EcoPark biedt u betaalbaar en veilig parkeren in de directe omgeving van de luchthaven Keulen/Bonn. U rijdt naar de parkeerplaats van EcoPark en een medewerker zorgt voor de ontvangst en controle van uw auto. U kunt uw voertuig met een gerust hart inleveren en van uw vakantie genieten.

De luchthavenbelasting is inbegrepen in de parkeerprijs. Meer informatie

Adres

Wikingerstraße 35c, 51107, Köln
Parking Luchthaven Keulen

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid EcoPark

EcoPark beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

80%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Voertuig inspectie
× Verzekerde parkeerplaats
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen EcoPark

Alleen klanten die een reservering maakten via Parkos en daadwerkelijk bij de parking parkeerden, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten komen en dus volledig betrouwbaar zijn.

Bij parkings die meer dan 60 beoordelingen hebben, verwijderen we de beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar. Zo bent u er zeker van dat u recente en geupdate informatie krijgt over elke parking.

8,5
Op basis van 28 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 28 oktober 2022.


Zeer goed

10

Heeft geparkeerd in augustus 2022. Beoordeling geschreven op 09 september 2022.


Alles in orde, vlotte service

10

Heeft geparkeerd in augustus 2022. Beoordeling geschreven op 20 augustus 2022.


Zeer goede dienstverlening!!!

10

Heeft geparkeerd in augustus 2022. Beoordeling geschreven op 11 augustus 2022.


Prima geregeld. Ophalen bij terugkomst ging ook erg vlot.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2022. Beoordeling geschreven op 10 augustus 2022.


Top service

10

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 07 augustus 2022.


Prima geregeld, zeer tevreden

10

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 30 juli 2022.


Top geregeld

10

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 24 juli 2022.


Goede en vriendelijke service. Snelle ophaaltijd aan luchthaven bij terugkeer.
Met Waze kom je wel degelijk bij het adres aan maar de parking ligt echt in een kronkel van verschillende straten door een woongebied dat je je afvraagt of je wel de juiste weg aan het volgen bent.

10

Heeft geparkeerd in juni 2022. Beoordeling geschreven op 26 juni 2022.


Super vriendelijk correct en efficiënte werking

8

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 08 juni 2022.


Goed

10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 01 juni 2022.


Vlotte service

10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 24 mei 2022.


Very friendly owner and very flexible. Our flight hours got changed a couple of times last minute, but it was not a problem at all.

When we arrived he took us immediately to the airport and at arrival after we called him we were back, he was already waiting outside even before we got out of the airport.

I would recommend this parking to everyone.

10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 19 mei 2022.


Super vriendelijk, zeer attent en flexibel. Onze aankomst in de luchthaven had veel vertraging door afleiding naar een andere luchthaven, maar eco park nam spontaan zelf contact op en volgde alles nauwkeurig op. Bij terugkeer op de parking stond onze wagen netjes klaar zodat we zonder gedoe onmiddellijk konden vertrekken. Topservice!

10

Heeft geparkeerd in april 2022. Beoordeling geschreven op 17 mei 2022.


Friendly,loyal. Taxidriver was amazing! You will see us back

Over EcoPark

EcoPark biedt u een betrouwbare en veilige parkeerservice op korte afstand van Keulen / Bonn Airport. De voertuigoverdracht is snel en vakkundig en uw voertuig wordt door een medewerker van EcoPark geparkeerd op het bewaakte parkeerterrein. U kunt ontspannen op reis gaan.

Daarnaast biedt de parkeeraanbieder verschillende voertuigvoorbereidingsopties waar u tijdens uw vakantie gebruik van kunt maken. De getrainde specialisten van EcoPark bieden u een allround service zodat u zorgeloos op reis kunt gaan.


Pendeldienst
Het team van EcoPark heet u welkom in het parkgebied. Een medewerker regelt de boeking en helpt u vervolgens uw bagage in de luchthavenshuttle te laden. De voertuigcontrole wordt gedocumenteerd en de sleutels worden overhandigd en veilig bewaard. De parkeeraanbieder brengt u rechtstreeks naar Terminal 1C op Keulen / Bonn Airport en helpt u bij het uitladen van uw bagage. Ga op uw terugreis naar het verzamelpunt in Terminal C1. Nadat u telefonisch contact heeft opgenomen met EcoPark haalt een medewerker u spoedig op.

Het parkeerterrein van EcoPark is omheind, geasfalteerd en ligt op korte afstand van de luchthaven Keulen/Bonn. Bovendien is het terrein rondom verlicht en voorzien van bewakingscamera's. Beveiligingspersoneel is 24 uur per dag ter plaatse, dus uw voertuig is 24/7 beveiligd.

Bij het inleveren van uw voertuig voert een medewerker van de parkeeraanbieder een voertuigcontrole uit, zodat later misverstanden kunnen worden voorkomen. Uw autosleutel wordt veilig bewaard door EcoPark.

U heeft de mogelijkheid om tijdens uw parkeertijd extra services (verschillende wasprogramma's afhankelijk van de grootte van de auto) of andere services (tankservice) van EcoPark te boeken. Deze service wordt uitgevoerd door getrainde specialisten. Indien u kleine reparaties wenst kan ook aan de bekleding worden gezorgd. Daarnaast staat EcoPark 24/7 voor u klaar met zijn service en helpt u op elk moment graag met uw bagage of met een starthulp bij lege batterijen. Uiteraard heeft de parkeeraanbieder kinderzitjes en stoelverhogers.

Voor voertuigen langer dan 4,50 - 5,50 m rekent de parkeeraanbieder een toeslag. Bovendien moeten de voertuigen vooraf telefonisch worden geregistreerd bij EcoPark.

Houd er rekening mee dat de parkeeraanbieder vanaf de 4e persoon een meerpersoonstoeslag van 5,00 euro per persoon in rekening brengt. Gelieve in het boekingsproces ook de meerpersoonstoeslag te boeken. De luchthavenbelasting is inbegrepen in de parkeerprijs.

Shuttle-Service

Ankomst
Het team van EcoPark heet u welkom in het parkgebied. Een medewerker zorgt voor het inchecken van uw boeking. Neem uw reserveringsbevestiging mee, uitgeprint of digitaal. Het personeel helpt u dan met het inladen van uw bagage en documenteert de staat van uw voertuig met behulp van foto's/video's. U geeft uw autosleutels af aan de medewerker die ze veilig bewaart. EcoPark brengt u rechtstreeks naar Terminal 1C op de luchthaven Keulen/Bonn. Daar aangekomen wordt u geholpen met het uitladen van uw bagage.

Terugreis
Ga op uw terugreis naar het verzamelpunt in Terminal C1. Nadat u telefonisch contact heeft opgenomen met EcoPark haalt een medewerker u spoedig op.

Houdt u er rekening mee dat de parkaanbieder een meerpersoonstoeslag rekent van 5,00 euro per persoon vanaf de 4e persoon. Gelieve de meerpersoonstoeslag extra te boeken in het boekingsproces. Elke klant heeft slechts één koffer en één handbagage bij zich. Voor elke extra koffer wordt 5,00 Euro in rekening gebracht. Grote bagage moet van tevoren worden aangemeld, afhankelijk van wat het is, worden extra kosten in rekening gebracht. Voertuigen met een lengte van meer dan 4,50 m en een breedte van meer dan 2,20 m moeten vooraf worden geregistreerd en worden, afhankelijk van het model, extra belast. In geval van vertragingen is de aanbieder verplicht een vergoeding van 10 euro te innen wegens personeelskosten. De luchthavenbelasting is inbegrepen in de parkeerprijs.

Adres

Wikingerstraße 35c, 51107, Köln