P
9,5/10 1.533 beoordelingen

Eindhoven Airport parking

Wijzig vliegveld
Group 3 om te boeken 3 MIN
checkmark
Beste deals
checkmark
Meer dan 4 miljoen klanten wereldwijd
checkmark
Gratis reserveringen annuleren/wijzigen
info car
Parkeeraanbieders
14
info message
Best beoordeeld
Park Sleep and Fly Hotel 46
info checkmark
Goedkoopste
Park4You
info compass
Dichtstbij de luchthaven
Airport Eindhoven Parking

Parkeren bij vliegveld Eindhoven

Gaat u vliegen vanaf Eindhoven Airport? En wil u naar de luchthaven rijden met uw eigen auto zonder teveel te betalen voor parkeren? Bij Parkos bieden wij verschillende parkeeraanbieders aan. Bij ons vergelijkt en boekt u parkeren bij Eindhoven airport, zodat u niet met het openbaar vervoer hoeft. U kunt bij ons deze parkeeraanbieders vergelijken en een plek dichtbij Eindhoven Airport online reserveren. Want van te voren reserveren is vaak ook nog een stuk goedkoper dan ter plekke een parkeerplaats regelen.

Inhoud:

 1. Goedkoop Parkeren
 2. Shuttle & Valet
 3. Lang Parkeren
 4. Vergelijk Parkings


De luchthaven van Eindhoven groeit snel. In het afgelopen jaar (2017) is het aantal passagiers erg gestegen. Het totaal komt nu op 5,6 miljoen passagiers per jaar. Eindhoven Airport heeft dan ook in vergelijking met andere lokale luchthavens een groot aanbod van bestemmingen. En door de kleinschaligheid zijn het inchecken en de andere formaliteiten heel eenvoudig.

Eindhoven Airport is bovendien de thuishaven van verschillende budget vliegmaatschappijen. Maatschappijen als RyanAir en WizzAir bieden vaak goedkope vluchten aan. Daardoor kunt u voordelig vliegen vanaf vliegveld Eindhoven. En als u voordelig wilt vliegen, wilt u vast ook voordelig parkeren. Dan doet u er goed aan om bij ons parkeeraanbieders te vergelijken. Andere luchthavens waar u parkeeraanbieders bij ons kan vergelijk zijn o.a.: Zaventem en Rotterdam airport


Goedkoop parkeren bij Eindhoven Airport

Parkeren bij Eindhoven Airport tegen de laagste prijzen? Dit kan bij Parkos. Of u nu kiest voor shuttle parkeren of valet parking. Niemand wil namelijk teveel betalen voor het parkeren van een auto. Parkeren op de officiële parkeerplaatsen P1, P3 of P4 kan namelijk nogal een dure aangelegenheid zijn. Daar zijn de parkeeraanbieders rondom luchthaven Eindhoven (met goede beoordelingen) op ingesprongen. Deze bedrijven hebben geen onnodige luxe en dure kantoren. Zo bent u ervan verzekerd dat u goedkoop kan parkeren bij Eindhoven airport. Goedkoop parkeren staat natuurlijk niet gelijk aan slecht parkeren. Parkos heeft alle parkeeraanbieders geïnspecteerd. Zo kunnen wij u verzekeren dat uw auto veilig staat geparkeerd op de beste parkeerplek. De aanbieders zitten niet bij het officiële parking eindhoven airport, maar liggen vaak op korte afstand tot Eindhoven Airport. U geniet altijd van de gratis shuttle service bij al onze aanbieders. Parkeerkosten hoeven dus geen enorme bedragen te zijn. Vergelijk parkeren rondom Eindhoven airport en bekijk bijvoorbeeld de parking van onze aanbieder Eazzypark eindhoven.

Shuttle parkeren

Shuttle parkeren Eindhoven Airport

Wanneer u gaat vliegen vanaf Eindhoven airport, kunt u bij ons kiezen voor Shuttle parkeren. Dit is meestal de beste optie voor goedkoop parkeren. Met deze manier van parkeren parkeert u zelf uw auto op de parkeerplaats rondom Eindhoven Airport. De gratis shuttlebus staat voor u klaar om u naar de vertrekhal te brengen. Bij terugkomst staat de shuttlebus wederom voor u klaar om u naar de externe parking te brengen. Zo kunt u op een gemakkelijke manier tegen voordelige parkeertarieven parkeren bij de luchthaven. Daarnaast kunt u kiezen voor buiten parkeren of overdekt parkeren. Vaak moet u bij shuttle parkeren uw sleutel afgeven: de aanbieder heeft namelijk beperkt plaats en zal soms uw auto moeten verplaatsen op de parking om zo de doorstroom van klanten te bevorderen. De shuttlebus is er dus voor het ophalen en wegbrengen van reizigers inclusief uw bagage. Heeft u nog vragen over shuttle parking, bekijk dan onze veelgestelde vragen. U kunt ook de klantendienst contacteren, wij beantwoorden graag uw vragen.

Valet parkeren bij Eindhoven airport

Valet parkeren Eindhoven Airport

Wilt u nog meer gemak? Dan kunt u kiezen voor valet parkeren eindhoven airport U kunt bij deze manier van parkeren gewoon naar de vertrekhal rijden en daar uw auto afgeven aan een chauffeur. Zo wordt het parkeren bij de luchthaven van Eindhoven nog gemakkelijker. U kunt namelijk direct uw reis voortzetten wanneer u bij Eindhoven airport aan komt. De chauffeur parkeert uw auto op het externe parkeerterrein. Daarnaast kunt u kiezen voor overdekt parkeren of buiten parkeren. In de bevestigingsmail die u krijgt, staat altijd de locatie aangegeven waar de chauffeur op u wacht. Zo bent u binnen 2 minuten loopafstand van de incheckbalie.

Lang parkeren Eindhoven airport

Gaat u voor een langere tijd op reis? De kosten van parkeren kunnen dan hoog oplopen. Parkings op de luchthaven zelf hanteren een vaak hoge prijs. Met Parkos is lang parkeren bij Eindhoven airport heel goedkoop. Via onze site, Parkos.be, kunt u direct de beste aanbieders vergelijken en uw parkeerplaats reserveren. Door te vergelijken vindt u altijd de scherpste prijzen. Alle aanbieders zijn door ons geïnspecteerd op veiligheid en faciliteiten. Zo weet u zeker dat uw auto veilig geparkeerd staat.

Op deze pagina geven wij u een aantal handige tips omtrent parkeren Eindhoven airport.

Reserveer op tijd Heeft u uw vakantie geboekt? Aarzel dan niet en reserveer direct uw parkeerplaats. Zo bent u ervan verzekerd dat er nog plaats is. Tijdens het hoogseizoen kan het nog wel eens voorkomen dat de parkeeraanbieders geen parkeerplaats meer beschikbaar hebben. Wees er daarom op tijd bij, zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Rijd niet door bij de slagbomen Wanneer u naar Eindhoven Airport rijdt, rijdt u naar alle waarschijnlijkheid ook langs het officiële parkeerterrein van Eindhoven Airport. Aangekomen bij de rotonde voor Eindhoven Airport raden wij u aan om de afslag p5/p6 lang parkeren te nemen.

Vergelijk tussen verschillende aanbieders

Vergelijk direct tussen verschillende aanbieders: Vergelijken bespaart. En dat kunt u zien aan onze prijzen. Bent u van plan om voor een langere tijd te gaan parkeren? Dan raden wij u aan om goed te vergelijken tussen de verschillende aanbieders. De kosten kunnen namelijk hoog oplopen. Tot wel 32,50 euro per dag.

Kies uw manier van parkeren

Kies uw manier van parkeren: Wilt u dat uw auto bij de luchthaven opgehaald wordt door een chauffeur? Of parkeert u liever uw auto zelf op een parkeerplaats? Dat is natuurlijk helemaal aan u. Graag leggen wij u de twee verschillende manieren van parkeren uit.


Kiest u voor shuttle parkeren dan parkeert u zelf uw auto op een extern parkeerterrein. Vanaf dit parkeerterrein is er een gratis shuttlebus voor u ingepland welke u naar de luchthaven rijdt. Hier wordt u dichtbij de juiste vertrekhal afgezet, zodat u meteen kunt inchecken bij de incheckbalie. Bij terugkomst staat de shuttle bus wederom voor u klaar en wordt u terug naar het parkeerterrein gebracht.


Kiest u voor valet parkeren, dan staat er een chauffeur voor u klaar voor de juiste vertrekhal. Deze controleert eerst uw auto op eventuele schade of mankementen. Zo bent u ervan verzekerd dat u uw auto in exact dezelfde staat terug krijgt zoals u deze heeft afgeleverd. Na deze controle parkeert de chauffeur uw auto op een extern parkeerterrein. Bij terugkomst staat de chauffeur wederom voor u klaar bij de terminal met uw auto. Zo kunt u direct uw reis voortzetten.

Veiligheid

Veiligheid: Heeft u de verschillende aanbieders vergeleken? Dan wilt u natuurlijk ook dat uw auto op een veilige manier geparkeerd staat. Parkos inspecteert persoonlijk alle parkeerterreinen van de parkeer aanbieders en controleert hierbij de veiligheid van de parking en de faciliteiten. Bekijk daarom de verschillende veiligheidsmaatregelen die de aanbieder heeft getroffen, zo kunt u zelf zien dat uw auto veilig en betrouwbaar geparkeerd staat. En gaat u met een gerust hart op reis. Al de parkeerterreinen van onze parkeeraanbieders zijn bewaakt, 7 dagen per week, 24 uur per dag.

Plan uw reis

Plan uw reis: Voordat u gaat lang parkeren Eindhoven raden wij u aan om uw reis goed te plannen om op tijd op de luchthaven te zijn. Het kan nogal druk zijn rondom Eindhoven, denk hierbij aan het drukke knooppunt Kerensheide. Houd daarom goed de verkeersinformatie in de gaten en plan uw reis via onze routeplanner.

Veelgestelde vragen

 • Hoe lang op voorhand moet ik op de parking bij Eindhoven Airport aanwezig zijn?

  chevron

  U boekte een continentale vlucht bij Eindhoven Airport? Wij vertellen u hoe lang op voorhand u op de parking Eindhoven Airport aanwezig moet zijn. Op de website van Eindhoven Airport wordt reizigers die continentaal vliegen (reizen binnen Europa) aangeraden om minimaal 2 uur op voorhand aanwezig te zijn op de luchthaven. Wij raden echter aan om iets vroeger te komen: idealiter bent u minimaal 2.5 uur van te voren aanwezig op het parkeerterrein. Dit geldt zowel voor shuttle- als valet- parkeren. Bij shuttle-parkeren brengt de shuttle-bus u vrijwel onmiddellijk van het parkeerterrein naar de vertrekhal. Met het half uurtje extra hebt u ruim voldoende tijd om de auto te parkeren en de shuttle-bus te nemen. Bij valet-parkeren gebruiken we dat extra half uurtje voor een goede controle van de staat van de auto.

   

  Wanneer u een intercontinentale vlucht heeft geboekt raden wij u aan om 3.5 uur op voorhand aanwezig te zijn. Voor deze vraagt Eindhoven Airport reizigers 3 uur voor het vertrek van hun vlucht aanwezig te zijn. Parkos raadt u echter aan om ook hier wat meer tijd te voorzien. Zo calculeert u de reistijd met de shuttle-bus en de controle van de staat van uw auto in.

   

  Verkeersinformatie

  Wij willen u er graag op wijzen dat Eindhoven vlak aan een aantal verkeersknooppunten ligt. Dit kan ervoor zorgen dat u te maken krijgt met files of vertragingen. Controleer daarom een dag op voorhand de verwachte drukte op uw traject. Op basis van die informatie kan u uw vertrektijd bepalen en er zo voor zorgen dat u in alle rust op tijd op de luchthaven geraakt.

   

 • Hoe werkt valet-parkeren op Eindhoven Airport?

  chevron

  Valet-parkeren is de meest gemakkelijke en comfortabele keuze als u uw auto wil parkeren in de buurt van Eindhoven Airport. U rijdt rechtstreeks naar de vertrekhal waar een parkingmedewerker van de door u geselecteerde parking u opwacht. Samen met de parkingmedewerker controleert u de auto eerst op eventuele schade. Zo vermijdt u bij terugkomst eventuele discussie over de staat van uw auto en komt u zeker niet voor verrassingen te staan. Vervolgens brengt de chauffeur uw auto naar de parking

   

  Hoe kom ik bij de vertrekhal?

  Als u kiest voor valet-parkeren bij Eindhoven Airport rijdt u zelf rechtstreeks naar de vertrekhal. Het adres en de routebeschrijving zitten ingesloten in de bevestigingsmail. De vertrekhal is ook gemakkelijk te vinden wanneer u de borden ‘Kort parkeren’ volgt. Voor het bereiken van de afspraaklocatie is er 1 belangrijk aandachtspunt. Let erop dat u niet onder de slagboom van de luchthaven zelf door rijdt maar zeer goed de instructies van de routebeschrijving volgt.

   

  Vervolg uw reis

  Nadat u uw auto overgedragen hebt aan de chauffeur van de door u geselecteerde parking, kan u onmiddellijk doorlopen naar de incheckbalie. De medewerker van de parking brengt uw auto ondertussen naar het bewaakte parkeerterrein en zorgt ervoor dat die daar veilig geparkeerd wordt. U geeft in uw reservatie aan of de auto in openlucht of overdekt geparkeerd dient te worden.

   

  Bij terugkomst

  Bij terugkomst neemt u contact op met de parking. Daarvoor gebruikt u het nummer dat in uw bevestigingsmail staat. Tijdens dit gesprek spreekt u af waar u de parkeermedewerker ontmoet. Meestal is dit net voor de aankomsthal. Hier wacht de parkeermedewerker u met uw auto op.

   

  Waar staat de medewerker van het parkeerbedrijf

  Wanneer u kiest voor valet-parkeren bij Eindhoven Airport dan staat er vlakbij de aankomsthal een medewerker op u te wachten. Hij brengt uw auto voor u naar de parking. In uw bevestigingsmail staan onder meer het adres van de parkeeraanbieder, het telefoonnummer en de tijd waarop u aanwezig moet zijn op de afspraaklocatie.

   

  Voor- en nadelen van valet-parkeren

  Wanneer u een parkeerplaats reserveert wil u natuurlijk een afgewogen keuze maken. Wij zetten hier de voor en nadelen van valet-parkeren op een rijtje:

  Voordelen

  • tijdwinst: u rijdt zelf naar de vertrekhal en hoeft dus niet naar een parkeerterrein te rijden. Hiermee bespaart u tijd.
  • gemak: u hoeft niet met de shuttle-bus naar het vliegveld gebracht te worden. U bespaart tijd en geniet van het comfort van het rijden in uw eigen auto

  Nadelen

  • vertrouwen: u moet vertrouwen op de parkeeraanbieder. U parkeert uw auto immers niet zelf op het parkeerterrein. Wij kunnen u wel verzekeren dat alle aanbieders op Parkos door ons geïnspecteerd werden en te vertrouwen zijn.
  • kosten: de valet-dienst kost over het algemeen iets meer dan shuttle-parkeren
 • Hoe werkt shuttle-parkeren bij Eindhoven Airport?

  chevron

  U heeft de optie “shuttle” zien staan bij de parking Eindhoven Airport maar vraagt zich af hoe shuttle-parkeren precies werkt? We leggen op deze pagina wat u mag verwachten van shuttle-parkeren.

   

  Wanneer u kiest voor een shuttle-parking rijdt u zelf met uw eigen auto naar het parkeerterrein. Daar parkeert u ook zelf uw auto om er zeker van te zijn dat uw auto goed en veilig geparkeerd staat. Een gratis shuttle-bus van de parkeeraanbieder brengt u vrijwel onmiddellijk van de parking naar de vertrekhal van de luchthaven. Bij een aantal aanbieders in Eindhoven mag u bij shuttle-parkeren ook rechtstreeks naar het vliegveld rijden. Uw auto wordt vervolgens door een parkingmedewerker voor u geparkeerd op het parkeerterrein. Zo bespaart u weer een beetje tijd en verloopt het eerste deel van de reis geheel ontspannen. Bij terugkomst wordt u door een shuttle-bus terug naar het parkeerterrein gebracht.

   

  Al onze parkeeraanbieders liggen in of in de buurt van Eindhoven (bijvoorbeeld in Son en Breugel). U vermijdt dus de drukke ringweg van Eindhoven en bent binnen 10 minuten op de luchthaven.

  Bij terugkomst pikt de shuttle-bus u op en brengt u naar uw auto. Een alternatief voor shuttle- parkeren is valet-parkeren, een luxe-optie waarbij u zelf naar de vertrekhal toe rijdt en de auto voor u naar de parking en opnieuw naar de luchthaven wordt gebracht.

   

  Voor- en nadelen van shuttle-parking

  Wanneer u een parkeerplaats reserveert maakt u natuurlijk graag een afgewogen keuze. Wij zetten de voor- en nadelen van shuttle-parkeren hier op een rij:

  Voordelen

   

  • goedkoper: een shuttle-parking is vaak voordeliger dan een valet-parking.
  • bezichtigen: u rijdt zelf naar de parkeerplaats dus u weet precies waar uw auto komt te staan.

   

  Nadelen

   

  • langzamer: omdat u zelf naar de parkeerplaats rijdt moet u rekening houden met de reistijd van de parking naar de luchthaven. De extra reistijd bedraagt meestal ongeveer 10 minuten

   

Onze voordelen
usp car
Alle parkeerplaatsen zijn zorgvuldig geïnspecteerd
usp earth
De beste deals op parkings bij luchthavens
usp free
Gratis wijzigen en annuleren tot 24 uur voor aankomst
usp like
Vertrouwd door meer dan 4 miljoen klanten wereldwijd