Aéropark 1000

Aéropark 1000 heeft een klein parkeerterrein nabij Brussel Zaventem. Het personeel is ervaren en klanttevredenheid is erg belangrijk. Het terrein van Aéropark 1000 is dag en nacht geopend en er is altijd personeel aanwezig. De shuttlebus brengt u in zeven minuten van het parkeerterrein naar de luchthaven Brussel Zaventem.

Meer informatie

Adres

Rue de Verdun 679, 1130, Haren
Parking Zaventem

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Aéropark 1000

Aéropark 1000 beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

80%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Camera's
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
× Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Geen maximale doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplaats
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen Aéropark 1000

Alleen klanten die een reservering maakten via Parkos en daadwerkelijk bij de parking parkeerden, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten komen en dus volledig betrouwbaar zijn.

Bij parkings die meer dan 60 beoordelingen hebben, verwijderen we de beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar. Zo bent u er zeker van dat u recente en geupdate informatie krijgt over elke parking.

9,0
Op basis van 177 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in september 2020. Beoordeling geschreven op 19 september 2020.


Direct telefonisch contact met de verantwoordelijke, na een minuutje wachten konden we onze wagen al parkeren. We kregen ook een koffie aangeboden. Bij terugkeer binnen de 10 minuten opgehaald.

10

Heeft geparkeerd in september 2020. Beoordeling geschreven op 16 september 2020.


Heel vriendelijk personeel, snelle service. Het transport gebeurt met een auto die goed in orde is. Bij andere bedrijven is dat vaak niet het geval.
Ik heb al met andere firmas geboekt, maar deze firma is echt de beste !

10

Heeft geparkeerd in september 2020. Beoordeling geschreven op 08 september 2020.


Super service, vriendelijk en correct. Het was de eerste keer dat ik in de buurt van Zaventem gebruik maak van een parking en het is heel goed meegevallen ! Nog op last minute reservatie kunnen maken. Ze zullen mij er nog terug zien.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2020. Beoordeling geschreven op 23 augustus 2020.


Voor de eerste keer geboekt en zeer positief verrast. Vriendelijk personeel, geen wachttijd bij vertrek en aankomst.

10

Heeft geparkeerd in juli 2020. Beoordeling geschreven op 11 augustus 2020.


Snel en zonder problemen. Top.
Vriendelijk geholpen, doch zonder teveel blabla. Snelle reactie. Wordt snel opgenomen bij bellen. Snel ter plaatse.

8

Heeft geparkeerd in juli 2020. Beoordeling geschreven op 09 augustus 2020.


Prima

8

Heeft geparkeerd in augustus 2020. Beoordeling geschreven op 09 augustus 2020.


GOED

10

Heeft geparkeerd in juli 2020. Beoordeling geschreven op 30 juli 2020.


Niets negatief ervaren, super vriendelijk, doen heel erg hun best Was onze eerste keer parkeren daar, maar zal zeker niet de laatste zijn, eerlijke prijs en top service

10

Heeft geparkeerd in juli 2020. Beoordeling geschreven op 30 juli 2020.


17/07/2020 , zeer vriendelijk personeel stipt op tijd voor ons af te halen op de luchthaven , iets langer moeten wachten voor de heenreis daar er nog andere personen mee moesten .Dus perfecte service voor een goede prijs .

10

Heeft geparkeerd in juli 2020. Beoordeling geschreven op 25 juli 2020.


Supersnel en heel vriendelijk. Je bent in een mum van tijd op de luchthaven. Nadat ze ons oppikten bij de terugkeer haalden ze meteen de auto. We waren nauwelijks uit het busje gestapt of we konden al rechtstreeks ik onze auto stappen. Een aanrader!!

10

Heeft geparkeerd in juni 2020. Beoordeling geschreven op 23 juli 2020.


Goede prijs, goede service. We kregen zelfs nog een koffie of flesje water aangeboden. Bij aankomst gewoon een telefoontje en ze komen je binnen een korte tijd oppikken.

8

Heeft geparkeerd in juli 2020. Beoordeling geschreven op 13 juli 2020.


The service was correct and as expected.
The driver was kind and on time.

8

Heeft geparkeerd in juni 2020. Beoordeling geschreven op 29 juni 2020.


Zeer vriendelijk - vlotte service

10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 26 maart 2020.


Ik ben door de annulatie van de US niet kunnen vertrekken en daardoor ook de parking niet gebruikt, ik heb onmiddellijk contact opgenomen om mijn reservatie te annuleren van de parking, maar dat kon niet omdat dat 24 ook voorhand moet.
De parkinghouder zelf heeft daar begrip voor en zei als jullie akkoord zijn dat we geld terug kunnen krijgen, of alvast een deel,
hopelijk kan dat, beste groeten, Mirjam Devriendt
0495440499
mirjamdevriendt@icloud.com

10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 24 maart 2020.


Zeer vlotte service. Vriendelijk en goede ontvangst.

Over Aéropark 1000

Bij Aéropark 1000 parkeert u uw auto op een omheind en verhard buitenterrein. Bij aankomst parkeren de ervaren medewerkers uw auto op het terrein. Er is geen maximale doorrijhoogte.

Shuttle parkeren

Als u kiest voor shuttle parkeren rijdt u op de dag van vertrek naar het terrein van Aéropark 1000 toe. Ongeveer een half uur voordat u arriveert belt u het parkeerterrein op zodat zij weten dat u onderweg bent. Vanaf het parkeerterrein brengt de shuttlebus u in ongeveer zeven minuten naar de luchthaven toe. Bij terugkomst op de luchthaven neemt u contact op met het parkeerterrein, zij zorgen dat de shuttlebus voor u klaar staat.

Het omheinde terrein van Aéropark 1000 is dag en nacht voorzien van camera beveiliging. Daarnaast is er altijd personeel aanwezig op het terrein, naast personeel is waakhond Roy ook aanwezig om uw auto te bewaken. U bent er van verzekerd dat er tijdens uw afwezigheid geen onbevoegden bij uw auto in de buurt komen.

Op de dag van aankomst aankomst kunt u zich melden in de wachtruimte bij de ingang van het parkeerterrein van Aéropark 1000. Hier kunt u de reserveringsbevestiging nalopen en wachten op de shuttlebus. De wachtruimte beschikt daarnaast over een koffie en thee automaat, een toilet en een televisie. Aéropark 1000 biedt de mogelijkheid om het interieur en exterieur van uw auto te wassen, deze service kunt u bijboeken op het reserveringsformulier. De medewerkers van de parking parkeren uw auto bij aankomst. Als u minder mobiel bent kunt u bij de ingang van het parkeerterrein uitstappen. Mocht u gebruik willen maken van extra begeleiding tijdens het parkeren dan kunt u dit aangeven op het reserveringsformulier. De medewerkers van de parking helpen u graag bij aankomst en als u terugkomt op de luchthaven.

Aankomst

Op de dag van vertrek rijdt u naar het parkeerterrein van Aéropark 1000 toe. Op de dag van aankomst aankomst kunt u zich melden in de wachtruimte bij de ingang van het parkeerterrein van Aéropark 1000. Gezamenlijk met een medewerker van Aéropark 1000 controleert u uw reserveringsbevestiging en aansluitend parkeert een medewerker uw auto op het parkeerterrein. Vervolgens brengt de shuttlebus u in zeven minuten naar de luchthaven.

Terugkomst

Zodra u geland bent neemt u contact op met de parking. De shuttle zal voor u klaar staan op de afgesproken plaats. U wordt door de shuttlebus terug naar het parkeerterrein gebracht en u kunt vervolgens uw reis naar huis voortzetten.

Adres

Rue de Verdun 679, 1130, Haren

Help