8,6/10 550 beoordelingen

Parking Luchthaven Keulen

Wijzig vliegveld
Group 3 om te boeken 3 MIN
checkmark
Beste deals
checkmark
Meer dan 3 miljoen klanten wereldwijd
checkmark
Gratis reserveringen annuleren/wijzigen
Informatie
info car
Parkeeraanbieders
10
info message
Best beoordeeld
Safe parken Koeln
info checkmark
Goedkoopste
Valet König
info compass
Dichtstbij de luchthaven
Easy Parken Köln

Bekijk de parkings op de kaart

Parking Luchthaven Keulen

Wilt u naar de luchthaven van Keulen met uw eigen auto zonder veel geld uit te geven aan parkeerkosten? Bij Parkos vergelijkt en reserveert u betrouwbare parkings van parkeeraanbieders. De beste parkeeraanbieders bij vliegveld Keulen Bonn vindt u op onze site. Deze parkeeraanbieders bevinden zich ten noordwesten van Keulen Bonn Airport, op enkele minuten rijden van de terminal. Vanaf de snelweg langs de luchthaven zijn de parkings bij Keulen Airport goed bereikbaar. Via Parkos kunt u gemakkelijk en snel reserveren voor de laagste prijs, zonder extra kosten. Sleutels meenemen of sleutels afgeven, shuttle parkeren of valet parkeren, buiten of overdekt, er is voor ieder wat wils bij Airport Keulen Bonn.


Het moderne vliegveld Keulen Bonn vervoert elk jaar miljoenen passagiers naar 130 verschillende bestemmingen. In 1913 vertrok het eerste vliegtuig vanaf luchthaven Keulen Bonn. In 2017 heeft Keulen Bonn Airport bijna 12,5 miljoen passagiers vervoerd. De luchthaven bezit over een ondergronds treinstation, bezit een groot aantal parkeerplekken (12.000) en is een basis van de Duitse Luchtmacht. Vliegt u vanaf luchthaven Keulen Bonn? Dan kunt u nu een parkeerplek online reserveren via Parkos! Bij ons kunt u ook parkeren bij andere Duitse luchthavens zoals Düsseldorf Airport en Weeze Airport.

Parkeren wordt, net als vliegen, steeds goedkoper. Toch blijft het parkeren bij Keulen Bonn Airport zelf duur. Er zijn echter alternatieve parkeeraanbieders met goedkope parkeerplaatsen, met een ligging vlakbij luchthaven Keulen. Deze parkeeraanbieders werken niet samen met Airport Keulen Bonn maar beschikken desalniettemin over een uitstekende service. U kunt bij ons online een keuze maken uit één van de voordelige parkeeraanbieders, en zo bespaart u een hoop geld. Er is een groot aanbod bij Keulen Bonn, maar wacht niet te lang want vol = vol.

Goedkoop parkeren bij Keulen Bonn

Bij een vakantie naar het buitenland hoort natuurlijk een gepaste parkeerplaats voor uw auto. Parkos biedt u een selectie van de verschillende parkeeraanbieders rondom luchthaven Keulen Bonn en vergelijkt deze voor u. De locaties van de parkings zijn simpel, maar veilig en vertrouwd. Bovendien zijn de prijzen een stuk lager dan wanneer u gaat parkeren bij luchthaven Keulen Bonn zelf. De ervaringen van parkeren bij luchthaven Keulen zijn goed. Omdat de afstand van de parking tot Keulen Airport te voet niet optimaal is, wordt er bij elke parking vervoer naar en van de luchthaven geregeld. Dit vervoer is gratis.

Door het vervoer van de parkeerplaats naar de terminals hoeft u geen gebruik te maken van het openbaar vervoer. De duur van de rit naar de luchthaven verschilt per aanbieder. De opties voor valet parkeren en shuttle parkeren verschillen ook per parkeeraanbieder. Park and Fly Köln Keulen is één van de aanbieders die beschikt over shuttle en valet parkeren, net als Parking Airea. Zowel kort parkeren als lang parkeren luchthaven Keulen is mogelijk. Gratis parkeren luchthaven Keulen is niet mogelijk. U bent in elk geval verzekerd van goedkoop parkeren luchthaven Keulen Bonn

Dat de alternatieve parkeeraanbieders goedkoop parkeren luchthaven Keulen Bonn mogelijk maken, betekent niet dat het parkeerterrein en de service minder goed zijn dan bijvoorbeeld parkeren luchthaven Keulen P3. De parking bevindt zich altijd in de buurt van de luchthaven. U kunt dichtbij de luchthaven Keulen parkeren, zonder u zorgen te maken. U kunt bij valet parkeren eventueel uw auto parkeren op luchthaven Keulen. Medewerkers zullen u helpen en u kunt gebruik maken van extra opties bij de parkeerplaatsen. Goedkoop parkeren Keulen hoeft dus niet onder te doen aan de kwaliteit. De overbodige kosten van de parking op de luchthaven Keulen zorgen ervoor dat veel klanten uitwijken naar goedkopere alternatieve parkeeraanbieders. U kunt 24 uur per dag parkeren luchthaven Keulen Bonn.

De beoordelingen op onze website over het parkeren Airport Keulen Bonn zijn gebaseerd op klantervaringen. Onze klanten worden uitgenodigd om de parkeeraanbieders bij Keulen Airport te beoordelen. Ervaringen parkeren luchthaven Keulen zijn representatief voor de service van de parkeeraanbieder. Aanbieders bij Keulen Airport worden beoordeeld met een 7,5 gemiddeld.

Shuttle parkeren en valet parkeren

Shuttle parkeren en valet parkeren zijn de twee parkeermogelijkheden die wij bieden voor parkeren luchthaven Keulen. Hoe werkt dat? Wij geven u hierover meer informatie.

Shuttle parkeren

Kies uw manier van parkeren

Twee parkeervormen die worden gehanteerd bij onze parkeeraanbieders zijn shuttle en valet parkeren. Shuttle parkeren Keulen houdt in dat u naar de parking van de aanbieder rijdt. Als u contact heeft opgenomen met de parkeeraanbieder, zullen zij vervoer naar Keulen Airport voor u regelen. U kunt uw auto parkeren op de parking. Op de terugweg belt u naar de parkeeraanbieder en wordt u vanaf Keulen airport naar uw auto gebracht. U hoeft maar een klein stukje te voet naar uw auto op de parking. De shuttlebus voor het parkeren bij luchthaven Keulen Bonn is gratis bij alle aanbieders. Er zitten dus geen extra kosten verbonden aan de shuttle service, u betaalt alleen de parkeertarieven die op onze site vermeld staan. Dat maakt parkeren luchthaven Keulen goedkoop voor iedereen. Parkos biedt u drie mogelijkheden voor shuttle parkeren Keulen Airport. Als u keuze maakt uit één van de drie, heeft u geen last van het openbaar vervoer en de drukte van de luchthaven. Bij shuttle parkeren bij luchthaven Keulen Bonn kan onderscheid gemaakt worden tussen buiten en overdekt parkeren. Voor vragen met betrekking tot shuttle parkeren vliegveld Keulen kunt u onze veelgestelde vragen raadplegen.

Valet parking Keulen

Kies uw manier van parkeren

Valet parkeren Airport Keulen bespaart u tijd en moeite. U rijdt naar Keulen airport en u kunt tijdelijk uw auto parkeren bij de luchthaven Keulen, tot een medewerker deze van u overneemt. De auto geeft u af op de plek die vermeld staat in de bevestigingsmail. Vervolgens wordt uw auto door de medewerker geparkeerd op de parking. Van tevoren geeft u aan of u wil dat uw auto binnen of buiten komt te staan, als beide opties mogelijk zijn. De kosten voor parkeren op de luchthaven Keulen zijn hoger, terwijl u op deze manier minder moeite doet. Het telefoonnummer van de parkeeraanbieder moet u bellen voordat u aankomt bij Keulen Airport en als u bent geland op de terugreis. U wilt niet parkeren op de luchthaven, waardoor het dus belangrijk is dat er een goede communicatie is, zodat de juiste plek kan worden aangewezen. Wanneer u heeft gebeld om mee te delen dat u bent geland, zal een medewerker naar de afgesproken plek rijden met uw auto. De medewerker zal met uw auto wachten tot u op die plek van de luchthaven arriveert. Dan krijgt u uw auto terug en kunt u uw reis voortzetten. Valet parkeren luchthaven Koln Bonn is de meest comfortabele vorm van parkeren. Lang parkeren en kort parkeren is bij shuttle en valet parkeren mogelijk. Voor vragen met betrekking tot valet parkeren vliegveld Keulen kunt u onze veelgestelde vragen raadplegen.

Lang parkeren Keulen Bonn

Lang parkeren bij luchthaven Keulen Bonn is geen probleem bij Parkos. Op onze website vindt u het beste aanbod van parkeeraanbieders op de door u ingevulde data. Alle parkeeraanbieders worden voor u op een rijtje gezet. Deze zijn door ons persoonlijk geïnspecteerd, bij elke aanbieder kunt u veilig en vertrouwd parkeren.

We hebben een paar tips voor u als u gaat lang parkeren bij Keulen airport:

Vergelijk tussen verschillende aanbieders

Vergelijk direct tussen verschillende aanbieders: Parkeeraanbieders vergelijken zodat u een geschikte parkeerplaats vindt. Ieder heeft zijn eigen voorkeuren, en bij Parkos kunt u ze kiezen. Bij Parkos is parkeren luchthaven Keulen Bonn goedkoop en bespaart u veel geld op het parkeren tijdens uw reis.

Kies uw manier van parkeren

Maak een keuze uit de twee manieren van parkeren: Uw auto laten ophalen door een chauffeur, of naar de luchthaven worden gebracht. Het verschil tussen shuttle parkeren en valet parkeren is belangrijk om te weten voordat u een parkeerplek reserveert.


Shuttle parkeren houdt in dat u zelf naar de parking rijdt om uw auto te parkeren. Daarna wordt u met een shuttlebus naar de luchthaven gebracht door een chauffeur. Op de terugreis zal deze bus u vanaf Keulen Airport naar de parking brengen. Goedkoop parkeren luchthaven Keulen-Bonn doet u door te kiezen voor shuttle parkeren.


Valet parkeren houdt in dat u rechtstreeks naar de terminals van Keulen Airport rijdt. U kunt dan even uw auto parkeren op de luchthaven Keulen tot een medewerker van de parking u aanspreekt. Nadat de medewerker uw auto van u heeft overgenomen, kunt u uw reis hervatten. Nadat u bent geland, staat uw auto op u te wachten voor Keulen Airport. U kunt met uw eigen auto direct uw reis voortzetten. Via Parkos kunt u valet parkeren vliegveld Keulen online reserveren.

Veiligheid

Veiligheid: Heeft u de verschillende aanbieders van parkeren luchthaven Keulen Bonn vergeleken? Dan wilt u natuurlijk ook dat uw auto veilig staat geparkeerd. De parkings bij de luchthaven Keulen zijn voorzien van omheining en camera’s. Deze zijn ook door Parkos persoonlijk bezocht en gecontroleerd. Op de site vindt u meer informatie hierover. Voor het lang parkeren bij Keulen Airport zijn er 24 uur per dag mensen aanwezig bij de parking.

Plan uw reis

Plan uw reis: U kunt uw reis plannen voordat u gaat parkeren bij luchthaven Keulen Bonn. Parkos raadt u aan dit te doen om te voorkomen dat u voor verrassingen komt te staan. Zorg dat u optijd aanwezig bent op de luchthaven. Via de routeplanner van Parkos kunt u de snelste route naar Keulen Airport of de parking uitstippelen.

Hoe ver van tevoren moet ik bij mijn parkeerplaats aanwezig zijn?

Als u binnen Europa vliegt zijn de incheckbalies twee uur van tevoren geopend. Wanneer u buiten Europa vliegt zijn de incheckbalies eerder geopend en raden wij aan drie uur van tevoren aanwezig te zij…

Hoe werkt shuttle parkeren bij vliegveld Keulen?

Het shuttle parkeren werkt als volgt: U rijdt naar het parkeerterrein bij vliegveld Keulen toe. U kunt zelf zien dat uw auto veilig staat geparkeerd. Met uw bagage loopt u naar de shuttlebus toe. U la…

Hoe werkt valet parkeren bij vliegveld Keulen?

Valet parkeren is een makkelijke manier van parkeren bij het vliegveld van Keulen. U rijdt namelijk met uw eigen auto naar de vertrekhal van Keulen. Hier staat de chauffeur op u te wachten. Deze zal u…
Onze voordelen
usp car
Alle parkeerplaatsen zijn zorgvuldig geïnspecteerd
usp earth
De beste deals op parkings bij luchthavens
usp free
Gratis wijzigen en annuleren tot 24 uur voor aankomst
usp like
Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten wereldwijd