Terminal- Parking Rotterdam Airport

Parkeren bij Terminal Parking Rotterdam Airport is zeer gemakkelijk. Deze dienst laat zich met geen enkele andere parkeerdienst vergelijken en blinkt uit in haar eenvoud! U parkeert zelf uw auto in de garage van Hotel Fletcher en wordt er bij uw retour de inrijkaart voor het uitrijden gescand door de receptie van het hotel Daar is 24/7 iemand aanwezig.

Meer informatie

Adres

Rotterdam Airportplein 55, 3045 AP, Rotterdam
Parking Rotterdam Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Terminal- Parking Rotterdam Airport

Terminal- Parking Rotterdam Airport beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeeraanbieder
Voertuiginspectie
80%

Faciliteiten

Elektrisch oplaadpunt
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Autoschoonmaak
80%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Parkeergarage
Verhard
× Gehandicaptenparkeerplek
60%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 24/7 transfer
× Valet service

Beoordelingen Terminal- Parking Rotterdam Airport

Alleen klanten die een reservering maakten via Parkos en daadwerkelijk bij de parking parkeerden, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten komen en dus volledig betrouwbaar zijn.

Bij parkings die meer dan 60 beoordelingen hebben, verwijderen we de beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar. Zo bent u er zeker van dat u recente en geupdate informatie krijgt over elke parking.

9,2
Op basis van 41 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in november 2021. Beoordeling geschreven op 22 november 2021.


Super gemakkelijk bereikbaar

10

Heeft geparkeerd in november 2021. Beoordeling geschreven op 15 november 2021.


Gemakkelijk, betrouwbaar en veilig!

8

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 11 november 2021.


Kort bij de luchthaven en leuk dat de plaatsen overdekt zijn, alleen jammer van de smalle parkeerplaatsen en de moeilijkheid bij het uitchecken lees validatie van ticket wanneer je al op voorhand hebt betaald.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 08 november 2021.


Top

10

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 05 november 2021.


Bij de aankomst op de luchthaven, staat het minder goed aangegeven. Eens we de parking g gevonden hadden verliep alles heel vlot.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 16 oktober 2021.


Zeer gemakkelijk en klantvriendelijke parking.

in hotel je nog snel hapje en drankje nemen plus toiletten.

in en uitchecken verloopt zeer snel en eenvoudig

10

Heeft geparkeerd in augustus 2021. Beoordeling geschreven op 11 september 2021.


TOP service, zowel bij het vertrek als aankomst

10

Heeft geparkeerd in augustus 2021. Beoordeling geschreven op 03 september 2021.


Perfect overdekt plaatsje, makkelijk te vinden en op nog geen minuut stappen van de terminal...wat wil je nog meer ?
Receptie van het Wings Hotel zeer vriendelijk !

Over Terminal- Parking Rotterdam Airport

Terminal Parking Rotterdam Airport is een betrouwbare aanbieder bij Rotterdam Airport en heeft jarenlange ervaring met shuttle parkeren. De parkeergarage van het hotel heeft een maximale doorrijhoogte van 2,05 meter.

Deze service heeft als basis "zelfservice". Bij vertrek parkeert u zelf in de overdekte garage van Hotel Fletcher (dek F) en hoeft u op niemand te wachten. U loopt in 2 minuten vanaf uw veilig en overdekt geparkeerde auto naar de Terminal. Bij retour laat u uw inrijkaart scannen door de receptie van het hotel. (24/7 aanwezig) en haalt u de auto weer op. U kunt meteen uitrijden. Uitgebreide en heldere instructies krijgt u per email, direct bij uw reservering Dit is de beste, meest eenvoudige, snelste en goedkoopste parkeeroplossing. Direct naast de Terminal!!!.

Het parkeerterrein van Terminal Parking Rotterdam Airport is volledig afgesloten en er is cameratoezicht. Uw auto staat veilig geparkeerd tijdens uw reis.

Terminal Parking Rotterdam Airport beschikt over een overdekte wachtruimte in het World Hotel Fletcher. Er zijn geen speciale parkeerplekken voor gehandicapten, maar de parking zorgt ervoor dat parkeren voor iedereen mogelijk is. In samenwerking met World Hotel Fletcher, bieden wij de vroege vogels de mogelijkheid om voor aanvang van de reis, gebruik te maken van het uitgebreide ontbijtbuffet in het hotel. Als u tussen 5:00 en 5:30 bij en via ons parkeert, heeft u ruim voldoende de tijd om rustig van het luxe ontbijt te genieten en betaalt u niet teveel voor een verpakte sandwich in het vliegtuig. U geniet al van dit Continental Breakfast voor € 9,95 p/p all inclusive, ter plekke in het hotel te voldoen. Meldt u met uw parkeervoucher bij de receptie, u zit dan binnen 1 minuut aan tafel.

Op de dag van vertrek rijdt u naar het World Hotel Fletcher naast het vliegveld Rotterdam The Hague, waar u uw auto kunt parkeren op dek F in de parkeergarage van het hotel.

Aankomst
Zelfservice-parkeren! U parkeert uw auto in de parkeergarage bij het Fletcher hotel en loopt vervolgens 50 meter verderop de terminal van Rotterdam Airport in. U houdt de inrijkaart bij u. Terugkomst
Bij terugkomst laat u de inrijkaart door de receptie van het hotel (24/7 aanwezig) voor uitrijden gereed maken. U gaat met de lift naar verdieping 3, pakt de auto en rijdt rustig de garage uit waarna u uw weg kunt vervolgen.

Adres

Rotterdam Airportplein 55, 3045 AP, Rotterdam