Aéropark 1000

Aéropark 1000 heeft een klein parkeerterrein nabij Brussel Zaventem. Het personeel is ervaren en klanttevredenheid is erg belangrijk. Het terrein van Aéropark 1000 is dag en nacht geopend en er is altijd personeel aanwezig. De shuttlebus brengt u in zeven minuten van het parkeerterrein naar de luchthaven Brussel Zaventem.

Meer informatie

Adres

Rue de Verdun 679, 1130, Haren
Parking Zaventem

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Aéropark 1000

Aéropark 1000 beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

80%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Camera's
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
× Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Geen maximale doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplaats
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen Aéropark 1000

Alleen klanten die een reservering maakten via Parkos en daadwerkelijk bij de parking parkeerden, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten komen en dus volledig betrouwbaar zijn.

Bij parkings die meer dan 60 beoordelingen hebben, verwijderen we de beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar. Zo bent u er zeker van dat u recente en geupdate informatie krijgt over elke parking.

9,1
Op basis van 97 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 19 augustus 2019.


Afleveren en ophalen van mijn wagen verliep vlot. Vriendelijke medewekers!

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 06 augustus 2019.


Vriendelijk onthaal
Goede opvolging vluchten

Bagageruimte in camionette mocht groter zijn en in verhouding met aantal passagiers die in busje meekunnen.

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 06 augustus 2019.


Stipt en leeft zijn afspraken na

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 02 augustus 2019.


Onze ervaring is super geweest. Echte top service ook al zijn wij om 4u15 daar toe gekomen. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Bij vertrek en bij aankomst werd er ons n drankje aangeboden. Volgende keer zoek ik niet meer. Hoop dat zij dan n plaatsje vrij hebben.

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 30 juli 2019.


Zeer vriendelijk, gemakkelijk en correct. Zeker aan te raden!

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 29 juli 2019.


Zeer goede service, zeer professioneel en vriendelijk.

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 25 juli 2019.


Heel goed

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 21 juli 2019.


Zeer vriendelijke man! Alles verliep perfect. Doen goed hun best.

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 18 juli 2019.


Alles verlopen volgens afspraak.

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 11 juli 2019.


De avond voor ons vertrek boekte ik nog snel een parkeerplaats bij Aéropark en stuurde voor alle zekerheid nog een sms ter confirmatie. Daar werd quasi onmiddellijk op gereageerd en de drop off van de auto + transport verliep vlekkeloos.
Ook de ophaling bij terugkeer ging volgens plan. Correct en professioneel. De heren spreken NL en Fr. Top!

8

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 10 juli 2019.


Tevreden, bij vertrek snelle schuttlebus naar de luchthaven en ook bij aankomst om 2u 's nachts amper enkele minuten moeten wachten. Persoonlijk lijkt het mij een voordeel dat de medewerkers je auto parkeren zodoende er weinig beweging is van auto's op de parking. Bij aankomst stond de auto vooraan klaar. De prijs is iets duurder dan andere parkings in de omgeving maar volgende keer boek ik voor zekerheid, dus kies ik terug voor deze parking.

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 08 juli 2019.


Zeer vlotte services ,vriendelijk personeel en perfect tweetalig.Om 4u30 s’morgens aangekomen en binnen de 5 minuten was onze chauffeur gearriveerd .In het afkomen was het nog straffer getimed en zagen we de chauffeur juist toekomen voor wij aan parking C waren .Daardoor konden we direct instappen en vertrekken .Bij aankomst op de parking stond mijn auto al klaar en konden we onmiddellijk vertrekken nadat hij ons voorzien had van een flesje water voor onderweg.Zeer tevreden en tot volgende keer.

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 05 juli 2019.


Vlotte service en zeer vriendelijk personeel. Een aanrader.

8

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 05 juli 2019.


Het parkeerterrein is 's nachts moeilijk te vinden. Ik heb 30 min. gezocht.

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 04 juli 2019.


Super en heel vriendelijk.

Over Aéropark 1000

Bij Aéropark 1000 parkeert u uw auto op een omheind en verhard buitenterrein. Bij aankomst parkeren de ervaren medewerkers uw auto op het terrein. Er is geen maximale doorrijhoogte.

Shuttle parkeren

Als u kiest voor shuttle parkeren rijdt u op de dag van vertrek naar het terrein van Aéropark 1000 toe. Ongeveer een half uur voordat u arriveert belt u het parkeerterrein op zodat zij weten dat u onderweg bent. Vanaf het parkeerterrein brengt de shuttlebus u in ongeveer zeven minuten naar de luchthaven toe. Bij terugkomst op de luchthaven neemt u contact op met het parkeerterrein, zij zorgen dat de shuttlebus voor u klaar staat.

Het omheinde terrein van Aéropark 1000 is dag en nacht voorzien van camera beveiliging. Daarnaast is er altijd personeel aanwezig op het terrein, naast personeel is waakhond Roy ook aanwezig om uw auto te bewaken. U bent er van verzekerd dat er tijdens uw afwezigheid geen onbevoegden bij uw auto in de buurt komen.

Op de dag van aankomst aankomst kunt u zich melden in de wachtruimte bij de ingang van het parkeerterrein van Aéropark 1000. Hier kunt u de reserveringsbevestiging nalopen en wachten op de shuttlebus. De wachtruimte beschikt daarnaast over een koffie en thee automaat, een toilet en een televisie. Aéropark 1000 biedt de mogelijkheid om het interieur en exterieur van uw auto te wassen, deze service kunt u bijboeken op het reserveringsformulier. De medewerkers van de parking parkeren uw auto bij aankomst. Als u minder mobiel bent kunt u bij de ingang van het parkeerterrein uitstappen. Mocht u gebruik willen maken van extra begeleiding tijdens het parkeren dan kunt u dit aangeven op het reserveringsformulier. De medewerkers van de parking helpen u graag bij aankomst en als u terugkomt op de luchthaven.

Aankomst

Op de dag van vertrek rijdt u naar het parkeerterrein van Aéropark 1000 toe. Op de dag van aankomst aankomst kunt u zich melden in de wachtruimte bij de ingang van het parkeerterrein van Aéropark 1000. Gezamenlijk met een medewerker van Aéropark 1000 controleert u uw reserveringsbevestiging en aansluitend parkeert een medewerker uw auto op het parkeerterrein. Vervolgens brengt de shuttlebus u in zeven minuten naar de luchthaven.

Terugkomst

Zodra u geland bent neemt u contact op met de parking. De shuttle zal voor u klaar staan op de afgesproken plaats. U wordt door de shuttlebus terug naar het parkeerterrein gebracht en u kunt vervolgens uw reis naar huis voortzetten.

Adres

Rue de Verdun 679, 1130, Haren

Help