Slim Parking Beek

Op zoek naar een goedkope en betrouwbare parkeerplek bij Maastricht Aachen Airport? Dat kan bij Slim Parking Beek. De autosleutels mag u meenemen tijdens de parkeerperiode. De parking ligt op slechts 5 minuten rijden van de luchthaven.

Meer informatie

Adres

Kapelstraat 36, 6191 RG, BEEK
Parking Maastricht Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Slim Parking Beek

Slim Parking Beek beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

60%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
× Verzekerde parkeerplaats
× Voertuig inspectie
60%

Faciliteiten

Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
40%

Locatie

Geen maximale doorrijhoogte
Verhard
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
40%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
<5min gelegen vanaf snelweg
× 24/7 transfer
× Locatie aangegeven
× Valet service

Beoordelingen Slim Parking Beek

Alleen klanten die een reservering maakten via Parkos en daadwerkelijk bij de parking parkeerden, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten komen en dus volledig betrouwbaar zijn.

Bij parkings die meer dan 60 beoordelingen hebben, verwijderen we de beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar. Zo bent u er zeker van dat u recente en geupdate informatie krijgt over elke parking.

9,9
Op basis van 39 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 09 november 2022.


Alles zeer vlot verlopen dankzij de goede zorgen van de beheerders

10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 09 november 2022.


Zeer gemakkelijk bereikbare parking. Supersnelle en vriendelijke service. Wij gaan zeker nog gebruik maken van Slim Parking!

8

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 27 september 2022.


Goed

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 25 september 2022.


Vriendelijke uitbaters. Stipte ophaling. Redelijke prijs.

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 18 september 2022.


Super parking en vriendelijke mensen!!!
Alles super geweest!!!!

10

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 28 juli 2022.


Zowel bij het vertrek of de terugkeer alles prima verlopen. Goede ervaring niks op aan te merken.

10

Heeft geparkeerd in juni 2022. Beoordeling geschreven op 29 juni 2022.


Hele vriendelijke en behulpzame man

10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 28 mei 2022.


Absolute aanrader. Zeer vriendelijke mensen, heel correct in afspraken. Wij gaan er alvast nog gebruik van maken als we nog eens op Maastricht vliegen.

Over Slim Parking Beek

Slim Parking Beek beschikt over een parkeerterrein waar u met alle soorten en maten voertuigen terecht kunt om te parkeren tijdens uw reis. Het bewoonde parkeerterrein, waar plaats is voor 25 voertuigen, is volledig verhard en omheind. U hoeft niet met uw bagage te lopen, de shuttle staat voor u klaar op het terrein en brengt u direct na aankomst op de luchthaven.


GROEPS INFORMATIE en COVID-19 regels
Vanwege de corona pandemie en de huidige logistieke maatregelen vervoeren wij alleen de chauffeur van en naar de luchthaven.

Daarom willen wij U vragen om alle overige passagiers en bagage eerst af te zetten bij de luchthaven (A2/afslag 50, 2 min. rijden) en dan de auto bij ons te komen parkeren (ruim 5 min. rijden). Wij brengen u dan weer terug.


Bij terugkomst nemen we dan ook alleen de chauffeur mee terug naar de parking, die dan met zijn auto de overige passagiers en bagage aan de luchthaven kan ophalen. Dan is het nog maar 2 minuten rijden naar de oprit van de autobaan. Heeft u jonge kinderen of zijn er andere omstandigheden, gelieve dan even contact met ons op te nemen om eventueel een andere regeling te treffen.

We rekenen op uw medewerking.

Op het bewoonde parkeerterrein is 24 uur per dag personeel aanwezig. Het terrein is voorzien van camerabeveiliging en volledig omheind. U parkeert uw eigen auto onder toeziend oog van een medewerker, dit om eventuele misverstanden omtrent schade te voorkomen. Wanneer u ervoor kiest om uw sleutels achter te laten zullen deze zorgvuldig worden bewaard in een kluis.

Het parkeerterrein is volledig verhard, voorzien van een wachtruimte met daarbij de nodige facilitaire voorzieningen.

Er zijn geen speciale parkeerplekken voor invaliden beschikbaar, maar er wordt wel goed rekening mee gehouden door Slim Parking Beek.

Shuttle parkeren

Aankomst
Het terrein van Slim Parking Beek is makkelijk te bereiken vanaf de A2. Het adres is Kapelstraat 36. De ingang van het parkeerterrein kunt u herkennen aan de groene poort.

De medewerker van Slim Parking Beek loopt met u mee naar uw parkeerplaats om uw plek te wijzen. Na het parkeren wordt u door de shuttle in 5 minuten naar Maastricht Aachen Airport gebracht. Wanneer u wilt mag u uw autosleutels meenemen op reis, wenst u uw sleutels achter te laten dan worden deze zorgvuldig voor u bewaard in een kluis.

Vertrek

Bij terugkomst zal de shuttle voor u klaarstaan de luchthaven om u weer terug naar uw auto op het parkeerterrein te brengen. Mocht het voorkomen dat uw vlucht vertraging oploopt of u een dag eerder of later terugkomt, kunt u dit telefonisch doorgeven. De eventuele extra kosten kunt u ter plekke bijbetalen.

Adres

Kapelstraat 36, 6191 RG, BEEK