9,4/10 519 beoordelingen

Parking Luchthaven Keulen

Wijzig vliegveld
om te boeken 3 MIN
checkmark
Beste deals
checkmark
Meer dan 4 miljoen klanten wereldwijd
checkmark
Gratis reserveringen annuleren/wijzigen
Parkeeraanbieders 16
Best beoordeeld Easy Parken Köln
Goedkoopste Idealparken
Dichtstbij de luchthaven Easy Parken Köln
 1. Goedkoop parkeren
 2. Shuttle & Valet parking
 3. Lang parkeren
 4. Vergelijk parkings

Parking Luchthaven Keulen

Wil je met je eigen auto naar de luchthaven van Keulen gaan zonder te veel geld uit te geven parkeren. bij Keulen Airport? Bij Parkos vergelijk en reserveer je betrouwbare parkeerplaatsen van voordelige parkeeraanbieders. Op onze website vind je de beste parkeeraanbieders bij vliegveld Keulen Bonn. Deze bevinden zich op slechts enkele minuten rijden van de terminal van vliegveld Keulen. De parkings bij Keulen Airport zijn goed bereikbaar vanaf de snelweg langs de luchthaven. Via Parkos kun je eenvoudig en snel online reserveren voor de laagste prijs, zonder extra kosten. Of je nu je autosleutels wilt meenemen of afgeven, kiest voor shuttle parking of valet parking, auto laten wassen of elektrisch opladen, en of je buiten of overdekt wilt parkeren, bij Airport Keulen Bonn is er voor ieder wat wils.


Het moderne vliegveld Keulen Bonn verwelkomt elk jaar miljoenen passagiers naar 130 verschillende bestemmingen. In 1913 vertrok het eerste vliegtuig vanaf de luchthaven Keulen Bonn. In 2019 heeft Keulen Bonn Airport bijna 12,5 miljoen passagiers vervoerd. Vliegveld Keulen beschikt over een ondergronds treinstation, heeft een groot aantal parkeerplekken (12.000) en fungeert als basis voor de Duitse Luchtmacht. Ga je vliegen vanaf vliegveld Keulen? Dan kun je nu eenvoudig online een parkeerplek reserveren via Parkos! Bij ons kun je ook reserveren voor andere Duitse luchthavens zoals Düsseldorf Airport en Weeze Airport.


Vergelijk parkeren bij Keulen Airport


Parkeren wordt, net als vliegen, steeds betaalbaarder. Toch blijft het parkeren bij Keulen Airport op de officiële parkeerplaatsen zelf prijzig. Gelukkig zijn er onofficiële parkeerplaatsen van alternatieve parkeeraanbieders met voordelige en verschillende parkeerplaatsen, dichtbij de luchthaven Keulen. Hoewel deze parkeeraanbieders niet rechtstreeks samenwerken met Airport Keulen Bonn, bieden ze toch een uitstekende service. Online kun je bij ons een keuze maken uit een van deze betaalbare parkeeraanbieders, wat je veel geld kan besparen. Het aanbod bij Keulen Bonn is groot, maar aarzel niet te lang, want vol is vol.

Goedkoop parkeren bij Keulen Bonn airport

Bij een vakantie naar het buitenland hoort natuurlijk een geschikte parkeerplaats voor je auto. Parkos biedt jou een selectie van verschillende parkeeraanbieders rondom de luchthaven en vergelijkt deze voor jou. De locaties van de parkings zijn eenvoudig, maar veilig en vertrouwd. Bovendien zijn de prijzen een stuk lager dan wanneer je zou parkeren bij luchthaven Keulen Bonn zelf. De ervaringen met parkeren bij luchthaven Keulen zijn positief. Omdat de afstand van de parking tot Keulen Airport te voet niet optimaal is, wordt er bij elke parking vervoer naar en van de luchthaven geregeld. Dit vervoer is bij de prijs inbegrepen.

Door het vervoer van de parkeerplaats naar de terminals hoef je geen gebruik te maken van het openbaar vervoer. De duur van de rit naar de luchthaven verschilt per aanbieder en hoever het parkeerterrein van de luchthaven ligt: bijna elke parkeerplaats ligt maximaal 10 minuten van Köln Airport vandaan. De opties voor valet parking en shuttle parkeren verschillen ook per parkeeraanbieder. Park and Fly Köln is één van de aanbieders die beschikt over zowel shuttle als valet parkeren, net als Parking Airea. Zowel kort parkeren als langer parkeren op de luchthaven van Keulen is mogelijk. Gratis parkeren op de luchthaven van Keulen is niet mogelijk. Je bent in elk geval verzekerd van goedkoop parkeren op de luchthaven Keulen Bonn als je een online reservering maakt via Parkos.

Dat jij goedkoop kunt parkeren op de luchthaven van Keulen Bonn via alternatieve aanbieders, betekent niet dat het parkeerterrein en de service minderwaardig zijn ten opzichte van bijvoorbeeld de parkeerplaats P3 van de luchthaven Keulen. De parking bevindt zich altijd in de buurt van de luchthaven, waardoor je dichtbij kunt parkeren zonder je zorgen te maken. Bij valet parkeren is het zelfs mogelijk om je auto op de luchthaven van Keulen te parkeren, waar medewerkers je assisteren en je gebruik kunt maken van extra opties bij de parkeerplaatsen van Köln airport. Goedkoop parkeren Keulen Airport doet dus niet af aan de kwaliteit. De overbodige kosten van parkeren op de luchthaven van Keulen zorgen ervoor dat veel klanten kiezen voor voordeligere alternatieve parkeeraanbieders. Je kunt 24 uur per dag kiezen voor parkeren luchthaven Keulen.

De beoordelingen op onze website over het parkeren bij Airport Keulen Bonn zijn gebaseerd op ervaringen van klanten. Jij wordt uitgenodigd om de parkeeraanbieders bij Keulen Airport te beoordelen. Ervaringen met parkeren Keulen Airport zijn representatief voor de service van de parkeeraanbieder. Aanbieders bij Keulen Airport worden beoordeeld met een gemiddelde score van 9,4. Je kunt het beste parkeren via Parkos en de reviews laten zien dat de reis voor klanten correct verlopen is.

Shuttle parkeren en valet parkeren

Bij ons heb je de keuze tussen shuttle parking en valet parking voor vliegveld Keulen parkeren. Hoe werkt dat? We delen graag meer informatie met je.

Shuttle parkeren

shuttle parking

Bij onze parkeeraanbieders kun je kiezen tussen shuttle parkeren en valet parkeren. Met shuttle parkeren in Keulen rijd je naar de parkeerlocatie van de aanbieder. Zodra je contact hebt opgenomen, regelen zij dat je naar het vliegveld gebracht wordt. Op de terugweg bel je de aanbieder en word je vanaf de luchthaven naar je auto gebracht. Je hoeft slechts een klein stukje te lopen naar je auto op de parkeerplaats. De shuttlebus brengt je en is gratis bij alle aanbieders, zonder extra kosten bovenop de parkeertarieven die op onze site vermeld staan. Hierdoor is vliegveld Keulen parkeren betaalbaar voor iedereen. Wil je graag shuttle parkeren? Houdt dan rekening met extra reistijd. Parkos biedt drie mogelijkheden voor de shuttle service bij Keulen Airport. Als je een van de drie opties kiest, vermijd je het openbaar vervoer en de drukte van de luchthaven. Bij shuttle parking op luchthaven Keulen Bonn kun je kiezen tussen buiten en overdekt parkeren. Voor vragen over shuttle parking vliegveld Keulen kun je onze veelgestelde vragen raadplegen.

Valet parkeren

valet parking keulen

Valet parking bij Airport Keulen bespaart je tijd en moeite. Je rijdt naar Keulen Airport en kunt tijdelijk je auto parkeren bij de luchthaven totdat een medewerker deze van je overneemt. De afleverplek staat vermeld in de bevestigingsmail. De medewerker parkeert vervolgens je auto op de parkeerplaats. Je kunt van tevoren aangeven of je wilt dat je auto binnen of buiten wordt geparkeerd, als beide opties mogelijk zijn. Hoewel de kosten voor parkeren op Keulen Airport hoger zijn, vereist deze methode minder inspanning. Bel het telefoonnummer van de parkeeraanbieder voor aankomst op luchthaven Keulen en bij terugkomst. Omdat je niet op de luchthaven wilt parkeren, is goede communicatie belangrijk, zodat de juiste afleverplek kan worden bepaald. Na je belletje bij aankomst, wordt je auto naar de afgesproken plek bij de luchthaven gebracht. De medewerker wacht met je auto tot je op die plek bij de luchthaven arriveert. Dan krijg je je auto terug en kun je je reis naar huis voortzetten. Valet parking op Cologne Bonn Airport is de meest comfortabele vorm van parkeren bij het vliegveld, zowel als je langer wilt parkeren als kort parkeren. Voor vragen over valet parkeren op vliegveld Keulen kun je onze veelgestelde vragen raadplegen.

Lang parkeren Keulen Bonn

lang parkeren keulen airport

Lang parkeren bij luchthaven Keulen Bonn is eenvoudig met Parkos. Op onze website ontdek je het beste aanbod van parkeeraanbieders op de door jou ingevoerde data. We presenteren alle parkeeraanbieders die persoonlijk door ons zijn geïnspecteerd, zodat je op elke locatie veilig en vertrouwd kunt parkeren.


Hier zijn een paar handige tips voor jou als je van plan bent lang te parkeren bij Keulen Airport:

Vergelijk meteen tussen verschillende aanbieders: Parkeeraanbieders vergelijken, zodat jij een geschikte parkeerplaats vindt. Iedereen heeft zijn eigen voorkeuren, en bij Parkos kun je ze kiezen. Bij Parkos is vliegveld Keulen parkeren voordelig, waardoor je veel geld bespaart op het parkeren tijdens jouw reis.

Maak een keuze uit de twee manieren van parkeren: Je auto laten ophalen door een chauffeur, of naar de luchthaven worden gebracht. Het verschil tussen shuttle parkeren en valet parkeren is belangrijk om te weten voordat je een parkeerplek reserveert.


Bij shuttle parkeren rijd je zelf naar de parking om je auto te parkeren. Vervolgens brengt een chauffeur je met een shuttlebus naar de luchthaven. Op de terugreis zal dezelfde bus je vanaf Keulen Airport naar de parking brengen. Goedkoop parkeren bij luchthaven Keulen-Bonn doe je door te kiezen voor shuttle parkeren.


Valet parkeren betekent dat je rechtstreeks naar de terminals van Keulen Airport rijdt. Daar kun je je auto even parkeren tot een medewerker van het parkeerterrein je aanspreekt. Nadat de medewerker je auto heeft overgenomen, kun je je reis hervatten. Na de landing staat je auto op je te wachten voor Keulen Airport, en je kunt direct met je eigen auto je reis voortzetten. Je kunt valet parkeren vliegveld Keulen online reserveren via Parkos.

Veiligheid: Heb je de verschillende aanbieders van parkeren vliegveld Keulen vergeleken? Dan wil je natuurlijk ook dat je auto veilig staat geparkeerd. De parkings bij de luchthaven Keulen zijn voorzien van omheining en camera's. Deze zijn ook door Parkos persoonlijk bezocht en gecontroleerd. Op de site vind je meer informatie hierover. Voor het lang parkeren bij Keulen Airport zijn er 24 uur per dag mensen aanwezig bij het parkeerterrein.

Plan je reis: Je kunt je reis plannen voordat je gaat parkeren bij luchthaven Keulen Bonn. Parkos raadt je aan dit te doen om te voorkomen dat je voor verrassingen komt te staan. Zorg dat je optijd aanwezig bent op de luchthaven. Via de routeplanner van Parkos kun je de snelste route naar Keulen Airport of de parkeerplek uitstippelen.

Tarieven parkings bij Keulen-Bonn Airport

Aanbieder Parkeertype Prijs 8 dagen
Idealparken Shuttle parkeren | Buiten vanaf €51.98
Shuttle Star Shuttle parkeren | Buiten vanaf €51.98
Flughafen-Shuttle-Parkplatz Shuttle parkeren | Buiten vanaf €51.98
Parking Airea Köln Shuttle parkeren | Buiten vanaf €51.99
EcoPark Shuttle parkeren | Buiten vanaf €52.49
Easy Park Airport Shuttle parkeren | Buiten vanaf €53.00
Park Airport Cologne Shuttle parkeren | Buiten vanaf €54.00
Easy Parken Köln Shuttle parkeren | Buiten vanaf €55.00
Idealparken Shuttle parkeren | Overdekt vanaf €57.99
ValetPro Shuttle parkeren | Buiten vanaf €63.00
Safe Parken Koeln Shuttle parkeren | Buiten vanaf €68.00
Idealparken Valet parkeren | Buiten vanaf €96.00
Shuttle Star Valet parkeren | Buiten vanaf €96.00
Flughafen-Shuttle-Parkplatz Valet parkeren | Buiten vanaf €96.00
ValetPro Valet parkeren | Buiten vanaf €97.00
Safe Parken Koeln Valet parkeren | Buiten vanaf €98.00
Easy Park Airport Shuttle parkeren | Overdekt vanaf €108.00
Easy Park Airport Valet parkeren | Buiten vanaf €108.00
Easy Parken Köln Shuttle parkeren | Overdekt vanaf €110.00
Easy Parken Köln Valet parkeren | Buiten vanaf €110.00
Easy Parken Köln Valet parkeren | Overdekt vanaf €130.00
Easy Park Airport Valet parkeren | Overdekt vanaf €130.00
Elite Parken Shuttle parkeren | Buiten -
Parkdichfrei Shuttle parkeren | Buiten -
Parkdichfrei Valet parkeren | Buiten -
Idealparken Valet parkeren | Overdekt -
Park Cool Shuttle parkeren | Buiten -
Park Cool Valet parkeren | Buiten -
Park and Fly Köln Shuttle parkeren | Buiten -
Park Time Shuttle parkeren | Buiten -
TunaPark Shuttle parkeren | Overdekt -
Flughafen-Shuttle-Parkplatz Shuttle parkeren | Overdekt -

*Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de data die u selecteert, het seizoen en de aankomsttijden. Data hier zijn van vr. 24-5-2024 tot za. 1-6-2024.

Veelgestelde vragen

 • Hoe ver van tevoren moet ik bij mijn parkeerplaats aanwezig zijn?

  chevron

  Als u binnen Europa vliegt zijn de incheckbalies twee uur van tevoren geopend. Wanneer u buiten Europa vliegt zijn de incheckbalies eerder geopend en raden wij aan drie uur van tevoren aanwezig te zijn.

  Heeft u gekozen voor shuttle parkeren? Het moment dat u de parking oprijdt totdat u het vliegveld inloopt zal ongeveer een half uur in beslag nemen. Indien u twee uur van tevoren op Keulen Airport aanwezig moet zijn, raden wij u aan om 2,5 uur van tevoren bij de parking zijn. Dan bent u op ruim tijd om inchecken.

   

  Als u heeft gekozen voor de optie valet parkeren, raden wij u ook aan om 2,5 uur van tevoren aan te komen op de luchthaven. Voordat u uw sleutels overhandigt, controleert u samen met de medewerker van de parkeerbeheerder uw auto. Zo komt u na uw reis niet voor verrassingen te staan.

   

   

  Onderweg naar Keulen

   

  De wegen rondom Keulen zijn vaak erg druk tijdens de spits in zowel België als Duitsland. Vertrek daarom altijd op tijd en check vooraf of er veel file’s of werkzaamheden op uw route zijn. De (parking van) luchthaven van Keulen is erg goed bereikbaar vanuit België en Duitsland. De afslag naar de luchthaven staat goed aangegeven onder: Flughafen.

 • Hoe werkt shuttle parkeren bij vliegveld Keulen?

  chevron

  Het shuttle parkeren werkt als volgt: U rijdt naar het parkeerterrein bij vliegveld Keulen toe. U kunt zelf zien dat uw auto veilig staat geparkeerd. Met uw bagage loopt u naar de shuttlebus toe. U laadt uw bagage in en de shuttlebus zal vertrekken naar de luchthaven. Binnen tien minuten bent u aangekomen op de luchthaven en kan uw reis beginnen.

   

  Voor het gehele parkeerproces kunt u 30 minuten rekenen. In die tijd parkeert u de auto, pakt u uw bagage, loopt u naar de shuttlebus en wordt u naar de luchthaven gebracht. Met dertig minuten heeft u hiervoor genoeg tijd.

   

  Bij terugkomst

  Als u weer terug bent op de luchthaven, kunt u de parkeeraanbieder bellen. Deze zal de shuttlebus naar de luchthaven sturen. Zodra u de luchthaven verlaat, stapt u in de shuttlebus en wordt u naar de parking gebracht. Op de parking kunt u in uw eigen auto stappen en naar huis rijden.

 • Hoe werkt valet parkeren bij vliegveld Keulen?

  chevron

  Valet parkeren is een makkelijke manier van parkeren bij het vliegveld van Keulen. U rijdt namelijk met uw eigen auto naar de vertrekhal van Keulen. Hier staat de chauffeur op u te wachten. Deze zal uw auto herkennen en naar u toe lopen. U kunt uw bagage uit de auto halen en de sleutel overhandigen aan de chauffeur. De chauffeur brengt uw auto naar parking toe terwijl u al kunt inchecken op de luchthaven.

   

  Hoe kom ik bij de vertrekhal?

  Voordat u aankomt op de luchthaven belt u naar de parkeeraanbieder. Deze weet daardoor hoe laat u op de luchthaven bent en zal dan voor u klaarstaan. In de bevestigingsmail staat aangegeven waar u precies met de auto heen kunt rijden. Ook de chauffeur kan dit toelichten aan de telefoon.

   

  Waar rijd ik de auto heen?

  Bij valet parkeren rijdt u met de auto naar de vertrekhal van Keulen Airport toe. Als u heeft gereserveerd, ontvangt u een bevestigingsmail met daarin parkeerinstructies. In deze parkeerinstructies staat precies beschreven waar u de chauffeur treft en hoe ver van te voren u de chauffeur belt. Op het vliegveld van Keulen staat goed aangegeven waar de vertrekhal is.

   

  Bij terugkomst

  Als u bent geland, wil de parkeeraanbieder dit graag weten. U kunt ze bellen op het nummer dat op de bevestigingsbrief staat. De parkeeraanbieder zal uw auto alvast vooraan zetten, en tegen de tijd dat u het vliegveld uitloopt zal de chauffeur voor de aankomsthal staan. U ontvangt de autosleutel en u kunt gelijk naar huis rijden.

Onze voordelen
usp car
Zorgvuldig gecontroleerd
Alle parkeerplaatsen zijn zorgvuldig geïnspecteerd
usp thumbs up
Beste aanbiedingen
De beste deals op parkings bij luchthavens
usp 24
Kosteloos annuleren
Gratis wijzigen en annuleren tot 24 uur voor aankomst
usp 24
+4 miljoen klanten
Vertrouwd door meer dan 4 miljoen klanten wereldwijd