Aéropark 1000

Aéropark 1000 heeft een klein parkeerterrein nabij Brussel Zaventem. Het personeel is ervaren en klanttevredenheid is erg belangrijk. Het terrein van Aéropark 1000 is dag en nacht geopend en er is altijd personeel aanwezig. De shuttlebus brengt u in zeven minuten van het parkeerterrein naar de luchthaven Brussel Zaventem.

Meer informatie

Adres

Rue de Verdun 679, 1130, Haren
Parking Zaventem

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Aéropark 1000

Aéropark 1000 beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

80%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Camera's
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
× Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Geen maximale doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplaats
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen Aéropark 1000

Alleen klanten die een reservering maakten via Parkos en daadwerkelijk bij de parking parkeerden, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten komen en dus volledig betrouwbaar zijn.

Bij parkings die meer dan 60 beoordelingen hebben, verwijderen we de beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar. Zo bent u er zeker van dat u recente en geupdate informatie krijgt over elke parking.

9,0
Op basis van 192 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in december 2020. Beoordeling geschreven op 06 januari 2021.


Vriendelijke uitbating, correcte opvolging.

Redelijk goed preventief Covid-beleid.

10

Heeft geparkeerd in november 2020. Beoordeling geschreven op 15 november 2020.


Super service

10

Heeft geparkeerd in oktober 2020. Beoordeling geschreven op 12 november 2020.


Heel vlotte en vriendelijke bediening...TOP

10

Heeft geparkeerd in oktober 2020. Beoordeling geschreven op 30 oktober 2020.


Super service, eerlijke prijs, al enkele keren geparkeerd daar en altijd super tevreden en zeer vriendelijk. Mss 1 min puntje maar niet erg, ze zijn over het algemeen de Nederlandse taal ni machtig.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2020. Beoordeling geschreven op 21 oktober 2020.


Al vele parkings geprobeerd maar jullie zijn top. Nog nooit zo een super ervaring gehad, vriendelijke ontvangst, zelfs een kopje koffie aangeboden.
Bij terug keer stond wagen reeds klaar
Volgende keer reserveer ik terug bij jullie

10

Heeft geparkeerd in oktober 2020. Beoordeling geschreven op 15 oktober 2020.


Vlot heen en terug geraakt van de luchthaven. Shuttle stond telkens klaar, zelf hadden we wat vertraging maar dat was geen probleem

10

Heeft geparkeerd in oktober 2020. Beoordeling geschreven op 14 oktober 2020.


Heel tevreden! Vlot, vriendelijk en stipt!

10

Heeft geparkeerd in oktober 2020. Beoordeling geschreven op 11 oktober 2020.


Top zéér vriendelijke mensen en correct, in tegenstelling tot de gangsters van allopark die mij mijn geld niet wilden teruggeven nadat mijn vlucht geannuleerd was.. merci Jessica Andres voor uw totaal niet commercieel gedrag, rotbedrijf "premium times parking"

10

Heeft geparkeerd in september 2020. Beoordeling geschreven op 30 september 2020.


Vriendelijk onthaal. Mooi op tijd. Wagen staat vrij en klaar voor vertrek bij aankomst.

10

Heeft geparkeerd in september 2020. Beoordeling geschreven op 30 september 2020.


Alles was optimaal geregeld. Op de terugreis kwamen we zeker 1 uur eerder aan dan aangegeven bij Aeropark 1000. Maar ze waren meteen bereikbaar. Toen we naar het afhaalpunt liepen stond de bus er al. Een aanrader. Volgend jaar gaan we er weer gebruik van maken.

10

Heeft geparkeerd in september 2020. Beoordeling geschreven op 28 september 2020.


Correct opgewacht zowel bij het afgeven als ophalen. Zeer vriendelijke medewerkers.

10

Heeft geparkeerd in september 2020. Beoordeling geschreven op 23 september 2020.


Super service. Eerste keer voor ons dus beetje onwennig maar geweldige ervaring en zeker vanaf nu steeds weer. Wel beetje beschaamd dat mijn Frans met handen en voeten redelijk gaat maar aan de telefoon was heel moeilijk maar de jongens hébben me goed geholpen. Bij aankomst shuttle klaar bij terugkomst 5 min wachten. Merci a tous pour votre service

10

Heeft geparkeerd in september 2020. Beoordeling geschreven op 23 september 2020.


Top service. Vriendelijk, efficiënt, corona veilig. Duidelijke uitleg...
Gelukkig vindt de GPS makkelijk de weg geen wegaanduiding

10

Heeft geparkeerd in september 2020. Beoordeling geschreven op 23 september 2020.


Goede service. Niets op aan te merken. Zeer snel opgehaald en zeer correct.

10

Heeft geparkeerd in september 2020. Beoordeling geschreven op 19 september 2020.


Direct telefonisch contact met de verantwoordelijke, na een minuutje wachten konden we onze wagen al parkeren. We kregen ook een koffie aangeboden. Bij terugkeer binnen de 10 minuten opgehaald.

Over Aéropark 1000

Bij Aéropark 1000 parkeert u uw auto op een omheind en verhard buitenterrein. Bij aankomst parkeren de ervaren medewerkers uw auto op het terrein. Er is geen maximale doorrijhoogte.

Shuttle parkeren

Als u kiest voor shuttle parkeren rijdt u op de dag van vertrek naar het terrein van Aéropark 1000 toe. Ongeveer een half uur voordat u arriveert belt u het parkeerterrein op zodat zij weten dat u onderweg bent. Vanaf het parkeerterrein brengt de shuttlebus u in ongeveer zeven minuten naar de luchthaven toe. Bij terugkomst op de luchthaven neemt u contact op met het parkeerterrein, zij zorgen dat de shuttlebus voor u klaar staat.

Het omheinde terrein van Aéropark 1000 is dag en nacht voorzien van camera beveiliging. Daarnaast is er altijd personeel aanwezig op het terrein, naast personeel is waakhond Roy ook aanwezig om uw auto te bewaken. U bent er van verzekerd dat er tijdens uw afwezigheid geen onbevoegden bij uw auto in de buurt komen.

Op de dag van aankomst aankomst kunt u zich melden in de wachtruimte bij de ingang van het parkeerterrein van Aéropark 1000. Hier kunt u de reserveringsbevestiging nalopen en wachten op de shuttlebus. De wachtruimte beschikt daarnaast over een koffie en thee automaat, een toilet en een televisie. Aéropark 1000 biedt de mogelijkheid om het interieur en exterieur van uw auto te wassen, deze service kunt u bijboeken op het reserveringsformulier. De medewerkers van de parking parkeren uw auto bij aankomst. Als u minder mobiel bent kunt u bij de ingang van het parkeerterrein uitstappen. Mocht u gebruik willen maken van extra begeleiding tijdens het parkeren dan kunt u dit aangeven op het reserveringsformulier. De medewerkers van de parking helpen u graag bij aankomst en als u terugkomt op de luchthaven.

Aankomst

Op de dag van vertrek rijdt u naar het parkeerterrein van Aéropark 1000 toe. Op de dag van aankomst aankomst kunt u zich melden in de wachtruimte bij de ingang van het parkeerterrein van Aéropark 1000. Gezamenlijk met een medewerker van Aéropark 1000 controleert u uw reserveringsbevestiging en aansluitend parkeert een medewerker uw auto op het parkeerterrein. Vervolgens brengt de shuttlebus u in zeven minuten naar de luchthaven.

Terugkomst

Zodra u geland bent neemt u contact op met de parking. De shuttle zal voor u klaar staan op de afgesproken plaats. U wordt door de shuttlebus terug naar het parkeerterrein gebracht en u kunt vervolgens uw reis naar huis voortzetten.

Adres

Rue de Verdun 679, 1130, Haren

Help