Eazzypark biedt parkeerruimte voor een groot aantal auto’s aan in combinatie met valet-service. Eazzypark heeft een niet-overdekt terrein en een parkeergarage. Aan het meldpunt tegenover Eindhoven Airport kan u van ‘s morgensvroeg tot middernacht vertrouwen op klantvriendelijk personeel en goede service.

Meer informatie

Adres

Luchthavenweg 61, 5657 EA, Eindhoven
Eindhoven Airport parking

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Eazzypark

Eazzypark beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

80%

Veiligheid

Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
× 24u p/d aanwezigheid
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
40%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
60%

Bereikbaarheid

<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service
× 5m tot de terminal
× 24/7 transfer

Beoordelingen Eazzypark

Alleen klanten die een reservering maakten via Parkos en daadwerkelijk bij de parking parkeerden, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten komen en dus volledig betrouwbaar zijn.

Bij parkings die meer dan 60 beoordelingen hebben, verwijderen we de beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar. Zo bent u er zeker van dat u recente en geupdate informatie krijgt over elke parking.

9,4
Op basis van 185 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 15 oktober 2019.


Eazzypark is super gunstig gelegen, pal tegenover de vertrek- en aankomsthal.
Geen gezeur, geen wachttijden op een shuttelbus. Als je terugkomt staat de auto al klaar.
Het enige waar ik niets van weet is de plek waar de auto geparkeerd wordt. Er wordt ca. 20 km mee gereden dat zal wel en dat hoop ik ook ergens een afgesloten plak zijn. Want er zijn ook legio bedrijven die de auto gewoon ergens langs de weg parkeren.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 10 oktober 2019.


Stipt, correct en vlugge bediening.
Vlak bij de terminal. gewoon top !

8

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 06 oktober 2019.


Vriendelijk en vlakbij luchthaven

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 30 september 2019.


Super

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 25 september 2019.


Zeer goede service en vlakbij de vlieghaven.
Zeer ruime openingstijden.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 23 september 2019.


Organisatie is super zowel bij het brengen als ophalen verliep alles heel vlotjes

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 16 september 2019.


Snel, correct, prijs/kwaliteit OK, vlakbij luchthaven

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 15 september 2019.


Prima locatie en zeer vlotte afwerking van de reservering

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 09 september 2019.


Is Eindhoven voor mij een van de slechtste luchthavens van Europa waar passagiers als vee naar het vliegtuig gedreven worden, dan maakt Eazzypark alvast het wegbrengen en ophalen tot een snelle, aangename en praktische belevenis. Perfecte service!

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 07 september 2019.


Heel snelle ontvangst aanrader

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 07 september 2019.


Vlakbij de luchthaven en een vriendelijke service

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 06 september 2019.


Heel gemakkelijk ! Kort bij !En vriendelijk personeel !En goedkoop!!!

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 04 september 2019.


Fantastisch! Zeer professionele aanpak! Het is dan ook over de luchthaven, 80m wandelen en je bent aan de check-in!

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 31 augustus 2019.


Alles ging zeer vlot, makkelijk te vinden en echt vlakbij de luchthaven. Mijn auto stond klaar bij mijn terugkomst, zelfs geen shuttle nodig. Zeer tevreden!

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 31 augustus 2019.


Personalisering bij aankomst is altijd een goede marketing en aangenaam voor de reiziger.

Over Eazzypark

Eazzypark heeft 2000 parkeerplaatsen, zowel overdekt als buiten. Voor de overdekte parkeergarage geldt een hoogtelimiet voor auto’s; de maximale doorrijhoogte is 2m. Eazzypark werkt met dezelfde openingstijden als de luchthaven, met name van van 4u30 ‘s morgens tot middernacht.

Valet-service
Eazzypark biedt de gemakkelijke en comfortabele valet-service aan. U rijdt zelf rechtstreeks naar het meldpunt tegenover het vliegveld en levert daar uw auto in. U overhandigt de sleutels aan een van de medewerkers die er vervolgens voor zorgt dat uw auto goed en veilig geparkeerd wordt op het parkeerterrein. U kan ondertussen gewoon doorlopen naar de incheckbalie. Wanneer u na de reis geland bent, gaat u terug naar het meldpunt om daar uw auto op te halen.

Het buitenterrein is omheind en wordt bewaakt met videocamera’s. De parkeergarage wordt ook goed bewaakt. Uw autosleutels worden veilig bewaard in een kluis in het meldpunt.

Wanneer u de auto overdraagt aan Eazzypark, controleert u uw auto samen met een van de medewerkers op eventuele schade. Indien er schade is, wordt deze genoteerd op een formulier. De medewerkers van Eazzypark zijn allemaal verzekerd volgens de algemene voorwaarden van de parkeeraanbieder.

Het parkeerterrein van Eazzypark is verhard. U kan ervoor kiezen om uw auto te laten wassen terwijl u op vakantie bent. Eazzypark biedt daarvoor verschillende waspakketten aan. Deze kunt u bijboeken bij het maken van de reservering.

Bij Eazzypark wordt u geholpen door betrouwbare en ervaren medewerkers. Het bedrijf hecht veel waarde aan klantvriendelijkheid en helpt u graag met uw bagage.

Valet-parkeren

Aankomst

Tijdelijke routebeschrijving

Doordat de Luchthavenweg gedeeltelijk is afgesloten kunt u de parking bereiken via een alternatieve route. Vanaf de Anthony Fokkerweg, slaat u rechtsaf de Luchthavenweg op. Bij de stoplichten gaat u rechtsaf (eerste straat rechts) de Parmentierweg op. Sla aan het einde van de weg linksaf de Jan Olieslagerweg op. Hierna direct de eerste mogelijkheid weer linksaf de Beatrix Rijkweg op. Vervolgens weer de eerste mogelijkheid rechtsaf de Freddy van Riemsdijkweg op. Volg deze weg ongeveer 350 meter, bij het laatste gebouw aan uw linkerkant staat een bord met EazzyPark. Hier kunt u bij de slagboom naar binnen rijden en volgt u de borden EAZZYPARK naar uw parkeerplaats.


Op de dag van uw vlucht rijdt u naar het meldpunt van Eazzypark aan de Luchthavenweg 61. Het meldpunt is te herkennen aan zijn oranje kleur en de naam “Flexoffice”. Zorg ervoor dat u niet het parkeerterrein van Eindhoven Airport zelf oprijdt. Om verwarring te vermijden gebruikt u best onze routeplanner om de juiste route te berekenen.

20 minuten voor aankomst, neemt u contact op met Eazzypark om uw aankomst te melden. Aangekomen bij het meldpunt rijdt u via de slagbomen van het gebouw “The Haviland Building” het terrein van Flexoffice op.

U wordt daar opgewacht door een chauffeur van Eazzypark. De chauffeur is te herkennen aan zijn/haar lichtblauwe overhemd en zwarte trui met het logo van Eazzypark. Na de overdracht van uw auto loopt u naar de luchthaven terwijl de chauffeur uw auto wegbrengt en parkeert. Er wordt maximaal 25 kilometer in de auto gereden tijdens de parkeerduur.

Vertrek
Nadat u terug geland bent op Eindhoven Airport haalt u eerst uw bagage op en belt dan naar Eazzypark om uw aankomst te melden. Reist u zonder bagage dan belt u de parking van zodra u geland bent. Een medewerker staat vervolgens met uw auto klaar bij het meldpunt waar de auto persoonlijk aan u overgedragen wordt.

Shuttle parkeren

Bij shuttle parkeren volgt u dezelfde instructies als voor valet parkeren. Het enige verschil is dat u bij terugkomst met de shuttle naar het parkeerterrein wordt gebracht waar uw auto geparkeerd staat.

Medewerkers van Eazzypark blijven aanwezig tot de laatste klant zijn/haar auto opgehaald heeft. Indien u onverwacht vroeger of later terugvliegt dan gepland, kunt u dit telefonisch doorgeven aan Eazzypark. Wanneer u later terugkomt, kan u mogelijke extra parkeerkosten betalen bij het meldpunt.

Adres

Luchthavenweg 61, 5657 EA, Eindhoven

Help