ShuttleparkerenSchiphol

Bij ShuttleparkerenSchiphol kunt u uw auto veilig parkeren op korte afstand van Schiphol. Het bedrijf biedt dag en nacht hun shuttlediensten aan en het parkeerterrein bevindt zich op slechts 7 minuten van Schiphol. U mag uw sleutels zelf meenemen en er zijn kinderzitjes beschikbaar.

Meer informatie

Adres

Middenweg 11, 1432DE, Aalsmeer
Parking Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid ShuttleparkerenSchiphol

ShuttleparkerenSchiphol beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

60%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
× Verzekerde parkeerplaats
× Voertuig inspectie
40%

Faciliteiten

Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
× Toiletten
40%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5m tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen ShuttleparkerenSchiphol

Alleen klanten die een reservering maakten via Parkos en daadwerkelijk bij de parking parkeerden, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten komen en dus volledig betrouwbaar zijn.

Bij parkings die meer dan 60 beoordelingen hebben, verwijderen we de beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar. Zo bent u er zeker van dat u recente en geupdate informatie krijgt over elke parking.

8,5
Op basis van 118 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in december 2021. Beoordeling geschreven op 07 januari 2022.


Derde keer parkeren via parkos en nu een zeer goede plaats in overdekte loods!Bij aankomst alles goed en vlot verlopen na een telefoontje dat je aan de ingang wacht.. kwam snel aangeredenBij terug aankomst direct gebeld ,en was het nog ruim een kwartier doorstappen met een defecte roltrap om op de afgesproken plaats te arriveren.Doch echter na een kwartier in de ijzige wind te staan nog een keer gebeld om te vragen waar het busje bleef kwam het 5 minuten later en zeiden ons dat ze ons 2 keer voorbij reden en of wij hun niet gezien hadden?? Er zijn 3 busjes gestopt en we hebben aan alle 3 gevraagd of ze reden voor de middenweg,waarna ik dan nogmaals gebeld heb! De behulpzaamheid viel weg,mochten nu zelf onze bagage inladen en de beste wensen konden er blijkbaar ook niet afwas net 1 januari na 00.00 uurDan maar wijselijk gezwegen en voor de rest alles in orde.

10

Heeft geparkeerd in december 2021. Beoordeling geschreven op 06 januari 2022.


X

8

Heeft geparkeerd in december 2021. Beoordeling geschreven op 02 januari 2022.


.

10

Heeft geparkeerd in december 2021. Beoordeling geschreven op 28 december 2021.


Algemene ervaring ZEER GOED !!!
- Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding !
- Zeer goede/snelle/vriendelijke service !

2 heel kleine puntjes ter verbetering/optimalisatie:
- toen we aankwamen op de parking was niet direct duidelijk waar we ons moesten aanmelden, aangezien we niet direct verantwoordelijke personen konden terugvinden. Misschien ergens nog plaat zetten met duidelijke vermelding van hier aanmelden of zoiets of telnr nog eens op vermelden
- dag voor mijn vertrek terug ook nog mailtje gekregen - wat op zich goed was, alleen was deze mail om de een of andere reden nu in het Frans opgesteld - ik veronderstel ergens een technisch foutje in het systeem

10

Heeft geparkeerd in december 2021. Beoordeling geschreven op 27 december 2021.


Alles prima en correct verlopen. Wel zou de parking wat duidelijker aangegeven mogen worden, toch zeker de nr en de naam op het bord plaatsen.

8

Heeft geparkeerd in december 2021. Beoordeling geschreven op 25 december 2021.


Beste,
Alles was in orde.
Alleen de parking verlichting zou iets beter kunnen
zeker als je toe komt.
Grtj Herman

10

Heeft geparkeerd in december 2021. Beoordeling geschreven op 22 december 2021.


Top!

10

Heeft geparkeerd in december 2021. Beoordeling geschreven op 21 december 2021.


Alles prima verlopen

10

Heeft geparkeerd in december 2021. Beoordeling geschreven op 16 december 2021.


Top

8

Heeft geparkeerd in december 2021. Beoordeling geschreven op 15 december 2021.


Vriendelijk en zeer behulpzame medewerkers. zowel bij heen als terugbrengen

10

Heeft geparkeerd in december 2021. Beoordeling geschreven op 12 december 2021.


Top!

8

Heeft geparkeerd in november 2021. Beoordeling geschreven op 11 december 2021.


Top

10

Heeft geparkeerd in november 2021. Beoordeling geschreven op 05 december 2021.


Alles verlies zeer vlot

10

Heeft geparkeerd in november 2021. Beoordeling geschreven op 05 december 2021.


Gemakkelijk en voor herhaling vatbaar

10

Heeft geparkeerd in november 2021. Beoordeling geschreven op 23 november 2021.


Goede prijs-kwaliteitverhouding. De shuttle was binnen 10 min klaar om te vertrekken, en op 10 min kwamen we aan op Schiphol. Ook bij terugkeer ging alles vlot.

Over ShuttleparkerenSchiphol

ShuttleparkerenSchiphol heeft 500 parkeerplekken beschikbaar voor shuttle parkeren. Doordat ShuttleparkerenSchiphol meerdere bussen beschikbaar heeft en op slechts 7 minuten van Schiphol Airport ligt, kunnen zij snel schakelen en ervoor zorgen dat u nooit lang hoeft te wachten.

Shuttle parkeren
Profiteer van de betrouwbare en snelle shuttle service die ShuttleparkerenSchiphol biedt. U rijdt naar het parkeerterrein en één van de medewerkers geeft aan waar u kunt parkeren. De shuttlebus brengt u vanaf het terrein naar de luchthaven en weer terug. Wanneer u met meer dan 4 personen reist, zal de parking u €5 per persoon extra in rekening brengen voor vervoer van en naar de luchthaven.

Bij ShuttleparkerenSchiphol parkeert u uw auto op hun omheind parkeerterreinen waarop 24 uur per dag, 7 dagen per week bewakingscamera's aan staan. Het terrein ligt afgeschermd tussen de bomen en er is altijd personeel aanwezig. Auto's staan op het terrein niet onder de bomen geparkeerd.

Omdat u uw auto zelf parkeert, wordt uw auto niet gecontroleerd op schades en parkeert u daarom op eigen risico net als bij alle andere parkings waar u uw sleutel zelf meeneemt en de auto zelf parkeert. Mocht een medewerker constateren dat een andere klant schade rijdt op het terrein, dan worden de gegevens door een medewerker genoteerd.

Het parkeerterrein van ShuttleparkerenSchiphol heeft een wachtruimte en er zijn snoep- en drankautomaten aanwezig.

Indien u of een medepassagier gebruik maakt van een rolstoel, kan ShuttleparkerenSchiphol u nog steeds van dienst zijn. Zij helpen veelvuldig mindervaliden die al dan niet gebruik maken van een aangepast vervoermiddel. Ze helpen u met bagage en rolstoel indien u dat wenst. De chauffeurs zijn tevens bedreven in het rijden met aangepaste vervoersmiddelen.

Shuttle parkeren

Aankomst
OP de dag van vertrek rijdt u naar het terrein van ShuttleparkerenSchiphol. Het terrein bevindt zich naast een garage en is te herkennen aan de vlaggen die voor de ingang staan. U dient 25 minuten voor aanvang contact op te nemen met ShuttleparkerenSchiphol, zodat de medewerkers voorbereid zijn op uw komst.

Nadat u uw auto heeft geparkeerd, brengt de shuttlebus u naar de vertrekhal van Schiphol Airport.

Vertrek
Bij terugkomst neemt u contact op met ShuttleparkerenSchiphol wanneer u de koffers heeft ontvangen en de douane bent gepasseerd. De shuttlebus haalt u weer op bij de vertrekhal waar u ook bent afgezet op de heenweg.

Als u een of meer dagen eerder of later terugvliegt dan opgegeven, willen wij aan u vragen om dit vroegtijdig door te geven. Wanneer u een dag(en) langer parkeert, komen er misschien parkeerkosten bij. Dit kunt u ter plekke bijbetalen. De parking rekent €5 extra per dag.

Adres

Middenweg 11, 1432DE, Aalsmeer