Routebeschrijving naar Düsseldorf Airport

Op deze pagina kunt u uw reis plannen naar Düsseldorf Airport. Tevens staan hier handige tips voor als u per auto door Duitsland rijdt.

Adresgegevens

Düsseldorf Airport

Flughafenstraße 120
40474 Düsseldorf
Duitsland

Verkeersinformatie:

Wanneer u in de vakantie periodes per auto door België rijdt, willen wij u erop attenderen dat u goed de verkeersinformatie in de gaten moet houden. Er zijn namelijk een aantal drukke trajecten in België waar u op moet letten. Wij helpen u graag op weg door u hier deze informatie te verschaffen. Ook geven wij u handige tips over het reizen door België.

Düsseldorf airport is makkelijk met de auto bereikbaar. U kunt Düsseldorf op een aantal manieren bereiken, zo zijn er vrijwel altijd alternatieve routes in geval van drukte. Indien u met de auto naar Düsseldorf rijdt, kunt u onder normale weersomstandigheden uitgaan van de volgende reistijden:

Amsterdam -> Düsseldorf 235 kilometer / 2:20 uur.
Groningen -> Düsseldorf 276 kilometer / 2:50 uur
Maastricht -> Düsseldorf 110 kilometer / 1:10 uur
Utrecht -> Düsseldorf 195 kilometer / 2:00 uur
lees meer…

Handige informatie Duitsland:

Veiligheidsvest

Sinds 1 juli 2014 is het verplicht om in Duitsland een veiligheidsvest in uw auto te hebben. Dit in verband met het feit dat u eventueel bij pech uit de auto moet stappen om een gevaren driehoek neer te zetten. Het dragen van een reflectief veiligheidsvest is daarom verplicht in Duitsland. Zorg er dus voor dat u zo een veilligheidsvest bij u heeft wanneer u op reis gaat door Duitsland.

Flitspaalsignalering

Het is in Duitsland niet toegestaan om apparaten te gebruiken die flitspalen kunnen detecteren. Heeft u zo’n apparaat in bezit, laat deze dan thuis want ook al heeft u het apparaat niet aangesloten. Ook het in bezit hebben van zo’n apparaat is verboden in Duitsland. Hieronder worden tevens alle systemen gerekend waar flitspaalinformatie op staat. Denk hierbij aan een mobiele telefoon en veel navigatiesystemen zoals die van het bekende merk Tom tom. Wij raden u daarom aan om dit soort apps van uw mobiele telefoon te verwijderen en de flitspaalinformatie uit uw navigatiesysteem te verwijderen voordat u op reis gaat.
lees meer…

We staan voor u klaar

Onze experts staan voor u klaar met advies over parkeerplaatsen vergelijken en beantwoorden graag uw vragen.

Neem contact met ons op