Parking Schiphol

Over Parkos

Voor veel mensen is het vergelijken van een parking geen dagelijkse opgave. Parkos maakt het hele proces een stuk eenvoudiger.
Veelgestelde vragen

Voordelen van Parkos

Persoonlijk geïnspecteerde aanbieders
De beste deals
Gegarandeerd een plaats
Gratis annuleren en wijzigen van uw reservering

Klanten geven onze parkings een score van 8,4

Klanten die via Parkos een parkeerplaats reserveerden geven die een gemiddelde score van 8,4 op 10 Deze score is gebaseerd op 124 beoordelingen.

We staan voor u klaar

Onze experts staan voor je klaar met advies over parkeerplekken vergelijken en beantwoorden graag je vragen.

email Stuur ons een mail phone Bel ons comment Chat met ons

Parking Schiphol: Lang-parkeren bij Schiphol

Net zoals de meeste mensen onder ons kiest u er waarschijnlijk ook voor om met de auto naar Schiphol te rijden. Dat betekent dat u daar een parkeerplaats moet vinden. Parkeren in de buurt van Schiphol kan tegenwoordig tegen zeer scherpe prijzen, ook als u voor een langere tijd parking zoekt. Onze vergelijkingstool is hét instrument bij uitstek om de parkings en parkeerprijzen rond Schiphol met elkaar te vergelijken. Dankzij Parkos weet u binnen enkele minuten welke parking het best bij u past, op de route ligt en welke parking de goedkoopste tarieven biedt. Via Parkos kan u ook in 1-2-3 uw gekozen parkeerplaats reserveren. Wij verzekeren u dus van de beste prijs en de beste Schiphol-parking zodat u in alle rust op reis kan vertrekken!

Veilige parkeerplaatsen voor een goede prijs

Bij Parkos stellen we ons tot doel enkel de meest betrouwbare en kwaliteitsvolle parkings in ons aanbod op te nemen. Hiervoor onderwerpen we elke parking, ook die rond Schiphol, aan een grondige keuring. We weerhouden enkel die parkings die aan al onze normen en eisen voldoen. Bovendien zijn we dankzij onze naambekendheid en populariteit in staat om de scherpste tarieven te onderhandelen. Parkeren in de buurt van Schiphol wordt dankzij Parkos dus een betrouwbare en financieel interessante keuze!

Zo werkt parkeren bij Schiphol

Schiphol werd zo gebouwd dat de de luchthaven perfect is afgestemd op het gebruik van de eigen auto. Daarom kozen ook talloze parkeeraanbieders ervoor om parkeergelegenheid aan te bieden in de buurt van Schiphol. De Parkos vergelijkingstool geeft miljoenen luchthavenbezoekers al 7 jaar lang een handig overzicht van alle parkings. De sleutelwoorden hierbij zijn onafhankelijkheid en de beste kwaliteit. Zo bepaalt u zelf waar u in de buurt van Schiphol wil parkeren.

Indien u uw auto voor langere tijd wil parkeren bij Schiphol, dan kan dat! U kan daarbij kiezen voor een openluchtparking of een overdekte parkeerplaats en tussen shuttle- en valet-parkeren. Bij shuttle-parkeren Schiphol rijdt u met uw auto naar de gekozen Schiphol-parking. Die ligt vaak iets verder van de luchthaven af waardoor u enerzijds de drukte op de aanrijroute naar Schiphol en de parkeerdrukte op Schiphol zelf vermijdt. Anderzijds parkeert u er goedkoper dan op Schiphol zelf. Een gratis shuttle-bus brengt u vervolgens in een mum van tijd naar de vertrekhal. Bij terugkomst pikt de shuttle-bus u weer op en brengt u terug naar de parking Schiphol.

Wil u nog rustiger op reis vertrekken? Dan raden we valet-parkeren Schiphol aan. U rijdt dan zelf rechtstreeks naar de vertrekhal. Daar neemt een medewerker van de gekozen parking uw auto over en rijdt die naar de parking. Bij terugkomst staat de auto opnieuw voor u klaar aan de aankomsthal. Handig, veilig en zonder tijdverlies.

Direct parkings vergelijken rond Schiphol

Parkeren Schiphol

Veelgestelde vragen

Voor het parkeren bij Schiphol raden wij u aan om minimaal 3 uur van te... Lees het volledige antwoord
Valet-parkeren is een luxe-vorm van parkeren in de buurt van Schiphol. In tegenstelling tot shuttle-parkeren... Lees het volledige antwoord
Een veel gestelde vraag is hoe het shuttle-parkeren bij Schiphol precies werkt. Wij leggen het... Lees het volledige antwoord

Bekijk alle veelgestelde vragen

Bekijk de parkings op de kaart

Voor meer informatie over de desbetreffende parking klikt u op het "P-icoon. Plan uw route naar Schiphol