Parking Charleroi

Over Parkos Charleroi

Voor veel mensen is het vergelijken van een parking bij Charleroi geen dagelijkse opgave. Parkos maakt het hele proces een stuk eenvoudiger.
Veelgestelde vragen

Voordelen van Parkos

Persoonlijk geïnspecteerde aanbieders
De beste deals voor Charleroi Airport
Gegarandeerd een plaats
Gratis annuleren en wijzigen van uw reservering

Klanten geven onze parkings een score van 8,8

Klanten die via Parkos een parkeerplaats reserveerden geven die een gemiddelde score van 8,8 op 10 Deze score is gebaseerd op 778 beoordelingen.

We staan voor u klaar

Onze experts staan voor je klaar met advies over parkeerplekken vergelijken en beantwoorden graag je vragen.

email Stuur ons een mail phone Bel ons comment Chat met ons

Parking Charleroi

Wanneer u op reis vertrekt, is het prettig om met de eigen auto van en naar Charleroi Airport te rijden. Zo vermijdt u de rompslomp van het openbaar vervoer en moet u geen beroep doen op vrienden of familie. Een gepaste parking bij Charleroi vinden is echter niet altijd vanzelfsprekend. Waar parkeer ik het best, wat betaal ik waar en hoe lang mag mijn auto er staan? Het zijn maar enkele vragen die u zich stelt als u een parkeerplaats zoekt. De beste optie is dan om de verschillende parkings in de buurt van Charleroi Airport met elkaar te vergelijken. Via onze online tool krijgt u in enkele muisklikken een volledig overzicht van alle parkings in de buurt van luchthaven Charleroi, de prijzen en faciliteiten. Zo kiest u op elk moment de beste parking Charleroi aan de scherpste prijs. Op voorhand reserveren levert bovendien vaak een stevige korting op!

Over Charleroi Airport

Charleroi Airport mag zich met trots de tweede grootste luchthaven van het land noemen. Met om en bij de 6,5 miljoen passagiers per jaar en enkele populaire vliegtuigmaatschappijen zoals Ryanair die Charleroi Airport als thuisbasis kozen, weet men wat er nodig is om bezoekers van de lucthaven op gepaste wijze te ontvangen en van dienst te zijn. Door haar perfecte ligging ten opzichte van de omliggende autostrades is Charleroi Airport bovendien zeer goed bereikbaar. Antwerpen, Gent en Hasselt liggen op slechts een goed uur rijden van Charleroi, vanuit Brusssel doet u er 45 minuten over. Voor voordelige vliegvakanties en scherp geprijsde parkings bent u bij Charleroi Airport dus aan het juiste adres. Zeker als u uw parkeerplaats via een van de betrouwbare aanbieders Parkos reserveert!

Parking Charleroi Airport: hoe het werkt

Wie Brussel Charleroi als luchthaven kiest om op vakantie te vertrekken en er de auto lang wil parkeren bij Charleroi, kan gebruik maken van shuttle parkeren. U rijdt u naar de parking en parkeert u zelf uw auto op de plaats die voor u is gereserveerd. Een gratis shuttle-bus brengt u in een mum van tijd naar de vertrekhal van Charleroi Airport. U weet precies waar u de auto heeft achtergelaten en kan met een gerust hart op reis vertrekken. Bij terugkomst pikt de shuttle-bus u op en brengt u naar de parking waar u terug de auto in kan stappen.

Direct parkings vergelijken rond Charleroi Airport

Parkeren Charleroi Airport

Veelgestelde vragen

Wanneer u vanaf Charleroi Airport vliegt en via Parkos een parkeerplek hebt gereserveerd, dient u... Lees het volledige antwoord
Er zijn twee parkeermogelijkheden: shuttle en valet parkeren. Bent u benieuwd naar hoe shuttle parking... Lees het volledige antwoord

Bekijk alle veelgestelde vragen

Bekijk de parkings op de kaart

Voor meer informatie over de desbetreffende parking klikt u op het "P-icoon. Plan uw route naar Charleroi Airport