PSD BANK DOME Düsseldorf

Nieuwe naam, dezelfde uitstekende service: de parkeergarage ISS DOME heet nu Parkhaus PSD BANK DOME. Voor de rest blijft alles bij het oude: topservice, beveiligde overdekte parking en redelijke prijzen! We kijken er naar uit u te zien!


Over parkeergarage PSD BANK DOME Düsseldorf Met onze partner parkeert u in een moderne parkeergarage direct bij de PSD Düsseldorf BANK DOME en zijn slechts een paar minuten verwijderd van de luchthaven van Düsseldorf. De biedt parkeerruimte voor 1200 auto's. De shuttlebus doet er 9 minuten over om Düsseldorf Airport en loopt van 03:15 tot de laatste terugvlucht. De parkeergarage bij de PSD BANK DOME is modern, met videocamera's bewaakt en voorzien van toiletten. Van hier kunt u veilig en ontspannen aan uw vakantie beginnen. U kunt uw parkeerplaats reserveren gemakkelijk online bij Parkos en betaal het parkeergeld ter plaatse in de parkeergarage. De pendeldienst brengt u de klok rond rechtstreeks naar de terminal (bus gate 10 - aankomstniveau C) en haalt u weer op bij het ontmoetingspunt in Düsseldorf Düsseldorf Luchthaven. Hier kunt u het hele jaar door profiteren van gunstige parkeertarieven.


Note: De door u opgegeven tijd wordt door de parkeeraanbieder gebruikt om personeel en pendelbussen in te plannen. en pendelbussen. Als de aankomsttijd na het maken van uw reservering meer afwijkt dan meer dan 2 uur nadat u uw reservering heeft gemaakt, kunt u deze kosteloos wijzigen onder "Reservering wijzigen" in uw bevestigingsmail. verandering" in uw bevestigingsmail. Als u uw vluchtgegevens nog niet kent Voer 00:00 in. Als u uw vluchttijden weet nadat u uw reservering heeft gemaakt, zouden we verzoeken wij u, om bovengenoemde reden, de aankomst- en vertrektijden en de vluchtnummers in uw bevestigingsmail te vermelden.vertrektijd en vluchtnummers in uw reservering.

Meer informatie

Adres

Theodorstr. 281, 40472, Düsseldorf
Düsseldorf Airport Parking

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid PSD BANK DOME Düsseldorf

PSD BANK DOME Düsseldorf beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

80%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
× Voertuig inspectie
60%

Faciliteiten

Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
80%

Locatie

Binnen parkeren
Parkeergarage
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Geen maximale Doorrijhoogte
40%

Bereikbaarheid

<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× 24/7 transfer
× Valet service

Beoordelingen PSD BANK DOME Düsseldorf

Alleen klanten die een reservering maakten via Parkos en daadwerkelijk bij de parking parkeerden, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten komen en dus volledig betrouwbaar zijn.

Bij parkings die meer dan 60 beoordelingen hebben, verwijderen we de beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar. Zo bent u er zeker van dat u recente en geupdate informatie krijgt over elke parking.

9,3
Op basis van 29 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in januari 2022. Beoordeling geschreven op 23 januari 2022.


GEMAKKELIJK TE BEREIKEN.HET PERSONEEL MOCHT EEN BEETJE VRIENDELIJKER ZIJN. IETS MEER UITSTRALEN.
HET ZOU NOG GEMAKKELIJKER ZIJN BETALEN OP VOORHAND.

10

Heeft geparkeerd in januari 2022. Beoordeling geschreven op 16 januari 2022.


Goede overdekte en bewaakte parking dicht bij de luchthaven van Düsseldorf.
Zeer vriendelijke medewerkers en goede shuttle service naar en van de luchthaven. Zeer lage tarieven voor langere vluchten.

10

Heeft geparkeerd in januari 2022. Beoordeling geschreven op 10 januari 2022.


Goede parking met goede en snelle sevice!
Een aanrader

10

Heeft geparkeerd in december 2021. Beoordeling geschreven op 28 december 2021.


Alles is prima!!!

10

Heeft geparkeerd in november 2021. Beoordeling geschreven op 30 november 2021.


Zeer goed. Goede verbindingen. Beter aanduiden dat het om Parking Vögel gaat, naast de Dome-bank.

10

Heeft geparkeerd in november 2021. Beoordeling geschreven op 28 november 2021.


Super gemakkelijk en een goede prijs

10

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 15 november 2021.


Perfect ! Prijs kwaliteit

10

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 14 november 2021.


Excellent

10

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 12 november 2021.


Beste parking met heel vriendelijke mensen en dit voor een spotprijs

8

Heeft geparkeerd in november 2021. Beoordeling geschreven op 12 november 2021.


Vlotte en correcte service. Goed bereikbaar. Lang moeten wachten in de bus bij terugkomst.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 08 november 2021.


Perfect

8

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 08 november 2021.


Alles liep perfect. Parking overdekt is pluspunt. gemakkelijk toegankelijk en zeer betrouwbaar. Prijs/kwaliteit zeer goed

10

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 08 november 2021.


Groot parking, alles is vlot verlopen. Enkel bij terugkeer was beter dat ergens de uren opstaat van de komst van de bus. Misschien was deze er maar dan heb ik het niet gezien. Voor de rest top!!

10

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 07 november 2021.


Zeer goede ervaring, nette parking, aangenaam personeel.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 05 november 2021.


Goed verzorgde parking

Over PSD BANK DOME Düsseldorf

Nieuwe naam, dezelfde uitstekende service: de parkeergarage ISS DOME heet nu Parkhaus PSD BANK DOME. Voor de rest blijft alles bij het oude: topservice, beveiligde overdekte parking en redelijke prijzen! We kijken er naar uit u te zien!


Over ons


Met onze partner parkeert u in een moderne parkeergarage direct bij de Düsseldorfse PSD BANK DOME en zijn slechts een paar minuten verwijderd van de luchthaven van Düsseldorf. De parkeerterrein biedt plaats aan 1200 auto's. De shuttlebus doet er 9 minuten over om Düsseldorf Airport en loopt van 03:15 tot de laatste terugvlucht. U kunt vertrouwen op dat er altijd een personeelslid ter plaatse zal zijn. De parkeergarage bij de PSD BANK DOME is modern, met videobewaking en voorzien van toiletten. De parkeerplaatsen en de parkeerplaatsen zijn schoon en ruim. Hier kunt u uw vakantie veilig beginnen en begin je vakantie. U kunt uw parkeerplaats gemakkelijk online reserveren bij Parkos en betaal het parkeergeld ter plaatse op de parkeerplaats. U hoeft het parkeergeld pas te betalen als u betaal het parkeergeld voordat u de parkeerplaats verlaat. De pendeldienst brengt u rechtstreeks naar de terminal (busplatform 10 - aankomstniveau, pier C) en pikt u weer op bij het ontmoetingspunt op en haalt u op de terugreis weer op bij het ontmoetingspunt op de luchthaven van Düsseldorf. U kunt dus naar uw vakantie te vliegen, ongeacht de tijd en de terminal. Hier profiteert u van gunstige parkeertarieven het hele jaar door. U krijgt alle informatie over uw parkeerprocedure en aangeboden parkeerplaatsen met uitzonderlijke service in de directe omgeving van de luchthaven Düsseldorf.

Pendelparkeerplaats


.

U rijdt rechtstreeks naar de slagboom van de parkeergarage bij de PSD BANK DOME en trekt een parkeerkaartje over de gele een parkeerkaartje via de gele knop. Het exacte adres vindt u in de bevestiging van uw reservering of op onze website. Uw reservering is ook opgeslagen in ons systeem en dat van onze partner. Als u vragen heeft met betrekking tot uw parkeergelegenheid, zal een personeelslid u te woord staan om u te helpen. Zodra u uw voertuig hebt geparkeerd, brengt een pendelbus u naar de luchthaven. naar de luchthaven. Het personeel ter plaatse helpt u graag met uw bagage en geeft u een overzicht van de luchthaven van Düsseldorf. overzicht van de luchthaven van Düsseldorf. De capaciteit van de pendelbus is tot 40 passagiers. Je neemt je autosleutels mee op reis. Bij uw terugkeer zal de pendelbus u oppikken halen u op van de luchthaven Düsseldorf (busplatform 10 aankomstniveau terminalgebied C) en brengen u terug naar de parkeerplaats. C) en brengt u terug naar de parkeerplaats. Als je langer geparkeerd hebt dan gereserveerd, zal het parkeertarief dienovereenkomstig worden aangepast. U kunt de bijbehorende parkeerplaats vinden ter plaatse. Let op de maximale inrijhoogte van 2,00 meter in de parkeergarage PSD BANK DOME.

Let op de maximale inrijhoogte van 2,00 meter in de parkeergarage PSD BANK.

Van hieruit kunt u zorgeloos aan uw vakantie beginnen, veiligheid en comfort is zeer belangrijk voor de provider erg belangrijk. De parkeergarage bij de PSD BANK DOME bij de luchthaven Düsseldorf wordt gedeeltelijk met video bewaakt en het personeel is 24 uur per dag ter plaatse. Onze partner is verzekerd volgens zijn algemene voorwaarden en u neemt uw autosleutels mee. U kunt focus op uw check-in en uw vlucht naar uw vakantie, terwijl onze medewerkers ter plaatse garant staan voor een vlotte ter plaatse garanderen een soepel proces.

Onze partner biedt u een gratis pendeldiensttransfer vanaf de parkeerplaats bij de PSD BANK DOME naar luchthaven Düsseldorf. De pendelbus rijdt van 03:15 tot 01:30 elke 30 minuten vanaf het minuten van Düsseldorf Airport naar de parkeergarage. Afhankelijk van het voertuig, is er ruimte voor 8-40 personen. Het personeel zal u graag helpen met uw bagage. De parkeergarage in de PSD BANK DOME op de luchthaven van Düsseldorf is 24 uur per dag geopend.

De parkeergarage bij de PSD BANK DOME heeft een wachtruimte met WC en een monitor met vluchtinformatie. en een vluchtinformatie monitor, waar u kunt zien wat uw vertrek is en welke gate naar welke gate op Düsseldorf Airport u moet gaan. Momenteel bevindt de wachtruimte zich buiten de parkeerplaats bij de PSD BANK DOME. Strandstoelen zijn er als zitplaatsen. U betaalt het parkeergeld op ter plaatse. De aanbieder accepteert contant geld en alle gangbare EC- en kredietkaarten. U kunt parkeren goedkoop en veilig om uw volgende vakantie of reis zonder zorgen te beginnen.

Parkeer op Düsseldorf Airport in de directe omgeving van de terminals, met uitstekende service en zonder een fortuin te betalen voor de officiële parkeerplaatsen van de luchthaven Düsseldorf in de parkeergarages van de terminal. Hier kunt u parkeren tegen lage parkeertarieven en Vermijd de stressvolle zoektocht naar een parkeerplaats in krappe parkeergarages op luchthavens.

Shuttle service

Tot daar
. U rijdt rechtstreeks naar de slagboom van de parkeergarage bij de PSD BANK DOME en neemt een een parkeerkaartje met de gele knop. Het exacte adres vindt u in de bevestiging van uw reservering of op onze website. Uw reservering is ook opgeslagen in ons systeem en dat van onze partner. Als u vragen heeft met betrekking tot uw parkeergelegenheid, zal een personeelslid u te woord staan om u te helpen. Zodra u uw voertuig hebt geparkeerd, brengt een pendelbus u naar de luchthaven. naar de luchthaven. Het personeel ter plaatse helpt u graag met uw bagage en geeft u een overzicht van de luchthaven van Düsseldorf. overzicht van de luchthaven van Düsseldorf. De capaciteit van de pendelbus is tot 40 passagiers. Je neemt je autosleutels mee op reis. Bij uw terugkeer zal de pendelbus u oppikken halen u op van de luchthaven Düsseldorf (busplatform 10 aankomstniveau terminalgebied C) en brengen u terug naar de parkeerplaats. C) en brengt u terug naar de parkeerplaats. Als je langer geparkeerd hebt dan gereserveerd, zal het parkeertarief dienovereenkomstig worden aangepast. U kunt de bijbehorende parkeerplaats vinden ter plaatse. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft over de pendeldienst of de parkeermogelijkheden. Vermijd de vervelende zoektocht naar een geschikte van een geschikte parkeerplaats met onze shuttle service naar Düsseldorf Airport.

Vertrek/Terugkeer
Op de terugreis neemt u weer de gratis pendelbus, die stopt bij dezelfde in de terminal van de luchthaven Düsseldorf (busplatform 10 Aankomstniveau Terminal Area C). C). De pendelbus brengt u terug naar de parkeerplaats bij de PSD BANK DOME. Daar kunt u het parkeergeld betalen en uw reis naar huis voortzetten. Je kan de parking betalen U kunt het parkeertarief betalen met een EC-kaart, een creditcard of contant. Natuurlijk, alle passagiers van de laatste vlucht die in Düsseldorf landt, worden uiteraard opgehaald.

Let op de maximale inrijhoogte van 2,00 meter in de parkeergarage ISS DOME.

Adres

Theodorstr. 281, 40472, Düsseldorf