Holiday Inn Brussels Airport

Bij Holiday Inn Brussels Airport parkeert u uw auto op nog geen 5 minuten afstand van de luchthaven en u kunt uw autosleutels meenemen op reis. De parking is 24 uur per dag bereikbaar, maar de gratis shuttlebus rijdt op gezette tijden. Wanneer u buiten deze tijden wilt reizen, dan kunt u gebruik maken van verschillende betaalde opties. Bij aankomst kunt u gebruik maken van de faciliteiten van het hotel.

Meer informatie

Adres

Holidaystraat 7, 1831, Diegem
Parking Zaventem

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Holiday Inn Brussels Airport

Holiday Inn Brussels Airport beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Elektrisch oplaadpunt
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
60%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen Holiday Inn Brussels Airport

Alleen klanten die een reservering maakten via Parkos en daadwerkelijk bij de parking parkeerden, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten komen en dus volledig betrouwbaar zijn.

Bij parkings die meer dan 60 beoordelingen hebben, verwijderen we de beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar. Zo bent u er zeker van dat u recente en geupdate informatie krijgt over elke parking.

8,2
Op basis van 24 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 28 december 2019.


Alles was heel vlot geregeld

8

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 19 december 2019.


.

10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 23 november 2019.


Dichtbij luchthaven

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 25 oktober 2019.


Alles toppie

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 25 oktober 2019.


Alles keurig geregeld
Op de bus zowel op de heen als de terugreis korte wachttijd

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 25 oktober 2019.


Zeer goede service.
Betrouwbare parkeerplaats

8

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 16 oktober 2019.


Zie nota hierboven

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 26 september 2019.


Goedkoop alternatief om je wagen 3 dagen achter te laten voor bv. een citytrip. Met de gratis shuttle van en naar de luchthaven. Enige nadeel is dat shuttle vaste uren heeft en als je hem mist je misschien voor een alternatief taxi of openbaar vervoer moet zorgen. Bij ons kwam het net allemaal goed uit! Meevaller! :-

8

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 16 september 2019.


Goedkoop parkeren. Handige shuttlebus brengt je tot aan de ingang van de luchthaven en rijdt mooi op tijd.
Enige minpuntje: bij reservering wordt niet vermeld dat je een gewoon parkeerticket moet nemen bij binnenrijden en je dit aan de receptie dient om te ruilen bij aankomst of vertrek. Bediening aan de receptie echter heel behulpzaam en vriendelijk!

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 12 september 2019.


Zeer goed geregeld en zeker geen problemen gehad en ook geen sleutel moeten afgeven op parking van parkos in Zaventem. Aanraden zeker waard.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 12 september 2019.


Parkeren was ok maar de dienst die ons terug naar de parking moest brengen werkt niet op bepaalde uren en heeft voor ons voor veel vertraging gezorgd.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 02 september 2019.


De site van Parkos is duidelijk en ze geven bij de bevesting direct het uurschema van de shuttle mee door zodat je kan zien wanneer je thuis moet vertrekken om niet te moeten wachten op de shuttle. Ook voor het terugkomen kwam dit perfect uit.
Goed bereikbaar, redelijk dicht bij de luchthaven en voldoende plaats.
Even vragen aan de receptie waar je mag parkeren, je parkeerticket laten dateren aan de receptie en dan de bus op tot aan de luchthaven op parking 0. Je moet nog wel enkele stops bijnemen want de shuttle rijdt voor een aantal hotels maar dat is niet zo erg.
Het parkeerterrein is een afgebakend grasveld dat bij Holiday Inn hoort en daar staan alle wagens die gebruik maken van deze service.
Deze zone is misschien niet echt bewaakt of er moesten ergens camera's staan niet direct gezien maar je moet wel voorbij de slagboom dus je kan niet weg zonder je gevalideerd parkeerticket van de automaat. Dit wordt gevalideerd als je terug komt en even naar de receptie gaat.
Vriendelijke bestuurder, stipt en makkelijk wat moet je nog meer hebben.
Wij konden in heen en terug gebruik maken van de shuttle omdat onze vlucht strookte met de rijuren van de shuttle.

Over Holiday Inn Brussels Airport

Bij Holiday Inn Brussels Airport kunt u terecht met alle soorten personenauto’s. Er zijn geen beperkingen met betrekking tot maximale afmetingen. De parking is dag en nacht geopend. De shuttle rijdt op gezette tijden. Wanneer u buiten deze tijden wilt aankomen, dan kunt u gebruik maken van het openbaar vervoer. Er rijdt een lijnbus 272 naar het vliegveld en u kunt eventueel gebruik maken van een taxi. De kosten van een taxi liggen tussen de €10,- en €15,- en zijn voor eigen rekening. Een grote bus rijdt tussen de parking en het vliegveld om klanten te brengen en op te halen. Er is plek voor 65 personen in de bus. De bus beschikt over zit- en staanplaatsen.

De shuttle tijden zijn

Bij Holiday Inn Brussels Airport parkeert u uw auto op het afgeschermd en beveiligd terrein van het hotel. Om het terrein met de auto te kunnen betreden en verlaten moet u langs de slagbomen van het hotel en er zijn beveiligingscamera's aanwezig.

Er is altijd een medewerker aanwezig bij de receptie. Uw auto staat veilig geparkeerd op het terrein. Net als bij de meeste parkings, is het parkeren wel op eigen risico.

Holiday Inn Brussels Airport heeft geen wachtruimte, maar u kunt gebruik maken van de lobby en de andere faciliteiten van het hotel.

Er zijn 4 laadpunten voor elektrische auto's. Mocht u hier gebruik van willen maken dan kunt u hiervoor contact opnemen met het hotel, het telefoonnummer van het hotel ontvangt u in de bevestigingsmail.

Het hotel beschikt over voorzieningen voor gehandicapten. De parkeerplekken voor gehandicapten kunt u echter niet apart reserveren.

Op de dag van vertrek rijdt u naar Holiday Inn Brussels Airport waar u uw auto kunt parkeren op één van de beschikbare parkeerplekken.

Shuttle parkeren

Aankomst
U parkeert uw auto op het terrein van Holiday Inn Brussels Airport en de shuttlebus vertrekt vanaf de ingang van het hotel. Voor vragen kunt u altijd terecht bij de receptie van het hotel. De bus brengt u binnen 5 minuten naar de luchthaven. Wanneer u geen gebruik kunt maken van de shuttlebus, dan kunt u het vliegveld bereiken met het openbaar vervoer. Er rijdt een bus met nummer 272 vanaf bushalte Diegem Berkenlaan naar het vliegveld. De taxikosten liggen tussen de €10,- en €15,-. De kosten voor het openbaar vervoer zijn niet inbegrepen in de reservering.

Vertrek

Bij terugkomst op de luchthaven loopt u naar niveau 0 platform E. Hier treft u de shuttlebus. De shuttlebus brengt u weer naar uw auto. Net als op de heenweg, kunt u buiten de shuttletijden gebruik maken van het openbaar vervoer om bij het hotel te komen.

Adres

Holidaystraat 7, 1831, Diegem

Help