Parkos
user
Toggle Navigation

Routebeschrijving naar Düsseldorf Airport

Op deze pagina kan je jouw reis naar Düsseldorf Airport plannen. Hier staan ook handige tips om met de auto door Germany te rijden.
Belangrijke informatie - snelle info: Verkeersinformatie

Plan je route hier

Startpunt
Parkeeraanbieder
Parkeerdienst
Als je op de onderstaande stappen klikt, kun je inzoomen op de gedetailleerde routebeschrijving.
× Wijzig 06B8FACA-02C7-4745-B4F8-A78D3BA5FBF8 Print

Adresgegevens

Düsseldorf Airport
Flughafenstraße 120 Germany
Select your provider & service above

Parkeerinstructies

 • Verkeersinformatie

  chevron

  Verkeersinformatie:

  Wanneer u in de vakantie periodes per auto door België rijdt, willen wij u erop attenderen dat u goed de verkeersinformatie in de gaten moet houden. Er zijn namelijk een aantal drukke trajecten in België waar u op moet letten. Wij helpen u graag op weg door u hier deze informatie te verschaffen. Ook geven wij u handige tips over het reizen door België.

  Düsseldorf airport is makkelijk met de auto bereikbaar. U kunt Düsseldorf op een aantal manieren bereiken, zo zijn er vrijwel altijd alternatieve routes in geval van drukte. Indien u met de auto naar Düsseldorf rijdt, kunt u onder normale weersomstandigheden uitgaan van de volgende reistijden:

  Amsterdam -> Düsseldorf 235 kilometer / 2:20 uur.
  Groningen -> Düsseldorf 276 kilometer / 2:50 uur
  Maastricht -> Düsseldorf 110 kilometer / 1:10 uur
  Utrecht -> Düsseldorf 195 kilometer / 2:00 uur
  lees meer…

  Handige informatie Duitsland:

  Veiligheidsvest

  Sinds 1 juli 2014 is het verplicht om in Duitsland een veiligheidsvest in uw auto te hebben. Dit in verband met het feit dat u eventueel bij pech uit de auto moet stappen om een gevaren driehoek neer te zetten. Het dragen van een reflectief veiligheidsvest is daarom verplicht in Duitsland. Zorg er dus voor dat u zo een veilligheidsvest bij u heeft wanneer u op reis gaat door Duitsland.

  Flitspaalsignalering

  Het is in Duitsland niet toegestaan om apparaten te gebruiken die flitspalen kunnen detecteren. Heeft u zo’n apparaat in bezit, laat deze dan thuis want ook al heeft u het apparaat niet aangesloten. Ook het in bezit hebben van zo’n apparaat is verboden in Duitsland. Hieronder worden tevens alle systemen gerekend waar flitspaalinformatie op staat. Denk hierbij aan een mobiele telefoon en veel navigatiesystemen zoals die van het bekende merk Tom tom. Wij raden u daarom aan om dit soort apps van uw mobiele telefoon te verwijderen en de flitspaalinformatie uit uw navigatiesysteem te verwijderen voordat u op reis gaat.
  lees meer…

Heb je het juiste antwoord niet gevonden? Neem contact op met één van onze medewerkers.
Bel ons
Nu open
+32 2588 97 47
Bekijk alle openingstijden
Stuur ons een e-mail
Antwoord binnen 24 uur
support@parkos.nl
we zijn hier om je te helpen!