EcoPark biedt u betaalbaar en veilig parkeren in de directe omgeving van de luchthaven Keulen/Bonn. U rijdt naar de parkeerplaats van EcoPark en een medewerker zorgt voor de ontvangst en controle van uw auto. U kunt uw voertuig met een gerust hart inleveren en van uw vakantie genieten.

Meer informatie

Adres

Wikingerstraße 35c, 51107, Köln
Parking Luchthaven Keulen

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid EcoPark

EcoPark beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

80%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Voertuig inspectie
× Verzekerde parkeerplaats
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× Valet service

Over EcoPark

EcoPark biedt u een betrouwbare en veilige parkeerservice op korte afstand van Keulen / Bonn Airport. De voertuigoverdracht is snel en vakkundig en uw voertuig wordt door een medewerker van EcoPark geparkeerd op het bewaakte parkeerterrein. U kunt ontspannen op reis gaan.

Daarnaast biedt de parkeeraanbieder verschillende voertuigvoorbereidingsopties waar u tijdens uw vakantie gebruik van kunt maken. De getrainde specialisten van EcoPark bieden u een allround service zodat u zorgeloos op reis kunt gaan.


Pendeldienst
Het team van EcoPark heet u welkom in het parkgebied. Een medewerker regelt de boeking en helpt u vervolgens uw bagage in de luchthavenshuttle te laden. De voertuigcontrole wordt gedocumenteerd en de sleutels worden overhandigd en veilig bewaard. De parkeeraanbieder brengt u rechtstreeks naar Terminal 1C op Keulen / Bonn Airport en helpt u bij het uitladen van uw bagage. Ga op uw terugreis naar het verzamelpunt in Terminal C1. Nadat u telefonisch contact heeft opgenomen met EcoPark haalt een medewerker u spoedig op.

Het parkeerterrein van EcoPark is omheind, geasfalteerd en ligt op korte afstand van de luchthaven Keulen/Bonn. Bovendien is het terrein rondom verlicht en voorzien van bewakingscamera's. Beveiligingspersoneel is 24 uur per dag ter plaatse, dus uw voertuig is 24/7 beveiligd.

Bij het inleveren van uw voertuig voert een medewerker van de parkeeraanbieder een voertuigcontrole uit, zodat later misverstanden kunnen worden voorkomen. Uw autosleutel wordt veilig bewaard door EcoPark.

U heeft de mogelijkheid om tijdens uw parkeertijd extra services (verschillende wasprogramma's afhankelijk van de grootte van de auto) of andere services (tankservice) van EcoPark te boeken. Deze service wordt uitgevoerd door getrainde specialisten. Indien u kleine reparaties wenst kan ook aan de bekleding worden gezorgd. Daarnaast staat EcoPark 24/7 voor u klaar met zijn service en helpt u op elk moment graag met uw bagage of met een starthulp bij lege batterijen. Uiteraard heeft de parkeeraanbieder kinderzitjes en stoelverhogers.

Houd er rekening mee dat de parkeeraanbieder vanaf de 5e persoon een meerpersoonstoeslag van 5,00 euro per persoon in rekening brengt. Gelieve in het boekingsproces ook de meerpersoonstoeslag te boeken. Daarnaast wordt er ter plaatse een luchthaventoeslag van € 3 contant betaald.

Shuttle-Service

Ankomst
Het team van EcoPark heet u welkom in het parkgebied. Een medewerker zorgt voor het inchecken van uw boeking. Neem uw reserveringsbevestiging mee, uitgeprint of digitaal. Het personeel helpt u dan met het inladen van uw bagage en documenteert de staat van uw voertuig met behulp van foto's/video's. U geeft uw autosleutels af aan de medewerker die ze veilig bewaart. EcoPark brengt u rechtstreeks naar Terminal 1C op de luchthaven Keulen/Bonn. Daar aangekomen wordt u geholpen met het uitladen van uw bagage.

Terugreis
Ga op uw terugreis naar het verzamelpunt in Terminal C1. Nadat u telefonisch contact heeft opgenomen met EcoPark haalt een medewerker u spoedig op.

Houd er rekening mee dat de parkeeraanbieder vanaf de 5e persoon een meerpersoonstoeslag van 5,00 euro per persoon in rekening brengt. Gelieve in het boekingsproces ook de meerpersoonstoeslag te boeken. Een luchthaventoeslag van € 3,00 dient ter plaatse contant te worden betaald.

Adres

Wikingerstraße 35c, 51107, Köln