Airport Parkservice

Airport Parkservice biedt een verhard buiten terrein waar uw auto veilig geparkeerd staat tijdens uw reis. Met jarenlange ervaring biedt Airport Parkservice 24/7 een shuttledienst aan. Het parkeerterrein ligt op 13 km van het vliegveld en u wordt in 15 minuten naar de luchthaven van Düsseldorf gebracht. Meer informatie

Adres

Leuschstraße 4, 41460, Neuss
Düsseldorf Airport Parking

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Airport Parkservice

Airport Parkservice beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Camera's
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Elektrisch oplaadpunt
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Toiletten
40%

Locatie

Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Geen maximale Doorrijhoogte
× Parkeergarage
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5m tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen Airport Parkservice

Alleen klanten die een reservering maakten via Parkos en daadwerkelijk bij de parking parkeerden, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten komen en dus volledig betrouwbaar zijn.

Bij parkings die meer dan 60 beoordelingen hebben, verwijderen we de beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar. Zo bent u er zeker van dat u recente en geupdate informatie krijgt over elke parking.

7,9
Op basis van 55 beoordelingen
2

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 26 maart 2020.


Wij hadden parkeerplaats gereserveerd op 15 maart 2020 omdat we op vakantie gingen naar Fuerteventura. Vanwege de corona crisis die deze dag letterlijk losbarste zijn we niet kunnen vertrekken.
Parkos kon/wou ons het reeds op voorhand betaalde bedrag NIET terugbetalen.
Vandaar 1 ster omdat 0 sterren blijkbaar geen optie is.

4

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 24 maart 2020.


+ Goedkoop
+ deftige busjes
+ ligging
- mijn voorste nummerplaat & houder was gedeukt na terugkomst
- als je eerder terugkomt 3 dagen dan krijg je je geld niet terug
- afgeven van sleutel

6

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 03 maart 2020.


Bij aankomst ging alles prima en snel.
Bij terugkomst heb ik gebeld als ik bij de bagage afhaling was, en dan nog eens als ik bij de uitgang 10 was. Hier heb ik dan meer dan een half uur gewacht. Dan zag ik een voertuig van parkos mensen brengen. Ik heb dan aan deze chauffeur gevraagd of wij mee moesten en deze meneer wis van niks, maar heeft ons gelukkig toch meegenomen. Hij zei dat hij niets had doorgekregen om ons op te halen.

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 25 februari 2020.


No problems

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 21 februari 2020.


Vriendelijk, goede service

10

Heeft geparkeerd in januari 2020. Beoordeling geschreven op 23 januari 2020.


Vriendelijk, goede service, we hebben bij het terug komen niet lang hoeven te wachten op de shuttle. Goede prijs/kwaliteit.

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 07 januari 2020.


Heel tevreden!

Snelle service
Vriendelijke mensen
Warme auto bij vertrek

Over Airport Parkservice

Airport Parkservice is een ervaren parkeeraanbieder die 24/7 beschikbaar is. De shuttledienst brengt u in 15 minuten naar de luchthaven van Düsseldorf. Voor een groter voertuig is een toeslag vereist die u ter plekke dient te betalen. Shuttle parkeren Wanneer u kiest voor shuttle parkeren rijdt u zelf naar het parkeerterrein van Airport Parkservice. Bij aankomst dient u zich te melden bij het kantoor en laat u uw reserveringsbevestiging zien. Uw auto wordt vervolgens gecontroleerd en geparkeerd door een medewerker van Airport Parkservice. U dient uw sleutels af te geven en deze zullen tijdens uw reis bewaard worden in een kluis. De shuttlebus brengt u naar terminal B C, deur nummer 10/11, hier wordt u ook weer opgehaald als u terugkomt.

Er zijn 24/7 medewerkers aanwezig op het terrein van Airport Parkservice. Het verharde terrein van de parkeeraanbieder is omheind en wordt beveiligd met camera's. Bij aankomst worden er foto's van uw auto gemaakt, zodat mogelijk schade vooraf bekend is. U dient uw autosleutels af te geven, deze worden veilig bewaard in een kluis. U kunt er zeker van zijn dat uw auto het terrein niet verlaat tenzij u een extra service zoals een wasbeurt heeft gereserveerd.

Airport Parkservice biedt diverse extra services die u kunt bijboeken tijdens het maken van uw reservering. Bij Airport Parkservice kunt u uw auto laten wassen. U dient er rekening mee te houden dat als u kiest voor deze service uw auto het parkeerterrein verlaat, de wasstraat bevindt zich in een zijstraat nabij het parkeerterrein. Tegen een meerprijs kunt u uw auto laten tanken door de medewerkers van Airport Parkservice, ook hierbij geldt dat uw auto het parkeerterrein verlaat. Het parkeerterrein biedt de mogelijkheid om uw elektrische auto op te laden bij het laadstation, u kunt uw kabels meenemen en uw auto wordt gratis opgeladen. De parkeeraanbieder biedt kinderzitjes en stoelverhogers waar u gebruik van kunt maken in de shuttlebus. De medewerkers van Airport Parkservice helpen u graag met het inladen van uw bagage.

Het parkeerterrein van Airport Parkservice ligt hemelsbreed ongeveer 2km van de afrit van de snelweg. U kunt het terrein herkennen aan het logo en de drie poorten bij de ingang. De luchthaven van Düsseldorf bevindt zich op 13 km van het parkeerterrein en de shuttledienst is 24/7 beschikbaar.

Aankomst
Op de dag van vertrek rijdt u naar het parkeerterrein van Airport Parkservice toe, u hoeft vooraf geen telefonisch contact op te nemen met de parkeeraanbieder. Bij aankomst kunt u uw auto parkeren bij de ingang, hier kunt u zich aanmelden. U dient uw reserveringsbevestiging te laten zien en u ontvangt vervolgens een Park-ID met een parkeernummer. Vervolgens wordt uw auto gecontroleerd op eventuele schades en daarna wordt uw auto geparkeerd. Uw sleutels dient u af te geven en worden veilig in een kluis bewaard tijdens uw afwezigheid. In een wachtruimte kunt u wachten op de shuttlebus die u in 15 minuten naar de luchthaven brengt. De shuttlebus vertrekt iedere 12 minuten vanaf het parkeerterrein en zet u af bij terminal B C, ingang 10/11. De shuttlebus van Airport Parkservice kunt u herkennen aan het logo van de parkeeraanbieder en is geschikt voor 8 personen.

Terugkomst
Zodra u bent geland neemt u telefonisch contact op met Airport Parkservice, het telefoonnummer krijgt u in de bevestigingsmail. De shuttlebus zal voor u klaar staan bij terminal B C, ingang 10/11. Een medewerker van Airport Parkservice brengt u vervolgens terug naar het parkeerterrein en vanaf hier kunt u uw reis naar huis voortzetten.

Adres

Leuschstraße 4, 41460, Neuss

Help