Holiday Inn Brussels Airport (No Shuttle)

Bij Holiday Inn Brussels Airport parkeert u uw auto op minder dan 5 minuten van de luchthaven en kunt u uw autosleutels meenemen op reis. De parkeerplaats is 24 uur per dag toegankelijk. Om bij de luchthaven te komen, moet u op eigen kosten een taxi nemen. De kosten bedragen ongeveer € 15,00. Hier vindt u een taxibedrijf dat samenwerkt met het hotel en met wie u vooraf of op het moment zelf contact kunt opnemen om uw taxi te reserveren: Taxi Walter Telefoon: +32 (0)2 720 10 00 www.taxizaventem.be

Meer informatie

Adres

Holidaystraat 7, 1831, Diegem
Parking Zaventem

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Holiday Inn Brussels Airport (No Shuttle)

Beoordelingen Holiday Inn Brussels Airport (No Shuttle)

Alleen klanten die een reservering maakten via Parkos en daadwerkelijk bij de parking parkeerden, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten komen en dus volledig betrouwbaar zijn.

Bij parkings die meer dan 60 beoordelingen hebben, verwijderen we de beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar. Zo bent u er zeker van dat u recente en geupdate informatie krijgt over elke parking.

8,9
Op basis van 95 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in januari 2022. Beoordeling geschreven op 20 januari 2022.


Gebruik van de parking is heel efficiënt, makkelijk aan- en afmelden. Vriendelijke medewerkers. Kortbij de luchthaven.
'No shuttle' deed mij wel denken, dat het zó kortbij was, dat een extra vervoer naar de luchthaven niet nodig was. Pas op de bevestiging van reservering na betaling kwam er de melding dat er gebruik dient gemaakt te worden van een taxivervoer naar de luchthaven + retour kwam neer op 35 euro extra.

10

Heeft geparkeerd in december 2021. Beoordeling geschreven op 18 januari 2022.


Alles is vlot verlopen vriendelijke chauffeurs, gezellig en proper auto. Dank jullie wel!

10

Heeft geparkeerd in december 2021. Beoordeling geschreven op 18 januari 2022.


PERFECTE SERVICE!

10

Heeft geparkeerd in januari 2022. Beoordeling geschreven op 18 januari 2022.


Super

10

Heeft geparkeerd in december 2021. Beoordeling geschreven op 13 januari 2022.


Goed

10

Heeft geparkeerd in december 2021. Beoordeling geschreven op 08 januari 2022.


De service was goed, de prijs is zeer geschikt, de sleutel van de auto bleef bij mij, een veilige plek en dicht bij de luchthaven

10

Heeft geparkeerd in januari 2022. Beoordeling geschreven op 08 januari 2022.


Shuttle stond al klaar toen we aankwamen om half 4 's nachts, zeer vriendelijk.
Bij terugkomst hebben we een taxi aan de luchthaven genomen i.p.v. taxi Walter. De taxi chauffeur heeft ons toen echter in het zak gezet en vroeg €25 voor het kleine stukje naar de Holiday Inn parking en heeft zonder meter gereden. De taxi chauffeur was heel erg onbeleefd en was lastig omdat hij 2uur in de rij had moeten staan aan de luchthaven en hij ons dan maar een klein stukje moest brengen.
Volgende keer nemen wij sowieso terug de shuttle service van Taxi Walter, dit verloopt vriendelijk en correct!

10

Heeft geparkeerd in december 2021. Beoordeling geschreven op 08 januari 2022.


Vlotte service

10

Heeft geparkeerd in december 2021. Beoordeling geschreven op 06 januari 2022.


Alles verliep heel erg vlot.
Het reserveren van de taxi bij aankomst had ik op voorhand gedaan per mail. Deze stond al te wachten bij onze aankomst aan het holiday inn hotel.
Binnen de 10 minuten waren we van bij de parking van het hotel tot aan de ingang van de luchthaven. Alles verliep heel erg vlot.

10

Heeft geparkeerd in november 2021. Beoordeling geschreven op 18 november 2021.


We moesten even wachten op de taxi wij waren te vroeg en er werd ons onmiddellijk een koffie aangeboden.

10

Heeft geparkeerd in november 2021. Beoordeling geschreven op 15 november 2021.


Perfecte en veilige plaats om te parkeren dicht bij de luchthaven.
Taxidienst naar de luchthaven was aanwezig op afgesproken uur.
Enkel voor de terugrit van de luchthaven naar de parking kan je beter een gewone taxi nemen aan de luchthaven. Normaal kost een rit een kleine 15€ tegenover de prijs van 20€ bij reservering en je moet nog verder stappen.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 15 november 2021.


Goed!

10

Heeft geparkeerd in november 2021. Beoordeling geschreven op 14 november 2021.


Super verlopen. Taxi 15 minuten vooraf verwittigd van onze aankomst. Hij stond er al toen we aankwamen. Even binnenwippen in de lobby om onze aankomst te melden. Vriendelijk onthaal, ook bij terugkomst.
Bij terugkomst ook niet lang moeten wachten op de taxi. En zeer vlot en snel bij Holiday Inn. Prefereer deze parking en service vanaf nu bij elke vlucht vanaf Zaventem!

10

Heeft geparkeerd in november 2021. Beoordeling geschreven op 14 november 2021.


Op de parking om 3u aangekomen. Heel vriendelijk ontvangen.. Kregen zelfs een koffie aangeboden. Hadden een taxi besteld. Deze was ruim op tijd. Bij de terugkomst stond de taxi geduldig op ons te wachten daar er vertraging was bij de bagage. Aangekomen bij Holiday Inn opnieuw snel en vriendelijk ontvangen . Wij weten waar we de volgende keer moeten zijn als wij onze wagen kwijt willen om op reis te vertrekken vanuit Zaventem!

10

Heeft geparkeerd in november 2021. Beoordeling geschreven op 13 november 2021.


Zeer vlotte afhandeling. Naar vliegveld met taxi Walter 15 euro. Bij terugkeer taxi voor de luchthaven 19 euro, wel om 0u10.

Over Holiday Inn Brussels Airport (No Shuttle)

Bij Holiday Inn Brussels Airport kunt u parkeren met alle soorten personenauto's. Er zijn geen beperkingen voor maximale afmetingen. De parkeerplaats is dag en nacht geopend. Meld u bij aankomst aan bij de receptie van het hotel, zodat zij uw parkeerkaart kunnen checken.

Let op!

Om bij de luchthaven te komen, moet u op eigen kosten een taxi nemen. De kosten bedragen ongeveer € 15,00. Hier vindt u een taxibedrijf dat samenwerkt met het hotel en met wie u vooraf of op het moment zelf contact kunt opnemen om uw taxi te reserveren: Taxi Walter Telefoon: 0032 2720 10 00 www.taxizaventem.be

Om de parking van Holiday Inn Brussels Airport te betreden en te verlaten, moet je door de hotelpoorten gaan en zijn er beveiligingscamera's aanwezig.

Er is altijd een medewerker aanwezig bij de receptie. Uw auto staat veilig geparkeerd op de parkeerplaats van het hotel. Zoals bij alle parkeergarages, parkeert u echter op eigen risico.

Bij aankomst kunt u gebruik maken van de hotelfaciliteiten (bar, restaurant, toiletten, etc…) en kunt u op uw taxi wachten in onze hotellobby. Er zijn 4 oplaadpunten voor elektrische auto's. Als u van deze service gebruik wilt maken, kunt u rechtstreeks contact opnemen met het hotel. Het telefoonnummer van het hotel wordt u toegestuurd in de bevestigingsmail.

Het hotel heeft specifieke plaatsen voor mensen met een handicap. Parkeerplaatsen voor gehandicapten kunnen niet apart geboekt worden.

Vertrek
Bij aankomst op Holiday Inn Brussels Airport kunt u uw auto parkeren op een van de beschikbare parkeerplaatsen. Loop naar de ingang van het hotel en meld je aan bij de receptie van het hotel zodat ze uw parkeerkaart kunnen checken. Om bij de luchthaven te komen, moet u op eigen kosten een taxi nemen. De kosten bedragen ongeveer € 15,00. Hier vindt u een taxibedrijf dat samenwerkt met het hotel en met wie u vooraf of op het moment zelf contact kunt opnemen om uw taxi te reserveren: Taxi Walter Telefoon: +32 (0)2 720 10 00 www.taxizaventem.be

Terug

Bij terugkomst kunt u weer gebruik maken van de taxidiensten om bij het hotel te komen. Daar aangekomen meldt u zich aan bij de receptie om uw voertuig uit te checken.

Adres

Holidaystraat 7, 1831, Diegem