EasyParken Köln

Het parkeerterrein van EasyParkenKöln ligt op slechts 4 minuten van de luchthaven. U kunt hier goedkoop en veilig parkeren op grind of asfalt. Het ervaren team en de 24-uurs shuttleservice 365 dagen per jaar zorgen voor een stressvrije start van uw volgende reis.

De luchthavenbelasting is inbegrepen in de parkeerprijs. Meer informatie

Adres

Waldstr.122 51147 Köln , Friedensstr.114 51147 Köln,, 51147, Köln
Parking Luchthaven Keulen

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid EasyParken Köln

Beoordelingen EasyParken Köln

Alleen klanten die een reservering maakten via Parkos en daadwerkelijk bij de parking parkeerden, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten komen en dus volledig betrouwbaar zijn.

Bij parkings die meer dan 60 beoordelingen hebben, verwijderen we de beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar. Zo bent u er zeker van dat u recente en geupdate informatie krijgt over elke parking.

8,9
Op basis van 28 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in juni 2022. Beoordeling geschreven op 25 juni 2022.


Vriendelijke mensen, ons was op de goede handen, we worden op tijd gehaald

10

Heeft geparkeerd in juni 2022. Beoordeling geschreven op 18 juni 2022.


Leuke parking juist behandeld op tijd af en opgehaald eerlijk voor herhaling doenbaar niet te duur

10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 28 mei 2022.


Correct en snel

10

Heeft geparkeerd in april 2022. Beoordeling geschreven op 14 mei 2022.


Uitstekend en vooral makkelijk

10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 06 mei 2022.


Zeer vriendelijke mensen, heel stipt
Een echte aanrader

8

Heeft geparkeerd in april 2022. Beoordeling geschreven op 19 april 2022.


Bij het aankomen op de parking netjes en vlot geholpen, we werden vlug richting luchthaven gebracht, vriendelijke man die ons bracht.

Bij het terugkomen was er een andere chauffeur, ook een correcte man.

Op dit moment weet ik nog steeds niet waar mijn auto geparkeerd is geweest. Het was erg druk op de luchthaven tijdens deze periode, de medewerker die ons wegbracht naar de luchthaven, vertelde ons dat ze overboekt waren, maar kon niet vertellen waar onze auto geparkeerd zou worden.

10

Heeft geparkeerd in april 2022. Beoordeling geschreven op 19 april 2022.


Alles prima in orde!

10

Heeft geparkeerd in april 2022. Beoordeling geschreven op 16 april 2022.


Wij zijn super tevreden, alles is volgens afspraak verlopen, 15 min. voor aankomst even bellen en wij werden al aan de vertrekhal verwacht. Het zelfde bij de terug keer , even bellen en nog geen 10 min. later waren ze al daar met de auto. Ook de koffers werden in de auto ingeladen. Zeer vriendelijk personeel.

10

Heeft geparkeerd in april 2022. Beoordeling geschreven op 13 april 2022.


Alles prima

10

Heeft geparkeerd in april 2022. Beoordeling geschreven op 12 april 2022.


Fantastische service. We komen aan met de auto en de bus stond al voor ons klaar. Koffers omladen, sleutel afgeven en vertrekken maar. En hij gaf ook meteen aan waar we straks opgehaald werden. Bij terugkomst waren ze binnen 10 minuten op de ophaallocatie. De auto stond al voor ons klaar en de chauffeur had de sleutel en alles bij de hand. Koffers omladen en direct naar huis. Top!

10

Heeft geparkeerd in februari 2022. Beoordeling geschreven op 09 maart 2022.


Super snelle service, betaalbaar& heel vriendelijk!
Volgende trip ben ik zeker weer daar met mijn auto.

10

Heeft geparkeerd in februari 2022. Beoordeling geschreven op 08 maart 2022.


Prima service. Stipt op tijd! Betrouwbaar!

10

Heeft geparkeerd in december 2021. Beoordeling geschreven op 06 januari 2022.


Een goede methode valet parkeren

10

Heeft geparkeerd in december 2021. Beoordeling geschreven op 04 januari 2022.


Vriendelijke mensen, shuttle ok en op 5min van de luchthaven.
Een aanrader.

Over EasyParken Köln

EasyParken Keulen biedt u een stressvrije en handige manier om voordelig uw auto te parkeren in de buurt van de luchthaven. U kunt zelf beslissen of u met de shuttle service naar Keulen Bonn Airport wilt worden gebracht, op 4 minuten afstand, of dat u gebruik wilt maken van de handige valet service. EasyParken Cologne biedt u een stressvrije en handige manier om uw auto dicht bij de luchthaven te parkeren.

Uw auto staat veilig geparkeerd op een omheind, verlicht parkeerterrein dat 24 uur per dag wordt bewaakt door personeel en een waakhond. Dus je hoeft je geen zorgen te maken over je voertuig. Voordat u uw voertuig inlevert, wordt er een voertuigcontrole uitgevoerd.

Het parkeerterrein van EasyParken is gedeeltelijk geasfalteerd en ligt dicht bij de snelweg. De overdracht is in minder dan 5 minuten voltooid. Kinderzitjes zijn ter plaatse voor u beschikbaar. Wij helpen u graag met uw bagage en in geval van vluchtvertragingen blijven wij ter plaatse om op u te wachten! Ons team spreekt Duits, Engels en Turks. Comfort en kwaliteit staan hier voorop.


Extra kosten van 15 euro kunnen van toepassing zijn voor minivans en campers. U moet deze ofwel online bij Parkos of ter plaatse bij de parkeeraanbieder contant betalen.

. De luchthavenbelasting is inbegrepen in de parkeerprijs.

SHUTTLE

Aankomst

Rijd met uw auto rechtstreeks naar onze parkeerplaats aan de Waldstraße 122 in 51147 Keulen. Daar krijgt u uw auto en de transfer naar de luchthaven van Keulen. 10 minuten voor aankomst op de parkeerplaats graag even bellen. De betaling gebeurt bij aankomst aan ons personeel in cash of online op voorhand bij Parkos. Daarna gaat het met onze shuttle rechtstreeks naar de vertrekterminal 1 B-C of 2 D Keulen Airport.

.

Vertrek

Neem de liften van het aankomstniveau naar het vertrekniveau op de 2e verdieping en verlaat de terminal. Bel het nummer. Ga vervolgens naar de aangegeven halte Türkish Airlines bord Terminal 2 D Departure.

VALET

Aankomst

.

Rijd direct met uw auto naar Keulen Airport Vertrek Terminal 1 B-C of 2D. Bel ons 15 minuten voor aankomst op de luchthaven. Daar vindt de aanvaarding van de personenauto plaats. Betaling dient contant te geschieden aan ons personeel bij aankomst of vooraf bij Parkos. Daarna zullen onze medewerkers uw auto veilig naar onze parkeergarage rijden.

Vertrek

Op de terugweg neemt u ook de roltrap of lift tot het vertrekniveau en belt u het nummer. U verlaat de terminal en ons personeel zal het voertuig ophalen.

De luchthavenbelasting is inbegrepen in de parkeerprijs.

Adres

Waldstr.122 51147 Köln , Friedensstr.114 51147 Köln,, 51147, Köln