Perfect Park biedt een veilige en betaalbare parkeerervaring op de luchthaven van Düsseldorf. De parkeeraanbieder parkeert uw voertuig direct bij de terminal en brengt het naar beveiligde parkeerplaatsen dicht bij de luchthaven. Perfect Park biedt exclusief beveiligde ondergrondse parkeerplaatsen en omheinde buitenparkeerplaatsen. Met valet service, kunt u met een gerust hart aan uw reis beginnen.

Parkeren op de luchthaven van Düsseldorf: Op de dag van uw reis rijdt u naar de vertrekhal van de luchthaven van Düsseldorf. Uw voertuig wordt opgewacht door een servicemedewerker en er wordt een voertuiginspectie uitgevoerd. U kunt zonder stress inchecken en hoeft zich geen zorgen te maken over uw auto, die in de tussentijd veilig geparkeerd wordt door een medewerker van Perfect Park.

Meer informatie

Adres

Am Krummenweg 1, 40885, Ratingen
Düsseldorf Airport Parking

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Perfect Park

Perfect Park beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

80%

Veiligheid

Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
× 24u p/d aanwezigheid
25%

Faciliteiten

Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
× Toiletten
× Wachtruimte
60%

Locatie

Binnen parkeren
Parkeergarage
Verhard
× Geen maximale Doorrijhoogte
× Gehandicapten parkeerplek
40%

Bereikbaarheid

<5min gelegen vanaf snelweg
Valet service
× 5min tot de terminal
× 24/7 transfer
× Locatie aangegeven

Beoordelingen Perfect Park

Alleen klanten die een reservering maakten via Parkos en daadwerkelijk bij de parking parkeerden, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten komen en dus volledig betrouwbaar zijn.

Bij parkings die meer dan 60 beoordelingen hebben, verwijderen we de beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar. Zo bent u er zeker van dat u recente en geupdate informatie krijgt over elke parking.

7,4
Op basis van 17 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 14 november 2022.


Spijtig dat de chauffeur op de terugreis onze 10€ wilde vragen.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 07 november 2022.


Beim erreichen des Parkhauses ist uns ein Parkplatz zugewiesen. Zur unserer überraschung wurden wir aufgefordert unseren Autoschlüssel abzugeben...das musste so....warum eigentlich? Das gab uns ein komisches Gefühl...

Als wir nach einer Woche zurück gekommen sind aus dem Urlaub stand mein Auto auf einem totaal anderen Platz...das komische Gefühl wurde bestätigt..warum ist mit meinem Auto gefahren worden?

Ich bin sehr sicher das die meisten Urlauber so denken...

Anders eigentlich keine Bemerkungen, günstiger Parkplatz nur schade für das lange warten und mehrmalige telefonieren beim zurückkommen, wir mussten nachts noch 2,5 Stunden zurückfahren nach Belgien und dann möchte man so schnell möglich losfahren...

8

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 06 november 2022.


Iemand heeft met mijn auto gereden
Het was 10 km verschil en de stoel was anders
En was veel boom bladeren op mijn auto
En toen ik terug mijn auto was op een andere staanplaats.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 05 november 2022.


Alles goed verlopen, vlotte regeling.
Enkel zag ik dat auto 5km gereden had die dag, dat is me niet echt duidelijk dat auto misschien anders gestaan heeft dan de parking waar je hem gaat afzetten.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2022. Beoordeling geschreven op 04 september 2022.


Alles is super vlot gegaan... Zeer vriendelijk personeel

10

Heeft geparkeerd in augustus 2022. Beoordeling geschreven op 27 augustus 2022.


Toen wij aankwamen was de dame die ons hielp supervriendelijk en heel behulpzaam maar toen wij vrijdag 26/08 terug waren werden we opgehaald door een mannelijke chauffeur die ons heel slecht behandelde en in de Duitse taal ons zat te kleineren omdat wij mensen van België dom zijn en het toch niet verstaan

10

Heeft geparkeerd in augustus 2022. Beoordeling geschreven op 21 augustus 2022.


Zeer goede service en ophaaldienst!!!

10

Heeft geparkeerd in augustus 2022. Beoordeling geschreven op 16 augustus 2022.


Orhab was heel beleefd maar die vrouw niet!

8

Heeft geparkeerd in augustus 2022. Beoordeling geschreven op 16 augustus 2022.


De mensen zijn super vriendelijk de auto staat veilig en wordt netjes geparkeerd. Een echte aanrader.

8

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 14 augustus 2022.


Bij terug komen moest je zelf uw bagage en handbagege in het busje doen en uitnemen die man oudere man was te lui of geen zin erin gehad de rest was alles oke

8

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 28 juli 2022.


We werden meteen goed ontvangen en naar de luchthaven gebracht. De instructies waren duidelijk en ik kon zonder zorgen op vakantie vertrekken.

8

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 12 juli 2022.


Alles verliep heel goed! Onze auto stond klaar toen we aankwamen. Het was moeilijk en verwarrend om het busje dat ons kwam ophalen te herkennen. De chauffeur wist de namen niet waardoor die voor stress zorgde. Uiteindelijk zijn we aan onze auto en is alles goed verlopen! Ik ga er zeker nog parkeren!

Over Perfect Park

Perfect Park zorgt voor een vlekkeloze en probleemloze parkeerervaring, zodat u ontspannen aan uw reis kunt beginnen. De parkeeraanbieder beschikt over beveiligde ondergrondse en buitenparkeerplaatsen in de buurt van de luchthaven.

Valet service

.

Gebruik de valet service en bespaar kostbare tijd voor uw vlucht. U overhandigt uw auto bij vertrek direct aan een medewerker van Perfect Park bij Vertrekterminal B-C van de luchthaven Düsseldorf. Neem bij terugkomst telefonisch contact op met Perfect Park en uw auto wordt bij vertrekhal B-C weer bij u afgeleverd.

Perfect Park is beschikbaar van 03:00 tot 00:00 uur. U kunt uw auto veilig parkeren op het terrein van Perfect Park. De parkeerplaats is veilig omheind en voorzien van een camerasysteem, zodat u uw voertuig zonder zorgen bij de parkeeraanbieder kunt achterlaten.

Bij de overdracht van de auto wordt een voertuigcontrole uitgevoerd. Uw sleutel wordt tijdens uw verblijf in een kluis bewaard.

Perfect Park biedt u een uitstekende service. De valet service is beschikbaar voor u van 03:00 tot 00:00 elke dag. Bovendien zal het personeel van de parkeeraanbieder u graag helpen bij het in- en uitladen van uw bagage.

Als u met een minibus of camper aankomt, kunt u tegen betaling een extra parkeerplaats voor grote voertuigen reserveren.

Als u hulp nodig heeft bij het jumpstarten in geval van een lege accu, dan helpt Perfect Park u ook hier graag.

Let op: de parkeeraanbieder biedt geen parkeergelegenheid voor campers/minivans.

Let op, de maximale voertuighoogte voor overdekte parkeerplaatsen is 2,00 m.

Hoe werkt shuttle parking?

Aankomst

U komt met uw auto naar de parkeerplaats CALOR CARREE Calor-Emag-Straße 8, 40878 Ratingen . Neem een ​​kaartje (gratis) en rijdt naar niveau 2/3. Een medewerker van de parkeeraanbieder herkent u aan de hand van uw boekingsgegevens en zal u benaderen. Daarna volgt een korte, externe voertuigcontrole en de sleuteloverdracht. Uw voertuig wordt veilig geparkeerd door het gekwalificeerde personeel van Perfect Park en u wordt met een shuttle naar Airport Terminal Ring 1 (vertrekterminal B-C) ​​gereden.

Retour

Bel na uw terugvlucht, na het ophalen van uw bagage, de 24-uurs hotline +49 (0)174 455 66 62 voor afhaling. Een medewerker haalt u op van de luchthaven Terminal B/C vanaf deur nr. 10 of 11 en breng je naar je auto.

Hoe werkt valet parking?

Aankomst
U belt Perfect Park 30 minuten voor uw aankomst op de luchthaven. Vervolgens rijdt u naar de vertrekterminal B-C bij uitgang 10-11 van de luchthaven Düsseldorf. Hier wordt u verwelkomd door een servicemedewerker die de check-in van het voertuig uitvoert, inclusief een externe voertuigcontrole en de overhandiging van de sleutels. De parkeeraanbieder parkeert uw voertuig op het beveiligde parkeerterrein. Uw autosleutel wordt in een kluis opgeborgen.

Terugkeer
Nadat u uw bagage heeft opgehaald, neemt u contact op met Perfect Park en begeeft u zich naar de vertrekterminal B-C bij uitgang 10-11 van de luchthaven Düsseldorf. Wij wachten u ter plaatse op en zorgen voor de inlevering van het voertuig, inclusief een externe voertuigcontrole en inlevering van de sleutel/het voertuig.

Adres

Am Krummenweg 1, 40885, Ratingen