9,5/10 185 beoordelingen

Parking Rotterdam Airport

Wijzig vliegveld
Group 3 om te boeken 3 MIN
checkmark
Beste deals
checkmark
Meer dan 3 miljoen klanten wereldwijd
checkmark
Gratis reserveringen annuleren/wijzigen
Informatie
info car
Parkeeraanbieders
4
info message
Best beoordeeld
Park Simply
info checkmark
Goedkoopste
Speed Parking
info compass
Dichtstbij de luchthaven
Valet Parking Rotterdam Airport

Bekijk de parkings op de kaart

Parkeren bij Rotterdam Airport

Een vakantie moet een moment van rust en van genieten zijn. Laat u dus niet verrassen aan het begin van uw vakantie en zorg dat u de parkeerplek voor uw auto op tijd boekt. Niet meer met uw zware koffers met het openbaar vervoer. Parkeer uw auto dichtbij airport Rotterdam. Vergelijk bij Parkos de verschillende parkeeraanbieders rondom Rotterdam The Hague Airport gemakkelijk en snel. Zo maakt u een weloverwogen beslissing en kunt u gemakkelijk online reserveren. Gratis parkeren is vrijwel zeker niet mogelijk. Maar bij Parkos bent u verzekerd van de beste prijs, want wij bieden u altijd betere prijzen dan de officiële parkings P1 en P3 Rotterdam Airport. U kunt nu online reserveren via Parkos.

Inhoud:

  1. Goedkoop Parkeren
  2. Shuttle & Valet
  3. Lang Parkeren
  4. Vergelijk Parkings


Sinds 2006 is Rotterdam The Hague Airport na Schiphol en Eindhoven Airport de luchthaven met de hoogste bezoekersaantallen van Nederland. In 2004 werd voor het eerst de grens van 1.000.000 passagiers bereikt. De laatste drie jaar reizen er jaarlijks zo’n 1.700.000 mensen via deze luchthaven. Dit gaat gepaard met veel mensen die willen parkeren bij de luchthaven Rotterdam. Wilt u goedkoop en veilig parkeren, boek dan uw parkeerplaats gemakkelijk en snel via Parkos. U vind Parkos onder ander ook bij: Schiphol en Zaventem.


Goedkoop parkeren bij Rotterdam airport

Niemand vindt het leuk om teveel te betalen voor een parkeerplaats. Zeker niet wanneer u op reis bent en al genoeg uitgeeft aan de reis zelf. Parkos biedt u alternatieve aanbieders tegen de laagste prijs om te parkeren bij luchthaven Rotterdam. De parkings van de parkeeraanbieders bevinden zich rondom de luchthaven maar niet op de luchthaven. Om deze reden kunt u bij onze aanbieders veel goedkooper parkeren in vergelijking met de prijs die Rotterdam Airport zelf vraagt voor hun parkeerplaatsen. De parking, waar uw auto geparkeerd wordt, is enkele minuten rijden vanaf de luchthaven. Door deze afstand is de huur van de parking een stuk lager dan wanneer deze parkeerplaats direct op de luchthaven was geweest.

De verschillende aanbieders in Rotterdam liggen aan de rand van de stad. Boek online een parkeerplaats bij één van onze twee shuttle aanbieders bij Luchthaven Rotterdam. Shuttle Parking Rotterdam en Speed Parking, beschikken allebei over een parking in het noorden van de stad. Wanneer u bij een van deze twee aanbieders reserveert, rijdt u uw auto naar de parking en parkeert u uw auto zelf. Zorg dat u optijd aanwezig bent voor uw vlucht. Zij bieden allebei de mogelijkheid om de sleutels mee te nemen op reis. Wanneer uw auto geparkeerd staat, zal er een medewerker voor u klaar staan om u te helpen met uw koffers en vervolgens u met een shuttlebus naar Rotterdam Airport te brengen.

U bent bij Parkos dus verzekerd van een betrouwbare parkeeraanbieder. Ook bent u gegarandeerd van de laagste prijs. Bij enkele parkeeraanbieders is het mogelijk om voor een beetje extra service te kiezen zoals bijvoorbeeld het wassen van uw auto. Wilt u gebruik maken van zulke services, dan kunt u 24 uur voor vertrek uw reservering wijzigen. U zult dan terugkomen van uw reis en kunt met een schone auto uw reis naar huis vervolgen.

Niet alleen wij vertellen u dat de parkeeraanbieders die Parkos aanbiedt betrouwbaar zijn. Onze klanten beoordelen de parkeeraanbieders rondom Rotterdam Airport gemiddeld met een goed cijfer

Shuttle- en valet parkeren

Er zijn een aantal termen die u vaak terug zult zien op onze website; Shuttle parkeren en valet parkeren. Wij geven u wat meer uitleg hierover.

Shuttle parkeren

Kies uw manier van parkeren

Shuttle parkeren Rotterdam Airport is één van de twee verschillende vormen van parkeren op de luchthaven die Parkos u aanbiedt. Bij Shuttle parkeren rijdt u naar de parkeeraanbieder en parkeert u uw auto zelf. Wanneer uw auto netjes geparkeerd staat, zal er een shuttlebus op u staan te wachten welke u naar de luchthaven Rotterdam brengt. Er zullen medewerkers voor u klaar staan om u te helpen met uw koffers. Deze shuttlebus is natuurlijk gratis, de prijs die aangegeven staat op onze website is de totaalprijs. Geen onverwachte kosten dus. Bij terugkomst zal er eveneens een shuttlebus voor u klaar staan om u terug naar uw auto te brengen. Wanneer u een late vlucht heeft en uw vlucht is vertraagd zal er altijd iemand voor u aanwezig blijven op locatie. Zij zullen u nooit in de steek laten. Het shuttle parkeren bij Rotterdam Airport is bij ons nog nooit met een onvoldoende beoordeeld dus u kunt uitgaan van een uitstekende kwaliteit en een goede service! Heeft u nog vragen over shuttle parkeren bij luchthaven Rotterdam? Bekijk dan onze veelgestelde vragen of neem contact op met onze klantenservice.

Valet parking Rotterdam airport

Kies uw manier van parkeren

Wanneer u wilt parkeren op de luchthaven en gebruik maakt van valet parkeren Rotterdam Airport, dan kiest u voor net dat beetje extra service. Bij valet parkeren rijdt u uw auto naar de vertrekhal. waar een medewerker van de parking op u staat te wachten. De exacte locatie waar de medewerker op u zal staan wachten, kunt u vinden in de bevestigingsmail die u ontvangt als u de reservering heeft afgerond. In deze mail staat ook het telefoonnummer van de chauffeur die uw auto naar de parkeerplek zal rijden. Voor valet parking kunt u terecht bij Valet Parking Rotterdam Airport. Op de dag van uw terugkomst wordt uw auto naar de luchthaven gebracht zodat u na landing direct in uw eigen auto kunt stappen en uw reis kunt vervolgen. Is uw vlucht vertraagd? Dan kunt u tot 24 uur voor vertrek uw reservering wijzigen. Eveneens als het shuttle parkeren in Rotterdam is ook het valet parkeren in Rotterdam nog nooit met een onvoldoende beoordeeld. Heeft u nog vragen over valet parkeren bij luchthaven Rotterdam? Bekijk dan onze veelgestelde vragen of neem contact op met onze klantenservice.

Lang parkeren luchthaven Rotterdam

Met Parkos is lang parkeren Rotterdam Airport heel gemakkelijk. Of u twee dagen of een langere periode op reis gaat, bij ons vindt u altijd de beste aanbieders. Door onze vergelijking zult u altijd kunnen genieten van de laagste prijs. Alle aanbieders zijn voor u persoonlijk geïnspecteerd zodat u er zeker van kunt zijn dat uw auto veilig geparkeerd staat bij een betrouwbare aanbieder. Bij Valet Parking Rotterdam Airport is een overdekte parking aanwezig.

Vergelijk tussen verschillende aanbieders

Bekijk onze verschillende aanbieders kies de parkeeraanbieder die het beste bij u past. Denk hierbij aan de keuze tussen shuttle parkeren en valet parkeren. Het prijsverschil tussen parkeeraanbieders. Wilt u uw sleutels meenemen of niet? Al deze mogelijkheden maken de keuze lastig. Maak daarom niet overhaast een beslissing en vergelijk de parkeeraanbieders op onze site.

Kies uw manier van parkeren

Kies uw manier van parkeren. Wij bieden u twee verschillende manieren van parkeren op Rotterdam the Hague airport aan. Wilt u dat uw auto opgehaald wordt door een chauffeur? Of wordt u liever naar de luchthaven gereden? Er zijn verschillende vormen van parkeren. Let er daarom op dat u het verschil kent tussen shuttle parkeren en valet parkeren. Mocht u achteraf toch de verkeerde keuze hebben gemaakt, dan kunt u tot 24 uur voor vertrek de parkeerplaats voor uw auto kosteloos annuleren.

Kiest u voor shuttle parkeren, dan rijdt u zelf naar de parking waarna u met de gratis shuttlebus naar de luchthaven wordt gebracht. De shuttlebus zet u dichtbij de vertrekhal af, dit is minder dan een minuut lopen. Bij terugkomst op de luchthaven zal de shuttlebus weer voor u klaarstaan. Deze rijdt u naar de parking waar uw auto geparkeerd staat. Shuttle parkeren is vaak de goedkoopste oplossing voor het parkeren rondom Rotterdam Airport. Goedkoop parkeren is nog nooit zo makkelijk geweest. De aanbieders bij Parkos zijn altijd goedkoper dan de parkeerplaatsen die de luchthaven zelf aanbiedt. Boek daarom online een parkeerplaats via Parkos.

Kiest u voor valet parkeren, dan kunt u zelf uw auto naar de luchthaven rijden. Bij de luchthaven zal een chauffeur voor u klaar staan die uw auto aanneemt en uw auto naar een externe parking brengt. U stapt uit bij de vertrekhal en bent binnen een minuut lopen bij de incheckbalie. Bij terugkomst zal uw auto weer voor u klaarstaan bij de luchthaven en kunt u direct uw reis weer vervolgen. Wanneer u de keuze tussen shuttle en valet parking heeft gemaakt, kunt u ook nog kiezen tussen overdekt parkeren of parkeren in de buitenlucht.

Veiligheid

Veiligheid: Heeft u de verschillende parkeeraanbieders voor het parkeren bij Rotterdam Airport vergeleken? Dan wilt u natuurlijk ook dat uw auto veilig geparkeerd staat. Parkos inspecteert daarom persoonlijk alle locaties. Hierbij wordt gelet op de veiligheid van de parking en de faciliteiten die de parking te bieden heeft. Bekijk daarom de verschillende veiligheidsmaatregelen die de aanbieder heeft getroffen, zo kunt u zelf zien dat uw auto veilig en betrouwbaar geparkeerd staat en kunt u met een gerust gevoel op reis. Alle aanbieders die Parkos aanbiedt beschikken over een beveiligd parkeerterrein, 7 dagen per week, 24 uur per dag.

Plan uw reis

Plan uw reis: Voordat u gaat lang parkeren bij luchthaven Rotterdam, raden wij u aan om uw reis goed te plannen. Dit om te voorkomen dat u voor mogelijke verrassingen komt te staan. Plan uw reis naar de luchthaven goed, hiervoor kunt u gebruik maken van de routeplanner. Wanneer u zich op deze manier goed voorbereid, kan dit voor u en uw reisgenoten een hoop stress besparen. Zo bent u ervan verzekerd dat u minimaal twee uur voor vertrek aanwezig bent. Wij raden al onze klanten die gebruik maken van shuttle parkeren aan om ruim voordat u moet inchecken bij de parking aanwezig te zijn. Bij de parkeeraanbieder moet u uw auto eerst parkeren en vervolgens samen met een medewerker de auto controleren op schade, wanneer het druk is bij de parking kan dit langer duren dan verwacht. Mocht onverhoopt uw vlucht geannuleerd worden, dan kunt u 24 uur voor vertrek uw reservering annuleren zoals omschreven in onze algemene voorwaarden.

Hoe laat moet ik aankomen bij de parking van Rotterdam Airport?

Rotterdam Airport verwelkomt een groot aantal vliegmaatschappijen die elk andere inchecktijden hanteren. Als u continentaal vliegt, raden wij u aan om 2,5 uur op voorhand aanwezig te zijn als u zich g…

Hoe werkt valet-parkeren bij Rotterdam Airport?

U heeft een parkeerplaats gereserveerd bij Rotterdam Airport en vraagt zich af hoe het valet-parkeren werkt? Wanneer u kiest voor een valet-parking in de buurt van Rotterdam Airport wordt uw auto o…

Hoe werkt shuttle parkeren bij Rotterdam Airport

Wanneer u kiest voor de optie shuttle parkeren bij luchthaven Rotterdam The Hague Airport heeft u keuze uit twee verschillende aanbieders. Shuttle parking Rotterdam Airport en Speed Parking zijn de tw…
Onze voordelen
usp car
Alle parkeerplaatsen zijn zorgvuldig geïnspecteerd
usp earth
De beste deals op parkings bij luchthavens
usp free
Gratis wijzigen en annuleren tot 24 uur voor aankomst
usp like
Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten wereldwijd