Weeze Airport Parking

Vanaf € 3,57 per dag! Wijzig vliegveld

Laagste Prijs
Meer dan 500.000 klanten
Gratis annuleren

Meer dan 500.000 klanten gingen u voor en kozen voor één van de 3 aanbieders bij Weeze Airport

De voordelen van Parkos

Alle parkings persoonlijk geïnspecteerd

Gegarandeerd nergens goedkoper

Wijzigen en annuleren is gratis

We staan voor u klaar

Onze experts staan voor u klaar met advies over parkeerplaatsen vergelijken en beantwoorden graag uw vragen.

Neem contact met ons op

Klanten geven Parkos een score van 9,0

Klanten die via Parkos een parkeerplaats reserveerden geven die een gemiddelde score van 9,0 op 10 Deze score is gebaseerd op 705 beoordelingen.

Jeffrey maandag 27 september 2021
10

Fijn ontvangen en snel weggebracht. Fijn dat de auto door het personeel geparkeerd werd.

Anoniem maandag 27 september 2021
10

Duidelijke website, snel en eenvoudig reserveren!

Parkeren bij Weeze Airport

Uw voertuig is één van uw meest waardevolle bezittingen.Tijdens uw vakantie wil u veilig parkeren bij Weeze airport en daar wilt u zich geen zorgen om maken. Parkos weet daar alles van. Bij Parkos kunt u kiezen uit een breed scala aan parkeerplekken bij verschillende parkeeraanbieders. Deze parkeerplekken bevinden zich dicht bij Airport Weeze, waar u kunt parkeren tijdens uw vliegreis. De parkeerplekken grenzen niet aan de luchthaven, maar door de shuttle en valet service is dat geen probleem. Bovendien zijn de parkeerplaatsen goedkoper dan die van p1 p2.

Passagiers

Jaar Aantal
2015 1.909.704
2016 1.854.108
2017 1.885.811
2018 1.669.457
2019 1.231.100

Weeze Airport werd in 2003 geopend voor de publieke luchtvaart. Daarvoor was het een militair vliegveld van de Britten. Het eerste jaar dat Weeze Airport was geopend, zijn er zo’n 200.000 passagiers geland en gestart. In 2017 behaalde luchthaven Weeze een totaal van bijna 2.000.000 passagiers. Hierdoor zijn er genoeg mensen die willen parkeren bij luchthaven Weeze. Parkos maakt parkeren bij Weeze Airport mogelijk. Gratis parkeren is niet mogelijk, maar een parkeerplaats reserveren voor de laagste prijs is geen probleem bij Parkos. Via Parkos kunt u altijd goedkoop parkeren Weeze airport. U vindt ons ook bij onder andere: Düsseldorf airport en luchthaven Keulen.

Parking reserveren - De meest actuele informatie rond Weeze airport

Aantal parkings: 3 parkings
Best beoordeeld: P1 Weeze Airport
Goedkoopste: P3 Weeze Airport
Dichtst bij luchthaven: P1 Weeze Airport


Goedkoop parkeren bij Weeze airport

Via onze website kunt u parkeerplaatsen vergelijken en gemakkelijk online reserveren bij de luchthaven. Er is genoeg aanbod bij luchthaven Weeze, daarom zit er altijd iets tussen wat het best bij u past. De alternatieve parkings bij vliegveld Weeze zijn stukken goedkoper dan de parkings op de luchthaven zelf. De parkeeraanbieders zijn vertrouwd, veilig en bevinden zich op enkele minuten van de luchthaven. U kunt bij de parkeerplaatsen per dagen en weken parkeren.

De locaties van de parkeeraanbieders zijn niet ver van luchthaven Weeze gelegen. Het is ongeveer 10 minuten rijden van de aanbieder naar de luchthaven, wanneer u voor shuttle parkeren kiest. Bij Safe and Save Parking wordt u met een gratis shuttlebus naar de luchthaven gebracht, bij Valetparking Weeze met uw eigen auto. Valetparking Weeze biedt u ook de mogelijkheid om direct naar de luchthaven te rijden (valet parkeren). Safe and Save Parking bevindt zich ten zuidwesten van Weeze Airport in Nederland, net over de grens. Dat is gelukkig geen probleem, Airport Weeze ligt net in Duitsland en met de auto bent u binnen enkele minuten bij de luchthaven. Valetparking Weeze zit precies aan de andere kant van luchthaven Weeze, ten noordoosten. U kunt ervan uitgaan dat u wordt geholpen door de medewerkers en u een goede service wordt geboden om zonder veel moeite bij Weeze Airport aan te komen.

De parkeeraanbieders waarmee Parkos samenwerkt, zijn veilig en betrouwbaar. Bij de parkings zijn de medewerkers 24 uur per dag aanwezig en wordt het terrein bewaakt. Daarnaast zijn de parkeerplaatsen verzekerd en beschikken de aanbieders bij Weeze Airport over een wachtruimte, elektrische oplaadpunten. Ook wordt u geholpen met uw koffers, als u dat wenst. Mocht u gebruik willen maken van de faciliteiten, dan kunt u dit aangeven. Bovendien kunt u tot 24 uur voor de start van uw reservering deze nog wijzigen of annuleren. Zorg er dus voor dat u op tijd reserveert.

Onze service en betrouwbaarheid worden door onze klanten bevestigd. Klanten die bij ons hebben geboekt, hebben de mogelijkheid een beoordeling achter te laten. Deze mogelijkheid is volledig vrijblijvend. Voor Weeze Airport worden de parkeeraanbieders beoordeeld met gemiddeld een 9,3.

Shuttle- en valet parkeren

Er is een aantal termen die u vaak terug zult zien op onze website; shuttle parkeren en valet parkeren. Wij geven u wat meer uitleg hierover.

Shuttle parkeren

Kies uw manier van parkeren

De term shuttle parkeren Weezes is afgeleid van de shuttlebus service. Deze shuttlebus is de bus die u naar de juiste vertrekhal van Weeze Airport brengt en op de terugreis weer ophaalt. Zo heeft u geen last van het openbaar vervoer. Kort en lang parkeren zijn beide mogelijk bij deze vorm van parkeren. Bij shuttle parkeren kunt u naar de parkeeraanbieder rijden. In het geval van Safe and Save parking kunt u dan uw auto zelf parkeren. Daarna staat een shuttlebus op u te wachten om u naar vliegveld Weeze te brengen. Valetparking Weeze hanteert een unieke vorm van shuttle parkeren. Zij nemen de auto van u over wanneer u aankomt bij de parkeerplaats. Dan rijdt de chauffeur samen met u, in uw auto, naar Weeze Airport. Eenmaal aangekomen bij de luchthaven, kunt u meteen inchecken en brengt de medewerker van Valetparking Weeze uw auto terug naar de parking. Zo is parkeren op Weeze airport een aangename ervaring. De shuttle diensten worden beoordeeld met een 9,4 gemiddeld. Doordat er 24/7 iemand aanwezig is op locatie van de parkeeraanbieders bij Weeze, kunt u er altijd terecht. U kunt ervoor kiezen om uw auto overdekt of in de buitenlucht te parkeren. De shuttle transfer maakt geen prijsverschil. Deze zit bij de prijs ingerekend, wat betekent dat de prijs die wordt gehanteerd op de site de totale prijs is. Dat is goedkoop parkeren. De route naar de parkeeraanbieders kunt u uitstippelen via onze routeplanner. Voor vragen over het shuttle parkeren en meer informatie kunt u onze veelgestelde vragenraadplegen. U kunt ook altijd onze klantenservice bellen. Wij beantwoorden graag uw vragen.

Valet parking Weeze airport

Kies uw manier van parkeren

De andere vorm van parkeren heet valet parkeren Weeze. Deze vorm is ook mogelijk als u wilt parkeren bij Weeze airport. Bij valet parkeren kunt u zowel kort als lang parkeren. Valet parkeren bespaart u tijd en moeite. U rijdt direct met uw eigen auto naar Airport Weeze. Onderweg belt u naar de parkeeraanbieder waarbij u heeft gereserveerd, zodat er een medewerker voor u klaarstaat bij de luchthaven. De medewerker zal samen met u uw auto scannen op schade en vult een formulier in. Daarna wordt de auto van u overgenomen zodat u relaxed kunt vliegen vanaf Weeze. Waar de medewerker op u zal wachten bij Weeze Airport, wordt duidelijk beschreven in de bevestiging die u via de mail ontvangt. Het telefoonnummer van de medewerker staat ook in de bevestiging, deze dient u 20 minuten voor aankomst te bellen. Voor valet parkeren bij Airport Weeze kunt u reserveren bij Valetparking Weeze. Er zal maximaal 20 km in uw auto worden gereden tijdens de rit van en naar vliegveld Weeze. Wanneer u op de terugreis bent geland, dient u te bellen naar de parkeeraanbieder zodat de chauffeur uw auto naar Weeze Airport rijdt. In de tijd dat u uw bagage ophaalt en luchthaven Weeze verlaat, zal de medewerker arriveren. Vanaf dan kunt u in één keer uw reis vervolgen. De route naar de Weeze Airport kunt u uitstippelen via onze routeplanner. Voor vragen over het shuttle parkeren en meer informatie kunt u onze veelgestelde vragenraadplegen. U kunt ook altijd onze klantenservice bellen. Wij beantwoorden graag uw vragen.

Lang parkeren luchthaven Weeze

Of u een lange of korte reis maakt, voor beide vindt u via Parkos een geschikte parking. Kort parkeren en lang parkeren zijn namelijk beide mogelijk. Uw auto staat ten alle tijden verzekerd geparkeerd op de parkings bij Weeze Airport. De parkings zijn door ons persoonlijk bezocht, en deze hebben wij bestempeld als uiterst veilig en vertrouwd. Gaat u kort op vakantie of maakt u een lange business trip? Bij Parkos kunt u natuurlijk ook meerdere weken parkeren. Bij Parkos kunt u op elk moment voordelig en snel een parkeerplaats online reserveren.

Vergelijk tussen verschillende aanbieders

Via Parkos kunt u uw zoekopdracht baseren op uw voorkeur. De afstand naar Weeze Airport, valet parkeren en shuttle parkeren, auto schoonmaak, overdekt of niet, doorrijhoogte, etc. kunnen allemaal van invloed zijn op uw parkeerervaring. Parkeren bij luchthaven Weeze kunt u overzichtelijk vergelijken op de website. Wij raden u aan om goed na te denken over de verschillen tussen de parkeerplaatsen en op tijd te reserveren op onze site.

Kies uw manier van parkeren

Kies de manier van parkeren: Wilt u dat uw auto wordt opgehaald door een chauffeur bij Weeze Airport? Of wordt u liever naar de luchthaven gereden door een shuttle bus? Er zijn twee verschillende vormen van parkeren. Let er daarom op dat u het verschil kent tussen shuttle parkeren en valet parking. Het is mogelijk om uw reservering te wijzigen of te annuleren tot 24 uur voor vertrek.

Wanneer u voor shuttle parkeren kiest, zit de shuttlebus service daarbij inbegrepen. Dit betekent dat u vanaf de parking naar de juiste vertrekhal wordt gebracht per shuttle bus. Gratis parkeren is niet mogelijk, wel is de shuttlebus gratis. Aan deze transfer zitten geen extra kosten verbonden. Een parkeerplaats reserveren met de shuttle service is makkelijker dan ooit bij Parkos. Bij luchthaven Weeze zelf kunt u niet zo goedkoop parkeren. De beste deal voor parkeren bij Airport Weeze maakt u via Parkos.

Valet parkeren kiest u als u zelf uw auto naar Weeze Airport wilt rijden. U kunt niet parkeren bij Weeze Airport, er zal wel een chauffeur voor u klaarstaan die uw auto voor u parkeert. De chauffeur zal u herkennen op basis van de gegevens die u heeft opgegeven. Nadat deze uw auto heeft overgenomen van u, kunt u direct inchecken bij Airport Weeze. Ondertussen wordt uw auto voor u naar het parkeerterrein gereden. Nadat u bent geland op luchthaven Weeze, kunt u uw auto in ontvangst nemen bij de luchthaven.

Veiligheid

Veiligheid: Heeft u de verschillende parkeeraanbieders voor het parkeren Weeze Airport vergeleken? Dan wilt u natuurlijk ook dat uw auto veilig geparkeerd staat. De terreinen van de parkings zijn voorzien van camera’s, omheining en er is 24 uur per dag personeel aanwezig. Veilig en betrouwbaar parkeren is belangrijk wanneer u op reis gaat, dat kunnen de parkeeraanbieders bij Airport Weeze u garanderen. De parkeeraanbieders bij Weeze Airport zijn bezocht en geïnspecteerd door ons. U kunt foto’s bekijken op de site van Parkos om een indruk te krijgen van het parkeren bij Weeze Airport. Zo kunt u met een gerust hart vliegen vanaf Weeze airport.

Plan uw reis

Plan uw reis: Voordat u gaat lang parkeren of kort parkeren bij vliegveld Weeze raden wij u aan om uw route te plannen. U wilt natuurlijk files en wegwerkzaamheden vermijden. De route naar Airport Weeze en de parkeeraanbieder kunt u plannen via onze routeplanner. Te laat komen op de luchthaven wilt u niet, om die reden raden wij u aan altijd op tijd te vertrekken. Een voorbereiding kan daarbij helpen. Wacht niet te lang met het annuleren of wijzigen van uw reservering: dit kan tot 24 uur voor vertrek.

Bekijk de parkings op de kaart

Voor meer informatie over de desbetreffende parking klikt u op het "P-icoon. Plan uw route naar Weeze Airport

Help