Weeze Airport Parking

Meer dan 100.000 klanten gingen u voor en kozen voor één van onze 2 aanbieders bij Weeze Airports

De beste deals

Persoonlijk geïnspecteerde aanbieders

Gegarandeerd een plaats

Tot 24 uur voor aankomst op de parking gratis annuleren

We staan voor u klaar

Onze experts staan voor je klaar met advies over parkeerplekken vergelijken en beantwoorden graag je vragen.

Stuur ons een mail Bel ons

Klanten geven onze parkings een score van 9,6

Klanten die via Parkos een parkeerplaats reserveerden geven die een gemiddelde score van 9,6 op 10 Deze score is gebaseerd op 30 beoordelingen.

Roberto Manganiello zaterdag 16 september 2017
10

Wij kwamen aan en de taxi stond ons op te wachten, wij komen terug uit vacantie en de taxi stond daar. Echt super service . En de chauffeur was vrie...

Luc Vanspauwen donderdag 27 juli 2017
10

Alles perfect geregeld en stipt.
vriendelijke medewerkers zeker een aanrader om terug te gaan...

Lang-parkeren bij Weeze

Bij bouw van Weeze Airport werd zeer sterk rekening gehouden met het feit dat de luchthaven zeer goed bereikbaar moet zijn met de auto. Passagiers geven er immers nog steeds de voorkeur aan om met de eigen auto naar de luchthaven te rijden. Zeker als ze ontdekken wat Parkos voor hen kan betekenen! Wij zijn al 7 jaar lang dé referentie voor parkeren in de buurt van Weeze en het selecteren van betrouwbare en kwaliteitsvolle parkings. Met een online tool vergelijkt u snel en eenvoudig de prijzen en faciliteiten van de parkings in de buurt van Weeze Airport. U kan online reserveren en betalen via iDeal of kredietkaart.

Heeft u toch nog vragen over parkeren in de buurt van Weeze dan staan enkele gespecialiseerde medewerkers voor u klaar om die telefonisch, per mail of chat te beantwoorden. Een goed contact met onze klanten en professionele ondersteuning zijn immers de sleutel tot ons en uw parkeersucces.

Over Weeze Airport

Weeze Airport ligt slechts op een uurtje rijden van de Belgische grens. Oorspronkelijk was Weeze Airport een Duitse militaire luchthaven maar daar is tegenwoordig niet veel meer van te merken. Vorig jaar vertrokken meer dan 1,8 miljoen passagiers via Weeze Airport. De nabijheid van de Belgische grens en de perfecte bereikbaarheid maken dat ook heel wat Belgen jaarlijks via Weeze vertrekken. Nog interessanter wordt het als u weet dat RyanAir met 6 vliegtuigen de wereld met Weeze verbindt en dat ook andere low cost-maatschappijen hun pijlen richten op luchthaven Weeze. Voordelig vliegen op een luchthaven waar het inchecken en het parkeren van een leien dakje gaan… dat is waar Weeze Airport al jaar en dag voor staat.

Weeze Airport Parking: Zo werkt lang parkeren bij Weeze

Lang-parkeren bij Weeze via Parkos is kiezen uit een brede waaier aan parkings die aan de strengste normen voldoen op gebied van veiligheid en betrouwbaarheid. Wij stellen u dan ook graag de parkeermogelijkheden voor die u in de buurt van luchthaven Weeze vindt. Valet-parkeren geniet de voorkeur bij passagiers die de rompslomp van parkeren van begin tot eind achter zich willen laten. U rijdt rechtstreeks naar de luchthaven waar een parkingmedewerker de auto van u overneemt. Hij rijdt uw auto naar de door u geselecteerde parking en zorgt ervoor dat die daar veilig en professioneel geparkeerd wordt. Bij terugkomst wordt uw auto netjes voorgereden aan de aankomsthal en na het overhandigen van de sleutel kan u zonder verder formaliteiten naar huis vertrekken. Shuttle-parkeren is dan weer iets voordeliger. U rijdt zelf naar de parking bij Weeze en parkeert uw auto ook zelf. Een gratis shuttle-bus brengt u vervolgens naar de vertrekhal van de luchthaven. Bij terugkomst stapt u opnieuw de shuttle-bus op en wordt u naar de parking gebracht. Weet u nog niet welke optie uw voorkeur geniet? Bekijk dan snel de beoordelingen van enkele klanten of vergelijk de parkings!

Bekijk de parkings op de kaart

Voor meer informatie over de desbetreffende parking klikt u op het "P-icoon. Plan uw route naar Weeze Airport