ShuttleparkerenSchiphol

Bij ShuttleparkerenSchiphol kunt u uw auto veilig parkeren op korte afstand van Schiphol. Het bedrijf biedt dag en nacht hun shuttlediensten aan en het parkeerterrein bevindt zich op slechts 7 minuten van Schiphol. U mag uw sleutels zelf meenemen en er zijn kinderzitjes beschikbaar.

Meer informatie

Adres

Rijnlanderweg 1050, 2132MP, Hoofddorp
Parking Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid ShuttleparkerenSchiphol

ShuttleparkerenSchiphol beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

60%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
× Verzekerde parkeerplaats
× Voertuig inspectie
40%

Faciliteiten

Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
× Toiletten
40%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5m tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen ShuttleparkerenSchiphol

Alleen klanten die een reservering maakten via Parkos en daadwerkelijk bij de parking parkeerden, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten komen en dus volledig betrouwbaar zijn.

Bij parkings die meer dan 60 beoordelingen hebben, verwijderen we de beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar. Zo bent u er zeker van dat u recente en geupdate informatie krijgt over elke parking.

8,7
Op basis van 42 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 08 maart 2020.


Zeergoed een aanrader

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 04 maart 2020.


Heel efficiënt en duidelijk. Houden zelf ook de aankomsten bij en bellen indien nodig zelf om te checken of je nog op schiphol staat te wachten. Heel attent

10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 17 december 2019.


Geweldig bedrijf, zeer professioneel en niet duur. Bij aankomst vriendelijk begroet en men verwachte ons al waardoor we na het parkeren de administratie in het kantoortje konden overslaan en meteen konden instappen in het busje naar de gate. Eenmaal weer terug in Nederland gebeld en het busje stond netjes op ons te wachten zodat we 's nachts niet hoefden te wachten en we razendsnel weer in de eigen auto zaten.

10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 11 december 2019.


Super handig. Moet je bellen 25 minuut voor als je aankomt op de parking, men komt aan auto neerzeten en de kleinbusje is a wachten. Bij terug komen bel je nadat jou bagage hebt ontvangen en een kwartier later staan ze daar. We hadden nog tijd om een cigaret te rooken. Heel vriendelijk personeel. Ik denk volgende keer weer dit servies gaan we gebruiken.

10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 07 december 2019.


Alles in orde, zo goed als direct vervoerd.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 06 november 2019.


Top! Zullen we zeker nog eens gebruik van maken. Vriendelijke chauffeurs.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 06 november 2019.


Zeer tevreden van de service.
Bij aankomst stond er al een busje klaar.
Dus nog geen kwartier later stond ik al in de luchthaven.
Bij terugkeer een telefoontje naar de centrale wanneer ik mijn koffer in handen had... een klein kwartiertje later was het busje er.
Handig zo

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 06 november 2019.


A

2

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 20 oktober 2019.


Bij terugkomst om middernacht gebeld voor te komen halen, pas naar een uur opgehaald. Geen duidelijke communicative, Geen volgorde voor in bus te stappen, Geen logische gang van zaken

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Beste Anthony, bedankt voor uw review. Wat vervelend dat u zo lang heeft moeten wachten. Wij zullen contact opnemen met de parking over de lange wachttijden.

Met vriendelijke groet,

Team Parkos
8

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 10 oktober 2019.


Perfect, snelle service, comfortabele shuttle. Nauwelijks wachten.

8

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 08 oktober 2019.


Wast een zeer goede optie om wagen dicht bij luchthaven te parkeren, voor een goede prijs. Sleutels meenemen is ook een prioriteit voor ons. Hebben bij andere parkeermaatschappij nadelige gevolgen meegemaakt met sleutels te moeten afgeven. Contact met de medewerkers was ook zeer positief.

Over ShuttleparkerenSchiphol

ShuttleparkerenSchiphol heeft 500 parkeerplekken beschikbaar voor shuttle parkeren. Doordat ShuttleparkerenSchiphol meerdere bussen beschikbaar heeft en op slechts 7 minuten van Schiphol Airport ligt, kunnen zij snel schakelen en ervoor zorgen dat u nooit lang hoeft te wachten.

Shuttle parkeren
Profiteer van de betrouwbare en snelle shuttle service die ShuttleparkerenSchiphol biedt. U rijdt naar het parkeerterrein en één van de medewerkers geeft aan waar u kunt parkeren. De shuttlebus brengt u vanaf het terrein naar de luchthaven en weer terug. Wanneer u met meer dan 4 personen reist, zal de parking u €5 per persoon extra in rekening brengen voor vervoer van en naar de luchthaven.

Bij ShuttleparkerenSchiphol parkeert u uw auto op hun omheind parkeerterreinen waarop 24 uur per dag, 7 dagen per week bewakingscamera's aan staan. Het terrein ligt afgeschermd tussen de bomen en er is altijd personeel aanwezig. Auto's staan op het terrein niet onder de bomen geparkeerd.

Omdat u uw auto zelf parkeert, wordt uw auto niet gecontroleerd op schades en parkeert u daarom op eigen risico net als bij alle andere parkings waar u uw sleutel zelf meeneemt en de auto zelf parkeert. Mocht een medewerker constateren dat een andere klant schade rijdt op het terrein, dan worden de gegevens door een medewerker genoteerd.

Het parkeerterrein van ShuttleparkerenSchiphol heeft een wachtruimte en er zijn snoep- en drankautomaten aanwezig.

Indien u of een medepassagier gebruik maakt van een rolstoel, kan ShuttleparkerenSchiphol u nog steeds van dienst zijn. Zij helpen veelvuldig mindervaliden die al dan niet gebruik maken van een aangepast vervoermiddel. Ze helpen u met bagage en rolstoel indien u dat wenst. De chauffeurs zijn tevens bedreven in het rijden met aangepaste vervoersmiddelen.

Shuttle parkeren

Aankomst
OP de dag van vertrek rijdt u naar het terrein van ShuttleparkerenSchiphol. Het terrein bevindt zich naast een garage en is te herkennen aan de vlaggen die voor de ingang staan. U dient 25 minuten voor aanvang contact op te nemen met ShuttleparkerenSchiphol, zodat de medewerkers voorbereid zijn op uw komst.

Nadat u uw auto heeft geparkeerd, brengt de shuttlebus u naar de vertrekhal van Schiphol Airport.

Vertrek
Bij terugkomst neemt u contact op met ShuttleparkerenSchiphol wanneer u de koffers heeft ontvangen en de douane bent gepasseerd. De shuttlebus haalt u weer op bij de vertrekhal waar u ook bent afgezet op de heenweg.

Als u een of meer dagen eerder of later terugvliegt dan opgegeven, willen wij aan u vragen om dit vroegtijdig door te geven. Wanneer u een dag(en) langer parkeert, komen er misschien parkeerkosten bij. Dit kunt u ter plekke bijbetalen. De parking rekent €5 extra per dag.

Adres

Rijnlanderweg 1050, 2132MP, Hoofddorp

Help