8,4/10

Parkeren Dortmund Airport

Wijzig vliegveld
om te boeken 3 MIN
checkmark
Beste deals
checkmark
Meer dan 4 miljoen klanten wereldwijd
checkmark
Gratis reserveringen annuleren/wijzigen
Parkeeraanbieders 1
Best beoordeeld drive&park Dortmund
Goedkoopste drive&park Dortmund
Dichtstbij de luchthaven drive&park Dortmund

Parkeren bij Dortmund Airport

Wie rijdt er niet het allerliefste comfortabel in zijn eigen auto naar het vliegveld? Op deze manier begint u uw reis ontspannen, en vermijdt u vervelende vertragingen met het openbaar vervoer en het overstappen met uw zware baggage. Zeker met hele vroege of late vluchten bent u niet meer afhankelijk van het openbaar vervoer, en bespaart het u enorm veel tijd. Vergelijkt u op onze website ons aanbod van betrouwbare parkeeraanbieders met betrekking tot prijzen, de afstand tot het vliegveld en kies degene die het beste bij u past. Het zoeken en boeken van een parkeerplaats bespaart u veel tijd en geld, en garandeert u uw geboekte parkeerplaats, zodat u altijd goedkoop bij de luchthaven parkeert.

Parkeerplaatsen bij Dortmund Airport

Dortmund Airport heeft een groot aanbod in parkeerplaatsen voor ieders budget, waarvan veel ook een transfer naar de terminal aanbieden. U kunt direct u parkeerplaatsen met een paar klikken boeken, om een hogere last-minute prijs te vermijden. Hier kunt u een parkeerplaats vinden die bij u past - altijd de goedkoopste!

Dortmund Airport bied u meerdere overdekte en niet overdekte parkeermogelijkheden aan. Vanaf elke parkeerplaatsen bedraagt de transfer naar de terminal niet meer dan 20 minuten. Vanaf sommige parkeeraanbieders bereikt u de terminal al binnen een paar minuten.

Sommige parkeermogelijkheden bieden u een comfortable transfer aan in een shuttlebus. Vanaf sommige andere parkeeraanbieders kunt u simpelweg te voet naar het vliegveld. Waarborgt u de veiligheid van uw voertuig. Bijna alle parkeerplaatsen bij Dortmund Airport worden met videocamera's bewaakt. Zo kunt u altijd met een goed gevoel naar het vliegveld.

Aan voordelen komt u bij Parkos niet te kort, u heeft ook de mogelijkheid om reviews en ervaringen van andere klanten te lezen en te vergelijken. Klanten, die parkeeraanbieders in de buurt van Dortmund Airport bij Parkos geboekt hebben, hebben deze gemiddeld met een 9,4/10 beoordeeld.

Shuttle- en valet-parkeren

Dortmund Airport biedt u twee comfortabele parkeermogelijkheden aan in de buurt van de terminal voor extra comfort. Hieronder geven we u nog meer informatie over shuttle-en valet-parkeren bij Dortmund Airport.

Shuttle-parkeren Dortmund Airport

Shuttle parkeren Dortmund

Het voordeel van Dortmund Airport is, dat deze met zijn twee terminals (waarvan een voor normale vluchten gebruikt wordt), die niet heel groot zijn, heel overzichtelijk is. U berreikt de vertrekhal al binnen enkele minuten, en maximaal 20 minuten vanaf elke parkeerplaats. Sommige parkeeropties bieden u geen transfer aan, wat met zware baggage en kinderen waarschijnlijk niet ideaal is. Als u bij Dortmund Airport zou willen parkeren, zijn er gelukkig ook een heel aantal parkeeropties die u een fijne transfer met een shuttlebus aanbieden. De shuttlebus brengt u voor een klein extra bedrag binnen een paar minuten naar het vliegveld. Vanaf Easy Parking duurt de shuttle-service maar 7 minuten. Begint u uw welverdiende vakantie stressvrij en met alle gemakken van dien. Via ons portaal kunt u snel en gemakkelijk alle parkeermogelijkheden met een transfer met een shuttlebus bekijken en vergelijken, en degene uitkiezen die het beste bij u past. De kaartjes voor de shuttelbus kunt u simpelweg online boeken of op de aankomstdag terplekke.

Valet parkeren Dortmund Airport

Valet Parken Flughafen Dortmund

Het plannen van een vakantie brengt vaak veel stress met zich mee, dit wilt u op de dag van vertrek natuurlijk niet. Of nadat u net geland bent, en u het liefste zo snel mogelijk weer naar huis rijdt om daar nog van van de vakantie na te genieten. Gun uzelf die extra tijd en comfort, en vermijdt de zoektocht naar beschikbare parkeerplaatsen. Op de dag van vertrek wacht een competente werknemer bij het vliegveld op u, om uw voertuig in ontvangst te nemen en die naar de juiste parkeerplaats te rijden. Als u terugkomt van uw reis staat uw auto direct bij de terminal, zodat u uw baggage snel en gemakkelijk in kunt laden. De werknemers van Valet Parking in Dortmund zijn competetent en betrouwbaar. Op deze manier weet u altijd zeker, dat uw voertuig in de beste handen is. Vergelijkt u op ons portaal de verschillende valet parkeermogelijjkheden bij Dortmund Airport en vindt u de goedkoopste opties, die uw wensen volledig in acht nemen.

Parkeerplaats Dortmund Airport

Het maakt niet uit of u een week of een maand gaat reizen, of u een comfortable transfer van de parkeerplaats naar de terminal wenst of te voet wil kunnen gaan, of u liever een overdekte parkeerpalats wil of een parkeerplaats in de open lucht - wij bieden u een groot aanbod van verschillende parkeermogelijkheden. Deze kan u eerst gemakkelijk vergelijken en de beste optie dan ook gelijk, zonder stress boeken.

Vergelijken

Vergelijkt u verschillende parkeeraanbieders: Bij ons kunt u snel en gemakkelijk verschillende aanbieders vergelijken en de voor u meest optimale manier van parkeren voor de goedkoopste prijs vinden. Scrollt u langs de verschillende opties en bespaart u onnodige kosten. Het parkeren bij het vliegveld kan namelijk erg duur zijn. Een dag parkeren kan al snel 39 euro kosten. Geld, dat u natuurlijk liever op vakantie uitgeeft.

Kiest u uw parkeermethode

Kiest u uw parkeermethode"e: Wij beiden u vereschillende parkeeropties aan voor verschillende wensen en eisen. Bij valet parkeren wordt uw voertuig bijvoorbeeld direct bij de terminal opgehaald, en staat ook weer voor u klaar bij de terminal als u terug komt van vakantie.

Bij shuttle parkeren brengt een comfortabele shuttelbus u tegen een klein bedrag direct naar de terminal. Dit bespaart u tijd en moeite, vooral als u veel baggage bij u heeft. Soms is het zelfs mogelijk om vanaf de aangeboden parkeerplaatsen naar de luchthaven te lopen.

Sicherheit

Veiligheid: Veiligheid staat bij ons op de eerste plaats. Wij controleren de parkeeraanbieders persoonlijk, zodat we kunnen garanderen, dat uw voertuig altijd in de beste handen is, we checken daarbij ook de veiligheidsmaatregelen die elke onderneming getroffen heeft. Dit kunt u ook op onze website bekijken. Transparantie en veiligheid staat bij ons op de eerste plaats.

Plant u uw reis

Plant u uw reis: Planning is alles. Zodra u alle parkeeraanbieders vergeleken heeft, en de ideale parkeerplaats uitgezocht heeft, is het tijd om uw autorit te organiseren. Informeert u zich vooraf, bijvoorbeeld met onze Routenplanner, over de locatie van uw parkeerplaats, en hoe u daar het beste heen kan rijden. U kunt het beste wat extra tijd inplannen, voor het geval dat u vast komt te zitten in een file.

Tarieven parkings bij Dortmund Airport

Aanbieder Parkeertype Prijs 8 dagen
drive&park Dortmund Shuttle parkeren | Buiten vanaf €72.00

*Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de data die u selecteert, het seizoen en de aankomsttijden. Data hier zijn van ma. 15-7-2024 tot di. 23-7-2024.

Parkings bij Dortmund Airport

Onze voordelen
usp car
Zorgvuldig gecontroleerd
Alle parkeerplaatsen zijn zorgvuldig geïnspecteerd
usp thumbs up
Beste aanbiedingen
De beste deals op parkings bij luchthavens
usp 24
Kosteloos annuleren
Gratis wijzigen en annuleren tot 24 uur voor aankomst
usp 24
+4 miljoen klanten
Vertrouwd door meer dan 4 miljoen klanten wereldwijd