Meer dan 500.000 klanten gingen u voor en kozen voor één van de 1 aanbieders bij Maastricht Airport

De voordelen van Parkos

Alle parkings persoonlijk geïnspecteerd

Gegarandeerd nergens goedkoper

Wijzigen en annuleren is gratis

We staan voor u klaar

Onze experts staan voor u klaar met advies over parkeerplaatsen vergelijken en beantwoorden graag uw vragen.

Neem contact met ons op

Klanten geven onze parkings een score van 9,9

Klanten die via Parkos een parkeerplaats reserveerden geven die een gemiddelde score van 9,9 op 10 Deze score is gebaseerd op 33 beoordelingen.

de Pooter

zaterdag 28 mei 2022

10

Absolute aanrader. Zeer vriendelijke mensen, heel correct in afspraken. Wij gaan er alvast nog gebruik van maken als we nog eens op Maastricht vliegen.

Dimitri Leconte

maandag 27 december 2021

10

Super vriendelijke en lieve mensen ... perfecte service !

Inhoud:

  1. Goedkoop Parkeren
  2. Shuttle Service
  3. Lang Parkeren
  4. Vergelijk Parkings

Parkeren bij Maastricht Aachen Airport

Wanneer u op reis gaat rijdt u natuurlijk het liefst met uw eigen auto naar de luchthaven Maastricht. U bent niet afhankelijk en hoeft ook niet met uw grote tassen en of koffers met het openbaar vervoer. Het regelen van een parkeerplek is helemaal niet moeilijk. Boek nu gemakkelijk en snel een parkeerplek online via Parkos. U bent bij ons verzekerd van een plek en de beste prijs. Wat betreft parkeren Maastricht Airport heeft u bij ons twee keuzemogelijkheden. Zij bieden allebei shuttle parkeren aan, het gebruik maken van valet parkeren is bij de luchthaven Maastricht niet mogelijk. U kunt gemakkelijk bij de luchthaven komen aangezien deze naast de snelweg A2 ligt. Wanneer u niet weet hoe u naar luchthaven Maastricht moet rijden kunt u gebruik maken van onze routeplanner.

Maastricht Aachen Airport staat bekend als een kleine luchthaven. In vergelijking met Schiphol is dit natuurlijk ook een kleine luchthaven, maar toch is Maastricht een van de grotere luchthavens van Nederland. Parkeren bij Maastricht is een stuk overzichtelijker in vergelijking met parkeren Schiphol. Terwijl Maastricht net als Schiphol Airport, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport en Groningen Eelde Airport hoort bij de luchthavens waar internationale vluchten van vertrekken. Met jaarlijks zo’n 180.000 passagiers is Maastricht Aachen een noemenswaardige luchthaven. Andere luchthavens in de buurt van Maastricht waar u ons kan vinden zijn onder andere: Düsseldorf Airport en Charleroi.


Parking reserveren - De meest actuele informatie rond Maastricht Aachen airport

🚙 Aantal parkings: 1 parkings
🏆 Best beoordeeld: Slim Parking Beek
💶 Goedkoopste: Slim Parking Beek
🛫 Dichtst bij luchthaven: Slim Parking Beek


Goedkoop parkeren bij Maastricht Airport

Gratis parkeren is niet realistisch maar goedkoop parkeren bij Maastricht Airport hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Wanneer u via Parkos een parkeerplek reserveert, boekt u een plek bij een van onze goedkope aanbieders die zich op enkele minuten van de luchthaven bevinden. U kunt bij aankomst naar de parkeeraanbieder rijden en uw auto parkeren. Vervolgens zal er voor u een shuttlebus klaar staan om u naar het vliegveld te brengen. Bij terugkomst zal dezelfde shuttlebus weer voor u klaarstaan om u naar uw auto te brengen zodat u uw reis naar huis kunt vervolgen. Het kan gebeuren dat uw reis onverwacht een dag langer duurt, de kosten voor deze extra dag kunt u ter plekke bij de parkeeraanbieder betalen.

Tegen een lage prijs lang parkeren bij Maastricht is mogelijk via Parkos. Niemand betaalt te veel voor een parkeerplek bij ons. De prijs die u op onze site ziet is inclusief de gratis shuttle service. Deze shuttlebus zet u af op loopafstand van de terminal.

Goedkoop parkeren wordt meestal gelinkt aan een slechte service. Hiervan is absoluut geen sprake, onze aanbieders zijn persoonlijk gecontroleerd door onze medewerkers en zijn 100% betrouwbaar. De beste deals voor het parkeren bij Maastricht, daar kunt u bij Parkos van op aan. Bij de aanbieders in Maastricht is, naast de camerabewaking, 24 uur per dag 7 dagen per week iemand aanwezig. U parkeert bij de parking zelf uw auto op de voor u vrijgehouden plek, deze zal u worden toegewezen door een medewerker.

Wij zijn niet de enige die u vertellen over deze goede service en prijs/kwaliteit verhouding. Onze klanten beoordelen onze parkings in Maastricht gemiddeld met een 8,6.

Shuttle parkeren

Bij Maastricht Aachen Airport is het enkel mogelijk om gebruik te maken van shuttle parkeren.

Shuttle parkeren

Kies uw manier van parkeren

Als u kiest voor lang parkeren Maastricht Aachen Airport dan kiest u voor shuttle parkeren. Shuttle parkeren werkt als volgt. U reserveert via Parkos een parkeerplek bij een van onze aanbieders. Wanneer u op reis gaat rijdt u met uw auto naar de parkeeraanbieder, u parkeert uw auto zelf op de aangewezen plek. Er zal een medewerker voor u klaar staan bij aankomst op het parkeerterrein. Wanneer u uw auto geparkeerd heeft zal deze medewerker u wanneer nodig helpen met uw koffers. Vervolgens wordt u met de gratis shuttlebus naar het vliegveld gebracht en afgezet voor de vertrekhal. U stapt uit de shuttlebus en loopt de vertrekhal in om in te checken, uw reis begint. Mocht u nog vragen hebben over het shuttle parkeren Maastricht Aachen Airport kunt u altijd op onze site kijken bij veelgestelde vragen of contact opnemen met onze klantendienst.

Lang Parkeren Maastricht Aachen Airport

Het boeken van een parkeerplek bij de luchthaven is met Parkos binnen enkele minuten geregeld. Via onze site is het gemakkelijk om de verschillende aanbieders te vergelijken en voor u de beste aanbieder te kiezen. Al onze aanbieders zijn persoonlijk door ons geïnspecteerd zodat u zeker weet dat uw auto veilig geparkeerd staat bij een betrouwbare parkeeraanbieder. Parkeren Maastricht Airport kan via Parkos veilig en betrouwbaar.

Om u goed op weg te helpen hebben willen we u graag de volgende tips geven over het lang parkeren bij Schiphol:

Plan uw reis

Plan uw reis: Plan uw reis naar de luchthaven goed van tevoren. Houd rekening met eventuele wegwerkzaamheden onderweg naar de parking. Zorg dat u op tijd bij de parking bent zodat u niet hoeft te haasten en te stressen op de luchthaven voordat u op reis gaat. Zorg dat u zich goed voorbereid op de reis naar de parking, maak gebruik van onze routeplanner pagina.

Parkings bij Maastricht Airport

Bekijk de parkings op de kaart

Voor meer informatie over de desbetreffende parking klikt u op het "P-icoon. Plan uw route naar Maastricht Airport