Welkom bij Park Ami, uw vertrouwde partner voor naadloze parkeerdiensten in de buurt van de luchthaven van Charleroi. Wij begrijpen dat de basis van uw reiservaring begint met zorgeloos parkeren. Met valet- en shuttle-opties, strenge veiligheidsmaatregelen, aanvullende diensten zoals het wassen van auto's en handige voorzieningen zorgen wij ervoor dat uw reis zo soepel mogelijk verloopt.
Lees minder
 • Algemene informatie

  chevron
  Valet- en shuttlediensten: Bij Park Ami bieden we zowel valet- als shuttlediensten aan om aan uw specifieke reisbehoeften te voldoen. Of u nu de voorkeur geeft aan het gemak van valetparking of de flexibiliteit van een shuttle, wij hebben de perfecte oplossing voor u.
 • veiligheid

  chevron
  Uw veiligheid en de beveiliging van uw voertuig zijn onze topprioriteiten. Onze parkeerfaciliteit is omgeven door een beveiligd hek, waardoor een gecontroleerde toegang wordt gegarandeerd. Voldoende verlichting, bewakingscamera's, 24/7 personeel ter plaatse en een waakzame bewaker zorgen allemaal voor gemoedsrust tijdens het verblijf van uw voertuig.
 • faciliteiten

  chevron
  Voorzieningen: Wij geloven in het bieden van een comfortabele ervaring. Voor uw gemak beschikken wij over een wachtkamer en een toilet. Ons toegewijde personeel staat ook klaar om te helpen met de bagageafhandeling, zodat de overgang van onze parkeerplaats naar de luchthaven soepel verloopt. Carwashdiensten: Houd uw voertuig er onberispelijk uit met onze optionele autowasservice, beschikbaar tegen een vergoeding. Keer na uw reis terug naar een schoon en fris voertuig. Binnen- en buitenparkeren: Wij bieden de flexibiliteit van zowel binnen als buiten parkeren, zodat u de instelling kunt kiezen die het beste bij uw voorkeuren en voertuigbehoeften past. Kindvriendelijke shuttle: Voor gezinnen met kleintjes kan onze shuttle worden uitgerust met autostoeltjes, zodat de veiligheid en het comfort van uw kinderen tijdens de reis worden gegarandeerd.
 • bereikbaarheid

  chevron

  Aankomst

  Valetparkeren: bel de parkeerservice zodra u aankomt bij het Park ami-depot en de chauffeur zet u af bij het ontmoetingspunt.
  Shuttle: eenmaal op de parkeerplaats parkeert de chauffeur uw auto en verwijst u naar de wachtkamer van de shuttle, die u afzet bij het ontmoetingspunt.
  Terug

  Valetservice: bel de valet één keer op het ontmoetingspunt
  Shuttle: bel de shuttle één keer op het ontmoetingspunt
 • Locatie

  chevron
Datum van
zo. 17-12-2023
Datum tot
zo. 24-12-2023

Over Park Ami

  Beoordelingen en recensies
  JP Oudenampsen
  full star
  8
  Geparkeerd van 25/11/2023 tot 2/12/2023
  Prima
  Valet binnen
  3 december 2023
  Séverine Jacquemart
  full star
  10
  Geparkeerd van 10/11/2023 tot 13/11/2023
  Rapide et convivial
  Valet buiten
  20 november 2023
  Anoniem
  full star
  8
  Geparkeerd van 10/11/2023 tot 13/11/2023
  Handig om te weten dat deze partij enkel Fran ...Lees meer
  Valet buiten
  14 november 2023
  Beschikbaarheid Park Ami
  17 december 2023 naar 24 december 2023 Wijzig data

  Park Ami beoordeling

  We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.

  De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.