Easy Parken Köln

Keulen-Bonn Airport
full star
9,7 57 beoordelingen

Het parkeerterrein van EasyParkenKöln ligt op slechts 4 minuten van de luchthaven. U kunt hier goedkoop en veilig parkeren op grind of asfalt. Het ervaren team en de 24-uurs shuttleservice 365 dagen per jaar zorgen voor een stressvrije start van uw volgende reis.

De luchthavenbelasting is inbegrepen in de parkeerprijs.
Lees minder
 • Algemene informatie

  chevron

  EasyParken Keulen biedt u een stressvrije en handige manier om voordelig uw auto te parkeren in de buurt van de luchthaven. U kunt zelf beslissen of u met de shuttle service naar Keulen Bonn Airport wilt worden gebracht, op 4 minuten afstand, of dat u gebruik wilt maken van de handige valet service. EasyParken Cologne biedt u een stressvrije en handige manier om uw auto dicht bij de luchthaven te parkeren.

 • veiligheid

  chevron

  Uw auto staat veilig geparkeerd op een omheind, verlicht parkeerterrein dat 24 uur per dag wordt bewaakt door personeel en een waakhond. Dus je hoeft je geen zorgen te maken over je voertuig. Voordat u uw voertuig inlevert, wordt er een voertuigcontrole uitgevoerd.

 • faciliteiten

  chevron

  Het parkeerterrein van EasyParken is gedeeltelijk geasfalteerd en ligt dicht bij de snelweg. De overdracht is in minder dan 5 minuten voltooid. Kinderzitjes zijn ter plaatse voor u beschikbaar. Wij helpen u graag met uw bagage en in geval van vluchtvertragingen blijven wij ter plaatse om op u te wachten! Ons team spreekt Duits, Engels en Turks. Comfort en kwaliteit staan hier voorop.


  Extra kosten kunnen van toepassing zijn voor minibusjes en campers.

  De luchthavenbelasting is inbegrepen in de parkeerprijs.

  Bij deze parkaanbieder zijn maximaal 4 personen inbegrepen voor de pendeldienst. Voor elke extra persoon rekent de parkaanbieder een toeslag van 5 euro per persoon.

 • bereikbaarheid

  chevron

  SHUTTLE

  Aankomst

  Rijd met uw auto rechtstreeks naar onze parkeerplaats aan de Waldstraße 122 in 51147 Keulen. Daar krijgt u uw auto en de transfer naar de luchthaven van Keulen. 10 minuten voor aankomst op de parkeerplaats graag even bellen. De betaling gebeurt bij aankomst aan ons personeel in cash of online op voorhand bij Parkos. Daarna gaat het met onze shuttle rechtstreeks naar de vertrekterminal 1 B-C of 2 D Keulen Airport.

  .

  Vertrek

  Neem de liften van het aankomstniveau naar het vertrekniveau op de 2e verdieping en verlaat de terminal. Bel het nummer. Ga vervolgens naar de aangegeven halte Türkish Airlines bord Terminal 2 D Departure.

  VALET

  Aankomst

  .

  Rijd direct met uw auto naar Keulen Airport Vertrek Terminal 1 B-C of 2D. Bel ons 15 minuten voor aankomst op de luchthaven. Daar vindt de aanvaarding van de personenauto plaats. Betaling dient contant te geschieden aan ons personeel bij aankomst of vooraf bij Parkos. Daarna zullen onze medewerkers uw auto veilig naar onze parkeergarage rijden.

  Vertrek

  Op de terugweg neemt u ook de roltrap of lift tot het vertrekniveau en belt u het nummer. U verlaat de terminal en ons personeel zal het voertuig ophalen.

  De luchthavenbelasting is inbegrepen in de parkeerprijs.
 • Locatie

  chevron

Over Easy Parken Köln

  Klanten geven onze parkings een score van 9,7 full star
  Aylin Yaman
  full star
  10
  Geparkeerd van 17/05/2023 tot 22/05/2023
  Super vriendelijk en alles is verlopen z ...Lees meer
  Shuttle buiten
  28 mei 2023
  Kenny Heugen
  full star
  10
  Geparkeerd van 27/04/2023 tot 6/05/2023
  Prima service! Goed geregeld en ze zijn ...Lees meer
  Valet buiten
  15 mei 2023
  Christiane Meylemans
  full star
  10
  Geparkeerd van 17/04/2023 tot 25/04/2023
  Altyd in orde !!!!
  Valet buiten
  26 april 2023
  Beschikbaarheid Easy Parken Köln
  4 juni 2023 naar 11 juni 2023 Wijzig data

  Easy Parken Köln beoordeling

  We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.

  De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.