Airport Parkservice

Airport Parkservice biedt een verhard buiten terrein waar uw auto veilig geparkeerd staat tijdens uw reis. Met jarenlange ervaring biedt Airport Parkservice 24/7 een shuttledienst aan. Het parkeerterrein ligt op 13 km van het vliegveld en u wordt in 15 minuten naar de luchthaven van Düsseldorf gebracht. Meer informatie

Adres

Leuschstraße 4, 41460, Neuss
Düsseldorf Airport Parking

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Airport Parkservice

Airport Parkservice beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Camera's
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Elektrisch oplaadpunt
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Toiletten
40%

Locatie

Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Geen maximale Doorrijhoogte
× Parkeergarage
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5m tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen Airport Parkservice

Alleen klanten die een reservering maakten via Parkos en daadwerkelijk bij de parking parkeerden, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten komen en dus volledig betrouwbaar zijn.

Bij parkings die meer dan 60 beoordelingen hebben, verwijderen we de beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar. Zo bent u er zeker van dat u recente en geupdate informatie krijgt over elke parking.

8,6
Op basis van 18 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 22 oktober 2018.


Alles correct en op tijd. Prima.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 06 september 2018.


Best service.

8

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 06 september 2018.


Eenvoudige service
vriendelijk personeel
dichtbij vliegveld

8

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 04 september 2018.


Alles zeer vlot verlopen.
2 uur op voorhand gemeld dat we met een andere wagen zouden komen dit was geen probleem.
Afgezet en opgehaald aan de ingang van de vlieghaven.
Medewerkers zijn correct en efficiënt, maar spreken enkel Duits. De Duitse zinnetjes op de reservatiebon zijn een handig hulpmiddel!
Lage prijs voor de geboden sevice.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 02 september 2018.


Goed alles ok

10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 02 september 2018.


Geen enkel negatief punt, alles goed geregeld, de wagen was er binnen de 10 minuten na we hadden gebeld

10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 24 augustus 2018.


Super vriendelijk en correct !

8

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 09 augustus 2018.


Alles verliep heel goed. Alleen bij terugkomst was er chaos.misschien kan men bij vertrek mensen aflaten bij vertrekhal en bij terugkomst ophalen bij aankomsthal

8

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 06 augustus 2018.


Vlotte service.
Vriendelijk personeel.

10

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 31 juli 2018.


Snelle service heel vriendelijk

8

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 30 juli 2018.


Prima ervaring, alleen de tijden van shuttlebus waren een beetje onduidelijk.

10

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 25 juli 2018.


Goede service volgende keer terug .

10

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 18 juli 2018.


Zeer vriendelijke en correcte ontvangst. Snelle service zowel voor het wegbrengen naar de luchthaven alsook het ophalen aan de luchthaven. Geen 5 minuten moeten wachten! Wij zullen er in de toekomst zeker nog gebruik van maken !

Over Airport Parkservice

Airport Parkservice is een ervaren parkeeraanbieder die 24/7 beschikbaar is. De shuttledienst brengt u in 15 minuten naar de luchthaven van Düsseldorf. Voor een groter voertuig is een toeslag vereist die u ter plekke dient te betalen. Shuttle parkeren Wanneer u kiest voor shuttle parkeren rijdt u zelf naar het parkeerterrein van Airport Parkservice. Bij aankomst dient u zich te melden bij het kantoor en laat u uw reserveringsbevestiging zien. Uw auto wordt vervolgens gecontroleerd en geparkeerd door een medewerker van Airport Parkservice. U dient uw sleutels af te geven en deze zullen tijdens uw reis bewaard worden in een kluis. De shuttlebus brengt u naar terminal B C, deur nummer 10/11, hier wordt u ook weer opgehaald als u terugkomt.

Er zijn 24/7 medewerkers aanwezig op het terrein van Airport Parkservice. Het verharde terrein van de parkeeraanbieder is omheind en wordt beveiligd met camera's. Bij aankomst worden er foto's van uw auto gemaakt, zodat mogelijk schade vooraf bekend is. U dient uw autosleutels af te geven, deze worden veilig bewaard in een kluis. U kunt er zeker van zijn dat uw auto het terrein niet verlaat tenzij u een extra service zoals een wasbeurt heeft gereserveerd.

Airport Parkservice biedt diverse extra services die u kunt bijboeken tijdens het maken van uw reservering. Bij Airport Parkservice kunt u uw auto laten wassen. U dient er rekening mee te houden dat als u kiest voor deze service uw auto het parkeerterrein verlaat, de wasstraat bevindt zich in een zijstraat nabij het parkeerterrein. Tegen een meerprijs kunt u uw auto laten tanken door de medewerkers van Airport Parkservice, ook hierbij geldt dat uw auto het parkeerterrein verlaat. Het parkeerterrein biedt de mogelijkheid om uw elektrische auto op te laden bij het laadstation, u kunt uw kabels meenemen en uw auto wordt gratis opgeladen. De parkeeraanbieder biedt kinderzitjes en stoelverhogers waar u gebruik van kunt maken in de shuttlebus. De medewerkers van Airport Parkservice helpen u graag met het inladen van uw bagage.

Het parkeerterrein van Airport Parkservice ligt hemelsbreed ongeveer 2km van de afrit van de snelweg. U kunt het terrein herkennen aan het logo en de drie poorten bij de ingang. De luchthaven van Düsseldorf bevindt zich op 13 km van het parkeerterrein en de shuttledienst is 24/7 beschikbaar.

Aankomst
Op de dag van vertrek rijdt u naar het parkeerterrein van Airport Parkservice toe, u hoeft vooraf geen telefonisch contact op te nemen met de parkeeraanbieder. Bij aankomst kunt u uw auto parkeren bij de ingang, hier kunt u zich aanmelden. U dient uw reserveringsbevestiging te laten zien en u ontvangt vervolgens een Park-ID met een parkeernummer. Vervolgens wordt uw auto gecontroleerd op eventuele schades en daarna wordt uw auto geparkeerd. Uw sleutels dient u af te geven en worden veilig in een kluis bewaard tijdens uw afwezigheid. In een wachtruimte kunt u wachten op de shuttlebus die u in 15 minuten naar de luchthaven brengt. De shuttlebus vertrekt iedere 12 minuten vanaf het parkeerterrein en zet u af bij terminal B C, ingang 10/11. De shuttlebus van Airport Parkservice kunt u herkennen aan het logo van de parkeeraanbieder en is geschikt voor 8 personen.

Terugkomst
Zodra u bent geland neemt u telefonisch contact op met Airport Parkservice, het telefoonnummer krijgt u in de bevestigingsmail. De shuttlebus zal voor u klaar staan bij terminal B C, ingang 10/11. Een medewerker van Airport Parkservice brengt u vervolgens terug naar het parkeerterrein en vanaf hier kunt u uw reis naar huis voortzetten.

Adres

Leuschstraße 4, 41460, Neuss

Help