Over ons

Wij zijn de nummer 1 website in België waar u veilig en goedkoop uw parkeerplek bij het vliegveld vergelijkt en boekt.

 
 

Meer dan 500 parkings beschikbaar in 14 landen

 

Al 500.000 klanten hebben via ons geboekt

 

Sinds 2014 actief in de parkeerbranche

Hoe het begon

Reizen is altijd één van onze passies geweest. Wat is er nu mooier dan onze reiservaringen te delen met anderen?! Daarom zijn we in 2004 begonnen met het schrijven van reisblogs. Wat eerst blogs over onze avonturen waren, veranderde al snel in hints en tips voor het voordelig boeken van vliegtickets en hotels.

Van onze lezers kregen we steeds vaker verzoeken om te bloggen over een betaalbaar en betrouwbaar alternatief voor het parkeren bij vliegvelden, bijvoorbeeld bij Schiphol, Charleroi airport of Zaventem airport. Vaak hoorden we slechte ervaringen over het parkeren bij alternatieve parkeeraanbieders en dat bij officiële parkeerplaatsen het parkeren soms duurder was dan de vliegticket zelf.

Dit zagen wij als een kans om Parkos in het leven te roepen. Een website waar je op één plek parkeeraanbieders in een veilige omgeving kunt vergelijken, reserveren en betalen. Door intensief marktonderzoek te doen en feedback van andere reizigers te vragen, is het ons gelukt om het huidige aanbod van Parkos parkeeraanbieders samen te stellen.

Wij nemen alle feedback van onze klanten serieus. Dit zorgt ervoor dat we continu onze kwaliteit blijven verbeteren, wat voor u als klant betekent dat u met een veilig gevoel uw auto kunt parkeren en zonder zorgen op reis gaat.

Mocht u nog tips hebben over hoe wij Parkos kunnen blijven verbeteren, laat het ons dat weten!

 

Hoe werken wij?

Een parkeerterrein komt niet zomaar op onze website. We zijn hier erg zorgvuldig in, omdat alleen het beste goed genoeg is voor onze klanten.

De beste prijzen

Brussel Charleroi Airport

We werken al jaren samen met de parkeeraanbieders. Door een goede samenwerking en de vele reserveringen die via Parkos binnenkomen zijn we in staat om de laagste prijs te bedingen. Deze korting verrekenen we direct naar onze klanten door waar u direct van profiteert.

Gecontroleerde aanbieders

Brussel Charleroi Airport

Alle aanbieders op onze website zijn door ons persoonlijk gecontroleerd. We willen er zeker van zijn dat een auto met een goed gevoel achter gelaten wordt tijdens de reis. Daarom gaan we regelmatig bij alle parkings langs en voeren we inspecties uit om constant op de hoogte te zijn van kwaliteit.

Echte reviews

Brussel Charleroi Airport

De ervaringen van onze klanten zijn erg belangrijk voor ons. Een goede ervaring is namelijk goud waard. We vragen daarom altijd aan al onze klanten hoe het parkeren bevallen is. De ervaringen geven nieuwe klanten een goed beeld van wat ze kunnen verwachten.

 

Wat zeggen onze klanten over ons?

Het is natuurlijk allemaal leuk en aardig wat we over onszelf zeggen, maar het gaat ons uiteindelijk om úw mening. We zijn erg blij met de goede waardering van onze klanten. Onze service wordt gemiddeld gewaardeerd met een 8,8/10 gebaseerd op 3833 beoordelingen. Hier zijn we stiekem wel een beetje trots op.

Gert maandag 29 januari 2018
10

Dit was de eerste keer dat ik boekte via Parkos en ik moet zeggen dat het een positieve ervaring is geworden.
Op het moment dat wij op de luchthaven ...

Arne Meuleman maandag 29 januari 2018
10

Perfecte service

 

Wij staan voor u klaar

Onze experts staan voor je klaar met advies over parkeerplekken vergelijken en beantwoorden graag je vragen.

Stuur ons een e-mail Bel ons