Parking Schiphol

Meer dan 100.000 klanten gingen u voor en kozen voor één van onze 8 aanbieders bij Schiphols

De beste deals

Persoonlijk geïnspecteerde aanbieders

Gegarandeerd een plaats

Tot 24 uur voor aankomst op de parking gratis annuleren

We staan voor u klaar

Onze experts staan voor je klaar met advies over parkeerplekken vergelijken en beantwoorden graag je vragen.

Stuur ons een mail Bel ons

Klanten geven onze parkings een score van 8,4

Klanten die via Parkos een parkeerplaats reserveerden geven die een gemiddelde score van 8,4 op 10 Deze score is gebaseerd op 141 beoordelingen.

Bart Geukens zaterdag 16 september 2017
10

1e keer dat we dit doen..
Perfecte ervaring..
We werden opgewacht bij vertrek..
Ook stond de auto klaar toen we Schiphol buiten kwamen..
Auto was...

Peter Vanhove zondag 06 augustus 2017
8

De eerste kennismaking begint met een duidelijke mail, hierin staat alles echt poepsimpel uitgelegd. De locatie van het parkeerterrein is makkelijk te...

Parking Schiphol: Lang-parkeren bij Schiphol

Net zoals de meeste mensen onder ons kiest u er waarschijnlijk ook voor om met de auto naar Schiphol te rijden. Dat betekent dat u daar een parkeerplaats moet vinden. Parkeren in de buurt van Schiphol kan tegenwoordig tegen zeer scherpe prijzen, ook als u voor een langere tijd parking zoekt. Onze vergelijkingstool is hét instrument bij uitstek om de parkings en parkeerprijzen rond Schiphol met elkaar te vergelijken. Dankzij Parkos weet u binnen enkele minuten welke parking het best bij u past, op de route ligt en welke parking de goedkoopste tarieven biedt. Via Parkos kan u ook in 1-2-3 uw gekozen parkeerplaats reserveren. Wij verzekeren u dus van de beste prijs en de beste Schiphol-parking zodat u in alle rust op reis kan vertrekken!

Veilige parkeerplaatsen voor een goede prijs

Bij Parkos stellen we ons tot doel enkel de meest betrouwbare en kwaliteitsvolle parkings in ons aanbod op te nemen. Hiervoor onderwerpen we elke parking, ook die rond Schiphol, aan een grondige keuring. We weerhouden enkel die parkings die aan al onze normen en eisen voldoen. Bovendien zijn we dankzij onze naambekendheid en populariteit in staat om de scherpste tarieven te onderhandelen. Parkeren in de buurt van Schiphol wordt dankzij Parkos dus een betrouwbare en financieel interessante keuze!

Zo werkt parkeren bij Schiphol

Schiphol werd zo gebouwd dat de de luchthaven perfect is afgestemd op het gebruik van de eigen auto. Daarom kozen ook talloze parkeeraanbieders ervoor om parkeergelegenheid aan te bieden in de buurt van Schiphol. De Parkos vergelijkingstool geeft miljoenen luchthavenbezoekers al 7 jaar lang een handig overzicht van alle parkings. De sleutelwoorden hierbij zijn onafhankelijkheid en de beste kwaliteit. Zo bepaalt u zelf waar u in de buurt van Schiphol wil parkeren.

Indien u uw auto voor langere tijd wil parkeren bij Schiphol, dan kan dat! U kan daarbij kiezen voor een openluchtparking of een overdekte parkeerplaats en tussen shuttle- en valet-parkeren. Bij shuttle-parkeren Schiphol rijdt u met uw auto naar de gekozen Schiphol-parking. Die ligt vaak iets verder van de luchthaven af waardoor u enerzijds de drukte op de aanrijroute naar Schiphol en de parkeerdrukte op Schiphol zelf vermijdt. Anderzijds parkeert u er goedkoper dan op Schiphol zelf. Een gratis shuttle-bus brengt u vervolgens in een mum van tijd naar de vertrekhal. Bij terugkomst pikt de shuttle-bus u weer op en brengt u terug naar de parking Schiphol.

Wil u nog rustiger op reis vertrekken? Dan raden we valet-parkeren Schiphol aan. U rijdt dan zelf rechtstreeks naar de vertrekhal. Daar neemt een medewerker van de gekozen parking uw auto over en rijdt die naar de parking. Bij terugkomst staat de auto opnieuw voor u klaar aan de aankomsthal. Handig, veilig en zonder tijdverlies.

Bekijk de parkings op de kaart

Voor meer informatie over de desbetreffende parking klikt u op het "P-icoon. Plan uw route naar Schiphol