Als u kiest voor valet parkeren rijdt u zelf naar de vertrekhal toe en geeft u uw auto af aan een medewerker van een parkeerterrein die vervolgens uw auto voor u parkeert.

Valet parking mobile step 1

Maak een reservering

U maakt via Parkos een reservering waarbij er bij de prijs duidelijk valet parkeren staat vermeld. Vervolgens ontvangt u een e-mail met een reserveringsbevestiging, hierin staat een routebeschrijving.

 
Valet parking mobile step 2

U rijdt naar de luchthaven

Op de dag van vertrek rijdt u naar de vertrekhal van de luchthaven. In de reserveringsbevestiging staat vermeld waar de medewerker van het parkeerterrein op u staat te wachten.

 
Valet parking mobile step 3

De overdracht van uw auto

Samen met een medewerker controleert u de auto op eventuele schade zodat hier geen misverstanden over kunnen ontstaan. De medewerker rijdt uw auto aansluitend naar de locatie van het parkeerterrein.

 
Valet parking mobile step 4

Tijdens uw reis

Terwijl u op reis bent staat uw auto veilig geparkeerd op het terrein van één van onze parkeerpartners. De parkeeraanbieders waarmee wij samenwerken zijn altijd persoonlijk door ons gecontroleerd.

 
Valet parking mobile step 5

Terug op de luchthaven

Nadat u bent geland belt u de parkeeraanbieder. Een medewerker zal vervolgens met uw auto naar een afgesproken plek bij de aankomst- of vertrekhal rijden en u hier treffen.

 
Valet parking mobile step 6

Uw auto ophalen

U controleert uw auto samen met een medewerker op eventuele schade en vervolgens kunt u uw reis naar huis voortzetten.

 

De voordelen van valet parkeren

 

Alle parkings persoonlijk geinspecteerd

 

Snelste optie om te parkeren, geen tijdsverlies

 

Wijzigen en annuleren is gratis

 

Valet parkeren

Parkeren bij het vliegveld kan op verschillende manieren. Valet parkeren is een manier van parkeren die veel stress kan voorkomen. Bij dit concept van parkeren kiest u bij het maken van de reservering een tijdstip waarop u zult arriveren bij de vertrekhal. De parkeeraanbieder zorgt er voor dat er een medewerker aanwezig is op het afgesproken tijd en plaats. Op de dag van aankomst rijdt u zelf naar de juiste vertrekhal toe, hier wordt uw auto overgenomen door een chauffeur van de parkeeraanbieder. De medewerker van de parking zal samen met u een uitgebreide controle ronde rondom uw auto lopen om eventuele schades te noteren. Daarna zorgt de chauffeur ervoor dat uw auto netjes geparkeerd wordt op het parkeerterrein. Bij terugkomst dient u na het landen contact op te nemen met de parkeeraanbieder zodat de chauffeur samen met uw auto klaar staat wanneer u de terminal uit komt. Zonder extra tijd te verliezen kunt u uw reis richting huis vervolgen. Bekijk bijvoorbeeld onze parkeeropties bij Zaventem en Charleroi.

Wat zijn de voor- en nadelen van valet parkeren?

Tijd. U rijdt zelf naar de vertrekhal waardoor u geen onnodig tijdverlies heeft.
Gemak. Geen shuttlebus die u naar de vertrekhal brengt, gewoon comfortabel met uw eigen auto.
Prijs. Valet parkeren is doorgaans de duurdere vorm van parkeren.
Vertrouwen. U ziet niet waar en hoe uw auto geparkeerd wordt, dit vraagt vertrouwen in de parkeeraanbieder.

Wat klanten zeggen over Valet Parkeren

We vragen al onze klanten wat hun ervaring was. Dit is voor ons enorm belangrijk. Voor u hebben we een aantal reviews op een rijtje gezet van klanten die een valet parkeerplek hebben geboekt.

Wilma Vogel 3 April 2018
10

 Geweldig voor de deur van Schiphol je auto afgeven en weer instappen als he terugkomt. Ik zou het iedereen aanraden.

Wil van der Velden 7 maart 2018
8

 Het was prima geregeld. Aardige medewerkers en professioneel. Wat mij betreft een prima ervaring.

Gert 29 januari 2018
10

 Op het moment dat wij op de luchthaven aankwamen voor vertrek en ook na terugkomst was een belletje voldoende om onze auto netjes op te halen en weer af te leveren

A. Frishert 4 mei 2018
8

 De gehele afspraak die vooraf per e-mail was toegestuurd is in zijn geheel nagekomen. Prima afgewerkt.