Parking Schiphol

Vanaf € 2,76 per dag! Wijzig vliegveld

Laagste Prijs
Meer dan 500.000 klanten
Gratis annuleren

Meer dan 500.000 klanten gingen u voor en kozen voor één van de 20 aanbieders bij Schiphol

De voordelen van Parkos

Alle parkings persoonlijk geïnspecteerd

Gegarandeerd nergens goedkoper

Wijzigen en annuleren is gratis

We staan voor u klaar

Onze experts staan voor u klaar met advies over parkeerplaatsen vergelijken en beantwoorden graag uw vragen.

Neem contact met ons op

Klanten geven onze parkings een score van 9,0

Klanten die via Parkos een parkeerplaats reserveerden geven die een gemiddelde score van 9,0 op 10 Deze score is gebaseerd op 712 beoordelingen.

Viorel Ionescu zaterdag 05 september 2020
10

Topservice valet. vriendelijk personeel en ik merkte de snelheid waarmee ze handelden Ik beveel dit bedrijf aan. Ik heb de afgelopen 15 jaar veel bedr...

Ellen Carpels donderdag 03 september 2020
10

Goede service en heel vriendelijke mensen. Alles is heel goed geregeld....


Inhoudsopgave :

  1. Goedkoop parkeren
  2. Parking boeken
  3. Shuttle- en valet parking
  4. Lang parkeren
  5. Parkings

Parkeren bij Schiphol

U gaat het liefst met uw eigen auto naar Schiphol. Zo kunt u zelf uw rit plannen en snel weer naar huis rijden als u geland bent. Vergelijk daarom onze betrouwbare parkeeraanbieders voor het parkeren rondom Schiphol en reserveer direct uw plek. Dan bent u verzekerd van de laagste prijs en u weet zeker dat er een plek voor uw auto gereserveerd wordt. Volle parkeerplaatsen staan er niet meer tussen. De parkings liggen rondom de luchthaven en dus ook in het Noorden. Probeer een noordelijke gelegen parking te vermijden, aangezien u dan verder moet rijden en u ook richting het drukke Schiphol zal rijden.

Passagiers

Jaar Aantal
2012 50.976.000
2013 52.569.200
2014 54.987.500
2015 58.200.000
2016 63.300.000
2017 68.400.000

Schiphol is de grootste luchthaven van Nederland (zie ook Wikipedia), met jaarlijks meer dan 60.000.000 (60 miljoen) passagiers. In Europa staat Schiphol op de 2e plek qua passagiersaantallen. We doen het dus goed. Schiphol is de thuisbasis van bekende namen als TUI, Transavia en Brussels Airlines. Maar ook grote internationale bedrijven als American Airlines en Emirates vliegen op deze luchthaven. Met meer dan 60 miljoen passagiers zijn er natuurlijk ook enorm veel parkeerplekken nodig. Zo heeft Schiphol zelf een aantal parkings, waaronder Schiphol P3 en Schiphol smart parking.

Omdat vliegen steeds goedkoper wordt, is het natuurlijk logisch dat het parkeren goedkoper wordt. Hier is een aantal ondernemers in de buurt van de luchthaven slim op ingesprongen, door alternatieve parkings aan te bieden. Deze bedrijven staan los van Schiphol, maar bieden uitstekende parkeerdiensten aan. Vaak voor een fractie van het geld, waardoor het parkeren bij Schiphol direct betaalbaarder wordt. Deze aanbieders worden ook wel alternatieve parkeeraanbieders genoemd. Bij ons kunt u parkings vergelijken en kunt u direct online uw parkeerplaats reserveren. Andere Nederlandse luchthavens waar u ons vindt zijn onder andere: Rotterdam airport en Eindhoven airport.

Parking reserveren - De meest actuele informatie rond Schiphol airport

Aantal parkings: 20 parkings
Best beoordeeld: The Valet Guys
Goedkoopste: Parking4Schiphol
Dichtst bij luchthaven: The Valet Guys


Goedkoop parkeren bij Schiphol

U gaat op vakantie naar het buitenland en wilt graag bij Schiphol parkeren? Een parkeerplaats kunt u heel gemakkelijk reserveren via Parkos. Niemand wil te veel betalen voor een parkeerplaats. Daarom biedt Parkos alternatieve aanbieders aan die zich richten op goedkoop lang parkeren bij Schiphol. Deze bedrijven hebben geen grote managementlagen, dure kantoren of onnodige luxe. Zo kunt u uw auto goedkoop een aantal dagen parkeren bij een parkeeraanbieder zoals Drive Up Services en geniet u altijd van lagere prijzen dan Schiphol smart parking.

De aanbieders zitten niet op Schiphol zelf, maar liggen vlak bij Schiphol. Voor de zuidelijk route richting Schiphol, is Total Care Parking uit Roelofarendsveen een goede optie voor u. Parkeeraanbieders zitten wel altijd op korte afstand tot Schiphol zodat u geen onnodige kilometers hoeft te maken, maar wel met het voordeel van goedkopere huur van de terreinen. Het is niet gratis parkeren maar bij Parkos kunt u altijd goedkoop parkeren op schiphol. Wij geven u de garantie dat u goedkoper parkeert dan bij Schiphol P3 en schiphol holiday valet parking zelf.

Voor veel mensen staat goedkoop gelijk aan slechte kwaliteit. Dit is een fabel die voor onze parkeeraanbieders niet op gaat. Omdat deze parkeeraanbieders niet kunnen leunen op een bekende naam of een continue toestroom van auto's zijn zij gedwongen om de kwaliteit hoog te houden. Daarom bieden de parkeeraanbieders van Parkos ook vaak handige extra opties aan. Zo kunt u bijvoorbeeld bij sommige aanbieders zelfs uw auto laten wassen terwijl u op reis bent. De parkeeraanbieders weten dat, als klanten niet tevreden zijn, zij niet terug komen. En dat een korte termijn strategie niet werkt. Dus verwacht naast lage prijzen ook uitstekende service! De parkeeraanbieders zijn 7 dagen per week 24 uur per dag geopend.

Dit is niet alleen iets wat wij verzinnen, maar onze klanten zeggen dit ook. Op het moment dat u een parkeerplaats bij Schiphol via ons gereserveerd heeft, kunt u geheel vrijblijvend een review achter laten. Onze parkeeraanbieders worden gemiddeld met een 8,6 beoordeeld.

Shuttle- en valet parkeren

Er zijn een aantal termen die u vaak terug ziet op onze website; Shuttle en Valet parkeren. Wij geven u wat meer uitleg hierover.

Shuttle parkeren

Kies uw manier van parkeren

Als u kiest voor lang parkeren Schiphol dan kunt u kiezen uit twee parkeervormen: shuttle parkeren en valet parkeren. Bij shuttle parkeren Schiphol rijdt u rechtstreeks naar de parkeeraanbieder, bijvoorbeeld in Roelofarendsveen. U hoeft zich dus niet in de drukte bij Schiphol te begeven; dit betekent dat u om de drukte heen rijdt. Vanaf de parkeerplaats wordt u met een comfortabele shuttlebus naar de juiste vertrekhal gebracht. Omdat u gereserveerd heeft, weet de parkeeraanbieder dat u komt en zal er een shuttle bus voor u klaar staan. Natuurlijk is de shuttle bus gratis. De prijs die we tonen op onze website is de prijs die u betaalt, geen euro meer. Dit garanderen wij u. En bij terugkomst van uw reis wordt u weer bij Schiphol opgehaald en naar uw auto gebracht. Heel gemakkelijk. U kunt van te voren kiezen voor overdekt parkeren of buiten parkeren. Er is ook een mogelijkheid om te kiezen of u uw sleutel afgeeft of niet. Onze parkeeraanbieders rondom Schiphol worden gemiddeld met een 8,4 beoordeeld, een uitstekende service dus! Heeft u nog vragen over shuttle parking? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Valet parking Schiphol

Kies uw manier van parkeren

Valet parking Schiphol geeft u zo mogelijk nóg meer comfort. U kunt van te voren kiezen of u overdekt wilt parkeren of buiten wilt parkeren. U rijdt zelf met uw auto naar Schiphol en bent dus direct bij de vertrekhal van Schiphol. Meestal moet u tussen vertrekhal twee en drie uw auto afgeven. De plek waar u de auto afgeeft, staat altijd duidelijk vermeld in de parkeerinstructies in uw bevestigingsmail. Vervolgens staat een parkeermedewerker klaar om uw auto voor u op de parkeerplek te zetten. Als u gereserveerd heeft, krijgt u van ons een bevestiging. Hierin staat ook het telefoonnummer van de chauffeur. U hoeft dus zelf niet naar het externe parkeerterrein te rijden. Ook hoeft u dus niet in een shuttle bus. Op de dag van uw terugkomst wordt uw auto naar Schiphol gebracht zodat u direct weer kunt instappen en uw weg naar huis kunt vervolgen. Kortom, een handige manier van parkeren bij Schiphol. Bij Parkos kunt u gegarandeerd valet parkeren tegen lagere prijzen dan bij Schiphol holiday valet parking. Heeft u nog vragen over shuttle of valet parking? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Lang parkeren schiphol

Met Parkos is lang parkeren op Schiphol een fluitje van een cent. Of u nou twee dagen of een langere tijd op reis gaat, via ons vindt u altijd de beste aanbieders. Door onze vergelijking van parkeeraanbieders vindt u altijd de scherpste prijzen. Ook hebben we alle aanbieders voor u persoonlijk geïnspecteerd, zo weet u zeker dat u bij een aanbieder staat die betrouwbaar en veilig is.

Om u goed op weg te helpen hebben willen we u graag de volgende tips geven over het lang parkeren bij Schiphol:

Vergelijk tussen verschillende aanbieders

Vergelijk direct tussen verschillende aanbieders: Vergelijken bespaart. En dat blijkt wel uit onze prijzen. Gaat u lang parkeren Schiphol dan kan het voorkomen dat u tot wel €32,50 per dag betaalt. Gaat u dus voor een langere tijd op vakantie dan kunnen de kosten voor het parkeren nogal oplopen. Bij Parkos krijgt u altijd de laagste prijs garantie.

Kies uw manier van parkeren

Kies uw manier van parkeren: Wilt u dat uw auto opgehaald wordt door een chauffeur? Of wordt u liever naar de luchthaven gereden? Er zijn verschillende vormen van parkeren. Let er daarom op dat u het verschil kent tussen shuttle parkeren en valet parkeren.

Kiest u voor shuttle parking, dan rijdt u zelf naar het parkeerterrein waarna u gratis per shuttle bus naar de luchthaven wordt gereden. Bij terugkomst staat de shuttle bus weer voor u klaar, en deze rijdt u terug naar de externe parking. Shuttle parking is vaak de beste optie voor goedkoop parkeren op Schiphol. De aanbieders bij Parkos zijn vrijwel altijd goedkoper dan Schiphol smart parking P3.

Kiest u voor valet parkeren, dan kunt u zelf naar de luchthaven rijden, waar een chauffeur voor u klaar die uw auto voor u parkeert. Zo kunt u direct naar de incheckbalie. Bij terugkomst staat uw auto weer voor u klaar bij de luchthaven. Zo kunt u direct na landing uw reis voortzetten. Wanneer u uw keuze tussen shuttle en valet parking heeft gemaakt, kunt u ook nog kiezen tussen overdekt parkeren en parkeren in de buitenlucht.

Veiligheid

Veiligheid: Heeft u de verschillende aanbieders vergeleken? Dan wilt u natuurlijk ook dat uw auto op een veilige manier geparkeerd staat. Parkos inspecteert persoonlijk alle locaties van de parkeer aanbieders en controleert hierbij de veiligheid van de parking en de faciliteiten. Bekijk daarom de verschillende veiligheidsmaatregelen die de aanbieder heeft getroffen, zo kunt u zelf zien dat uw auto veilig en betrouwbaar geparkeerd staat. En gaat u met een gerust hart op reis. Al de parkeerterreinen van onze parkeeraanbieders zijn bewaakt, 7 dagen per week, 24 uur per dag.

Plan uw reis

Plan uw reis: Voordat u gaat lang parkeren op Schiphol, raden wij u aan om uw reis goed te plannen zodat u optijd bij de luchthaven aanwezig bent. Ondanks dat u zich niet op de ringweg van Amsterdam hoeft te begeven, kan het natuurlijk voorkomen dat er files of omleidingen zijn. Houd daarom goed de verkeersinformatie in de gaten of plan uw reis op de routeplanner pagina.

Veelgestelde vragen

Voor het parkeren bij Schiphol raden wij u aan om minimaal 3 uur van te... Lees het volledige antwoord
Valet-parkeren is een luxe-vorm van parkeren in de buurt van Schiphol. In tegenstelling tot shuttle-parkeren,... Lees het volledige antwoord
Een veelgestelde vraag is hoe het shuttle-parkeren bij Schiphol precies werkt. Wij leggen het u... Lees het volledige antwoord

Bekijk alle veelgestelde vragen

Bekijk de parkings op de kaart

Voor meer informatie over de desbetreffende parking klikt u op het "P-icoon. Plan uw route naar Schiphol

Help