Parking Rotterdam Airport

Meer dan 100.000 klanten gingen u voor en kozen voor één van onze 4 aanbieders bij Rotterdam Airports

De beste deals

Persoonlijk geïnspecteerde aanbieders

Gegarandeerd een plaats

Tot 24 uur voor aankomst op de parking gratis annuleren

We staan voor u klaar

Onze experts staan voor je klaar met advies over parkeerplekken vergelijken en beantwoorden graag je vragen.

Stuur ons een mail Bel ons

Klanten geven Parkos een score van 8,6

Klanten die via Parkos een parkeerplaats reserveerden geven die een gemiddelde score van 8,6 op 10 Deze score is gebaseerd op 355 beoordelingen.

Jeffrey
10

Fijn ontvangen en snel weggebracht. Fijn dat de auto door het personeel geparkeerd werd.

Anoniem
10

Duidelijke website, snel en eenvoudig reserveren!

Parking bij Rotterdam Airport

Met uw eigen auto naar het vliegveld van Rotterdam vertrekken is wel zo comfortabel. Daarom is het handig dat u bij ons parkeeraanbieders rond vliegveld Rotterdam kunt vergelijken. En omdat wij niet verbonden zijn met de aanbieders heeft u een echt onafhankelijke vergelijking. Ook het boeken is zorgeloos, want het contact verloopt via een beveiligde verbinding. Zo kunt u uw lang parkeren bij Rotterdam Airport plek veilig boeken.

U houdt vast ook niet van stress op het laatste moment. Daarom krijgt u van ons een duidelijke routebeschrijving naar uw parkeerplaats bij luchthaven Rotterdam. En omdat u van te voren geserveerd heeft bent u ook nog eens zeker van een plek. U kunt ontspannen richting de incheckbalie.
 

Over vliegveld Rotterdam

Vliegveld Rotterdam werd vroeger ook wel Zestienhoven genoemd. Dat komt omdat de luchthaven valt onder de Rotterdamse wijk Zestienhoven. De officiële naam van het vliegveld is Rotterdam The Hague Airport, en dat is dan ook wat er op de website van de luchthaven gebruikt wordt.

Elk jaar reizen zo'n 1,6 miljoen passagiers via Rotterdam The Hague Airport. Een groot deel daarvan gaat op vakantie naar de zon. Maar ook passagiers op zakenreis kiezen vaak voor vliegveld Rotterdam. Eén van de voordelen van Rotterdam Airport is namelijk het gemak en de snelheid bij het inchecken en de douane. Een wat kleiner vliegveld heeft zo zijn voordelen.
 

Zo werkt lang parkeren bij Rotterdam The Hague Airport

Bij vliegveld Rotterdam kunt u kiezen of uw auto binnen of buiten geparkeerd wordt. Buiten parkeren is vaak voordeliger dan overdekt parkeren maar bij overdekt parkeren is uw auto beschermd tegen de weersinvloeden. Bij Rotterdam Airport kunt u valet parkeren. U rijdt met uw auto naar de vertrekhal. Daar staat een parkeermedewerker klaar om uw auto te parkeren. U hoeft uw auto dus niet zelf te parkeren wat zorgt voor tijdwinst. U kunt in één keer door naar binnen lopen. 

Om er zeker van te zijn dat u een goede keus gemaakt heeft raden we u altijd aan om de ervaringen eens door te lezen en natuurlijk de aanbieders te vergelijken

Bekijk de parkings op de kaart

Voor meer informatie over de desbetreffende parking klikt u op het "P-icoon. Plan uw route naar Rotterdam Airport