Goedkoop en veilig parkeren bij Eindhoven Airport? Dat kan bij Hotel 46 in Wintelre. Het Hotel beschikt over ruime, verharde parkeerplekken. Het parkeerterrein is afgesloten en wordt beveiligd met camera's en een slagboom. De parking is dag en nacht geopend en ligt ca. 9 minuten van Eindhoven Airport. Hotel 46 biedt ook Parkeren inclusief hotelovernachting aan.

Meer informatie

Adres

Willibrordusstraat 46, 5513 AZ, Wintelre
Eindhoven Airport parking

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Hotel 46

Beoordelingen Hotel 46

Alleen klanten die een reservering maakten via Parkos en daadwerkelijk bij de parking parkeerden, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten komen en dus volledig betrouwbaar zijn.

Bij parkings die meer dan 60 beoordelingen hebben, verwijderen we de beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar. Zo bent u er zeker van dat u recente en geupdate informatie krijgt over elke parking.

9,8
Op basis van 10 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 04 oktober 2022.


Eenvoudig te reserveren. Ruime, veilige parkeerplaatsen.
Duidelijke communicatie, uitleg en hulp bij vragen.
Rustig gelegen weg van de drukte van de luchthaven. Snelle shuttle bus met duidelijke afspraken qua vertrek en ophaling na de vlucht. Een aanrader!

10

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 08 juli 2022.


Absoluut de beste !

10

Heeft geparkeerd in juni 2022. Beoordeling geschreven op 28 juni 2022.


Zeer correcte service, goede communicatie, heel vlotte transfer van en naar de luchthaven. Een aanrader!

10

Heeft geparkeerd in juni 2022. Beoordeling geschreven op 14 juni 2022.


Super goed ontvangen en vlot verder geholpen. Werking was super!

10

Heeft geparkeerd in juni 2022. Beoordeling geschreven op 12 juni 2022.


Heel vriendelijk en perfect geregelde service!

10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 07 juni 2022.


Zeer tevreden over deze parkeermogelijkheid en niet ver van de luchthaven.

10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 07 juni 2022.


Snel en correct opgehaald zowel heen als terugreis.

10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 30 mei 2022.


Zeer vriendelijk onthaal, stipt brengen en afhalen. Top.

Over Hotel 46

Hotel46 is een veilige en betrouwbare parkeeraanbieder rondom de luchthaven van Eindhoven. Hotel 46 biedt een veilige, nette en kleinschalige parkeeroplossing voor u. Uw auto staat veilige geparkeerd op het beveildigde en afgesloten parkeerterrein.

Shuttle parkeren
Wanneer u parkeert bij Hotel 46 maakt u gebruik van de Shuttle service. De dag voor vertrek ontvang u van het Hotel een SMS met daarop de tijd dat u verwacht wordt op de parking. Er wordt rekening gehouden met uw vluchttijden en u dient 30 min voor vertrek van de shuttle aanwezig te zijn bij deze parking. Op de dag van vertrek rijdt u naar de locatie die aangegeven is in de reserveerbevestiging. U parkeert zelf uw auto en kunt uw autosleutels meenemen op reis. Nadat de auto geparkeerd is, brengt een shuttlebus u in 9 minuten naar de luchthaven. Aan het einde van uw vliegreis loopt u weer naar het pick-up point waar u bent afgezet. Daar belt u de shuttlebus. De shuttlebus brengt u vervolgens weer naar het parkeerterrein van hotel 46.

Bij Hotel 46 staat uw auto veilig op het verharde en met camera's bewaakte parkeerterrein. Het parkeerterrein hoort bij het Hotel en is volledig omheind, afgesloten en middels een slagboom toegankelijk.

Het buitenterrein van Hotel 46 is verhard en wordt beveiligd met camera's. Op het parkeerterrein is een wachtruimte aanwezig waar u kunt wachten op de shuttle. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van de lobby van het hotel, waar u nog wat kunt bestellen of gebruik kunt maken van het toilet. De chauffeur van de shuttlebus is altijd bereid om te helpen met de bagage.

Shuttle parkeren

Aankomst

Het parkeerterrein van Hotel 46 bevindt zich aan de Willibrordusstraat 46 te Wintelre op slechts 9 minuten van de luchthaven. Als u aankomt parkeert u zelf uw auto. U kunt uw autosleutels meenemen op reis. De shuttle bus brengt u in 9 minuten naar de luchthaven. De dag voor uw vertrek ontvangt u ook een SMS-bericht van het Hotel waarin staat op welke tijdstip uw shuttlebus naar de luchthaven zal vertrekken. U dient ca. 30 minuten voor vertrek aanwezig te zijn. De shuttlebus zal u afzetten op het pick-up point voor de luchthaven.

Vertrek

Bij terugkomst van uw reis wordt u weer opgehaald op dezelfde locatie. Wanneer u bent aangekomen op het pick-up point, neemt u contact op met de shuttlebus chauffeur. U wordt dan binnen 30 minuten weer opgehaald en teruggebracht naar de parking van Hotel 46.

Mocht het voorkomen dat u een dag later of eerder terugvliegt, dan kunt u dit telefonisch doorgeven. Bij een langer parkeerverblijf komen er misschien bijkomende kosten. Deze kunt u ter plekke contant bijbetalen.

Adres

Willibrordusstraat 46, 5513 AZ, Wintelre