9,9/10

Parking Maastricht Airport

Wijzig vliegveld
om te boeken 3 MIN
checkmark
Beste deals
checkmark
Meer dan 4 miljoen klanten wereldwijd
checkmark
Gratis reserveringen annuleren/wijzigen
Parkeeraanbieders 1
Best beoordeeld Slim Parking Beek
Dichtstbij de luchthaven Slim Parking Beek

Parkeren bij Maastricht Aachen Airport

Wanneer u op reis gaat rijdt u natuurlijk het liefst met uw eigen auto naar de luchthaven Maastricht. U bent niet afhankelijk en hoeft ook niet met uw grote tassen en of koffers met het openbaar vervoer. Het regelen van een parkeerplek is helemaal niet moeilijk. Boek nu gemakkelijk en snel een parkeerplek online via Parkos. U bent bij ons verzekerd van een plek en de beste prijs. Wat betreft parkeren Maastricht Airport heeft u bij ons twee keuzemogelijkheden. Zij bieden allebei shuttle parkeren aan, het gebruik maken van valet parkeren is bij de luchthaven Maastricht niet mogelijk. U kunt gemakkelijk bij de luchthaven komen aangezien deze naast de snelweg A2 ligt. Wanneer u niet weet hoe u naar luchthaven Maastricht moet rijden kunt u gebruik maken van onze routeplanner.

Inhoud:

 1. Goedkoop Parkeren
 2. Shuttle Service
 3. Lang Parkeren
 4. Vergelijk Parkings

Maastricht Aachen Airport staat bekend als een kleine luchthaven. In vergelijking met Schiphol is dit natuurlijk ook een kleine luchthaven, maar toch is Maastricht een van de grotere luchthavens van Nederland. Parkeren bij Maastricht is een stuk overzichtelijker in vergelijking met parkeren Schiphol. Terwijl Maastricht net als Schiphol Airport, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport en Groningen Eelde Airport hoort bij de luchthavens waar internationale vluchten van vertrekken. Met jaarlijks zo’n 180.000 passagiers is Maastricht Aachen een noemenswaardige luchthaven. Andere luchthavens in de buurt van Maastricht waar u ons kan vinden zijn onder andere: Düsseldorf Airport en Charleroi.


Goedkoop parkeren bij Maastricht Airport

Gratis parkeren is niet realistisch maar goedkoop parkeren bij Maastricht Airport hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Wanneer u via Parkos een parkeerplek reserveert, boekt u een plek bij een van onze goedkope aanbieders die zich op enkele minuten van de luchthaven bevinden. U kunt bij aankomst naar de parkeeraanbieder rijden en uw auto parkeren. Vervolgens zal er voor u een shuttlebus klaar staan om u naar het vliegveld te brengen. Bij terugkomst zal dezelfde shuttlebus weer voor u klaarstaan om u naar uw auto te brengen zodat u uw reis naar huis kunt vervolgen. Het kan gebeuren dat uw reis onverwacht een dag langer duurt, de kosten voor deze extra dag kunt u ter plekke bij de parkeeraanbieder betalen.

Tegen een lage prijs lang parkeren bij Maastricht is mogelijk via Parkos. Niemand betaalt te veel voor een parkeerplek bij ons. De prijs die u op onze site ziet is inclusief de gratis shuttle service. Deze shuttlebus zet u af op loopafstand van de terminal.

Goedkoop parkeren wordt meestal gelinkt aan een slechte service. Hiervan is absoluut geen sprake, onze aanbieders zijn persoonlijk gecontroleerd door onze medewerkers en zijn 100% betrouwbaar. De beste deals voor het parkeren bij Maastricht, daar kunt u bij Parkos van op aan. Bij de aanbieders in Maastricht is, naast de camerabewaking, 24 uur per dag 7 dagen per week iemand aanwezig. U parkeert bij de parking zelf uw auto op de voor u vrijgehouden plek, deze zal u worden toegewezen door een medewerker.

Wij zijn niet de enige die u vertellen over deze goede service en prijs/kwaliteit verhouding. Onze klanten beoordelen onze parkings in Maastricht gemiddeld met een 8,6.

Shuttle parkeren

Bij Maastricht Aachen Airport is het enkel mogelijk om gebruik te maken van shuttle parkeren.

Shuttle parkeren

Kies uw manier van parkeren

Als u kiest voor lang parkeren Maastricht Aachen Airport dan kiest u voor shuttle parkeren. Shuttle parkeren werkt als volgt. U reserveert via Parkos een parkeerplek bij een van onze aanbieders. Wanneer u op reis gaat rijdt u met uw auto naar de parkeeraanbieder, u parkeert uw auto zelf op de aangewezen plek. Er zal een medewerker voor u klaar staan bij aankomst op het parkeerterrein. Wanneer u uw auto geparkeerd heeft zal deze medewerker u wanneer nodig helpen met uw koffers. Vervolgens wordt u met de gratis shuttlebus naar het vliegveld gebracht en afgezet voor de vertrekhal. U stapt uit de shuttlebus en loopt de vertrekhal in om in te checken, uw reis begint. Mocht u nog vragen hebben over het shuttle parkeren Maastricht Aachen Airport kunt u altijd op onze site kijken bij veelgestelde vragen of contact opnemen met onze klantendienst.

Lang Parkeren Maastricht Aachen Airport

Het boeken van een parkeerplek bij de luchthaven is met Parkos binnen enkele minuten geregeld. Via onze site is het gemakkelijk om de verschillende aanbieders te vergelijken en voor u de beste aanbieder te kiezen. Al onze aanbieders zijn persoonlijk door ons geïnspecteerd zodat u zeker weet dat uw auto veilig geparkeerd staat bij een betrouwbare parkeeraanbieder. Parkeren Maastricht Airport kan via Parkos veilig en betrouwbaar.

Om u goed op weg te helpen hebben willen we u graag de volgende tips geven over het lang parkeren bij Schiphol:

Plan uw reis

Plan uw reis: Plan uw reis naar de luchthaven goed van tevoren. Houd rekening met eventuele wegwerkzaamheden onderweg naar de parking. Zorg dat u op tijd bij de parking bent zodat u niet hoeft te haasten en te stressen op de luchthaven voordat u op reis gaat. Zorg dat u zich goed voorbereid op de reis naar de parking, maak gebruik van onze routeplanner pagina.

Tarieven parkings bij Maastricht Airport

Aanbieder Parkeertype Prijs 8 dagen
Slim Parking Beek Shuttle parkeren | Buiten -

*Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de data die u selecteert, het seizoen en de aankomsttijden. Data hier zijn van ma. 15-7-2024 tot di. 23-7-2024.

Parkings bij Maastricht Airport

Veelgestelde vragen

 • Hoe werkt shuttle parkeren bij Maastricht Airport?

  chevron

  Shuttle parkeren houdt in dat u zelf naar de parking rijdt en uw auto daar parkeert. U kunt parkeren op een beschikbare parkeerplek. Voordat u aankomt bij de parkeeraanbieder belt u naar het nummer in de bevestigingsmail. Op basis van uw telefoontje kan de parking ervoor zorgen dat een shuttle bus gereed staat om u naar de luchthaven te brengen. Voor de shuttle bus hoeft u geen extra geld te betalen, deze shuttle service zit bij de prijs in die op onze website staat. Aangekomen bij Maastricht Airport kunt u alvast inchecken en bent u op tijd voor uw vlucht aanwezig. Shuttle parkeren via Parkos heeft vaak een lage prijs en goede service, waardoor het een hele aantrekkelijke vorm van parkeren is.

   

  Waar bevinden de parkeerterreinen zich?

  De parkeeraanbieders bij Maastricht Aachen liggen op maximaal 12 minuten rijden van de luchthaven. Door te parkeren bij een alternatieve parkeeraanbieder heeft u geen last van de drukte op en rondom Maastricht airport.

   

  Hoe kom ik op de terugreis weer bij mijn auto?

  Bij terugkomst belt u naar het nummer in de bevestigingsmail om te zeggen dat u bent geland. Een chauffeur van de parking rijdt naar vliegveld Maastricht en brengt u met de shuttle bus weer naar de parking waar uw auto geparkeerd staat. U kunt instappen en de reis terug vervolgen.

 • Hoe werkt valet parkeren bij Maastricht Airport?

  chevron

  De gemakkelijke en tijdbesparende manier van parkeren bij Maastricht, is valet parkeren. U kunt zelf naar de luchthaven rijden, waar een medewerker van de parking voor u aanwezig is die uw auto voor u parkeert. Ondertussen kunt u verder met uw reis. Deze manier van parkeren is luxe omdat u zelf niet hoeft te parkeren.

   

  De chauffeur die uw auto naar de parking rijdt en voor u parkeert, zal zorgvuldig met uw auto omgaan wanneer hij dit doet. De parkeeraanbieders die samenwerken met Parkos hebben ervaren chauffeurs in dienst. Samen met u zal de chauffeur uw auto controleren op schade, voordat hij deze parkeert. Daarna kunt u zonder zorgen genieten van uw vakantie.

   

  Hoe kom ik bij Maastricht Airport?

  Maastricht Airport is goed te bereiken per auto. Als u vanuit Nederland richting de luchthaven rijdt, kunt u via de A2 de afslag ‘Maastricht Aachen Airport’ nemen. Vanuit elke richting is het afritnummer 50. Zorg dat u de reisinformatie in de gaten houdt, u wilt niet door onverwachtse omstandigheden in het verkeer uw vlucht missen.

   

  Waar staat de medewerker van het parkeerbedrijf?

  Voordat u aankomt bij de luchthaven Maastricht Aachen, belt u naar het nummer wat u in de bevestigingsmail heeft ontvangen. Dit is het nummer van de parkeeraanbieder. U belt met een chauffeur van de parking om uw aankomsttijd te bevestigen. De chauffeur zal op de afgesproken tijd bij de luchthaven zijn en uw auto herkennen aan de gegevens die u bij het reserveren hebt ingevuld. Vervolgens zal de auto voor u geparkeerd worden terwijl u kunt inchecken voor uw vlucht.

   

  Bij terugkomst

  Op de terugreis belt u wanneer u bent geland naar het nummer van de parkeeraanbieder om mee te delen dat de chauffeur richting Maastricht Airport kan rijden. U kunt vervolgens uw bagage ophalen, daarna kunt u de auto direct in ontvangst nemen. De auto is dan beschikbaar voor u zodat u uw reis kunt hervatten. Kortom, valet parkeren is de makkelijke en snelle vorm van parkeren wat u tijd en moeite bespaart.

Onze voordelen
usp car
Zorgvuldig gecontroleerd
Alle parkeerplaatsen zijn zorgvuldig geïnspecteerd
usp thumbs up
Beste aanbiedingen
De beste deals op parkings bij luchthavens
usp 24
Kosteloos annuleren
Gratis wijzigen en annuleren tot 24 uur voor aankomst
usp 24
+4 miljoen klanten
Vertrouwd door meer dan 4 miljoen klanten wereldwijd