Deluxe-Valet-Parking

Deluxe Valet Parking biedt een veilige en betaalbare parkeerervaring op de luchthaven van Düsseldorf. De parkeeraanbieder parkeert uw voertuig direct bij de terminal en brengt het naar beveiligde parkeerplaatsen dicht bij de luchthaven. Deluxe-Valet-Parking biedt exclusief beveiligde ondergrondse parkeerplaatsen en omheinde buitenparkeerplaatsen. Met valet service, kunt u met een gerust hart aan uw reis beginnen.

Parkeren op de luchthaven van Düsseldorf: Op de dag van uw reis rijdt u naar de vertrekhal van de luchthaven van Düsseldorf. Uw voertuig wordt opgewacht door een servicemedewerker en er wordt een voertuiginspectie uitgevoerd. U kunt zonder stress inchecken en hoeft zich geen zorgen te maken over uw auto, die in de tussentijd veilig geparkeerd wordt door een medewerker van Deluxe-Valet-Parking.

Meer informatie

Adres

Korschenbroicher Straße 29, 41065, Mönchengladbach
Düsseldorf Airport Parking

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Deluxe-Valet-Parking

Over Deluxe-Valet-Parking

Deluxe Valet Parking zorgt voor een vlekkeloze en probleemloze parkeerervaring, zodat u ontspannen aan uw reis kunt beginnen. De parkeeraanbieder beschikt over beveiligde ondergrondse en buitenparkeerplaatsen in de buurt van de luchthaven.

Valet service

.

Gebruik de valet service en bespaar kostbare tijd voor uw vlucht. U overhandigt uw auto bij vertrek direct aan een medewerker van Deluxe-Valet-Parking bij Vertrekterminal B-C van de luchthaven Düsseldorf. Neem bij terugkomst telefonisch contact op met Deluxe-Valet-Parking en uw auto wordt bij vertrekhal B-C weer bij u afgeleverd.

Deluxe Valet Parking is beschikbaar van 03:00 tot 00:00 uur. U kunt uw auto veilig parkeren op het terrein van Deluxe Valet Parking. De parkeerplaats is veilig omheind en voorzien van een camerasysteem, zodat u uw voertuig zonder zorgen bij de parkeeraanbieder kunt achterlaten.

Bij de overdracht van de auto wordt een voertuigcontrole uitgevoerd. Uw sleutel wordt tijdens uw verblijf in een kluis bewaard.

Deluxe valet parking biedt u een uitstekende service. De valet service is beschikbaar voor u van 03:00 tot 00:00 elke dag. Bovendien zal het personeel van de parkeeraanbieder u graag helpen bij het in- en uitladen van uw bagage.

Als u met een minibus of camper aankomt, kunt u tegen betaling een extra parkeerplaats voor grote voertuigen reserveren.

Als u hulp nodig heeft bij het jumpstarten in geval van een lege accu, dan helpt Deluxe Valet Parking u ook hier graag.

Let op: de parkeeraanbieder biedt geen parkeergelegenheid voor campers/minivans.

Let op, de maximale voertuighoogte voor overdekte parkeerplaatsen is 2,00 m.

Hoe werkt valet parking?

Aankomst
U belt Deluxe Valet Parking 30 minuten voor uw aankomst op de luchthaven. Vervolgens rijdt u naar de vertrekterminal B-C bij uitgang 10-11 van de luchthaven Düsseldorf. Hier wordt u verwelkomd door een servicemedewerker die de check-in van het voertuig uitvoert, inclusief een externe voertuigcontrole en de overhandiging van de sleutels. De parkeeraanbieder parkeert uw voertuig op het beveiligde parkeerterrein. Uw autosleutel wordt in een kluis opgeborgen.

Terugkeer
Nadat u uw bagage heeft opgehaald, neemt u contact op met Deluxe-Valet-Parking en begeeft u zich naar de vertrekterminal B-C bij uitgang 10-11 van de luchthaven Düsseldorf. Wij wachten u ter plaatse op en zorgen voor de inlevering van het voertuig, inclusief een externe voertuigcontrole en inlevering van de sleutel/het voertuig.

Adres

Korschenbroicher Straße 29, 41065, Mönchengladbach

Help