Eazzypark biedt parkeerruimte voor een groot aantal auto’s aan in combinatie met valet-service. Eazzypark heeft een niet-overdekt terrein en een parkeergarage. Aan het meldpunt tegenover Eindhoven Airport kan u van ‘s morgensvroeg tot middernacht vertrouwen op klantvriendelijk personeel en goede service.

Meer informatie

Adres

Luchthavenweg 61, 5657 EA, Eindhoven
Eindhoven Airport parking

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Eazzypark

Eazzypark beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

80%

Veiligheid

Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
× 24u p/d aanwezigheid
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
40%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
60%

Bereikbaarheid

<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service
× 5m tot de terminal
× 24/7 transfer

Beoordelingen Eazzypark

Alleen klanten die een reservering maakten via Parkos en daadwerkelijk bij de parking parkeerden, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten komen en dus volledig betrouwbaar zijn.

Bij parkings die meer dan 60 beoordelingen hebben, verwijderen we de beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar. Zo bent u er zeker van dat u recente en geupdate informatie krijgt over elke parking.

9,5
Op basis van 224 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 18 maart 2020.


Het was een eerste goede ervaring bij Parkos Eindhoven , wij werden zeer vriendelijk zowel bij het inleveren als ophalen van de wagen geholpen, alles goed en correct verlopen waarvoor dank, wij gaan zeker nog reserveren via parkos.

10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 18 maart 2020.


Super gemakkelijk en behulpzame medewerkers

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 09 maart 2020.


Gemakkelijk, goede aflever en ophaal locatie. Afhandeling vlott en vriendelijk. Goede prijsbepalig. Geen shuttlebus en gedoe nodig.

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 03 maart 2020.


Positief

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 29 februari 2020.


Prima medewerking en gemakkelijk vlak voor de terminal je auto afgeven

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 25 februari 2020.


Top locatie, goede en snelle service, correcte prijs!

8

Heeft geparkeerd in januari 2020. Beoordeling geschreven op 28 januari 2020.


Snelle service en recht voor de luchthaven, vriendelijk personeel

10

Heeft geparkeerd in januari 2020. Beoordeling geschreven op 26 januari 2020.


Prima service, vriendelijke medewerkers aan de balie, begrip voor de vertraging van m’n vlucht. Groot pluspunt is dat het echt vlakbij de luchthaven is, geen shuttle nodig en de prijs valt zeer goed mee!

10

Heeft geparkeerd in januari 2020. Beoordeling geschreven op 23 januari 2020.


Perfect!!!!!!!! Vliegtuig maar dan 1 dag vertraging en 3x veranderd van aankomst uur en dag en toch stond mijn wagen mooi te wachten. 3x contact gehad met EazyPark en super service. Geen euro meer moeten betalen na 36h van miserie... Tot de volgende keer

10

Heeft geparkeerd in januari 2020. Beoordeling geschreven op 23 januari 2020.


Zeer professionele en vriendelijke bediening

10

Heeft geparkeerd in januari 2020. Beoordeling geschreven op 20 januari 2020.


Alles was zo als het moet zijn

10

Heeft geparkeerd in januari 2020. Beoordeling geschreven op 18 januari 2020.


Reeds meerdere malen mijn wagen daar geplaatst en steeds heel tevreden. Personeel is vriendelijk en bekwaam. Het is op wandelafstand van de luchthaven, perfect dus.
Plus nog een lekkere koffie bij het ophalen van de wagen.

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 13 januari 2020.


Goed gelegen, goede en vriendelijke service, prijs kwaliteit OK !

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 12 januari 2020.


Alles verliep prima. Geen negatieve ervaringen.

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 11 januari 2020.


Prima parking !!!

Over Eazzypark

Eazzypark heeft 2000 parkeerplaatsen, zowel overdekt als buiten. Voor de overdekte parkeergarage geldt een hoogtelimiet voor auto’s; de maximale doorrijhoogte is 2m. Eazzypark werkt met dezelfde openingstijden als de luchthaven, met name van van 4u30 ‘s morgens tot middernacht.

Valet-service
Eazzypark biedt de gemakkelijke en comfortabele valet-service aan. U rijdt zelf rechtstreeks naar het meldpunt tegenover het vliegveld en levert daar uw auto in. U overhandigt de sleutels aan een van de medewerkers die er vervolgens voor zorgt dat uw auto goed en veilig geparkeerd wordt op het parkeerterrein. U kan ondertussen gewoon doorlopen naar de incheckbalie. Wanneer u na de reis geland bent, gaat u terug naar het meldpunt om daar uw auto op te halen.

Het buitenterrein is omheind en wordt bewaakt met videocamera’s. De parkeergarage wordt ook goed bewaakt. Uw autosleutels worden veilig bewaard in een kluis in het meldpunt.

Wanneer u de auto overdraagt aan Eazzypark, controleert u uw auto samen met een van de medewerkers op eventuele schade. Indien er schade is, wordt deze genoteerd op een formulier. De medewerkers van Eazzypark zijn allemaal verzekerd volgens de algemene voorwaarden van de parkeeraanbieder.

Het parkeerterrein van Eazzypark is verhard. U kan ervoor kiezen om uw auto te laten wassen terwijl u op vakantie bent. Eazzypark biedt daarvoor verschillende waspakketten aan. Deze kunt u bijboeken bij het maken van de reservering.

Bij Eazzypark wordt u geholpen door betrouwbare en ervaren medewerkers. Het bedrijf hecht veel waarde aan klantvriendelijkheid en helpt u graag met uw bagage.

Valet-parkeren

Aankomst

Tijdelijke routebeschrijving

Doordat de Luchthavenweg gedeeltelijk is afgesloten kunt u de parking bereiken via een alternatieve route. Vanaf de Anthony Fokkerweg, slaat u rechtsaf de Luchthavenweg op. Bij de stoplichten gaat u rechtsaf (eerste straat rechts) de Parmentierweg op. Sla aan het einde van de weg linksaf de Jan Olieslagerweg op. Hierna direct de eerste mogelijkheid weer linksaf de Beatrix Rijkweg op. Vervolgens weer de eerste mogelijkheid rechtsaf de Freddy van Riemsdijkweg op. Volg deze weg ongeveer 350 meter, bij het laatste gebouw aan uw linkerkant staat een bord met EazzyPark. Hier kunt u bij de slagboom naar binnen rijden en volgt u de borden EAZZYPARK naar uw parkeerplaats.


Op de dag van uw vlucht rijdt u naar het meldpunt van Eazzypark aan de Luchthavenweg 61. Het meldpunt is te herkennen aan zijn oranje kleur en de naam “Flexoffice”. Zorg ervoor dat u niet het parkeerterrein van Eindhoven Airport zelf oprijdt. Om verwarring te vermijden gebruikt u best onze routeplanner om de juiste route te berekenen.

20 minuten voor aankomst, neemt u contact op met Eazzypark om uw aankomst te melden. Aangekomen bij het meldpunt rijdt u via de slagbomen van het gebouw “The Haviland Building” het terrein van Flexoffice op.

U wordt daar opgewacht door een chauffeur van Eazzypark. De chauffeur is te herkennen aan zijn/haar lichtblauwe overhemd en zwarte trui met het logo van Eazzypark. Na de overdracht van uw auto loopt u naar de luchthaven terwijl de chauffeur uw auto wegbrengt en parkeert. Er wordt maximaal 25 kilometer in de auto gereden tijdens de parkeerduur.

Vertrek
Nadat u terug geland bent op Eindhoven Airport haalt u eerst uw bagage op en belt dan naar Eazzypark om uw aankomst te melden. Reist u zonder bagage dan belt u de parking van zodra u geland bent. Een medewerker staat vervolgens met uw auto klaar bij het meldpunt waar de auto persoonlijk aan u overgedragen wordt.

Shuttle parkeren

Bij shuttle parkeren volgt u dezelfde instructies als voor valet parkeren. Het enige verschil is dat u bij terugkomst met de shuttle naar het parkeerterrein wordt gebracht waar uw auto geparkeerd staat.

Medewerkers van Eazzypark blijven aanwezig tot de laatste klant zijn/haar auto opgehaald heeft. Indien u onverwacht vroeger of later terugvliegt dan gepland, kunt u dit telefonisch doorgeven aan Eazzypark. Wanneer u later terugkomt, kan u mogelijke extra parkeerkosten betalen bij het meldpunt.

Adres

Luchthavenweg 61, 5657 EA, Eindhoven

Help