Parking Zaventem

Over Parkos Zaventem

Voor veel mensen is het vergelijken van een parking bij Zaventem geen dagelijkse opgave. Parkos maakt het hele proces een stuk eenvoudiger.
Veelgestelde vragen

Voordelen van Parkos

Persoonlijk geïnspecteerde aanbieders
De beste deals voor Zaventem
Gegarandeerd een plaats
Gratis annuleren en wijzigen van uw reservering

Klanten geven onze parkings een score van 8,3

Klanten die via Parkos een parkeerplaats reserveerden geven die een gemiddelde score van 8,3 op 10 Deze score is gebaseerd op 871 beoordelingen.

We staan voor u klaar

Onze experts staan voor je klaar met advies over parkeerplekken vergelijken en beantwoorden graag je vragen.

email Stuur ons een mail phone Bel ons comment Chat met ons

Parking bij Zaventem

Wie voor de luchthaven van Zaventem kiest, wil ook een parking in de buurt. Als specialisten op gebied van parkeren, hechten wij zeer veel belang aan de kwaliteit die de parkings in de buurt van Zaventem aanbieden. Enkel de parkings die aan al onze eisen en normen voldoen worden in ons handig overzicht opgenomen. U wil immers uw auto met een gerust hart achterlaten. Om u te helpen in de buurt van Zaventem de parking te kiezen die het best bij u past, ontwikkelden we een handige vergelijkingstool waarmee u de prijzen van de verschillende parkings en de afstand tot de vertrekhal snel en efficiënt kan nakijken. Parkeren in de buurt van de luchthaven van Zaventem was nog nooit zo eenvoudig: in drie korte stappen reserveren wij online voor u een parkeerplaats op maat.

Over Zaventem Airport

Brussel is niet alleen het centrum van Europa maar ook het centrum van België. Brussels Airport biedt vluchten aan naar meer dan 200 bestemmingen en verwelkomt meer dan 21 miljoen passagiers per jaar. De grootste luchthaven van België ligt bovendien op een steenworp van alle grote steden in Vlaanderen en Wallonië. In 45 minuten rijdt u van Antwerpen naar de luchthaven, steden als Gent, Luik en Hasselt liggen op goed uur van de grootste luchthaven van België. Omringd door enkele van de belangrijkste verkeersaders van het land is Brussels Airport bovendien perfect met de auto bereikbaar. Omdat de auto met voorsprong het meest populaire vervoermiddel is om Brussels Airport te bereiken, is lang parkeren nabij Zaventem een fluitje van een cent. Zeker als je online via Parkos Parking Zaventem boekt!

Parking Zaventem: Zo werkt het

Tijdens het reserveren van uw betrouwbare parking in de buurt van de luchthaven van Zaventem zal u merken dat er twee parkeeropties in de vergelijktool worden aangeboden; valet-parkeren en shuttle-parkeren. Kiezen is in dit geval niet verliezen; beide parkeeropties hebben zo hun specifieke voordelen. Indien u kiest voor shuttle-parkeren in de buurt van Zaventem, rijdt u zelf naar de parking en parkeert u daar zelf uw auto. Na het parkeren brengt een shuttle-bus u naar de vertrekhal van Brussels Airport. Bij thuiskomst brengt dezelfde shuttle-bus u terug naar de parking.

Het kan echter nog eenvoudiger. Als u kiest voor valet-parkeren rijdt u rechtstreeks naar de vertrekhal van de luchthaven van Zaventem waar een parkingmedewerker van de online geboekte parking u opwacht. Hij neemt uw auto van u over en brengt deze naar de parking. Bij thuiskomst wordt uw auto weer op tijd voorgereden zodat u aan de aankomsthal onmiddellijk in uw eigen auto kan stappen. Van ultieme service gesproken! Parkeren nabij Brussels Airport kan zowel overdekt als in openlucht. U kiest, wij boeken.

Direct parkings vergelijken rond Zaventem

Parkeren Zaventem

Veelgestelde vragen

Indien u kiest voor valet-parkeren Zaventem, kiest u voor een zeer makkelijke vorm van parkeren.... Lees het volledige antwoord
Hoe laat moet u op uw parking in Zaventem aanwezig zijn? Dat hangt af van... Lees het volledige antwoord
Shuttle-parkeren in de buurt van Zaventemis heel gemakkelijk en gaat als volgt. U rijdt met... Lees het volledige antwoord

Bekijk alle veelgestelde vragen

Bekijk de parkings op de kaart

Voor meer informatie over de desbetreffende parking klikt u op het "P-icoon. Plan uw route naar Zaventem