Het parkeerterrein van EasyParkenKöln ligt op slechts 4 minuten van de luchthaven. U kunt hier goedkoop en veilig parkeren op grind of asfalt. Het ervaren team en de 24-uurs shuttleservice 365 dagen per jaar zorgen voor een stressvrije start van uw volgende reis.

De luchthavenbelasting is inbegrepen in de parkeerprijs.
Lees minder
 • Algemene informatie

  chevron

  EasyParken Keulen biedt u een stressvrije en handige manier om voordelig uw auto te parkeren in de buurt van de luchthaven. U kunt zelf beslissen of u met de shuttle service naar Keulen Bonn Airport wilt worden gebracht, op 4 minuten afstand, of dat u gebruik wilt maken van de handige valet service. EasyParken Cologne biedt u een stressvrije en handige manier om uw auto dicht bij de luchthaven te parkeren.

 • veiligheid

  chevron

  Uw auto staat veilig geparkeerd op een omheind, verlicht parkeerterrein dat 24 uur per dag wordt bewaakt door personeel en een waakhond. Dus je hoeft je geen zorgen te maken over je voertuig. Voordat u uw voertuig inlevert, wordt er een voertuigcontrole uitgevoerd.

 • faciliteiten

  chevron

  Hartelijk dank voor uw parkeerplaatsreservering bij Easy Parken Köln

  Belangrijke informatie
 • De luchthaventoeslag is inbegrepen in de parkeerprijs.
 • Je moet ongeveer 30 minuten plannen voor parkeren, inclusief het inchecken van het voertuig en de transfer naar de luchthaven.
 • Voor grotere voertuigen kan het zijn dat u uw sleutel bij de parkeeraanbieder moet achterlaten.
 • 4 personen zijn inbegrepen in de boekingsprijs. Als er meer dan 4 personen zijn, wordt voor elke extra persoon een toeslag in rekening gebracht. Indien u in het boekingsvenster geen gebruik heeft gemaakt van de mogelijkheden hiervoor, dient u het verschil ter plaatse te betalen.
 • De parkeeraanbieder rekent een toeslag voor grote bagage.
 • Als u meer dan 30 minuten te laat bent, wordt er een toeslag in rekening gebracht, omdat er extra personeelskosten zijn als gevolg van uw late aankomst.
 • Vertragingen of vakantieverlengingen dienen onmiddellijk schriftelijk per e-mail en telefonisch aan de parkeeraanbieder te worden gemeld.
 • bereikbaarheid

  chevron

  Hoe werkt shuttleparkeren?

  Bel de parkeeraanbieder 10 minuten voor aankomst. U rijdt met de auto naar het hierboven vermelde adres van Easy Parken Keulen. Daar wordt u ontvangen door de parkeeraanbieder. Onze shuttle brengt u vervolgens rechtstreeks naar de vertrekterminal 1 101-120 of 2 301-320 Keulen Airport.

  Terugreis
  Op de terugreis belt u, nadat u uw bagage heeft opgehaald, de parkeeraanbieder. De chauffeur van de parkeeraanbieder haalt u op bij de uitgang van de luchthaventerminal van de vertrekhal Terminal 1 101-120 of Terminal 2 301-320 en rijdt naar de parkeerplaats. U wordt direct naar uw auto gebracht.

  Aankomst

  Op de dag van aankomst rijdt u rechtstreeks naar de vertrekterminal, wij verzoeken u 10 minuten voor aankomst op de luchthaven te bellen met de parkeeraanbieder. Een medewerker zal u ontmoeten op het ontmoetingspunt en er zal een korte voertuigcontrole worden uitgevoerd. Vervolgens kunt u doorgaan met inchecken. Tijdens uw afwezigheid wordt uw voertuig geparkeerd op Rudolf-Dieselstraße 36, 51149 Keulen.

  Retour

  Nadat u de bagage heeft ontvangen, gaat u naar het ontmoetingspunt bij vertrekterminal 1C. Wanneer u bij het verzamelpunt aankomt, belt u de parkeeraanbieder. Vervolgens wordt uw voertuig weer opgereden en kunt u ontspannen uw reis naar huis voortzetten.

 • Locatie

  chevron
 • Datum van
  za. 16-12-2023
  Datum tot
  za. 23-12-2023

  Over Easy Parken Köln

   Beoordelingen en recensies
   jörg Lange
   full star
   10
   Geparkeerd van 21/11/2023 tot 2/12/2023
   alles top ,hatte ich nicht so erwartet
   Shuttle buiten
   8 december 2023
   Christian Wyrich
   full star
   8
   Geparkeerd van 1/12/2023 tot 4/12/2023
   War soweit alles in Ordnung
   Shuttle buiten
   7 december 2023
   Anonym
   full star
   10
   Geparkeerd van 25/11/2023 tot 6/12/2023
   Wie immer hat alles super gut funktioniert. ...Lees meer
   Valet binnen
   7 december 2023
   Beschikbaarheid Easy Parken Köln
   16 december 2023 naar 23 december 2023 Wijzig data

   Easy Parken Köln beoordeling

   We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.

   De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.