Eindhoven Airport parking

Over Parkos

Voor veel mensen is het vergelijken van een parking geen dagelijkse opgave. Parkos maakt het hele proces een stuk eenvoudiger.
Veelgestelde vragen

Voordelen van Parkos

Persoonlijk geïnspecteerde aanbieders
De beste deals
Gegarandeerd een plaats
Gratis annuleren en wijzigen van uw reservering

Klanten geven onze parkings een score van 8,9

Klanten die via Parkos een parkeerplaats reserveerden geven die een gemiddelde score van 8,9 op 10 Deze score is gebaseerd op 158 beoordelingen.

We staan voor u klaar

Onze experts staan voor je klaar met advies over parkeerplekken vergelijken en beantwoorden graag je vragen.

email Stuur ons een mail phone Bel ons comment Chat met ons

Parkeren bij Eindhoven Airport

Uit onderzoek is gebleken dat mensen nog steeds het liefst met de eigen auto naar Eindhoven Airport rijden. U kan uw auto zowel voor een korte als lange periode parkeren in de buurt van Eindhoven Airport. Om u te helpen in het kiezen van een parking, ontwikkelden we een vergelijkingstool die elke parking in de buurt van luchthaven Eindhoven overzichtelijk aan u voorstelt. Het is een handig hulpmiddel dat ook nog eens een besparing oplevert. Via Parkos kan je immers op voorhand een stuk goedkoper reserveren en dit tegen de scherpste prijzen. De verschillende parkings waarvoor u bij Parkos een reservering kan maken liggen allemaal op maximaal 20 minuten van de luchthaven. Voor- of achteraf betalen? Uw wil is wens! U kan dus zonder parkeerstress en zonder het sleuren met bagage rustig en ontspannen op reis vertrekken!

Over Eindhoven Airport

Dat de luchthaven van Eindhoven het goed doet, bewijzen de cijfers van 2014. Luchthaven Eindhoven zag het aantal passagiers met 14% stijgen tot ongeveer 3,4 miljoen passagiers per jaar. De aanwezigheid van enkele low cost-maatschappijen zoals RyanAir en WizzAir spelen zeker in het voordeel van Eindhoven luchthaven. Deze maatschappijen zorgen ervoor dat Eindhoven Airport een breed aanbod heeft aan goedkope vluchten naar verschillende bestemmingen. Ondanks het grote aanbod aan bestemmingen, verloopt het inchecken en de douanecontrole toch snel en eenvoudig. Uiteraard speelt ook het voordelig parkeren in de buurt Eindhoven Airport een rol in de stijgende populariteit van Eindhoven Airport. Wil u voor het reserveren de tarieven van de verschillende betrouwbare parkings bij Eindhoven vergelijken? Via onze vergelijkingstool loopt dat voor Eindhoven Airport Parking van een leien dakje!

Zo werkt parkeren bij luchthaven Eindhoven

Lang-parkeren in de buurt van de luchthaven Eindhoven kan op twee manieren, met shuttle-parkeren of met valet-parkeren. Bij valet-parkeren bij Eindhoven Airport rijdt u met uw auto rechtstreeks naar de vertrekhal. Daar aangekomen laadt u de bagage uit en draagt u uw auto over aan een parkeermedewerker van de Eindhoven Airport Parking. Hij brengt uw auto veilig naar de gekozen parking. Bij thuiskomst wordt uw wagen aan de aankomsthal voorgereden zodat u onmiddellijk kan instappen en naar huis rijden. Wie een parking zoekt in de buurt van Luchthaven Eindhoven, kan ook kiezen voor shuttle-parkeren. Het verschil met valet-parkeren ligt in het feit dat u zelf naar de parking rijdt en uw wagen zelf parkeert. U weet dus precies waar uw auto tijdens uw vakantie staat en dat is altijd een prettig gevoel. Nadat u de auto geparkeerd heeft, brengt een shuttle-bus u en uw eventuele gezelschap tot aan de vertrekhal. Bij thuiskomst neemt u dezelfde shuttle-bus en wordt u naar de Eindhoven Airport Parking gebracht waar uw wagen op u staat te wachten.

Direct parkings vergelijken rond Eindhoven Airport

Parkeren Eindhoven Airport

Veelgestelde vragen

U boekte een continentale vlucht bij Eindhoven Airport? Wij vertellen u hoe lang op voorhand... Lees het volledige antwoord
Valet-parkeren is de meest gemakkelijke en comfortabele keuze als u uw auto wil parkeren in... Lees het volledige antwoord
U heeft de optie “shuttle” zien staan bij de parking Eindhoven Airport maar vraagt zich... Lees het volledige antwoord

Bekijk alle veelgestelde vragen

Bekijk de parkings op de kaart

Voor meer informatie over de desbetreffende parking klikt u op het "P-icoon. Plan uw route naar Eindhoven Airport