Frankfurt Hahn. Parkos maakt parkeren bij luchthaven Frankfurt Hahn gemakkelijk en snel. Het liefst rijdt u natuurlijk met uw eigen auto naar de luchthaven, zodat u niet afhankelijk bent van het openbaar vervoer. Dat is meestal ook sneller. Om het zoeken naar parkeerplaatsen te vermijden, is het goed om u van tevoren te laten informeren over alternatieve parkeeraanbieders rondom vliegveld Hahn Duitsland.


Het vliegveld Frankfurt Hahn ligt niet, zoals vermoedelijk, in Frankfurt, maar bij Kirchberg (Hunsrück). De luchthaven Frankfurt was vroeger een militair vliegveld en wordt sinds 1993 als civiele luchthaven gebruikt. Sinds 2002 vervoert Frankfurt Hahn meer dan een miljoen passagiers per jaar. (Wikipedia) Vooral Ryanair bedient airport Frankfurt Hahn met veel goedkope vluchten. Vanwege het verleden als militair vliegveld heeft vliegveld Frankfurt geen verbinding met het openbaar vervoer. Daarom is het belangrijk dat u uzelf vooraf laat informeren over de parkeerplaatsen voordat u gaat parkeren Frankfurt Hahn.

Via Parkos kunt u het parkeren luchthaven Frankfurt bij alternatieve parkeeraanbieders vergelijken en online een parkeerplek reserveren. Deze alternatieve parkings staan los van vliegveld Frankfurt. Ze bevinden zich in de buurt van Airport Frankfurt Hahn en zijn goedkoper dan bijvoorbeeld de p1 parking bij vliegveld Hahn Duitsland zelf. Het parkeren Frankfurt Hahn wordt hierdoor betaalbaarder en de betrouwbare aanbieders zorgen voor een uitstekende service. Parkeren bij andere luchthavens in Duitsland? Wij zonder onder andere bij: luchthaven Frankfurt en luchthaven Keulen

Goedkoop parkeren bij vliegveld Frankfurt Hahn

Als u goedkoop een parkeerplaats bij de luchthaven Frankfurt-Hahn zoekt, kunt u beter kiezen voor een alternatieve parkeeraanbieder. Deze zijn meestal goedkoper dan de parkeergelegenheden die direct op de luchthaven worden aangeboden. Met het parkeren bij vliegveld Hahn kunt u ook veel geld besparen als u van tevoren de parkeermogelijkheden vergelijkt. Hierbij speelt Parkos een rol. Wij bieden u een overzicht van alle goede en veilige parkeeraanbieders rondom luchthaven Frankfurt Hahn. Op onze website geeft u de mogelijkheid deze met elkaar te vergelijken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het vergelijken van prijs, zekerheid, plaats, etc. bij HHN Airport.

De parkings aangeboden door Parkos bij vliegveld Hahn Duitsland zijn niet ver van de luchthaven verwijderd. Parken Airport Hahn is maar 750 meter vanaf Frankfurt Hahn Airport, u hoeft dus niet langer te reizen om parking Airport Frankfurt te bereiken. Het adres van CC Car Check is Hauptstrasse 53 in Lautzenhausen, dat ligt op de route naar HHN airport.

U denkt wellicht, dat goedkopere alternatieve parkeeraanbieders een slechtere service zullen bieden. Parkos kan u geruststellen. Alle parkeeraanbieders die op onze website staan, zijn door ons persoonlijk gecontroleerd en u kunt ervan uitgaan dat uw auto tijdens uw reis veilig staat geparkeerd bij de parking luchthaven Frankfurt. Er heerst grote concurrentie tussen deze parkeeraanbieders. Daardoor is elk van de aanbieders gedwongen een uitstekende service te bieden, anders lopen de klanten over naar de concurrent.

Onze klanten, die via Parkos bij deze parkeeraanbieders geboekt hebben, bevestigen de goede service. We vragen elke klant, nadat de klant heeft geparkeerd bij één van de parkeeraanbieders, een beoordeling achter te laten. Deze beoordelingen zijn onafhankelijk en alleen klanten kunnen beoordelingen schrijven. Daarmee kunnen wij u een realistisch beeld geven van de parkeeraanbieders op onze website. Parkeren Frankfurt Hahn wordt op onze website beoordeeld met een 8,6.

Shuttle- en valet parkeren

Bij lang parkeren bij luchthaven Frankfurt Hahn zijn er twee verschillende parkeermogelijkheden: shuttle parkeren en valet parkeren. Wij leggen u het verschil van deze parkeervormen uit.

Shuttle parkeren Frankfurt Hahn

Kies uw manier van parkeren

Als u voor shuttle parkeren kiest, rijdt u eerst naar de parkeerplaats van de parkeeraanbieder waarbij u heeft geboekt in de buurt van Frankfurt Hahn Airport. Omdat u eerst naar de parkeerplaats rijdt, kunt u een indruk krijgen van de aanbieder. Dit geeft u een geruststellend gevoel voor uw reis, dat u precies weet, waar uw auto tijdens uw reis geparkeerd staat. Bij sommige aanbieders kunt u kiezen uit overdekte en niet overdekte parkeerplekken. U kunt bij elke parkeeraanbieder ervan uit gaan dat het parkeerterrein bewaakt wordt. Nadat u uw auto geparkeerd heeft of deze door een medewerker geparkeerd wordt, wordt u met een shuttlebus naar luchthaven Frankfurt gebracht. Deze rit is kosteloos en meestal individueel voor elke klant. Dat betekent dat u voor uw reservering alleen de prijs betaalt die op onze website staat en geen cent meer. Op de terugreis wordt u weer met de shuttlebus afgehaald bij de luchthaven en weer terug naar uw auto gebracht. Hoe de reservering in het geheel verloopt, wordt nogmaals per mail duidelijk beschreven. Heeft u nog vragen over shuttle parking? Bekijk dan onze veelgestelde vragen of neem contact op met onze klantenservice.

Valet parkeren Frankfurt Hahn

Kies uw manier van parkeren

Een comfortabele parkeermethode is valet parkeren. Valet parkeren wordt helaas niet aangeboden bij vliegveld Frankfurt Hahn. Wellicht dat er in de toekomst aanbieders komen die wel een valet service aanbieden bij dit vliegveld. De valet service is wel beschikbaar bij andere vliegvelden en is snel en bespaart tijd. U bent bij valet parkeren niet afhankelijk van eventuele reistijden van de shuttlebus of van het openbaar vervoer. U rijdt rechtstreeks naar de vertrekhal en geeft daar uw auto af. Wanneer u uw auto heeft afgegeven vervolgt u direct uw reis. Heeft u nog vragen over shuttle of valet parking? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op met onze klantenservice.

Lang parkeren Frankfurt Hahn Airport (HHN)

Wanneer u uw auto in de buurt van Airport Frankfurt Hahn voor langere tijd wilt parkeren, bent u bij Parkos aan het juiste adres. Bij ons kunt u de verschillende parkeeraanbieders met elkaar vergelijken en vindt u altijd de geschikte parkeerplek. De parking bij Frankfurt airport op onze website hebben wij persoonlijk gecontroleerd. U kunt er dus van uit gaan dat uw auto veilig staat. In tegenstelling tot de parkeerplaatsen grenzend aan de luchthaven, zijn de prijzen bij onze alternatieve parkeeraanbieders voordeliger. Dit betekent niet, dat ze minder te bieden hebben. Elke parkeeraanbieder biedt een uitstekende service, om u als klant tevreden te stellen, zodat u er ook de volgende keer weer parkeert. We hebben een paar tips voor u met betrekking tot lang parkeren bij luchthaven Frankfurt Hahn opgesteld:

Vergelijk tussen verschillende aanbieders

Vergelijk de parkeeraanbieder: Voor het parkeren bij luchthaven Frankfurt Hahn betaalt u voor een week ongeveer tussen €49 en €99. Bij onze alternatieve aanbieder kunt u vanaf €28 per week parkeren.

Kies uw manier van parkeren

Kies uw parkeermethode: Bij de meeste parkeeraanbieders kunt u kiezen tussen valet en shuttle parkeren. Sommige aanbieders bij de luchthaven Hahn liggen zo dicht bij de luchthaven, dat u vanaf daar ook makkelijk kunt lopen.

Zo werkt shuttle parkeren: U rijdt op de dag van vertrek naar de door u geboekte parkeeraanbieder dichtbij HHN Airport. Daar parkeert u de auto of wordt deze door een medewerker van de aanbieder geparkeerd. De parkeerterreinen van de verschillende aanbieders zitten op verschillende afstanden van luchthaven Frankfurt Hahn verwijderd. Op de terugreis belt u naar de parkeeraanbieder waarbij uw auto staat, zodat u direct wordt opgehaald bij airport Frankfurt Hahn door een shuttlebus zodra u de vertrekhal verlaat. Met de bus wordt u dan weer naar uw auto gebracht en u kunt vanaf het parkeerterrein uw reis voortzetten.

Veiligheid

Veiligheid: Een auto is een waardevol bezit, daarom wil men graag dat deze tijdens de reis veilig gesteld wordt tijdens het parkeren Frankfurt Hahn. Als u via Parkos reserveert, kunt u ervan uitgaan dat dit het geval is. De parkeeraanbieder op onze website is door ons persoonlijk gecontroleerd. U kunt gemakkelijk opzoeken welke veiligheidsmaatregelen de parkeeraanbieder op onze website aanbiedt. We hebben een checklist samengesteld met alle belangrijke maatregelen, zodat u betere vergelijkingsmogelijkheden heeft voor het parkeren luchthaven Frankfurt Hahn.

Plan uw reis

Reis plannen: Aangezien de luchthaven Frankfurt Hahn geen verbinding heeft met het openbaar vervoer is het belangrijk om van tevoren uw reis te plannen, aangezien het druk kan zijn in het verkeer. Onze routeplanner helpt u de weg naar het parkeerterrein te vinden. Op deze pagina vindt u ook handige informatie aangaande verkeer en files waar u op moet letten in het wegverkeer in Duitsland zodat u optijd aanwezig bent bij het parking. Wij wensen u een veilige reis!

Tarieven parkings bij Frankfurt-Hahn Airport

Aanbieder Parkeertype Prijs 8 dagen
Parkhof Hahn (Ohne Shuttleservice) Parkeren | Buiten vanaf €36.00
Airport-Park-Service Hahn Shuttle parkeren | Buiten vanaf €46.00
Parken Airport Hahn Parkeren | Buiten -
Parken Airport Hahn Parkeren | Overdekt -
Parkhof Hahn Shuttle parkeren | Buiten -
Parkhof Hahn Shuttle parkeren | Overdekt -
Parkhof Hahn (Ohne Shuttleservice) Parkeren | Overdekt -

*Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de data die u selecteert, het seizoen en de aankomsttijden. Data hier zijn van ma. 15-7-2024 tot di. 23-7-2024.

Veelgestelde vragen

 • Hoe ver van tevoren moet ik bij mijn parkeerplek bij Frankfurt Hahn aanwezig zijn?

  chevron

  Elke luchthaven heeft een minimale tijd waarop u van tevoren aanwezig dient te zijn voor uw vlucht. Deze tijd verschilt ook weer tussen continentale en intercontinentale vluchten. Dit kunt u checken bij de luchthaven of de luchtvaartmaatschappij.

   

   

  Shuttle parkeren

   

  Bij Shuttle parkeren kunt u het beste een half uur of een uur eerder aanwezig zijn bij het parkeerterrein. Zo voorkomt u dat u moet haasten om het vliegtuig te halen. In de meeste gevallen wordt u snel met de shuttle bus naar het vliegveld gebracht, het kan echter voorkomen dat het druk is of de shuttle bus net is vertrokken. Als u op tijd aanwezig bent, zal dat geen enkel probleem opleveren.

   

  Valet parkeren

  Voor valet parkeren geldt eigenlijk hetzelfde alleen dan bij de luchthaven. Het wordt aangeraden om een half uur of een uur eerder aanwezig te zijn bij de afgesproken plek. De parkeermedewerker kan dan uw auto controleren op eventuele schade en eventueel papierwerk met u doorlopen. Bij drukte kan het wat langer duren voordat de medewerker er is.

   

  Intercontinentale vluchten

  Vliegt u vanaf Frankfurt Hahn Airport naar een land in een ander continent, bent u maximaal drie uur van tevoren op de luchthaven. Het is nooit verkeerd om de reistijd bij zowel shuttle als valet parkeren ruim te nemen. Wanneer u dan vertraagd wordt, bent u nog steeds netjes op tijd.

 • Hoe werkt shuttle parkeren bij Frankfurt Hahn Airport?

  chevron

  Op de dag van vertrek rijdt u naar het adres van de parkeeraanbieder waarbij u een parkeerplek heeft gereserveerd. Uw aankomsttijd bij het parkeerterrein bevestigd u door te bellen naar het nummer dat in de bevestigingsmail vermeld staat. Er wordt dan rekening gehouden met uw komst en een transfer voor u geregeld van het parkeerterrein naar Frankfurt Hahn airport. De shuttle transfer zit bij het bedrag inbegrepen en is dus gratis, het bedrag dat u op de website betaalt is het totaalbedrag van de reservering. Als u bent afgezet bij de luchthaven kunt u direct de luchthaven betreden en inchecken voor uw vlucht, u heeft dus geen last van de drukte bij Schiphol.

   

  Bij Terugkomst

  Zodra uw vliegtuig weer is geland op Frankfurt Hahn Airport is geland, belt u naar het nummer in de bevestigingsmail. Een chauffeur van de parkeeraanbieder zal u ophalen bij de luchthaven en naar uw auto brengen. De parkeeraanbieder bij Frankfurt Hahn Airport bevindt zich op 750m afstand van de luchthaven. Uw auto is direct beschikbaar en u kunt uw reis hervatten.

 • Hoe werkt valet parkeren bij Frankfurt Hahn Airport?

  chevron

  Valet parkeren bij Frankfurt Hahn betekent dat u uw auto niet zelf parkeert, dat doet een medewerker van de parking voor u. Bij vertrek rijdt u naar de luchthaven en belt u voor aankomst naar het telefoonnummer in de bevestiging. Een chauffeur komt naar vliegveld Frankfurt Hahn om uw auto van u over te nemen en te parkeren. U kunt ondertussen inchecken voor uw vlucht.

   

  Voordat u uw auto afgeeft aan de chauffeur, zal deze met u de auto nagaan op eventuele schade om misverstanden bij terugkomst te voorkomen. Wij kunnen u verzekeren dat de chauffeur voorzichtig met uw auto om zal gaan. De auto wordt netjes geparkeerd terwijl u op vakantie kunt gaan.

   

  Hoe kom ik bij Frankfurt Hahn Airport?

  Aangezien de luchthaven Frankfurt Hahn geen verbinding heeft met het openbaar vervoer is het belangrijk om van tevoren uw reis te plannen, het kan druk zijn in het verkeer. Onze routeplanner helpt u de weg te vinden. Op deze pagina vindt u ook handige informatie aangaande verkeer en files waar u op moet letten in het wegverkeer in Duitsland.

   

  Waar staat de medewerker van het parkeerbedrijf?

  Met de chauffeur die uw auto komt ophalen spreekt u aan de telefoon een trefpunt af en de tijd dat u verwacht daar aan te komen. U wordt door de chauffeur herkent aan de gegevens die u heeft ingevuld tijdens het reserveren. Hij zal daarna uw auto voor u parkeren terwijl u incheckt voor uw vlucht.

   

  Bij terugkomst

  U belt opnieuw bij terugkomst naar het nummer van de parkeeraanbieder nadat u bent geland. Met de chauffeur die u dan aan de lijn heeft kunt u weer een tijd en plek afspreken om uw auto op te halen. U haalt eerst uw bagage op natuurlijk. Na het in ontvangst nemen van uw auto, kunt u uw reis vervolgen. Valet parkeren is een tijdbesparende en makkelijke variant van parkeren bij Frankfurt Hahn Airport.

Onze voordelen
usp car
Zorgvuldig gecontroleerd
Alle parkeerplaatsen zijn zorgvuldig geïnspecteerd
usp thumbs up
Beste aanbiedingen
De beste deals op parkings bij luchthavens
usp 24
Kosteloos annuleren
Gratis wijzigen en annuleren tot 24 uur voor aankomst
usp 24
+4 miljoen klanten
Vertrouwd door meer dan 4 miljoen klanten wereldwijd