Parking Maastricht Airport

Over Parkos

Voor veel mensen is het vergelijken van een parking geen dagelijkse opgave. Parkos maakt het hele proces een stuk eenvoudiger.
Veelgestelde vragen

Voordelen van Parkos

Persoonlijk geïnspecteerde aanbieders
De beste deals
Gegarandeerd een plaats
Gratis annuleren en wijzigen van uw reservering

Klanten geven Parkos een score van 8,6

Klanten die via Parkos een parkeerplaats reserveerden geven die een gemiddelde score van 8,6 op 10. Deze score is gebaseerd op 355 beoordelingen.

We staan voor u klaar

Onze experts staan voor je klaar met advies over parkeerplekken vergelijken en beantwoorden graag je vragen.

email Stuur ons een mail phone Bel ons comment Chat met ons

Lang-parkeren bij Maastricht Airport

Rijdt u zelf met de auto naar Maastricht Airport? Dan kan u vertrekken wanneer u wil en hoeft u niet met bagage te sleuren. Wat u wel nog moet doen, is een parkeerplaats vinden. Wij van Parkos maken het u gemakkelijk door die parkeerstress helemaal van u over te nemen. Dankzij de vergelijkingstool van Parkos krijgt u in een mum van tijd een handig overzicht van alle parkings in de buurt van Maastricht Airport. Met slechts enkele muisklikken reserveert u online de ideale parkeerplaats in de buurt van de luchthaven van Maastricht. Indien u nog vragen heeft, aarzel dan niet om ons via telefoon, mail of chat te contacteren. Wij staan steeds tot uw beschikking.

Over luchthaven Maastricht

Wie het over Maastricht Aachen Airport heeft, denkt misschien in de eerste plaats aan vrachtverkeer. Dat is enigszins terecht maar het aantal passagiers dat Maastricht Airport als vertrekbasis kiest neemt elk jaar toe. Met 350.000 passagiers op jaarbasis is Maastricht Airport dan ook een belangrijke luchthaven geworden. Een unieke troef van Maastricht Airport is de vlotte bereikbaarheid en de uitgebreide keuze in parkings. De aanwezigheid van verschillende low cost-maatschappijen zoals Wizzair spelen eveneens een belangrijke rol in het groeiende succes van Maastricht Aachen Airport. Verwacht wordt dat het aanbod van bestemmingen de komende jaren nog verder zal toenemen.

Parking Maastricht Airport: Zo werkt het

Parkos stelt met haar vergelijkingstool alles in het werk om elke parking in de buurt van Maastricht Airport op onafhankelijke wijze en in een totaal en gebruiksvriendelijk overzicht te bundelen. Via onze vergelijkingstool is kiezen niet langer verliezen. Zo bepaalt u zelf of u uw auto graag overdekt of buiten parkeert. U kiest ook of u wil shuttle- of valet-parkeren. Sommige reizigers rijden graag rechtstreeks naar de vertrekhal en dragen daar hun auto over aan een parkingmedewerker. Die brengt uw auto vervolgens naar de gekozen parking in de buurt van Maastricht Airport. Deze optie staat bekend als valet-parkeren. Nadat u geland bent, brengt parkingmedewerker uw auto naar de vertrekhal en kan u zonder verdere formalitieten instappen en vertrekken. Op deze manier wordt het volledige parkeerproces en de vaak bijhorende stress weggenomen. Andere reizigers rijden graag zelf naar de parking waar ze een parkeerplaats gereserveerd hebben. Daar stappen ze op een shuttle-bus richting vliegveld Maastricht. Bij aankomst brengt de shuttle-bus deze reizigers terug naar de parking waar ze hun wagen oppikken. Ook dit shuttle-parkeren neemt de traditionele parkeerstress weg en zorgt voor een prettig begin van de vakantie.

Direct parkings vergelijken rond Maastricht Airport

Parkeren Maastricht Airport

Bekijk de parkings op de kaart

Voor meer informatie over de desbetreffende parking klikt u op het "P-icoon. Plan uw route naar Maastricht Airport