ParkAirport Düsseldorf

ParkAirport is een bekend en ervaren parkeerbedrijf op 10 minuten van Düsseldorf Airport. Ze zijn experten in zowel shuttle- als valetparkeren en doen er alles aan om het in alle comfort op reis te laten vertrekken. U kan er 7 dagen op 7 terecht en kan uw auto zowel buiten als binnen parkeren.

Meer informatie

Adres

Vogelsanger Weg 66, 40470, Düsseldorf
Düsseldorf Airport Parking

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid ParkAirport Düsseldorf

ParkAirport Düsseldorf beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Camera's
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Binnen parkeren
Parkeergarage
Verhard
× Geen maximale Doorrijhoogte
× Gehandicapten parkeerplek
100%

Bereikbaarheid

5m tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Over ParkAirport Düsseldorf

ParkAirport staat gekend voor hun uitstekende valet- en shuttle-dienst. Hun parkeerterreinen bieden plaats aan 500 auto’s. Om in alle comfort te kunnen parkeren, zijn er richtlijnen voor de maximale afmetingen van de auto’s en kleine busjes (max. 2,20m breed en max. 5,25 m lang - max. doorrijhoogte: 2,20m). ParkAirport is open van 4u ‘ s morgens tot en met 1u ‘s nachts.

Shuttle-parkeren
U meldt zich op de hoofdlocatie van ParkAirport. Na een korte inspectie van de auto draagt u de autosleutels over aan het personeel. Uw auto wordt vervolgens voor u geparkeerd op een van de parkeerterreinen van ParkAirport. Een shuttlebus brengt u naar Düsseldorf Airport en haalt u daar aan het einde van uw reis weer op.

Valet-parkeren
Als u kiest voor valet-parkeren, dan rijdt u zelf en rechtstreeks naar Düsseldorf Airport. Daar overhandigt u de auto aan een medewerker van ParkAirport. Deze rijdt uw auto naar de parkeerterreinen van ParkAirport en zorgt ervoor dat die daar veilig en goed geparkeerd wordt. U kan ondertussen gewoon rustig inchecken voor uw vlucht. Na uw reis brengt een medewerker uw auto naar de luchthaven zodat u na het ophalen van uw bagage gewoon in uw eigen auto kan stappen.

Bij ParkAirport staat uw auto veilig geparkeerd. De buitenterreinen zijn omheind en de parkeergarages zijn voorzien van camerabewaking. Daarnaast wordt de parking dag en nacht bewaakt door het personeel. Uw autosleutels worden in een kluis bewaard.

Wanneer u uw auto overdraagt aan een van de werknemers van ParkAirport, controleren jullie samen de auto op eventuele schade. Gebreken of schade worden genoteerd. ParkAirport is verzekerd voor het parkeren van uw auto volgens hun algemene voorwaarden.

Het buitenterrein van ParkAirport is verhard en voorzien van een wachtruimte. Daar kan u indien nodig wachten op de shuttle-bus en eventueel een koffie drinken. Als u met jonge kinderen reist, kan u een kinderzitje aanvragen tijdens het reserveringsproces. De medewerkers helpen u graag met het in- en uitladen van uw bagage.

Shuttle-parkeren

Aankomst
ParkAirport ligt aan de Vogelsanger Weg 66 in Düsseldorf, op amper 1,5 kilometer van de luchthaven. De parking is gemakkelijk te bereiken via de A52. Voor de meest snelle en gemakkelijke route kan u terecht op onze routeplanner.

Bij aankomst aan de parking rijdt u het terrein op en meldt u zich aan de receptie. Die is gemakkelijk te herkennen aan de borden “Check-in”. Na een korte inspectie van uw auto krijgt u een parkeerkaart en kan u de auto parkeren. De shuttle-bus staat klaar aan de receptie en brengt u in 10 minuten naar de luchthaven. De shuttle-bus is te herkennen aan het ParkAirport-logo op de zijkant van de bus.

Als uw aankomsttijd door omstandigheden (file, ongeval…) sterk afwijkt van de tijd die u opgegeven hebt in uw reservering, dan neemt u contact op met ParkAirport om dit door te geven. Dit geeft hen de mogelijkheid hun planning aan te passen en ervoor te zorgen dat de shuttle-bus op tijd klaar staat voor u.

Vertrek
Wanneer u na uw reis landt op Düsseldorf Airport, haalt u eerst u uw bagage op. Daarna belt u met de ParkAirport om uw aankomst te bevestigen. De shuttle-bus haalt u vervolgens op aan het busplatform B-C en brengt u terug naar het parkeerterrein. Daar krijgt u de sleutels van de auto en kan u, na een korte controle van de auto, naar huis vertrekken.

Wanneer u onverwacht een of meer dagen vroeger of later terugvliegt, moet u dit doorgeven aan ParkAirport. Bij een verlenging van de parkeerperiode is het mogelijk dat er bijkomende parkeerkosten gerekend worden. Die kan u ter plaatse betalen.

Valet-parkeren

Aankomst
Bij valet-parkeren bij ParkAirport rijdt u zelf en rechtstreeks naar Düsseldorf Airport. Daar draagt u uw auto over aan een medewerker van ParkAirport. Hij/zij rijdt uw auto vervolgens naar het parkeerterrein van ParkAirport en zorgt ervoor dat uw auto door goed en veilig geparkeerd wordt.

30 minuten voor aankomst op Düsseldorf Airport belt u naar ParkAirport om uw aankomsttijd te bevestigen. Zij zorgen ervoor dat er een ParkAirport-chauffeur u op de luchthaven opwacht. Plaats van afspraak is de vertrekhal A (Abflug-Terminal A). De chauffeur is te herkennen aan de werkkleding met het ParkAirport-logo. Hij herkent uw auto aan de nummerplaat (opgegeven tijdens het reserveren) en komt u tegemoet wanneer u aankomt.

Na een korte controle van uw auto geeft u de sleutel door aan de ParkAirport-chauffeur. U kan vervolgens rechtstreeks naar de check-in lopen terwijl de chauffeur uw auto wegbrengt naar het parkeerterrein van ParkAirport. Tijdens uw afwezigheid wordt er maximaal 20 kilometer gereden met uw auto.

Vertrek
Wanneer u na de reis terug landt op het vliegveld, haalt u eerst uw bagage op. Daarna belt u naar ParkAirport. Een ParkAirport-chauffeur brengt uw auto naar de luchthaven en wacht u op bij vertrekhal A. Na een korte controle van de auto, krijgt u de sleutels terug en kan u naar huis vertrekken.

Als u tijdens de reis onverwacht een dag of een paar dagen vroeger of later terugvliegt, moet u dit doorgeven aan ParkAirport. Het is mogelijk dat er extra kosten gerekend worden voor de verlengde parkeerperiode. Die kan u bij terugkomst ter plaatse cash betalen.

Adres

Vogelsanger Weg 66, 40470, Düsseldorf