Meer dan 500.000 klanten gingen u voor en kozen voor één van de 28 aanbieders bij Düsseldorf Airport

De voordelen van Parkos

Alle parkings persoonlijk geïnspecteerd

Gegarandeerd nergens goedkoper

Wijzigen en annuleren is gratis

We staan voor u klaar

Onze experts staan voor u klaar met advies over parkeerplaatsen vergelijken en beantwoorden graag uw vragen.

Neem contact met ons op

Klanten geven onze parkings een score van 8,3

Klanten die via Parkos een parkeerplaats reserveerden geven die een gemiddelde score van 8,3 op 10 Deze score is gebaseerd op 23948 beoordelingen.

Annie De Meerleer

dinsdag 30 november 2021

10

Zeer goed. Goede verbindingen. Beter aanduiden dat het om Parking Vögel gaat, naast de Dome-bank.

Marc Rogiers

dinsdag 30 november 2021

8

Allemaal fijn geregeld, busje rijdt steeds op en af naar de luchthaven. Gezien we met 4 waren en er in het busje nog slechts 2 plaatsen vrij waren moesten we niet meer dan 10 minuten wachten. Voor de prijs wat wij betaalden absoluut de moeite waard.

Parkeren bij Düsseldorf airport

Wanneer u op vakantie gaat, rijdt u natuurlijk het liefst met uw eigen auto naar de luchthaven van Düsseldorf. Op die manier bent u niet afhankelijk van het openbaar vervoer en kunt u na uw landing snel weer richting huis rijden. Parkos maakt parkeren bij Dusseldorf Airport gemakkelijk. Om een geschikte parkeerplaats voor uw auto voor uw reis te vinden, kunt u bij Parkos enkel betrouwbare aanbieders rondom de luchthaven van Düsseldorf met elkaar vergelijken en direct reserveren zodat u uw auto veilig kunt parkeren. Hiermee bespaart u veel geld en kunt u onbezorgd op reis gaan. Met onze routeplanner wordt het nog makkelijker voor u om het terrein van de door u geboekte parking te vinden.


De luchthaven van Düsseldorf is de op drie na grootste luchthaven van Duitsland. Vanaf daar kunt u met meer dan tachtig verschillende vliegmaatschappijen, zoals onder andere Air Berlin, TUI, GermanWings en Lufthansa, 180 bestemmingen bereiken. Met meer dan 23 miljoen passagiers per jaar zijn er uiteraard ook veel parkeerplaatsen nodig.

Vliegen wordt steeds goedkoper en dus wilt u het bespaarde geld ook niet direct weer aan dure parkeertickets besteden. Vanwege deze reden bieden sommige bedrijven dichtbij de luchthaven alternatieve parkeermogelijkheden aan. Deze parkeeraanbieders zijn onafhankelijk van de luchthaven, maar bieden een uitstekende parkeerservice voor een lagere prijs dan bij Düsseldorf airport zelf. Het parkeren van uw auto bij de luchthaven kan hierdoor dus een stuk goedkoper. U kunt ons ook vinden bij andere Duitse luchthavens zoals: Weeze airport en luchthaven Keulen


Parking reserveren - De belangrijkste actuele informatie voor Düsseldorf Airport

🚙 Aantal parkings: 21 parkings
🏆 Best beoordeeld: Parken 53 GmbH
💶 Goedkoopste: Airport Parkservice
🛫 Dichtst bij luchthaven: ParkAirport Express


Voordelig lang parkeren Düsseldorf Airport

Niemand wil teveel geld aan parkeren besteden. Daarom is het niet aantrekkelijk om te parkeren in parkeergarage P4 of parkeergarage P5. Deze aanbieders zijn zeer prijzig. Alternatieve parkeeraanbieders ontdekten dit gat in de markt en bieden nu goedkope parkeer alternatieven rondom luchthaven Düsseldorf aan. Omdat de parkeerterreinen doorgaans buiten het gebied van de luchthaven zijn, profiteren de parkings van goedkopere huurprijzen voor hun terreinen en kunnen daarom hun parkeerplekken ook in uw voordeel goedkoper aanbieden. Veel aanbieders zoals bijvoorbeeld Airport Parkservice en Relaxpark zijn dus aan de Kieshecker Weg gevestigd.

Alle parkeeraanbieders bevinden zich op maximaal vijftien minuten vanaf de luchthaven en dus hoeft u niet veel tijd kwijt te zijn aan het parkeren van uw auto.

Veel mensen associëren “goedkoop parkeren” met slechte kwaliteit. Dit vooroordeel geldt niet voor de door onszelf gekozen parkeeraanbieders. Vanwege de grote concurrentie zijn alle aanbieders gedwongen om altijd een goede service te leveren. Als dit niet gebeurt, gaan klanten vaak snel en makkelijk naar een concurrent over. U kunt voor de lage prijzen dus ook een goede kwaliteit van de service verwachten van één van onze betrouwbare parkeeraanbieders.

Dit wordt ook door onze klanten bevestigd. Nadat u via ons een parkeerplek dichtbij de luchthaven Düsseldorf heeft gereserveerd, kunt u geheel vrijblijvend een review achterlaten. Onze klanten beoordelen de parkeeraanbieders gemiddeld met een 8,4.

Shuttle- en Valet parkeren bij Düsseldorf

Voor lang parkeren bij de luchthaven van Düsseldorf heeft u twee verschillende parkeermogelijkheden: shuttle parkeren en valet parkeren. Wij zullen u even uitleggen wat deze mogelijkheden precies inhouden.

Shuttle parkeren

Kies uw manier van parkeren

Als u voor shuttle parkeren Düsseldorf Airport kiest, rijdt u direct naar de parking van de door u gereserveerde parkeeraanbieder (bijv. bij Kieshecker Weg). Op die manier kunt u ook de drukke straten rondom de luchthaven vermijden. Vanaf de parking wordt u met een comfortabele shuttle bus direct naar de vertrekhal van de luchthaven gebracht. Omdat u van te voren heeft gereserveerd, zorgt de parkeeraanbieder dat er een shuttle bus voor u klaar staat zodat u bij uw aankomst geen tijd verliest. De transfer naar de luchthaven is uiteraard gratis. De prijs die op onze website staat, is ook de uiteindelijke prijs die u voor het parkeren moet betalen. Geen onverwachte kosten dus. Tijdens uw terugreis wordt u weer van de luchthaven opgehaald en terug naar uw auto gebracht door diezelfde shuttle service. Van tevoren heeft u bovendien de mogelijkheid om te kiezen of uw auto gedurende de parkeerduur buiten of binnen geparkeerd staat. Heeft u vragen? Bekijk dan onze veelgestelde vragen of neem contact op met onze klantendienst. Wij beantwoorden graag uw vragen!

Valet parkeren

Kies uw manier van parkeren

Valet parkeren biedt u een nog comfortabelere service. Wanneer u gebruik maakt van valet parkeren, rijdt u met uw eigen auto direct naar de juiste vertrekhal van de luchthaven. Een medewerker van de door u gereserveerde parkeeraanbieder zal daar uw auto overnemen en parkeert uw auto op een overdekte- of niet overdekte parkeerplek. Op de dag van uw terugreis wordt uw auto weer terug naar de vertrekhal gebracht en kunt u uw reis voortzetten. Dus u heeft met de valet service een keuze voor een comfortabel en tijdbesparende parkeer methode bij luchthaven Düsseldorf. Heeft u verdere vragen? Bekijk dan onze veelgestelde vragen of neem contact op met onze klantendienst. Wij beantwoorden graag uw vragen!

Parking Düsseldorf Airport

Via Parkos heeft u de mogelijkheid om uw auto goedkoop voor een langere tijd in Düsseldorf te parkeren. Of u nu aantal dagen of een maand op reis gaat, bij ons vindt u altijd de beste aanbieders. Door middel van de directe vergelijkingen van alle parkeeraanbieders op onze pagina, vindt u altijd de beste prijs. Bovendien zijn alle parkeeraanbieders door ons persoonlijk gecontroleerd, zodat u gerust op reis kunt gaan, terwijl uw auto veilig geparkeerd staat.

Wij hebben enkele tips voor het parkeren Düsseldorf Airport voor u:

Vergelijk tussen verschillende aanbieders

Vergelijk verschillende parkeeraanbieders met elkaar, want vergelijken bespaart. Als u in één van de parkeergarages direct bij luchthaven Düsseldorf voor langere tijd zou parkeren, dan zou u voor één dag al ongeveer €34,- kwijt zijn. Hoe langer u parkeert, hoe groter de boze verrassing aan het einde van uw reis is. Zoek en vergelijk daarom bij ons alternatieve parkeeraanbieders.

Kies uw manier van parkeren

Kies uw parkeer methode:Wilt u graag dat uw auto door een chauffeur direct bij de vertrekhal van de luchthaven wordt opgehaald? Of wilt u liever naar de luchthaven gebracht worden door een gratis shuttle bus? Er zijn verschillende methodes om uw auto te parkeren. U kunt uzelf het best dus van tevoren over het verschil tussen shuttle en valet parkeren laten informeren.

Kiest u voor shuttle parking, dan rijdt u eerst naar de parking van de door u gereserveerde parkeeraanbieder. Vanaf daar wordt u gratis met een shuttle service naar de luchthaven gebracht. Na uw reis staat de shuttlebus bij de luchthaven voor u klaar om u weer mee terug te nemen naar uw auto.

Kiest u voor valet parkeren dan rijdt u direct naar de juiste vertrekhal van de luchthaven. Daar zal een chauffeur op u wachten die voor u uw auto parkeert. Op die manier verliest u geen tijd en kunt u direct inchecken voor uw vlucht. Op uw terugreis wordt uw auto weer bij de luchthaven voor u klaargezet. Vanaf daar kunt u dan direct uw reis voortzetten. Veiligheid: Heeft u al onze aanbieders met elkaar vergeleken? Dan wilt u ook graag uw auto veilig parkeren. Parkos controleert alle locaties persoonlijk op veiligheid van de parking en faciliteiten. Kijk naar de veiligheidsmaatregelen die de aanbieders hebben getroffen zodat uw auto veilig geparkeerd staat.

Veiligheid

Veiligheid: Heeft u al onze aanbieders met elkaar vergeleken? Dan wilt u ook graag uw auto veilig parkeren. Parkos controleert alle locaties persoonlijk op veiligheid van de parking en faciliteiten. Kijk naar de veiligheidsmaatregelen die de aanbieders hebben getroffen zodat uw auto veilig geparkeerd staat.

Plan uw reis

Plan uw reis: Voordat u uw auto wilt lang parkeren bij de luchthaven van Düsseldorf, raden wij u aan om uw aankomst goed te plannen zodat u optijd aanwezig bent voor het inchecken. Het kan zijn, ook al rijdt u niet door het centrum, dat er op de route files of wegomleidingen door wegwerkzaamheden zijn. Houdt u dus goed de verkeersinformatie in de gaten en gebruik onze routeplanner voor een duidelijke routebeschrijving.

Bekijk de parkings op de kaart

Voor meer informatie over de desbetreffende parking klikt u op het "P-icoon. Plan uw route naar Düsseldorf Airport