Aéropark 1000

Aéropark 1000 heeft een klein parkeerterrein nabij Brussel Zaventem. Het personeel is ervaren en klanttevredenheid is erg belangrijk. Het terrein van Aéropark 1000 is dag en nacht geopend en er is altijd personeel aanwezig. De shuttlebus brengt u in zeven minuten van het parkeerterrein naar de luchthaven Brussel Zaventem.

Meer informatie

Adres

Rue de Verdun 679, 1130, Haren
Parking Zaventem

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Aéropark 1000

Aéropark 1000 beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

80%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Camera's
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
× Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Geen maximale doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplaats
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen Aéropark 1000

Alleen klanten die een reservering maakten via Parkos en daadwerkelijk bij de parking parkeerden, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten komen en dus volledig betrouwbaar zijn.

Bij parkings die meer dan 60 beoordelingen hebben, verwijderen we de beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar. Zo bent u er zeker van dat u recente en geupdate informatie krijgt over elke parking.

9,1
Op basis van 131 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 11 oktober 2019.


Heel correcte dienstverlening aan een interessante prijs.
Direct shuttle van en naar Brussels Airport.
Vriendelijk personeel.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 09 oktober 2019.


Op en top professionele service. Bij volgende reis heb ik mijn parkeerpartner gevonden. Super vriendelijk personeel en bij terugkomst stond auto klaar

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 08 oktober 2019.


Zeer goede service. Afspraken correct nagekomen. Vriendelijk personeel!
Stipte timing!

8

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 06 oktober 2019.


Het is gewoon super handig. Niemand lastig vallen om u te brengen of af te halen. Gewoon zelf met de wagen rijden, no stress. Vriendelijke chauffeur, die normaal Frans praat maar ongelooflijk goed Nederlands probeerde te praten ! Proficiat.

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 04 oktober 2019.


Zeer goede service! Bij aankomst heel wat vluchten vertraagd dus waren er veel mensen voor de shuttle. Iedereen kon mee dankzij extra busje! Auto perfect terug gekregen

8

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 01 oktober 2019.


Correcte afhandeling van de reservering. Vriendelijke ontvangst. Het eerste zicht op de parking schrikt een beetje af. Lijkt bijna op een autokerkhof.

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 01 oktober 2019.


Best servis

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 30 september 2019.


Prima geregeld

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 29 september 2019.


Had niet gezien dat de autosleutel moest afgegeven worden dus was wat verrast op het moment maar alles is zeer correct verlopen. Kregen flesje water bij aankomst. Geen wachttijd en ook bij terugkomst 2u30 s nachts stond de shuttle er in minder dan 5 min. Kortom, vlotte, vriendelijke en correcte service!

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 27 september 2019.


Vlotte vriendelijke en correcte behandeling van ons voertuig en onszelf.

Een duidelijke aanduiding van de site als je vanuit de richting Limburg komt bij aankomst aan de site. Je ziet een huis liggen en pas wanneer je dit huis voorbij rijdt zie je bij achterom kijken de naam van de parking. Uit de andere richting is de naam van de parking goed zichtbaar

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 27 september 2019.


Een geweldige parking en een geweldige ervaring. Zeer vriendelijk en snel ontvangen. Ik raadt deze parking zeker aan. We konden zowel in he tnederlands als in het Frans geholpen worden.

8

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 26 september 2019.


Had zo mijn twijfels in welke toestand ik mijn auto zou terug krijgen toen ik de kleine parking met het het groot aantal auto's zag bij aankomst.
Maar alles vlekkeloos , krasloos verlopen. Goede service, vriendelijk en 2 talig.

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 25 september 2019.


Zeer correct, snel, vriendelijk en prima dienstverlening.

Een aanrader

8

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 25 september 2019.


Vriendelijk personeel , aangename ontvangst met kopje koffie.
Vlotte shuttleservice naar en van luchthaven .
Niet zo een aangename buurt vooral bij duisternis en kleine overvolle parking.
Prijs kwaliteit OK

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 25 september 2019.


Prima service. Goede communicatieNederlands
Aanrader!!!

Over Aéropark 1000

Bij Aéropark 1000 parkeert u uw auto op een omheind en verhard buitenterrein. Bij aankomst parkeren de ervaren medewerkers uw auto op het terrein. Er is geen maximale doorrijhoogte.

Shuttle parkeren

Als u kiest voor shuttle parkeren rijdt u op de dag van vertrek naar het terrein van Aéropark 1000 toe. Ongeveer een half uur voordat u arriveert belt u het parkeerterrein op zodat zij weten dat u onderweg bent. Vanaf het parkeerterrein brengt de shuttlebus u in ongeveer zeven minuten naar de luchthaven toe. Bij terugkomst op de luchthaven neemt u contact op met het parkeerterrein, zij zorgen dat de shuttlebus voor u klaar staat.

Het omheinde terrein van Aéropark 1000 is dag en nacht voorzien van camera beveiliging. Daarnaast is er altijd personeel aanwezig op het terrein, naast personeel is waakhond Roy ook aanwezig om uw auto te bewaken. U bent er van verzekerd dat er tijdens uw afwezigheid geen onbevoegden bij uw auto in de buurt komen.

Op de dag van aankomst aankomst kunt u zich melden in de wachtruimte bij de ingang van het parkeerterrein van Aéropark 1000. Hier kunt u de reserveringsbevestiging nalopen en wachten op de shuttlebus. De wachtruimte beschikt daarnaast over een koffie en thee automaat, een toilet en een televisie. Aéropark 1000 biedt de mogelijkheid om het interieur en exterieur van uw auto te wassen, deze service kunt u bijboeken op het reserveringsformulier. De medewerkers van de parking parkeren uw auto bij aankomst. Als u minder mobiel bent kunt u bij de ingang van het parkeerterrein uitstappen. Mocht u gebruik willen maken van extra begeleiding tijdens het parkeren dan kunt u dit aangeven op het reserveringsformulier. De medewerkers van de parking helpen u graag bij aankomst en als u terugkomt op de luchthaven.

Aankomst

Op de dag van vertrek rijdt u naar het parkeerterrein van Aéropark 1000 toe. Op de dag van aankomst aankomst kunt u zich melden in de wachtruimte bij de ingang van het parkeerterrein van Aéropark 1000. Gezamenlijk met een medewerker van Aéropark 1000 controleert u uw reserveringsbevestiging en aansluitend parkeert een medewerker uw auto op het parkeerterrein. Vervolgens brengt de shuttlebus u in zeven minuten naar de luchthaven.

Terugkomst

Zodra u geland bent neemt u contact op met de parking. De shuttle zal voor u klaar staan op de afgesproken plaats. U wordt door de shuttlebus terug naar het parkeerterrein gebracht en u kunt vervolgens uw reis naar huis voortzetten.

Adres

Rue de Verdun 679, 1130, Haren

Help